Σε θεωρω ηδη δικο μου Βαγγελη...και χαιρομε που θα πλαισιωσεις την κυβερνητικη μας ομαδα...VAGGT έγραψε:Πλάτων αδερφέ μου αν γίνουν δεκτές οι προτάσεις μου
και υπάρχει στο υπουργικό συμβούλιο ΕΣΤΩ και μία πόντια που να ξέρει να κάνει τσαχλαμα καταπληκτικό θα εισχωρήσω σε σας και θα αποσύρω την υποψηφιότητα μου προς μεγάλη απογοήτευση των οπαδών του ΠΑΡΚΟ
σε περίπτωση όμως που η πόντια είναι μισή μισή ή ο τσαχλαμάς δεν έχει την κατάλληλη ξυνότητα και θερμοκρασία θα δύναμαι να προσβάλλω τις εκλογές απο τις οποίες φυσικά θα επωφεληθεί η παράταξη σας-μας και να δημιουργήσω και να ζητήσω εκλογές εκ νέου επανιδρύοντας το ΠΑΡΚΟ σε νέες βάσεις?
αν πάρω τα εχέγγυα της επιτροπής και την δική σου εγγύηση τότε θα προχωρήσω δυναμικά μαζί σου
ενημερωτικά όμως ο ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΑΣ και η ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΘΕΤΟΣ...(ΣΧΕΤΙΚΑ ΟΧΙ ΟΛΙΚΑ)
Ποντιες εχουμε οχι μονο μια, αλλα αρκετες και οσο για τον τσαλχαμαν ντο λες, μεινε ησυχος. Θα σου φταξουν κι οι κοπελες αλλα θα σου φτιαξω κι εγω εναν που θα τον θυμασαι μια ζωη ολοκληρη. Με φρεσκη μεντα και αλλα μπαχαρικα...ονειρο σε λεω...
Ο ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΑΣ και η ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΥΝΑΙΚΑ, δεν ειπα ποτε τιποτε το αντιθετο και οι κοπελες το γνωριζουν κι αυτο...
Για να τελειωνουμε, εισαι δικος μου και γουσταρω και θα κανουμε τρελα γουστα σε ολα!!!!
Ειμαστε συμφωνοι Βαγγελη????