Άγγελος Αναστασιάδης
Re: Άγγελος Αναστασιάδης
Sera4 φιλε μου δεν πηγαιναν πουθενα προσωπικα αυτα που εγραψα..Αν θιχτηκες συγνωμη..
Παντως εχει πολυ πλακα για οσους παρακολουθουνε χρονια το φορουμ να δουνε ποιοι ειναι αυτοι που λενε να φυγει ο Αγγελος.Οι ιδιοι και οι ιδιοι.Αυτοι που ηθελαν να φυγει ο Σαντος,ο Στεφενς.Οι ιδιοι και οι ιδιοι,μιζερια και μικροτητα.Τα ξερουν ολα και δεν ρωτανε ποτε κανενα!Σιγουρα δεν παιζει ρολο ποιας ομαδας οπαδοι ειναι.Υπαρχουν παντου γυρω μας..Θα τους ανεχτουμε κ αυτους ομως.
Ομαδα που αλλαζει καθε χρονο τους προπονητες κατι σημαινει..Μπας και δεν φταινε ολοι οι προπονητες?Δεν γινεται καθε χρονο να γκρεμιζεις οτι φτιαχνεις κ να θελεις καθε χρονο πρωταθλημα-κυπελλο κ πορεια στην Ευρωπη..Ξυπνατε επιτελους!
Παντως εχει πολυ πλακα για οσους παρακολουθουνε χρονια το φορουμ να δουνε ποιοι ειναι αυτοι που λενε να φυγει ο Αγγελος.Οι ιδιοι και οι ιδιοι.Αυτοι που ηθελαν να φυγει ο Σαντος,ο Στεφενς.Οι ιδιοι και οι ιδιοι,μιζερια και μικροτητα.Τα ξερουν ολα και δεν ρωτανε ποτε κανενα!Σιγουρα δεν παιζει ρολο ποιας ομαδας οπαδοι ειναι.Υπαρχουν παντου γυρω μας..Θα τους ανεχτουμε κ αυτους ομως.
Ομαδα που αλλαζει καθε χρονο τους προπονητες κατι σημαινει..Μπας και δεν φταινε ολοι οι προπονητες?Δεν γινεται καθε χρονο να γκρεμιζεις οτι φτιαχνεις κ να θελεις καθε χρονο πρωταθλημα-κυπελλο κ πορεια στην Ευρωπη..Ξυπνατε επιτελους!
Η μόνη ευθύνη που έχει - ίσως - ο Άγγελος είναι ότι έστησε την ομάδα από την αρχή με βάση το συνεχές πρέσσινγκ, τα πολλά χιλιόμετρα και σε συνδιασμό με το μικρό - όπως αποδείχτηκε - ρόστερ που μπορούσε να ακολουθήσει αυτούς τους ρυθμούς και τους συνεχείς αγώνες η ομάδα κλάταρε. Όταν έχεις και μια διαιτησία που σε παίζει κόντρα ενελλειπώς σε κάθε παιγνίδι αλλά και την ψυχολογική πίεση από τον πόλεμο που δέχεται καθημερινά η ομάδα από τα ΜΜΕ λογικό είναι να γίνουν λάθη. Ελπίζω να αποφορτιστούν λίγο τα πράγματα και να μπορέσει η ομάδα να ξαναπάρει τα πάνω της ειδικά με τις νέες προσθήκες. Ας εφησυχαστούν οι γάβροι ότι κέρδισαν ήδη το πρωτάθλημα και θα επανέλθουμε πιστεύω. Ακόμα έχει δρόμο το πρωτάθλημα.
Βασικά δεν ξέρουμε τι ευθύνες έχει ο ΑΑ για ότι βλέπουμε απο 3/12 και μετά.
giapas δε ξερω τι να πιστεψω ρε φιλε εσενα που εχεις ολα τα δικια με αυτα που γραφεις η οτι αυτοι οι ποδοσφαιριστες δεν αντεχουν τον πρωταθλητισμο.
Πιθανοτατα ισχυουν και τα δυο.
Μολις βγηκε απο την ομαδα ο Τζιολης αυτη κατερευσε σαν χαρτινος πυργος,τι περιεργα πραγματα ειναι αυτα;
Μεγαλη η πικρα μου σημερα,ειχα να στεναχωρηθω ετσι πολλα χρονια.
Ενιωσα οτι ειμαι ανημπορος οτι δε μπορουσα να βοηθησω σε τιποτα, απο τη μια αυτος ο κωλομπατσος που κανει τον διαιτητη απο την αλλη η τραγικη ομαδα.
Το χειροτερο ηταν οτι ημουν αναμεσα σε τριπολιτσιοτες βαζελογαυρους (ειπα να μη παω στο πεταλο, ποσο μ@λ@κ@ς ειμαι τουλαχιστον εκει θα ημουν με αδερφια που στεναχωριοντουσαν το ιδιο) που γελαγαν και τα μουστακια τους απο χαρα και εγω με το κεφαλι κατω ετρωγα το κρυο και το δηλητηριο απο αυτα που εβλεπα.
Συνεχεια πικρα σε αυτο το κωλογηπεδο γαμω το στανιο μου.
Οσες φορες και αν εχω γραψει οτι θα προσπαθησω να το χαρω το φετινο ταξιδι και δεν θα αφησω τιποτα να με επηρεασει δε μπορω.
Νομιζω οτι ο Αναστασιαδης εχει χασει τα αποδυτηρια αν ισχυει κατι τετοιο πρεπει να φυγει αμεσα.
Αν ολο αυτο που βλεπουμε εχει να κανει με τον επηρεασμο των παιχτων απο τις διαιτησιες των τελευταιων αγωνων τοτε πρεπει να βρουν αλλοι τη λυση.
Υ.Γ Ο ολυμπιακος αυριο δεν κερδιζει,εγω ακομα πιστευω οτι μπορει να ανατραπει αυτη η εικονα.
Μιληστε βρειτε μια ακρη ενισχυστε την ομαδα και αν στο τελος πεσουμε να πεσουμε μαχομενοι οχι παραδομενοι στο γαμωσυστημα τους.
Μολις βγηκε απο την ομαδα ο Τζιολης αυτη κατερευσε σαν χαρτινος πυργος,τι περιεργα πραγματα ειναι αυτα;
Μεγαλη η πικρα μου σημερα,ειχα να στεναχωρηθω ετσι πολλα χρονια.
Ενιωσα οτι ειμαι ανημπορος οτι δε μπορουσα να βοηθησω σε τιποτα, απο τη μια αυτος ο κωλομπατσος που κανει τον διαιτητη απο την αλλη η τραγικη ομαδα.
Το χειροτερο ηταν οτι ημουν αναμεσα σε τριπολιτσιοτες βαζελογαυρους (ειπα να μη παω στο πεταλο, ποσο μ@λ@κ@ς ειμαι τουλαχιστον εκει θα ημουν με αδερφια που στεναχωριοντουσαν το ιδιο) που γελαγαν και τα μουστακια τους απο χαρα και εγω με το κεφαλι κατω ετρωγα το κρυο και το δηλητηριο απο αυτα που εβλεπα.
Συνεχεια πικρα σε αυτο το κωλογηπεδο γαμω το στανιο μου.
Οσες φορες και αν εχω γραψει οτι θα προσπαθησω να το χαρω το φετινο ταξιδι και δεν θα αφησω τιποτα να με επηρεασει δε μπορω.
Νομιζω οτι ο Αναστασιαδης εχει χασει τα αποδυτηρια αν ισχυει κατι τετοιο πρεπει να φυγει αμεσα.
Αν ολο αυτο που βλεπουμε εχει να κανει με τον επηρεασμο των παιχτων απο τις διαιτησιες των τελευταιων αγωνων τοτε πρεπει να βρουν αλλοι τη λυση.
Υ.Γ Ο ολυμπιακος αυριο δεν κερδιζει,εγω ακομα πιστευω οτι μπορει να ανατραπει αυτη η εικονα.
Μιληστε βρειτε μια ακρη ενισχυστε την ομαδα και αν στο τελος πεσουμε να πεσουμε μαχομενοι οχι παραδομενοι στο γαμωσυστημα τους.
τι φταιει και αυτος;
αμα το αρχιδι σε 10 λεπτα σε ξετιναζει ποσα κουραγια να εχει η ( ηδη κουρασμενη) ομαδα;
υγ: μπανε, αυριο ο γαυρος ειναι το μεγαλυτερο διπλο παγκοσμιως. αφου το ειπαν. με οποιοδηποτε τροπο.
αμα το αρχιδι σε 10 λεπτα σε ξετιναζει ποσα κουραγια να εχει η ( ηδη κουρασμενη) ομαδα;
υγ: μπανε, αυριο ο γαυρος ειναι το μεγαλυτερο διπλο παγκοσμιως. αφου το ειπαν. με οποιοδηποτε τροπο.
Το θέμα ειναι τι φταίει και τι μπορει να αλλάξει όσον αφορά το αγωνιστικό
Για μένα ειναι θέμα τοςο ατομικό όσο και τακτικό το πρόβλημα
Που ναι οι επελάσεις του Σκόνδρα και του ράτς;
Που ναι ο Τζιόλης που δίνε ηρεμία και ο μακ που ήταν κίνδυνος στις αντεπιθέσεις μας; Τραυματίες
Ακόμα και ο κατσίκας σε σχέση με Τζαβέλλα ειναι απώλεια
Αυτά σε ατομικά
Που ναι το πνίξιμο του αντιπάλου και πι αντεπιθέσεις ;
Πλεον μας μάθανε και μας περιμένουν και τρώμε γκολ με αντεπιθέσεις ε
Πιθανή λύση ; Πρέπει να μην παίζουμε τοςο ψηλά μαλλον δεν ξερω
Για μένα ειναι θέμα τοςο ατομικό όσο και τακτικό το πρόβλημα
Που ναι οι επελάσεις του Σκόνδρα και του ράτς;
Που ναι ο Τζιόλης που δίνε ηρεμία και ο μακ που ήταν κίνδυνος στις αντεπιθέσεις μας; Τραυματίες
Ακόμα και ο κατσίκας σε σχέση με Τζαβέλλα ειναι απώλεια
Αυτά σε ατομικά
Που ναι το πνίξιμο του αντιπάλου και πι αντεπιθέσεις ;
Πλεον μας μάθανε και μας περιμένουν και τρώμε γκολ με αντεπιθέσεις ε
Πιθανή λύση ; Πρέπει να μην παίζουμε τοςο ψηλά μαλλον δεν ξερω
Μπορούσα να έρθω Τρίπολη αλλά ευτυχώς με φώτισε και δεν ήρθα.obanebane έγραψε:giapas δε ξερω τι να πιστεψω ρε φιλε εσενα που εχεις ολα τα δικια με αυτα που γραφεις η οτι αυτοι οι ποδοσφαιριστες δεν αντεχουν τον πρωταθλητισμο.
Μπάνε , τα "γύρω-γύρω" δε μπορούν να είναι άλλοθι για τα αγωνιστικά προβλήματα της ομάδας στο χορτάρι, του ρόστερ , των διοικητικών πεπραγμένων κλπ κλπ. Υπάρχουν κακώς κείμενα και μάλιστα πολλά , αλλά η αλήθεια είναι πως γίνεται μια προσπάθεια που φαίνεται σοβαρή. Φυσικά και έχουν ευθύνες στη διοίκηση για το μέτριο ρόστερ , στον ΑΑ για τη παρατεταμένη αγωνιστική καθίζηση . Αν ήμασταν σε μια κανονική χώρα με κανονικό πρωτάθλημα να κάνουμε όση ώρα θέλετε συζήτηση για μπάλα και οργάνωση. Και να μαλώνω με σένα και το σερα ή το ντεσπε για τον ΑΑ , με το τζος για το ροστερ , με έναν άλλον ξανθιώτη για το Τσανδάρη κ.ο.κ .. Να γίνεται αυτό μέρες ολόκληρες , δεν έχω πρόβλημα. Να έχει νόημα όμως.
Αλλά εδώ ρε αδερφέ γίνεται πόλεμος. Σε βαράνε στο ψαχνό με όποιο τρόπο μπορούνε , σε πηδάνε ασάλιωτα με όλους τους τρόπους ( ορισμός Σπάθα μετά τα αίσχη της Τρίπολης , 7000 πρόστιμο στο γκει για το καραισκάκη , πιπΑ κώλο εσένα εδώ και 5 αγωνιστικές , 5αρο-4αρες σε κέρκυρες-καλλονες ). Τι να σχολιάσω ρε Κορίνθιε εδώ , τι να πούμε ? Σφαίρες πάνε κι έρχονται πάνω από τα κεφάλια μας και αντί να ψάχνουμε τρόπους δυναμικής αντίδρασης , καλύτερα είναι να συζητήσουμε αν η άμυνα είναι πολύ ψηλά ή πολύ χαμηλά?
Λες πως δεν αντέχουμε το πρωταθλητισμό.... Σκέψου και πες ειλικρινά , δεν αντέχει το πρωταθλητισμό ο Κλάους - Ρατς - Σάλπι - Μαντούρο και τον αντέχει ο Αυλωνίτης με το Μποτία και τον Αφελάι και το Σιοβα? Πιο παλιά δε τον άντεχε ο Βιερίνια με το Παυλάρα? Δες ρε αδερφέ το ρόστερ του γκει και πες μου αυτοί ΠΟΤΕ ΜΑΘΑΝΕ να αντέχουν το πρωταθλητισμό και από που? Πότε έβγαλε αρχίδι@ ο Μανιάτης , πότε ο Σιόβας , ο κάγκουρας, πότε ο Τόροσιδής/γαβρααμ πιο παλιά ? Που και πότε φυτρώσανε τα π@πάρια τους? Στο Πανιώνιο ? Στη σκοντα και στο ρούλη σφυρηλατήθηκε ο χαρακτήρας τους και μασάνε σίδερα? Πώς γίνονται αυτά ?
Με 80-20 και εγώ πρωταθλητής είμαι και δε μασάω πουθενά. Ωραία που είναι να γ@μ@ς με ξένα αρκιντια , πολύ ωραία
ΣΥΦΙΛΛΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΛΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΟΛΙΜΑΝΟ ΤΟΥΣ
Ειναι γνωστο οτι δεν ειμαι καποιος ενθερμος οπαδος του Αγγελου.Σημερα θα του αναγνωρισω οτι δεν κρυφτηκε πισω απο δικαιολογιες και αναγνωρισε οτι χασαμε απο μια καλυτερη ομαδα,οπως θα του αναγνωρισω οτι αν φτασαμε στο σημειο να μιλαμε για πρωταθλημα με ενα απο τα χειροτερα ροστερ της ιστοριας μας ,το χρωσταμε σε αυτον και στην εικονα που εδειξε η ομαδα στο γηπεδο σε μια σειρα παιχνιδιων ,εστω και κατα τη διαρκεια ενος ευνοικου προγραμματος,εικονα που δεν ειδαμε σε ενα ολοκληρο πρωταθλημα περςι με πολυδιαφημισμενο υλικο και ακομα περισσοτερο προπονητη..Η αληθεια ειναι ομως πως εδω και καιρο η ομαδα παρουσιαζει σημαδια αγωνιστικης διαλυσης,με τον ιδιο να δηλωνει μετα απο καθε ασχημο αποτελεσμα την μια οτι δεν εμφανιστηκαμε στο γηπεδο,την αλλη οτι ημασταν παιδικη χαρα,την παρα αλλη οτι πηραν τα μυαλα μας αερα και και και.Για ολα αυτα κακα τα ψεμματα ενας ειναι ο υπευθυνος και λεγεται προπονητης και το να διαπιστωνει απλως μια τραγικη εικονα δεν λεει κατι ,καλυτερα να μην λεει τιποτα και απλα να πρατει οτι χρειαζεται για να αλλαξει αυτη και δυστυχως εδω και καιρο δεν βλεπουμε το παραμικρο σημειο ανακαμψης και οσο αυτο συνεχιζεται χρονο με τον χρονο θα στοχοποιειται και θα πληςιαζει το μοιραιο οςο αδικο και αν ακουγεται.Εχει την δυνατοτητα να αλλαξει κατι; Χρονο εχει ακομα γιατι ο ιδιος καταφερε να τον κερδισει αλλα πλεον δεν ειναι αφθονος,μοιραια οταν οι στοχοι ψηλωνουν η φθορα αντιστοιχα μεγαλωνει οσο απομακρυνεσαι απο αυτους.
βασικα, καιρος ειναι αφου θελει να εχει την αμυνα τοσο ψηλα, να αρχιζει να παιζει με δυο αμυντικα χαφ.
ο Νομποα του δινει τεραστια ευκαιρια για αυτο γιατι μπορει να ξεκιναει απο το 6 αλλα να ανεβαινει στο γηπεδο και να δοκιμαζει και το καλο του σουτ.
να μπει επιτελους ο Κλαους κορυφη και ο Περευρα να ψαχνει χωρους πισω του, και εναλλαξ.
αλλα δυο αμ.χαφ.
γιατι η αμυνα σου ακομα δεν εμπνεει καμια εμπιστοσυνη. αν και οταν δεις οτι οι παιχτες επανακαμπτουν, τοτε δωσε τεμπο, μεχρι τοτε πρεπει να κρατας τα μποσκα. Σαντος σταϋλ.
πρεπει να ειναι αυτο το πλαν μπι.
και προς Θεου, ενα εξτρεμ.
υγ: το Μαντουρο τον ξετιναξες δυο ματς τον αφησες ενα αργο παιχτη να τρεχει να καλυψει μονος του την παραληλλο πισω απο τους δυο κεντρωους, που ανοιγοντας τους στο πλαι τους αφηνες μακρια του και μεναμε κενοι στην κοντρα.
ο Νομποα του δινει τεραστια ευκαιρια για αυτο γιατι μπορει να ξεκιναει απο το 6 αλλα να ανεβαινει στο γηπεδο και να δοκιμαζει και το καλο του σουτ.
να μπει επιτελους ο Κλαους κορυφη και ο Περευρα να ψαχνει χωρους πισω του, και εναλλαξ.
αλλα δυο αμ.χαφ.
γιατι η αμυνα σου ακομα δεν εμπνεει καμια εμπιστοσυνη. αν και οταν δεις οτι οι παιχτες επανακαμπτουν, τοτε δωσε τεμπο, μεχρι τοτε πρεπει να κρατας τα μποσκα. Σαντος σταϋλ.
πρεπει να ειναι αυτο το πλαν μπι.
και προς Θεου, ενα εξτρεμ.
υγ: το Μαντουρο τον ξετιναξες δυο ματς τον αφησες ενα αργο παιχτη να τρεχει να καλυψει μονος του την παραληλλο πισω απο τους δυο κεντρωους, που ανοιγοντας τους στο πλαι τους αφηνες μακρια του και μεναμε κενοι στην κοντρα.
Η μόνη εξήγηση για το χάλι εδώ και ένα δίμηνο (τουλάχιστον).... είναι μία:
πως η Παναγιά είναι γαύρος.
Τρολάρισμα όμως όταν μιλάς για μπάλα και ο κοουτς σου λέει πως η Παναγιά έτσι και η Παναγιά αλλιώς, του αξίζει... και λίγο του είναι!
Αν ήταν άλλος θα είχε είδη ντου από την Νεάπολη στην προπόνηση για να δίνει εξηγήσεις.
Θα έπρεπε να έχει πιέσει είδη το καλοκαίρι για επιπλέον ενίσχυση, τουλάχιστον 5 παίχτες (οχι τρεις, όπως έχεουν περάσει ΟΛΑ τα μμε)... ο Άγγελος όμως πουλούσε βλαχομαγκιές λες και όλος ο κόσμος είναι κυριολεκτικά χαζός που ασχολείτε με ποδόσφαιρο και βλέπει πως δεν έχει 25 ισοδύναμους ποδοσφαιριστές!
Για την ακρίβεια, δεν είχες και δεν έχεις καν 3-4 ισοδύναμους, που μπορούν να πάρουν, έστω και το πιο εύκολο (λόγω ανύπαρκτων αντιπάλων και όχι διαιτησίας) πρωτάθλημα τα τελευταία τουλάχιστον 25 χρόνια.
Από το ρόστερ που έχεις κάνει τώρα.... στον ΠΑΟΚ του Σάντος (που τότε του τα'χωνα και εγώ) μόνο ο Ρατ θα ήταν στην αποστολή. Ίσως και ο Κάτσε για αλλαγή του Πάμπλο ή Βιτόλο. Κανένας άλλος!
Ούτε ο Σάλπι, ούτε ο Βιτόρ που τον έχουν κάνει όλοι Μπαρέζι επειδή έχουμε να δούμε κανονικό σέντερ μπακ εδώ και 8 μήνες.
Αυτή είναι η ομάδα που φτιάξατε κύριε Αναστασιάδη μαζί με το γιουσουφάκι σας τον Ζίσση.
Η ευθύνη είναι και δική σας!
Ούτε Καλογερόπουλοι, ούτε Μάνταλοι, ούτε Ραπτόπουλοι, ούτε Κόλκες. Δική σας! Αν είχατε κάνει ομάδα, όχι με τα βαριά ονόματα του 2008/2010, αλλά με 5 επιπλέον ποδοσφαιριστές του 6,7 και του 8 τώρα θα είμασταν στο +8 από τον φαταούλ.
Κατά κύριο λόγο όμως είναι η ευθύνη των Αγγελίδη και Βρύζα γιατί με αναμένο το πράσινο φως του Ιβάν για μεταγραφές πετάνε χαρταετό και πέρνουν και ένα κάρο λεφτά τον χρόνο στα γραφεία της Τούμπας.
Ουσιαστικά όμως και οι τρεις μαζί ..... καίτε το όνειρο μας, να δούμε πρωτάθλημα στην Θεσσαλονίκη.
Και όχι και τίποτα άλλο.... θυσιάσαμε και τα πάντα γι' αυτό.... Κύπελλο και Ευρώπη αποκλειστήκαμε όχι απλά απο καφενεία αλλά απο τις τουαλέτες σε καφενεία.
Γίνεται η μεγαλύτερη σφαγή που έγινε ποτέ στον ΠΑΟΚ. Και όχι από διαιτητές. Από εσάς τους τρεις μαζί!!!
Εσείς θα μας στερήσετε φέτος το πρωτάθλημα .....και το Τσάμπιονς μετά το καλοκαίρι.... και μάλλον και για πάντα γιατί πολύ απλά για τελευταία φορά στην ιστορία, πέρνει αμέσως πρόκρηση ο πρωταθλητής από το ελληνικό πρωτάθλημα.
Έτσι θέλει η Παναγιά όμως δεν βαριέσαι.
πως η Παναγιά είναι γαύρος.
Τρολάρισμα όμως όταν μιλάς για μπάλα και ο κοουτς σου λέει πως η Παναγιά έτσι και η Παναγιά αλλιώς, του αξίζει... και λίγο του είναι!
Αν ήταν άλλος θα είχε είδη ντου από την Νεάπολη στην προπόνηση για να δίνει εξηγήσεις.
Θα έπρεπε να έχει πιέσει είδη το καλοκαίρι για επιπλέον ενίσχυση, τουλάχιστον 5 παίχτες (οχι τρεις, όπως έχεουν περάσει ΟΛΑ τα μμε)... ο Άγγελος όμως πουλούσε βλαχομαγκιές λες και όλος ο κόσμος είναι κυριολεκτικά χαζός που ασχολείτε με ποδόσφαιρο και βλέπει πως δεν έχει 25 ισοδύναμους ποδοσφαιριστές!
Για την ακρίβεια, δεν είχες και δεν έχεις καν 3-4 ισοδύναμους, που μπορούν να πάρουν, έστω και το πιο εύκολο (λόγω ανύπαρκτων αντιπάλων και όχι διαιτησίας) πρωτάθλημα τα τελευταία τουλάχιστον 25 χρόνια.
Από το ρόστερ που έχεις κάνει τώρα.... στον ΠΑΟΚ του Σάντος (που τότε του τα'χωνα και εγώ) μόνο ο Ρατ θα ήταν στην αποστολή. Ίσως και ο Κάτσε για αλλαγή του Πάμπλο ή Βιτόλο. Κανένας άλλος!
Ούτε ο Σάλπι, ούτε ο Βιτόρ που τον έχουν κάνει όλοι Μπαρέζι επειδή έχουμε να δούμε κανονικό σέντερ μπακ εδώ και 8 μήνες.
Αυτή είναι η ομάδα που φτιάξατε κύριε Αναστασιάδη μαζί με το γιουσουφάκι σας τον Ζίσση.
Η ευθύνη είναι και δική σας!
Ούτε Καλογερόπουλοι, ούτε Μάνταλοι, ούτε Ραπτόπουλοι, ούτε Κόλκες. Δική σας! Αν είχατε κάνει ομάδα, όχι με τα βαριά ονόματα του 2008/2010, αλλά με 5 επιπλέον ποδοσφαιριστές του 6,7 και του 8 τώρα θα είμασταν στο +8 από τον φαταούλ.
Κατά κύριο λόγο όμως είναι η ευθύνη των Αγγελίδη και Βρύζα γιατί με αναμένο το πράσινο φως του Ιβάν για μεταγραφές πετάνε χαρταετό και πέρνουν και ένα κάρο λεφτά τον χρόνο στα γραφεία της Τούμπας.
Ουσιαστικά όμως και οι τρεις μαζί ..... καίτε το όνειρο μας, να δούμε πρωτάθλημα στην Θεσσαλονίκη.
Και όχι και τίποτα άλλο.... θυσιάσαμε και τα πάντα γι' αυτό.... Κύπελλο και Ευρώπη αποκλειστήκαμε όχι απλά απο καφενεία αλλά απο τις τουαλέτες σε καφενεία.
Γίνεται η μεγαλύτερη σφαγή που έγινε ποτέ στον ΠΑΟΚ. Και όχι από διαιτητές. Από εσάς τους τρεις μαζί!!!
Εσείς θα μας στερήσετε φέτος το πρωτάθλημα .....και το Τσάμπιονς μετά το καλοκαίρι.... και μάλλον και για πάντα γιατί πολύ απλά για τελευταία φορά στην ιστορία, πέρνει αμέσως πρόκρηση ο πρωταθλητής από το ελληνικό πρωτάθλημα.
Έτσι θέλει η Παναγιά όμως δεν βαριέσαι.
Οπως και με τον Στέφενς πέρσι και πρόπερσι με τον Δώνη, βλέπουμε έναν προπονητή να προσπαθεί να επιβάλλει ένα στυλ ποδοσφαιρου που πιστεύει, τα πράγματα να πηγαίνουν καλά μέχρι ενός σημείου κι από κει και πέρα να έρχεται η κατάρρευση. Σαν να μας έχει καταραστεί ο Σάντος και δεν μπορούμε να βρούμε αγωνιστική ταυτότητα από τότε που έφυγε. Νόμιζα ότι με τον Αγγελο τα πράγματα θα άλλαζαν επιτέλους αλλά δυστηχώς είναι μια απ' τα ίδια. Λέμε ότι δεν έχουμε ρόστερ αλλά ο Αστέρας και οι υπόλοιποι που μας κάνουν πλάκα έχουν ρόστερ; Έχει ρόστερ η Κέρκυρα και τα Γιάννενα; Εγώ λέω ότι και όλους τους παίκτες του Αστερα να πάρουμε και να τους ντύσουμε στα ασπρόμαυρα μετά από λίγο καιρό θα παίζουν έτσι όπως παίζουν οι δικοί μας τώρα. Δεν μπορεί να φταίνε συνέχεια οι προπονητές.
- Amon Tobin
Λες κ τα έγραψα εγώ...ΜΠΡΑΒΟ απο μένα giapasgiapas έγραψε:Sera4 το σημερινό παιχνίδι αν παιζόταν στα ίσα ξεκίναγε από το Χ και έγερνε προς τον άσσο αν λάβουμε υπόψη την εικόνα της ομάδας τις τελευταίες αγωνιστικές. Σίγουρα η διαχείριση την ώρα του αγώνα θα ήταν σημαντική , αλλά αντικειμενικά δε περίμενα θαύματα. Θες να συζητήσουμε για αυτό ? Γιατί φτάσαμε εδώ και γιατί η ομάδα δεν εμφανίζεται καλύτερη ? Όσο θέλεις συζητάμε και μάλλον στα περισσότερα θα συμφωνήσουμε καθώς δεν είμαστε και μαλακες.. η ομάδα έχει κωλοκάτσει είτε φυσιολογικά είτε μη-φυσιολογικά. ίσως έχει να κάνει με τη προπόνηση , ο πάρολος έκανε κάποιες πολύ καλές παρατηρήσεις.Sera4 έγραψε: giapa εισαι πολυ αδικος φιλε μου...καμια σχεση το ματς στο χαριλαου με το σημερινο αν ειναι δυνατον αν θες να πιασουμε και τις φασεις σημερα μια μια...αν ειναι να προσπαθουμε να δικαιολογησουμε τα αδικαιολογητα αστο καλυτερα οντως θα χαλασουμε τις καρδιες μας...
το γεγονος ειναι οτι εχεις φαει 11-12 γκολ στα τελευταια 4 εκτος ματς...αμα στον παγκο ηταν ο αγκελενς θα ζητουσαμε το κεφαλι του αλλα ειπαμε...κατω τα χερια απο τον αγγελο...
Σήμερα όμως μπαίνεις ... 3ο λεπτό σου βαφτίζει πεντακάθαρο κορνερ σε άουτ , στο 8 δίνει παπουτσέλειο πέναλτυ και στο 9 σε πεντακάθαρο χέρι κλείνει τα μάτια. Αυτό τι αποτέλεσμα έχει ? Σε ένα ματς που έτσι κι αλλιώς είναι δύσκολο , σε γονατίζει και σε τελειώνει. Εσύ περιμένεις μετά να σηκώσεις κεφάλι , ιδίως από τη στιγμή που δεν είσαι και στη καλύτερη φάση σου? Να συζητήσουμε ποδοσφαιρικά γιατί γκρεμοτσακίστηκες σε εκείνο το σημείο και δε μπόρεσες να συγκεντρωθείς στο παιχνίδι σου ? Τι να πούμε? Οι παίκτες ρε Σερα είναι μ@λ@κες , δε βλέπουν τί γίνεται εδώ και 4-5 ματς? Δεν είναι άνθρωποι? Σε πηδάνε ρε ασάλιωτα και εσύ είσαι ανήμπορος, με τί ψύχη να παίξεις? Στη Λειβαδια βγήκε ο Ρατς και είπε αυτά δε τα έχω δει πουθενά στο κόσμο. Το είπε κι ο Νάτχο πέρυσι ρε Σερα, άδικο κι αυτός? Μαρκάρεις ρε σέρα και φρου αμέσως το γαμοκόρακο εδώ και 5 αγωνιστικές. Τί άμυνα να παίξεις και πόσα μέτρα να πάρεις στο γήπεδο και πως να πιέσεις? Δε παίζεται μπάλα στα παίχνίδια μας , άλλο άθλημα είναι το δικό μας.
Εγώ προσωπικά έχω βαρεθεί και μετά το σημερινό θα προσπαθήσω να το κόψω. Μπαίνω εδώ και βλέπω 20 καραγκιόζηδες που δεν έχουν ιδέα και γράφουν μαλακίες και λέω αυτός είναι ο ΠΑΟΚτσής? Ο άλλος λέει για ορκ και διαιτησίες και μετράνε αυτά τα γατιά για ΠΑΟΚτσήδες? Κρίμα και τα άβαταρ , τα μαγαρίζουνε τσάμπα . Ετσι ήταν οι πατεράδες μας που έχτισαν το μύθο, ήταν της υψηλής ανάλυσης και του υπεράνω? Ελπίζω να γλυτώσω το μπαν , αν όχι πείτε το έγκαιρα να πω και ονόματα μπας και ησυχάσω και το κόψω το γ@μήδι το κωλοπρωτάθλημα . Αυτοί είμαστε σήμερα ? Μπαίνει ο άλλος μέσα στο σπίτι σου , σε βιάζει τη γυναίκα και κάθομαστε και λέμε γιατί δεν είχαμε καλύτερο συναγερμό? Να το βράσω ρε φίλε , την υψηλή κριτική και τις διαφωνίες μας για τη μπάλα και το προπονητή. Κανονικά έπρεπε να έχουν κλείσει ήδη τα Τέμπη , να χωριστεί η γαμωχωρα στη μέση ,να τελειώνουμε με τα κοκκινοπουσταριά που έχουν καταστρέψει κάθε μορφής αθλητισμού στη χώρα μας. Ή να πάρει την ομάδα και να φύγει. Σε αρέσει ρε Σέρα να αγωνίζεσαι κάπου με μειονέκτημα? Σ'αρέσει να τρέχουμε κατοστάρι και εσένα να σε έχουν φορτώσει με ένα τσουβάλι στη πλάτη? Και μετά να λέμε γιατί δε προπονηθήκες σκληρά ώστε να με νικάς και με το τσουβάλι στη πλάτη?
Αρνούμαι να κάνω ποδοσφαιρική κριτική , δε μπορώ πια να κλείνω τα μάτια και να κάνω υπομονή. Οι άνθρωποι είναι αδίστακτοι , είναι εγκληματίες ρε συ... μιλάμε για μαφίες γαμώ το βρωμολίμανό τους , τη κωλοφάρα τους. Λίγο να κόβεις φάτσες , τον έβλεπες το μπινε το διαιτητή γελάγανε και τα μουστάκια του.
Ο Σαββίδης είναι βλάκας. Το ξαναλέω , Ιβάν Σαββίδη είσαι μ@λάκας που βάζεις τα λεφτά σου σε αυτό το βόθρο και δεν έχεις πάρει τα μέτρα σου. Που ψαχνεις Αγγελίδηδες και Νομπόες και πας να οργανώσεις τη ΠΑΕ και μου θες σκάουτερς και προπονητικά και μπουτικ. Σε κάνουν πλάκα και σε γλεντάνε οι μπινέδες του πειραιά. Κρίμα και φαινόσουνα ξύπνιος.
Ψόφο από καρδιάς εύχομαι σε κάθετί κόκκινο.
Τι να πω , δεν έχω κάτι άλλο να πω , άδειασα.
- Amon Tobin
Andrew R έγραψε:Μεγάλη η στενοχώρια μας σήμερα αλλά ένιωσα ακόμα πιο άσχημα από αυτά που διάβασα. παντελείς έλλειψη ψυχραιμίας από πλευράς των φίλων στο φόρουμ . είναι δυνατόν να ξεκινούμε την χρονιά με ξεκάθαρο στόχο την δημιουργία μιας νέας ομάδας και το σωστό χτίσιμο της σε βάθος χρόνου, και με την ομάδα πρώτη αυτή την στιγμή που μιλάμε να αρχίζουν όργανα για τον προπονητή της ομάδος , πάλι την δουλεία του ολυμπιακού οι παοκτσηδες θα την κάνουν. ξεχάσατε φίλοι ότι αυτό το ματς έπρεπε να γίνει 3 μήνες πριν και το βρωμερότερο σύστημα το κράτησε καβάντζα γιατί απλά την τότε χρονική στιγμή ο ΠΑΟΚ ήταν ισοπεδωτικός . Έστειλε σήμερα ένα ερπετοειδές σίχαμα να σφυρίξει με τις αποφάσεις του να βάλει μπροστά στο σκορ τον αστερα και να παίζουμε εμείς σε ένα παιχνίδι όπου θα μας περίμενε ο πολύ κάλος μεσοεπιθετικα αστέρας για να βγαίνει στις αντεπιθέσεις. Ο Αναστασιάδης είπε πολύ σωστά ότι θα πρέπει να φτιάξουμε μια ομάδα που θα κερδίζει και τους διαιτητές. το έκανε στον Πειραιά, το έκανε στην Λειβαδιά, στην τούμπα η Κέρκυρα εκτελούσε φάουλ μέχρι το 95 και με τον αιώνιο τα αντικειμενικά δημοσιογραφικά σαιτ των Αθηνών αναρωτιόταν γιατί δεν μέτρησε το γκολ του πανιωνίου. Στο κύπελλο αποκλειστήκαμε από την Κέρκυρα και η περηφάνια μας ήταν τέτοια που δεν μιλήσαμε καθόλου για το πέναλτι που εύκολα θα έπαιρνε πχ ο ολυμπιακός όπως το έκανε με τον φωστήρα και που έβγαλε και στην σέντρα τον Σπυρόπουλο που στην περιγραφή είπε το αυτονόητο. και στο σαιτ του παοκαμανια δηλαδή το δικό μας σαιτ έχουμε χειρότερη αντιπολίτευση από αυτή που κάνουν οι εχθροί της ομάδας μας. Θα συμφωνήσω και εγώ με φίλους που λένε ότι πραγματικά δεν περνάμε και την καλύτερη μας περίοδο και ότι και ο Αναστασιάδης είναι πελαγωμένος και κάνει λάθη αλλά ως εκεί φίλοι . θα ήταν ένα τεράστιο λάθος να αρχίσει μια συζήτηση για τον προπονητή της ομάδος σκεφτείτε λίγο ψύχραιμα τις επιστροφές τις μεταγραφές και φυσικά την διαδικασία που θα τρέξει για την ερευνά τις δικαιοσύνης για την εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο μας
Βρε άγγελε μου καλέ κ χρυσε,συμφωνώ σε όλα ναι Είμαστε μεγάλη ομάδα κ πρέπει να παίζουμε παντού για την νίκη
Αλλά δεν μπορεί μέσα στην Τρίπολη να έχεις τα στόπερ τόσο ψηλά κ τους ακραίους μπακ ταυτόχρονο ανεβασμένους
Σε Τρίπολη.Γιάννενα κ ξανθή γι'αυτό την πατήσαμε
Χτυπατο στο δεύτερο
Όλοι μας έμαθαν κ μας δίνουν χώρο
Κ στην καλλονή αν δε βάλουμε γκολ πρώτοι στο 20λεπτό τα ίδια θαχουμε με λεοζινιους κ σια
Αλλά δεν μπορεί μέσα στην Τρίπολη να έχεις τα στόπερ τόσο ψηλά κ τους ακραίους μπακ ταυτόχρονο ανεβασμένους
Σε Τρίπολη.Γιάννενα κ ξανθή γι'αυτό την πατήσαμε
Χτυπατο στο δεύτερο
Όλοι μας έμαθαν κ μας δίνουν χώρο
Κ στην καλλονή αν δε βάλουμε γκολ πρώτοι στο 20λεπτό τα ίδια θαχουμε με λεοζινιους κ σια