Ζήσης Βρύζας
- navigator11
Re: Ζήσης Βρύζας
Δε νομίζω. Το ενδεχόμενο να προσπαθήσουμε εμείς από πλευράς μας να γίνουμε καλύτεροι - α (νοητικά, συμπεριφορικά), ώστε να μεταδώσουμε την αδιαμφισβήτητη αγάπη μας στην ομάδα επιτέλους με επωφελή για αυτήν τρόπο γιατί να το αποκλείουμε δηλαδή; Ας αρχίσουμε εμείς να ξαναγράφουμε αλλιώς το σενάριο, μήπως τελικά και το κάστ αποδειχθεί πως μπορεί να υποδυθεί πιο αποτελεσματικά τους ρόλους τους.obanebane έγραψε:K_geo έγραψε:το προβλημα μας ειναι οτι παντα καπου στην πορεια παρασυρομαστε και ως αποτελεσμα αρχιζουμε να βαζουμε τα χερακια μας και να βγαζουμε τα ματακια μας.
Αυτο ειναι ιδιωμα των ελληνων οχι μονο του ΠΑΟΚτση,υπαρχει ελληνας που σκεφτεται λογικα και οχι με το συναισθημα;
Ετσι ειμαστε τι να κανουμε τωρα;
Δικιο εχει ο Σεραφειμ οταν δουμε υγεια στην ομαδα τοτε θα ειμαστε και εμεις καλα.
Γειά σου ρε Ζησάο αλάνι & καταφερτζή.
Υπάρχουν Παοκσήδες (οι αυλοκόλακες της γκαγκατσοπαρέας σας είναι άλλο καπέλο) που ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ότι εδώ και τέσσερα χρόνια το ρόστερ είναι κακοδομημένο (πες το και κακογ@μημένο να ούμε) επειδή χάθηκε η γκαύλα.
[youtube]Ozjlnj2D3us[/youtube]
Υπάρχουν Παοκσήδες (οι αυλοκόλακες της γκαγκατσοπαρέας σας είναι άλλο καπέλο) που ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ότι εδώ και τέσσερα χρόνια το ρόστερ είναι κακοδομημένο (πες το και κακογ@μημένο να ούμε) επειδή χάθηκε η γκαύλα.
[youtube]Ozjlnj2D3us[/youtube]
-
Pr.Jon έγραψε:εάν φύγει ο άγγελος.
ΙΒΙΤΣ. 5 χρόνια κλειστό. Τον έχω δεί, τον πιστεύω, νιώθει ΠΑΟΚ.
Θα κάνει μεγάλη καριέρα και είναι και σέρβικη αλεπού.
Ποιος είναι ο Ivic ; ο άντρας της Πετρουλάκη ;
Χαϊβάνι Μυτιληνιέ, ο Ίβιτς -ρε- είναι αυτός που το καλοκαίρι έδωσε το ριπόρτ στον Τρελό πώς να κάνει προετοιμασία την Κ-20. Δικό του έργο είναι ο πρώτος γύρος της ΠΑΟΚΑΡΑΣ 

- Kostomanolis
-
astronaut έγραψε:Χαϊβάνι Μυτιληνιέ, ο Ίβιτς -ρε- είναι αυτός που το καλοκαίρι έδωσε το ριπόρτ στον Τρελό πώς να κάνει προετοιμασία την Κ-20. Δικό του έργο είναι ο πρώτος γύρος της ΠΑΟΚΑΡΑΣ
Γέννημα θρέμμα Τουμπιώτης είμαι αστροναύτη !!!
Καλά δεν είναι εκείνος που έπαιξε σε γαύρο και κούλα και μετά έγινε manager και έδινε χαρτάκι σε παίκτες πως να παίξουν με το Γαύρο;
- Ekatnetworkltd
- john4serres
-
Δυστιχός ο ΖΒ ενώ ξέρει μπάλα δεν εκπροσωπεί τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ μας αυτό φαίνεται , δε ξέρω ποιους ακούει ή από ποιους ενδεχομένος μπορεί να εκβιάζεται αλλά το να φέρνεις επί 6 χρόνια 30 φεύγα προην παίκτες που να είναι αργεί και να ψάχνουν το εφ απαξ , δίχως φιλοδοξίες μόνο σκόπιμα μπορεί να το κάνεις παίκτες 22 με 28 στις καλύτερες ηλικίες δεν υπήρχαν στην ομάδα .......... Ο ΑΑ δε τους κάνει γιατί ξυπνάει τον κόσμο γι αυτό δεν τον θέλαν τόσα χρόνια .....
Από τις δηλώσεις του Κοντρέρας το καλοκαίρι έχει μικρύνει πολύ στα μάτια μου .....
Από τις δηλώσεις του Κοντρέρας το καλοκαίρι έχει μικρύνει πολύ στα μάτια μου .....
Ποιά ακριβώς είναι η ευθύνη του κόσμου, ότι η ομάδα δεν έχει την ποσότητα των σέντερ μπακ που πρέπει (εδώ και χρόνια)K_geo έγραψε:
αλλα απο την αλλη, προτιμαω-ω παντα να βλέπω τις δικες μας ευθυνες.
.... αυτα.....
Ποιά ακριβώς είναι η ευθύνη του κόσμου, ότι η ομάδα δεν έχει την ποσότητα των εξτρέμ που πρέπει (εδώ και χρόνια)
Για την ποιότητα άστο καλύτερα, θα κλάψουμε. (εδώ και χρόνια)
Ποιά ακριβώς είναι η ευθύνη του κόσμου, ότι η ΠΑΕ δεν μπορεί/δεν θέλει/τέλος πάντων δε/ μπορεί να διαχειριστεί καταστάσεις τύπου Τζανδάρη
Ποιά ακριβώς είναι η ευθύνη του κόσμου, ότι η ομάδα δεν έχει καμία εξωαγωνιστική κάλυψη
Ποιά ακριβώς είναι η ευθύνη του κόσμου, ότι η ομάδα βγάζει μια ανακοίνωση και γελάει όλος ο κόσμος για το πόσα άκαιρη είναι
Κι αυτά είναι όσα έγιναν το τελευταίο 6μηνο, τα χοντρά κι αυτά που ξέρουμε. Ποιός ξέρει πόσα άλλα έχουν γίνει που δεν ξέρουμε.
Μην τρελαθούμε και τελείως τώρα.
Οποιοσδήποτε Τ.Δ. σε μια στοιχειωδώς οργανωμένη ΠΑΕ αν για καμιά 3 χρόνια δεν μπορούσε να στεριώσει σέντερ μπακ της προκοπής και 2 εξτρέμ θα χε πάρει τον πούλο, εδώ εμείς αναρωτιόμαστε για τις δικές μας ευθύνες κι ότι τόσα βγάζω τόσα θα δώσω.
Πες τα ρε φίλε. Πραγματική ολική ανεπάρκεια του Βρύζα αλλά πολλοί δεν χαμπαριάζουν τίποτα. Να φύγει άμεσα.