Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
navigator11 έγραψε:Νομπόα εσύ; Καλογερόπουλο εμείς!
Άντε και καλή τύχη, μάγκες!!!
Τέτοια θέλω... Το σύστημα ξεκινά να τα παίζει όλα για όλα!
Αν πάρουμε το φετινό πρωτάθλημα ως outsider κόντρα σε όλους και σε όλα... θα είναι το μεγαλύτερο πρωτάθλημα που θα έχει κατακτήσει ομάδα στην Ελλάδα! Γ@ΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ!!!!!
ΝΑΙ ΡΕ! ΠΑΟΚ!!!
Παλι πλακα θα κανει ο Αγγελος με Φανουρη πανω στον Σανκαρε.
Αφηστε τις διαιτησιες ησυχες... Αμα παιξεις οπως με την Κερκυρα θα μας φταινε κ οι προβολεις μετα...
Ο Αστέρας δεν ειναι στα καλύτερα του και είναι λογικό γιατί έχει αρχισει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ννωρίτερα απο κάθε άλλη ομάδα, ενώ δεν εχει και το απαιτουμενο βάθος. Το παιχνίδι του στηρίζεται στις γρήγορες αντεπιθεσεις, σημείο στο οποιο εμεις πονάμε . Η Τριπολιτσά είναι μια έδρα που παραδοσιακά μας δυσκολευει, έχω ομως την αίσθηση οτι παρά την αισθητή απουσία του Κατσε πηγαινουμε με περισσοτερες αγωνιστικές λύσεις απο οτι με τα Γιάννενα και τη Λειβαδιά, έχοντας Τζαβέλα και Μακ , καθώς και Φακούντο Αθανασιάδη ξεκούραστους. Νομίζω ότι αν παιξουμε σοβαρά και χωρίς αφέλεια το έχουμε το παιχνίδι, κερδίζοντας και τον άθλιο κόρακα που όρισαν ως διαιτητή. Να επαναλαβω κάτι που εχω ξαναπει, σημαντικό παιχνίδι το αυριανό όσο και όλα τα υπολοιπα, ουτε περισσοτερο ούτε λογότερο.
Είναι καλό που μετά από καιρό θα έχουμε ένα επιπλέον κανονικό σεντερμπάκ (Παπαγιαννόπουλος) συν τον Τζαβέλα, για να περάσει και ο Σκόνδρας στη θέση του. Δεν ξέρω γιατί αλλά πιστεύω ότι ο ''Σουηδός'' θα βοηθήσει άμεσα την ομάδα.
Το ματς με την Τριπολη είναι από αυτά που αν τα κερδίσεις λες ότι εκανες διπλο τιτλου.Με βαση την εικονα της ομαδας στα τελευταια παιχνίδια,η οποια είναι τραγική,το καλυτερο αποτέλεσμα που μπορούμε να παρουμε είναι το Χ.Με ...Τζανδαρη,Μαντουρο στο κεντρο συν την απουσια Κατσε δεν μπορούμε σε καμια περιπτωση να παιξουμε ποδοσφαιρο κυριαρχιας.Ας αφήσουμε στην ακρη το συστημα 'φουλ επιθεση με ξαφνικες αμυνες'.Θα είναι καθαρη αυτοκτονια να συμβει για 3η φορα φετος.Γι αυτό,στηνουμε το λεωφορειο στην αμυνα και χτυπάμε στις αντεπιθέσεις οπου ο Αστερας εχει πρόβλημα.Ευχομαι να σκοραρουμε στην πρωτη ευκαιρια που θα μας παρουσιαστεί.