Άγγελος Αναστασιάδης

risk

Re: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από risk »

Καλημέρα, όλοι μας είμαστε στεναχωρημένοι, οι περισσότεροι να υποθέσω καναμε ψιλοσκ*τα ύπνο.
Ολοι όμως θέλουμε να να διορθωθεί το ντεφορμάρισμα και την Τετάρτη διπλό γιατί στο τέλος-τέλος όλοι ΠΑΟΚ.

Εάν υπάρχει μία στο εκατομμύριο να γίνει αυτό χρειάζεται ηρεμία. Προπαντώς χρειάζονται ηρεμία αυτοί που αποφασίζουν και διοικούν ομάδα και αποδυτήρια. Υπό πίεση ΜΟΝΟ λάθος αποφάσεις ή τέλως πάντων όχι τις καλύτερες παίρνεις στην ζωή. Εμπιστοσύνη και ηρεμία γιατί στην χειρότερη είμαι στους 2 βαθμούς από τους σιχαμένους και τους ΠΕΡΙΜΕΝΩ!!!!
Εγώ έτσι θέλω να το βλέπω αυτή την στιγμή. Ασχολούμε με Νομπόα, Σίβοκ και κοιτάω μπροστά γιατί όλοι μας ξέρουμε ότι φέτος φτιάχνουμε για το μέλλον. Και όταν φτιάχνεις κάνεις λάθη.

Στήριξη σε Αναστασιάδη - παίκτες - διοίκηση - ΙΒΑΝ από τον κόσμο γιατί όλοι εμείς είμαστε ο ΠΑΟΚ και κανένας άλλος.

Ε όχι να κάνουμε την χάρη στα μο*νόσκυλα της χαβούζας (και στον κάθε κομπλεξικό καρπετόπουλο) να μας βλέπουνε να τρωγόμαστε μεταξύ μας.
ΓΑΜΙ*ΤΑΙ Ο ΠΟΥΣΤ*Σ ο σιχαμενος.
από έναν σχεδόν πενηντάρη που ζεί στην χαβούζα μακριά από την ΠΑΟΚΑΡΑ μας...
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Το θεμα για μενα ειναι οτι η ομαδα σε Ξανθη, Γιαννενα και Τριπολη μπορουσε να φαει 5.
Τον ΠΑΟΚτση τον ξερεις πολυ καλα εσυ Αγγελε για να ξερεις οτι τετοια αποτελεσματα στον ΠΑΟΚ δεν χωρανε.
Δεν ειμαι αχαριστος. Η ομαδα επαιξε για ενα 2μηνο φοβερη μπαλα. Αλλα σε παρακαλω κανε κατι. Δεν ζηταω να πας ριξεις 4αρες και 5αρες. Πανε στα χωρια, παιξε ενα βαρετο κλειστο ματς και πανε για 0-1. Εγω δεν θα πω κακη κουβεντα.

Αλλα οταν ο Γιαννιωτας, ο Κολοβος, ο Κλειτον, ο Τσαβες, ο Ιμπαγασα, ο Καπετανος και τοσοι αλλοι μοιαζουν λες και ειναι παιχτες της Ρεαλ και της Μπαρτσελονα, κατι λαθος κανεις.

Στεναχωριεμαι πολυ γιατι μεχρι το Νοεμβριο η ομαδα ηταν πολυ οργανωμενη και σημερα μοιαζει να μην ξερει που παταει. Κανε κατι.
Άβαταρ μέλους
efthimis_paok

Δημοσίευση από efthimis_paok »

Αυτο ακριβώς..
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

Συν 1926
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Όντως, το ποδόσφαιρο που παίζαμε στην αρχή, δεν το παίζουμε τώρα.
Οι ποδοσφαιριστές που θα έρθουν (συν τους 2 που ήδη πήραμε) ελπίζω να είναι το απαραίτητο ηλεκτροσόκ!
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

hulk4teo έγραψε:Sera4 φιλε μου δεν πηγαιναν πουθενα προσωπικα αυτα που εγραψα..Αν θιχτηκες συγνωμη..

Παντως εχει πολυ πλακα για οσους παρακολουθουνε χρονια το φορουμ να δουνε ποιοι ειναι αυτοι που λενε να φυγει ο Αγγελος.Οι ιδιοι και οι ιδιοι.Αυτοι που ηθελαν να φυγει ο Σαντος,ο Στεφενς.Οι ιδιοι και οι ιδιοι,μιζερια και μικροτητα.Τα ξερουν ολα και δεν ρωτανε ποτε κανενα!Σιγουρα δεν παιζει ρολο ποιας ομαδας οπαδοι ειναι.Υπαρχουν παντου γυρω μας..Θα τους ανεχτουμε κ αυτους ομως.

Ομαδα που αλλαζει καθε χρονο τους προπονητες κατι σημαινει..Μπας και δεν φταινε ολοι οι προπονητες?Δεν γινεται καθε χρονο να γκρεμιζεις οτι φτιαχνεις κ να θελεις καθε χρονο πρωταθλημα-κυπελλο κ πορεια στην Ευρωπη..Ξυπνατε επιτελους!
mea culpa τοτε αδερφε μου :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

hulk4teo έγραψε:Sera4 φιλε μου δεν πηγαιναν πουθενα προσωπικα αυτα που εγραψα..Αν θιχτηκες συγνωμη..

Παντως εχει πολυ πλακα για οσους παρακολουθουνε χρονια το φορουμ να δουνε ποιοι ειναι αυτοι που λενε να φυγει ο Αγγελος.Οι ιδιοι και οι ιδιοι.Αυτοι που ηθελαν να φυγει ο Σαντος,ο Στεφενς.Οι ιδιοι και οι ιδιοι,μιζερια και μικροτητα.Τα ξερουν ολα και δεν ρωτανε ποτε κανενα!Σιγουρα δεν παιζει ρολο ποιας ομαδας οπαδοι ειναι.Υπαρχουν παντου γυρω μας..Θα τους ανεχτουμε κ αυτους ομως.

Ομαδα που αλλαζει καθε χρονο τους προπονητες κατι σημαινει..Μπας και δεν φταινε ολοι οι προπονητες?Δεν γινεται καθε χρονο να γκρεμιζεις οτι φτιαχνεις κ να θελεις καθε χρονο πρωταθλημα-κυπελλο κ πορεια στην Ευρωπη..Ξυπνατε επιτελους!
Κατσε ρε φιλε δηλαδη οσοι θεωρουμε υπευθυνο τον αγγελο γιαυτο το χαλι δηλαδη θελουμε το κακο της ομαδας?εγω φταιω που ο ανθρωπος εχει χασει τη μπαλα κ με τα κομπλεξ του δε μπορει να διαχειριστει τη κατασταση? Ποια η διαφορα με τους αλλους προπονητες δηλαδη ? Οι 2 απ τους 3 στοχους χαθηκαν πριν τελιωσει ο πρωτος γυρος κ ετσι οπως παμε θς χασουμε κ τον 3.. δηλαδη εχει το αλαθητο? Σοβαρευτειτε επιτελους ολοι κρινονται κ τωρα με ςυτη την αγωνιστικη κατασταση φταιει ο προπονητης
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

ron-swanson έγραψε:Το θεμα για μενα ειναι οτι η ομαδα σε Ξανθη, Γιαννενα και Τριπολη μπορουσε να φαει 5.
Τον ΠΑΟΚτση τον ξερεις πολυ καλα εσυ Αγγελε για να ξερεις οτι τετοια αποτελεσματα στον ΠΑΟΚ δεν χωρανε.
Δεν ειμαι αχαριστος. Η ομαδα επαιξε για ενα 2μηνο φοβερη μπαλα. Αλλα σε παρακαλω κανε κατι. Δεν ζηταω να πας ριξεις 4αρες και 5αρες. Πανε στα χωρια, παιξε ενα βαρετο κλειστο ματς και πανε για 0-1. Εγω δεν θα πω κακη κουβεντα.

Αλλα οταν ο Γιαννιωτας, ο Κολοβος, ο Κλειτον, ο Τσαβες, ο Ιμπαγασα, ο Καπετανος και τοσοι αλλοι μοιαζουν λες και ειναι παιχτες της Ρεαλ και της Μπαρτσελονα, κατι λαθος κανεις.

Στεναχωριεμαι πολυ γιατι μεχρι το Νοεμβριο η ομαδα ηταν πολυ οργανωμενη και σημερα μοιαζει να μην ξερει που παταει. Κανε κατι.
Ακριβώς.
Και κάτι ακόμα.
Κύριε Αναστασιάδη, είναι γνωστό σε όλους ότι είστε ουσιαστικά μόνος στην ομάδα
και ψάχνουν ευκαιρία να σας φάνε. Μην τους δίνετε και μην τους δώσετε άλλες.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

giapas έγραψε: Sera4 το σημερινό παιχνίδι αν παιζόταν στα ίσα ξεκίναγε από το Χ και έγερνε προς τον άσσο αν λάβουμε υπόψη την εικόνα της ομάδας τις τελευταίες αγωνιστικές. Σίγουρα η διαχείριση την ώρα του αγώνα θα ήταν σημαντική , αλλά αντικειμενικά δε περίμενα θαύματα. Θες να συζητήσουμε για αυτό ? Γιατί φτάσαμε εδώ και γιατί η ομάδα δεν εμφανίζεται καλύτερη ? Όσο θέλεις συζητάμε και μάλλον στα περισσότερα θα συμφωνήσουμε καθώς δεν είμαστε και μαλακες.. η ομάδα έχει κωλοκάτσει είτε φυσιολογικά είτε μη-φυσιολογικά. ίσως έχει να κάνει με τη προπόνηση , ο πάρολος έκανε κάποιες πολύ καλές παρατηρήσεις.

Σήμερα όμως μπαίνεις ... 3ο λεπτό σου βαφτίζει πεντακάθαρο κορνερ σε άουτ , στο 8 δίνει παπουτσέλειο πέναλτυ και στο 9 σε πεντακάθαρο χέρι κλείνει τα μάτια. Αυτό τι αποτέλεσμα έχει ? Σε ένα ματς που έτσι κι αλλιώς είναι δύσκολο , σε γονατίζει και σε τελειώνει. Εσύ περιμένεις μετά να σηκώσεις κεφάλι , ιδίως από τη στιγμή που δεν είσαι και στη καλύτερη φάση σου? Να συζητήσουμε ποδοσφαιρικά γιατί γκρεμοτσακίστηκες σε εκείνο το σημείο και δε μπόρεσες να συγκεντρωθείς στο παιχνίδι σου ? Τι να πούμε? Οι παίκτες ρε Σερα είναι μ@λ@κες , δε βλέπουν τί γίνεται εδώ και 4-5 ματς? Δεν είναι άνθρωποι? Σε πηδάνε ρε ασάλιωτα και εσύ είσαι ανήμπορος, με τί ψύχη να παίξεις? Στη Λειβαδια βγήκε ο Ρατς και είπε αυτά δε τα έχω δει πουθενά στο κόσμο. Το είπε κι ο Νάτχο πέρυσι ρε Σερα, άδικο κι αυτός? Μαρκάρεις ρε σέρα και φρου αμέσως το γαμοκόρακο εδώ και 5 αγωνιστικές. Τί άμυνα να παίξεις και πόσα μέτρα να πάρεις στο γήπεδο και πως να πιέσεις? Δε παίζεται μπάλα στα παίχνίδια μας , άλλο άθλημα είναι το δικό μας.

Εγώ προσωπικά έχω βαρεθεί και μετά το σημερινό θα προσπαθήσω να το κόψω. Μπαίνω εδώ και βλέπω 20 καραγκιόζηδες που δεν έχουν ιδέα και γράφουν μαλακίες και λέω αυτός είναι ο ΠΑΟΚτσής? Ο άλλος λέει για ορκ και διαιτησίες και μετράνε αυτά τα γατιά για ΠΑΟΚτσήδες? Κρίμα και τα άβαταρ , τα μαγαρίζουνε τσάμπα . Ετσι ήταν οι πατεράδες μας που έχτισαν το μύθο, ήταν της υψηλής ανάλυσης και του υπεράνω? Ελπίζω να γλυτώσω το μπαν , αν όχι πείτε το έγκαιρα να πω και ονόματα μπας και ησυχάσω και το κόψω το γ@μήδι το κωλοπρωτάθλημα . Αυτοί είμαστε σήμερα ? Μπαίνει ο άλλος μέσα στο σπίτι σου , σε βιάζει τη γυναίκα και κάθομαστε και λέμε γιατί δεν είχαμε καλύτερο συναγερμό? Να το βράσω ρε φίλε , την υψηλή κριτική και τις διαφωνίες μας για τη μπάλα και το προπονητή. Κανονικά έπρεπε να έχουν κλείσει ήδη τα Τέμπη , να χωριστεί η γαμωχωρα στη μέση ,να τελειώνουμε με τα κοκκινοπουσταριά που έχουν καταστρέψει κάθε μορφής αθλητισμού στη χώρα μας. Ή να πάρει την ομάδα και να φύγει. Σε αρέσει ρε Σέρα να αγωνίζεσαι κάπου με μειονέκτημα? Σ'αρέσει να τρέχουμε κατοστάρι και εσένα να σε έχουν φορτώσει με ένα τσουβάλι στη πλάτη? Και μετά να λέμε γιατί δε προπονηθήκες σκληρά ώστε να με νικάς και με το τσουβάλι στη πλάτη?

Αρνούμαι να κάνω ποδοσφαιρική κριτική , δε μπορώ πια να κλείνω τα μάτια και να κάνω υπομονή. Οι άνθρωποι είναι αδίστακτοι , είναι εγκληματίες ρε συ... μιλάμε για μαφίες γαμώ το βρωμολίμανό τους , τη κωλοφάρα τους. Λίγο να κόβεις φάτσες , τον έβλεπες το μπινε το διαιτητή γελάγανε και τα μουστάκια του.

Ο Σαββίδης είναι βλάκας. Το ξαναλέω , Ιβάν Σαββίδη είσαι μ@λάκας που βάζεις τα λεφτά σου σε αυτό το βόθρο και δεν έχεις πάρει τα μέτρα σου. Που ψαχνεις Αγγελίδηδες και Νομπόες και πας να οργανώσεις τη ΠΑΕ και μου θες σκάουτερς και προπονητικά και μπουτικ. Σε κάνουν πλάκα και σε γλεντάνε οι μπινέδες του πειραιά. Κρίμα και φαινόσουνα ξύπνιος.

Ψόφο από καρδιάς εύχομαι σε κάθετί κόκκινο.
Τι να πω , δεν έχω κάτι άλλο να πω , άδειασα.
γιαπα αδερφε μου να δεις οτι αυτο το ποστ θα ειναι η απαρχη μιας εξαιρετικης συζητησης 8-)

η ολη μας διαφωνια ξεκιναει απο τη ξεχωριστη οπτικη απο την οποια βλεπουμε τα χθεσινοβαρδινα γεγονοτα...κατα την δικη μου οπτικη λοιπον η χθεσινοβραδινη διαιτησια ηταν το δεντρο και οχι το δασος...για να μπορεσουμε να συννενοηθουμε θα παραθεσω καποια γεγονοτα που θελω και θα διαχωρισω καποιες καταστασεις που με προβληματιζουν σε ενοτητες...

α) θεμα φυσικης καταστασης. ο παρολος τα εξηγησε πολυ ωραια στο ποστ σου...η ομαδα φαινεται καμμενη...ακομα και μετα τη διακοπη, ακομα και μετα απο αναβολες αγωνιστικων κλπ η ομαδα δεν εχει καθολου φυσικη κατασταση και αυτο θα πρεπει να μας προβληματιζει ιδιαιτερα σε συνδιασμο και με την αποθεραπεια των τραυματισμων (θλασεις πανω σε θλασεις κλπ)...χθες παιζαμε με μια ομαδα η οποια εχει ξεκινησει ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, εχει περισσοτερα παιχνιδια στα ποδια της και φαινομασταν σαν παππουδες που ετρεχαν με μπαστουνακια μπροστα τους...για μενα τιθεται ενα τεραστιο ζητημα εδω...

β) θεμα τακτικης συμπεριφορας. η ομαδα δεν προσαρμοζεται στις δυνατοτητες της και προσπαθει να παιξει κατι που αντικειμενικα δεν μπορει αυτη την περιοδο...στους τελευταιους αγωνες μεσα-εξω εχουμε ταριφα 2 τεμαχια παιζουμε με τον ιδιο αφελη τροπο με την (κουρασμενη) ομαδα στημενη πολυ μπροστα ερμαιο στις αντεπιθεσεις του αντιπαλου...ολα σου τα γκολ τα τρως στο τρανζισιον και εσυ δεν κανεις ΤΙΠΟΤΑ γι αυτο...περιμενεις να αποκτησεις δηλαδη τον μποατενγκ που ειναι γρηγορος για να σου κοβεις τετοιες επιθεσεις...αν ειναι δυνατον...μπαινει μετα και το θεμα επιλογης παιχτων...δυστυχως για μενα και συγνωμη που το λεω αλλα πλεον υπαρχει ξεκαθαρο ζητημα με παιδια και αποπαιδια μεσα στην ομαδα...ειναι γνωστο οτι υπαρχουν 2-3 γνωστες ασυλιες μεσα στην ομαδα...ολα αυτα ειναι κολληματα του προπονητη σου...

γ) θεμα διαιτησιας. μπορω να σου πω 5 χειροτερες διαιτησιες απο τη χθεσινη στο αψε σβησε που ειχαμε φετος...καθομαστε και μιλαμε για το 10λεπτο που σου στοιχησε ενα τεμαχιο...στο 1-0 ομως ο διαιτητης τους ακυρωνει δευτερο γκολ με ανυπαρκτο οφσαιντ αν θυμασαι καλα στη φαση του μπαραλες...ναι ο διαιτητης σε ΠΗΔΗΞΕ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ...αλλα εσυ τι εκανες στα υπολοιπα 80 για να τον ξεφτυλισεις εστω με την αγωνιστικη σου συμπεριφορα (προσεξε δε λεω να κερδισεις)...πηγες και εφαγες 2 γκολ ακομα (και αλλα δυο που ακυρωθηκαν) και θα μπορουσες να φας και 5-6 για πλακα...για μενα ειναι θεμα νοοτροπιας...μιλας για το χαριλαου...στο χαριλαου ηταν τετοια η αντιδραση των παιχτων που ο διαιτητης σε μαμησε 90 λεπτα ασαλιωτα...ασαλιωτα ομως...το να μιλησουμε ομως για τη χθεσινη διαιτησια χανουμε το δασος αδερφε μου...το οτι ο ΠΑΟΚ μπηκε και επαιξε το ματς σαν παιδικη χαρα επαιξε εξισου κομβικο ρολο με το διαιτητη...γι αυτο δεν δεχομαι την μονοπλευρη οπτικη του θεματος...δηλαδη για να καταλαβω καθε φορα που μας πηδαει ενας διαιτητης εμεις θα παμε και θα τρωμε 3-4 τεμαχια ετσι γιατι μπορουμε?ολο το σκηνικο εγινε για 10 λεπτα...στο υπολοιπο ματς που ησουν?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Κυρ 11 Ιαν 2015, 11:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

ποσο σιγουρος ειμαι οτι θα αποτελεσεις παρελθον σε 2-3 αγωνιστικες...
Άβαταρ μέλους
PAOKpanta

Δημοσίευση από PAOKpanta »

Κλωσταει με δυναμη την καρδαρα που γεμισε με γαλα. Η καρδαρα τρεμοπαιζει αλλα ακομα δε χυθηκε ολο το γαλα
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

η ομιλια του κρυβει παραιτηση.ελπιζω τα πραγματα να ξεκαθαρισουν αμεσα κ να μην σερνεται τοοβθεμα.Η στηριξη της διοικησης μεχρι τελλους η αλλαγη τωρα.
Άβαταρ μέλους
Gimnistis

Δημοσίευση από Gimnistis »

Τουλάχιστον εγκληματικό να μιλάμε για αλλαγή προπονητή αυτή την στιγμή. Η συζήτηση πρέπει να κοπεί μαχαίρι ΑΜΕΣΑ. Ακούτε εκεί στην ΠΑΕ?
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

η χρονια ετσι οπως παει ειναι αλλη μια κλασικη extrem οτι να ναι χρονια
στο κυπελλο αποκλειστηκε νωρις, ευρωπη δε μπορεσε να περασει στους 32
και η ομαδα στο πρωταθλημα εχει κλαταρει, αγυμναστη και σκασμενη τελειως
δεν ειναι τωρα η στιγμη ομως να φυγει...
να κατσει να ολοκληρωσει τη χρονια για να τελειωνουμε μ αυτο το παραμυθι, γιατι εχει κουρασει
οχι στην επομενη στραβη μετα απο 3-4-8 χρονια να ψαχνουμε παλι τον αγγελο
να δουμε ποσο καλα θα ειμαστε το μαιο..
απο το πασχα, απο το μαιο εστω κλεισε τον επομενο προπονητη, για να κερδισεις χρονο και το καλοκαιρι
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Εσυ μπορεις να γυρισεις το κλιμα..
Ξυπνα τους και αλλαξε και συ ροτα.Δεν εχουν ολα μια οψη.Κατι και συ δεν κανεις καλα.
Δεν χαθηκε τιποτα ακομα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”