Ζήσης Βρύζας
- abc_o_ karpouzas
Re: Ζήσης Βρύζας
πάντως ρε ζηση εχεις μια πλάκα.......
τον έφερες???... σιγα να μην ασχοληθούμε με σένα ...εξάλλου ειναι γνωστό οτι μονο τα τσίπουρα σε νοιαζουν.....
δεν τον έφερες ?? ....εδω θα ειχαμε καμια 20ρια σελιδες για πλακα κραξιμο...
ΠΑΟΚτσιδες εαν λετε οτι είμαστε παντελονατοι.....
τα του καίσαρα του καίσαρα.....
μπράβο ρε ζηση απο μενα και ....συνεχίζουμε
εξαλλου οπως ειπες και στην συνέντευξη που έδωσες εκτος απο σενα και εγω πιστεύω οτι φέτος θα πάρουμε το πρωτάθλημα
τον έφερες???... σιγα να μην ασχοληθούμε με σένα ...εξάλλου ειναι γνωστό οτι μονο τα τσίπουρα σε νοιαζουν.....
εξαλλου οπως ειπες και στην συνέντευξη που έδωσες εκτος απο σενα και εγω πιστεύω οτι φέτος θα πάρουμε το πρωτάθλημα
RoMaN έγραψε:http://www.paokmania.gr/podosfairo/7713 ... diefthynti
Ολική ανεπάρκεια τεχνικού διευθυντή!
Τι και αν ο προπονητής της ομάδας ζήτησε οι παίχτες που θα ρθούν να έχουν αποκτηθεί εγκαίρως ώστε να προλάβουν τον κρίσιμο αγωνιστικό γολγοθά του Ιανουαρίου; Για τον Βρύζα πέρα βρέχει.....
Αν η ομάδα με το ελλιπέστατο σημερινό ρόστερ δεν καταφέρει να ανταπεξέλθει στο βαρύτατο αγωνιστικό πρόγραμμα του Ιανουαρίου πιθανότατα θα χάσει και το προβάδισμα στο πρωτάθλημα. Ο Αναστασιάδης έχει ζητήσει εδώ και καιρό 3 παίχτες οι οποίοι να είναι ετοιμοπόλεμοι και να είναι στη Θεσσαλονίκη στις 1/1/2015. Υποτίθεται ότι η προεργασία για κάτι τέτοιο έχει γίνει από τον Οκτώβρη. Αντ' αυτού όχι μόνο δεν έχει έρθει κανένας πάιχτης, αλλά υπάρχει παταγώδης αποτυχία ακόμα και στην ανανέωση συμβολαίων (Κατσικάς. Τσανδάρης) με την ομάδα να αποδυναμώνεται.
Ολική ευθύνη για αυτήν την κατάσταση έχει ο Ζήσης Βρύζας ο οποίος παρότι έχει το πράσινο φώς από Σαββίδη και λίστα με παίχτες που έχουν πάρει το ΟΚ από τον Άγγελο Αναστασιάδη, δεν έχει καταφέρει να κλείσει κανέναν ποδοσφαιριστή αλλά αντ' αυτού κωλλισιεργεί ψάχνοντας υποτιθέμενα λαυράκια της τελευταίας στιγμής....
Ο χρόνος που χάνεται είναι δυστυχώς ολέθριος.
Σε λίγο θα φταίει ο άμπαλος ο Αναστασιάδης που θα έχει βάλει τον Σαλπιγγίδη δεξί μπάκ και ο Βρύζας θα ψάχνει να φέρει τον νέο Μπερέτα....
Υ.Γ. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, το κείμενο συνυπογράφεται από όλη τη διαχειριστική ομάδα του paokmania, πλην του rainmaker.
- AbdelSattarSabry
Τελικα αποδειχτηκε οτι οΖησης κατι παραπανω ηξερε και το ειχε ριξει στα τσιπουρα και τα κλαρινα..
έλα μωρέ τώρα, σιγά το νομπόα...
θυμάστε τότε πριν κάποια χρόνια που είχε διώξει το μπολόνι?
τι να μας πει τώρα?

θυμάστε τότε πριν κάποια χρόνια που είχε διώξει το μπολόνι?
τι να μας πει τώρα?

Μα αφού ο στελλας ειπε οτι εχει να παίξει μήνες ποιον να πιστέψω ; Τον ζηση η την Στελλα ;
Καλη δουλεια με νομποα μολις κλεισει
ομως
Χωρις βιερινια το κραξιμο με την μέρα θα πηγαινει ετσι

............................

ομως
Χωρις βιερινια το κραξιμο με την μέρα θα πηγαινει ετσι

............................

ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΕ ΠΑΙΖΕΙ?
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΛΑΛΗΣΕ ΕΙΠΕ,
ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΠΡΟΤΑΣΗ

ΤΑ ΖΩΑ ΜΟΥ ΞΕΡΕΙΣ
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΛΑΛΗΣΕ ΕΙΠΕ,
ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΠΡΟΤΑΣΗ

ΤΑ ΖΩΑ ΜΟΥ ΞΕΡΕΙΣ
- back in black
- navigator11
Γράφτηκε πάντως πως ο Βάνιας ασχολείται με διαμετρήματα Νομπόα κι αυτός "παίζει" (και χάνει) με την ψιλαδούρα. Δεν μπορεί να έπαιξε ρόλο στην υπόθεση (διαφωτίζουν οι γνώστες, πέρα από τη φωτογραφία με τον παίχτη!!
- Kid Shelleen
Το περίεργο δεν είναι αυτό. Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω πώς κατάφερε και δείχνει μισό κεφάλι ψηλότερος από τον ύψους 1,83 Νομπόα!back in black έγραψε:Στη φωτογραφια με το Νομποα φαίνεται εμφανώς ανακουφισμένος!!!

Btw αν μια τέτοια μεταγραφή δίνει αφορμή για να κράζουμε τον Βρύζα

Θέλουμε πολλά ουισκάκια για να συνέλθουμε

περιμένω να κλείσει χαφ, και αμυντικός.. Μετά περιμένω μια αρχιδάτη συγνώμη από τον μηχανικό και απο οποιονδήποτε νομίζει ότι αδίκησε τον βρύζα..abg12d34 έγραψε:πάντως ρε ζηση εχεις μια πλάκα.......
Υγ. ούτε πέρσυ πήρε μερίδιο ευθύνης για τις μεταγραφές...

- PAOK_Antarctica