Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
- ilovegame27
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
Το "ψάχνει" για Μπεν
Ο επιθετικός της Βέροιας βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ με τον Ζήση Βρύζα να ασχολείται έντονα με την περίπτωση του. Σε ποιον κεντρικό χαφ έβαλε "στοπ" η απόκτηση του Κριστιάν Νομπόα
Μπορεί ο Κριστιάν Νομπόα να έχει... κλέψει τις εντυπώσεις και τον χρόνο όλων των οπαδών και των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, ωστόσο, στον "Δικέφαλο" συνεχίζεται κανονικά η αναζήτηση των παικτών που θα έρθουν στην ομάδα με σκοπό να δώσουν λύσεις εν όψει της δύσκολης συνέχειας της σεζόν.
Σε αυτό το πλαίσιο σύμφωνα με πληροφορίες έχει "αναθερμανθεί" το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Μπεν Μοχάμεντ της Βέροιας! Ο Ζήσης Βρύζας βρίσκεται εδώ και μέρες σε επικοινωνία με τον ξένο ατζέντη του παίκτη της "βασίλισσας", προκειμένου να βρεθεί η φόρμουλα έτσι ώστε ο παίκτης να έρθει στον ΠΑΟΚ από τώρα, αφού το συμβόλαιό του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.
Προτάθηκε αλλά...
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι η απόκτηση του Κριστιάν Νομπόα... έβαλε φρένο σε αρκετές περιπτώσεις παικτών που απασχόλησαν είτε σε μορφή έρευνας, είτε σε ενδιαφέροντος. Μία από αυτές ήταν κι αυτή του Μιξ Ντίσκερουντ, ενός Αμερικάνου κεντρικού χαφ, με τον οποίο ο ΠΑΟΚ ήταν σε συζητήσεις και τίποτα παραπάνω. Μετά την απόκτηση του Νομπόα, όμως, όλα σταμάτησαν, αφού δεν τίθεται θέμα σύγκρισης.
olapaok.gr
Να τον βαφτίσουμε εξτρέμ?Μάλλον για αυτόν ενδιαφέρεται ο ΠΑΟΚ και όχι για τον Βιερινια
Ο επιθετικός της Βέροιας βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ με τον Ζήση Βρύζα να ασχολείται έντονα με την περίπτωση του. Σε ποιον κεντρικό χαφ έβαλε "στοπ" η απόκτηση του Κριστιάν Νομπόα
Μπορεί ο Κριστιάν Νομπόα να έχει... κλέψει τις εντυπώσεις και τον χρόνο όλων των οπαδών και των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, ωστόσο, στον "Δικέφαλο" συνεχίζεται κανονικά η αναζήτηση των παικτών που θα έρθουν στην ομάδα με σκοπό να δώσουν λύσεις εν όψει της δύσκολης συνέχειας της σεζόν.
Σε αυτό το πλαίσιο σύμφωνα με πληροφορίες έχει "αναθερμανθεί" το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Μπεν Μοχάμεντ της Βέροιας! Ο Ζήσης Βρύζας βρίσκεται εδώ και μέρες σε επικοινωνία με τον ξένο ατζέντη του παίκτη της "βασίλισσας", προκειμένου να βρεθεί η φόρμουλα έτσι ώστε ο παίκτης να έρθει στον ΠΑΟΚ από τώρα, αφού το συμβόλαιό του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.
Προτάθηκε αλλά...
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι η απόκτηση του Κριστιάν Νομπόα... έβαλε φρένο σε αρκετές περιπτώσεις παικτών που απασχόλησαν είτε σε μορφή έρευνας, είτε σε ενδιαφέροντος. Μία από αυτές ήταν κι αυτή του Μιξ Ντίσκερουντ, ενός Αμερικάνου κεντρικού χαφ, με τον οποίο ο ΠΑΟΚ ήταν σε συζητήσεις και τίποτα παραπάνω. Μετά την απόκτηση του Νομπόα, όμως, όλα σταμάτησαν, αφού δεν τίθεται θέμα σύγκρισης.
olapaok.gr
Να τον βαφτίσουμε εξτρέμ?Μάλλον για αυτόν ενδιαφέρεται ο ΠΑΟΚ και όχι για τον Βιερινια
Καλα ετσι και κανουν καμια μ@λακια να μας πλασαρουν κανα τραγι της σουπερλιγκ για εξτρεμ η κανα πουλι απο εξωτερικο και να μας πουν καμια πιπα τυπου μα ηταν δυσκολο για βιερινια εχει να γινει οχι απλα της πουτ@νας
θα ανοιξει ο ασκος του κραξολου
εχει να δουμε τριπλα απο αντελινο εποχες, επομενος στην λιστα ο ελ ζαρ παλι απο την ιδια εποχη, μετα ποιον να βαλεις? κριστιανο?ρομπερτ?στοχ που απλα εστριβε? απο δεξια δεν εχω να πω κατι ειχαμε ανεκαθεν φαουλιστα
εντιτ ξεχασα το γατι
θα ανοιξει ο ασκος του κραξολου
εχει να δουμε τριπλα απο αντελινο εποχες, επομενος στην λιστα ο ελ ζαρ παλι απο την ιδια εποχη, μετα ποιον να βαλεις? κριστιανο?ρομπερτ?στοχ που απλα εστριβε? απο δεξια δεν εχω να πω κατι ειχαμε ανεκαθεν φαουλιστα
εντιτ ξεχασα το γατι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος guardian4 την Σάβ 10 Ιαν 2015, 00:02, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- efthimis_paok
Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
Δεν θυμάμαι τον Πετρωτο να έχει πέσει μέσα σε μεταγραφή που έχει βγάλει μόνο αυτός σαν είδηση.
Sent from my iPad using Tapatalk
Sent from my iPad using Tapatalk
μου αρεσει που μονοι σας ανεβαζετε τις προσδοκιες και θα φαμε καμια ''φαπα'' με κανεναν ''αγνωστο'' τυπου μακ και θα συμφωνειτε με πετρουλακη που ελεγε για ''ξενερα''...γιατι ειχε κλεισμενο τον κουαρεσμα....
- GiorgosAtha
Αδερφέ μπορείς να ανεβάσεις κανα τέτοιο δημοσίευμα?Мир έγραψε:
Σε κάποια από τα links από το Μεξικό, που τους βάζανε για να τους τρολάρουν για τη δικαστική απόφαση για τον Πουλίδο, έλεγε ότι η FIFA τους τιμώρησε με απαγόρευση μεταγραφών επειδή υπέγραψαν παίκτη που έχει συμβόλαιο.
Νόμιζα ότι ήταν μούφα το δημοσίευμα ή έστω τα φούσκωσαν οι αρδ από Μεξικό μεριά.
Όσο ακούγεται ότι δεν κάνουν μεταγραφές όμως ...Λέτε να παίζει κάτι τέτοιο και να μας το κρύβουν;
- kataramenos5
CB,CB,CB,CBdesperado έγραψε:εξτρεμ,εξτρεμ,εξτρεμ
klainmein έγραψε:full gouda για αντιρατς ειναι καλύτερα από αριστερό edamMANIAKOS έγραψε:Πολυ καλος ο ραφαελοφ αλλά δε θα θέλα κι άλλον ισραηλινό αντιθέτως το ιρακινό πουλεν που μπορει να τυρί σαν αντιρατς σιγά σιγα![]()
![]()
αμάν με το auto input στο κινητό!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τυρι ,καπο,παρμπριζ τωρα καταλαβαίνετε τι εχουμε περάσει εμεις οι παλαιότεροι...MANIAKOS έγραψε:Κάποιον έγραψα η ήθελα να γράψω καλυτεραomerta76 έγραψε:Καπο σε Φιορεντινα δεν υπαρχειMANIAKOS έγραψε:Απο φιρενζε καπό λοιπόν να παρουμε
![]()
![]()
![]()
![]()
τον καθε πετρουλάκη τον εχω γραμμένο στα @@ μου αδερφε, ουτε ξερω τι λενε και ουτε με ενδιαφερειDemir έγραψε:μου αρεσει που μονοι σας ανεβαζετε τις προσδοκιες και θα φαμε καμια ''φαπα'' με κανεναν ''αγνωστο'' τυπου μακ και θα συμφωνειτε με πετρουλακη που ελεγε για ''ξενερα''...γιατι ειχε κλεισμενο τον κουαρεσμα....
αν ομως παλι
ξανα
για αλλη μια φορα
δεν φερουν εξτρεμ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ
με ντριπλα, (οχι απλο στριψιμο), με ταχυτητα, σουτ βολιδα, να μαρκαρει, και να βαζει γκολ με αναποδες κεφαλιες
θα γινει της πουτ@νας
εξηγουμεθα να μην παρεξηγουμεθα
απο αυτα που λες απο τον μπλανκο λειπουν η τριπλα ,η ταχυτητα και οι κεφαλιες... αν ερ8ει 8α γινει της πουτανας??
guardian4 έγραψε:με ντριπλα, (οχι απλο στριψιμο), με ταχυτητα, σουτ βολιδα, να μαρκαρει, και να βαζει γκολ με αναποδες κεφαλιεςDemir έγραψε:μου αρεσει που μονοι σας ανεβαζετε τις προσδοκιες και θα φαμε καμια ''φαπα'' με κανεναν ''αγνωστο'' τυπου μακ και θα συμφωνειτε με πετρουλακη που ελεγε για ''ξενερα''...γιατι ειχε κλεισμενο τον κουαρεσμα....
η λυση ειναι μονοδρομος.
-
Asimos
Αναποδες κεφαλιες εχω σε Κατσουράνη άμα θέλετε αλλά τον πρόλαβε ο Σπανός.
αφου δεν βαζει γκολ με αναποδες κεφαλιες ναιDemir έγραψε:απο αυτα που λες απο τον μπλανκο λειπουν η τριπλα ,η ταχυτητα και οι κεφαλιες... αν ερ8ει 8α γινει της πουτανας??
ασιμε
ναι αυτο μονο να δω κατσουρανη εξτρεμ και πισω του σπυρο απ την μια και κοντο απ την αλλη
και τον νομποα να προσπαθει να πετυχει τον κοντο εξτρεμ με 40ρες μπαλιες
μετα μενει να ερθει ο σεφερλης
νοβα και μαλ@κιες, θα μας κλεισει συμβολαιο το ΗΒΟ
- Josey Wales
Το συμβόλαιο του τελειώνει το καλοκαίρι, παίζει στην Τερέκ Γκρόζνι (Τσετσενία), αριστερό εξτρέμ που πατάει περιοχή και μάλλον καλά τελειώματα της φάσης. Ματσιέι Ρίμπους, Πολωνός 25 ετών με αξία αυτή τη στιγμή στα 3,5 εκ λίρες, δηλαδή πάνω από 4,5 εκ ευρώ.
Συνήθως οι Πολωνοί προτιμάνε Γερμανία αλλά δεν δείχνει να είναι απλησίαστη περίπτωση, τουλάχιστον για το καλοκαίρι.
Συνήθως οι Πολωνοί προτιμάνε Γερμανία αλλά δεν δείχνει να είναι απλησίαστη περίπτωση, τουλάχιστον για το καλοκαίρι.
- abc_o_ karpouzas
guardian4 έγραψε:τον καθε πετρουλάκη τον εχω γραμμένο στα @@ μου αδερφε, ουτε ξερω τι λενε και ουτε με ενδιαφερειDemir έγραψε:μου αρεσει που μονοι σας ανεβαζετε τις προσδοκιες και θα φαμε καμια ''φαπα'' με κανεναν ''αγνωστο'' τυπου μακ και θα συμφωνειτε με πετρουλακη που ελεγε για ''ξενερα''...γιατι ειχε κλεισμενο τον κουαρεσμα....
αν ομως παλι
ξανα
για αλλη μια φορα
δεν φερουν εξτρεμ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ
με ντριπλα, (οχι απλο στριψιμο), με ταχυτητα, σουτ βολιδα, να μαρκαρει, και να βαζει γκολ με αναποδες κεφαλιες
θα γινει της πουτ@νας
εξηγουμεθα να μην παρεξηγουμεθα
σίγουρα εχεις κατι τέτοιο στο μυαλό σου ε???
https://www.youtube.com/watch?v=WrAFpl9IHuE
- Μαυρο Χιονι
- Moderator