Μεταγραφές χειμώνα 2014-15

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2014-15

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ρε αδελφέ έχουμε δεύτερους επιθετικούς. ΕΞΤΡΕΜ δεν έχουμε!
klainmein

Δημοσίευση από klainmein »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Ρε αδελφέ έχουμε δεύτερους επιθετικούς. ΕΞΤΡΕΜ δεν έχουμε!
Ε το ξέρω ντε!!!Δεν είπα ότι άντε να πάρουμε Μπεν και να μην πάρουμε εξτρέμ!Λέω ποιανού θέση θα παίρνει ο Μπεν αν τον πάρουμε! ;)
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Στα πλάγια παίζουν οι εξτρέμ. Δεν έχει καμιά δουλειά εκεί παίκτης σαν τον Μπεν. Εκτός αν τα τσουβαλιάσουμε όλα και πούμε ότι ο Σαλπι είναι δεξί μπακ.
+πολλά
Demir

Δημοσίευση από Demir »

δηλαδη πηγαν προχ8ες στο βεροια παναιτωλικος 2 σκαουτ του ΠΑΟΚ και δε τους εκανε εντυπωση ο μαρτινεζ,ο βιγιαφανεζ(παικτουρος),ο ντουμιτρου και τους εκανε ο μπεν?
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Στα πλάγια παίζουν οι εξτρέμ. Δεν έχει καμιά δουλειά εκεί παίκτης σαν τον Μπεν. Εκτός αν τα τσουβαλιάσουμε όλα και πούμε ότι ο Σαλπι είναι δεξί μπακ.

Υπάρχουν οι εξτρεμ που πατάνε ασβέστη υπάρχουν και οι inside forwards που παίζουν πλάγια και συγκλινουν προς την εστία. Φαντάζομαι τέτοιο ρόλο θα έχει ο Μπεν αν έρθει.

Φίλε Αποστολη αν ψάξεις τα ποστ μου πριν κανα μήνα τα ίδια με σενα λέω για τον Μπεν. Αλλά αν είναι να έρθει ο Μπλανκο ή ένας παρόμοιος και ο Μπεν έρθει για να γεμίσει το ροστερ, δεν με χαλάει.
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΗ

1. Καλορίζικος ο Νομπόα. Καλώς ήλθες παλικάρι.
2. Θα αλλάξει άρδην η εικόνα της ομάδας με την προσθήκη του.
3. Ακούω διάφορες μίρλες για το Νάτχο ... . Δεν είμαστε καλά. Ο άνθρωπος πήγαινε δυο ταχύτητες επάνω. Παίκτης των 15 εκατ. ...
4. Χρειάζεται και άλλος παίκτης στο κέντρο. Αλλιώς το όπλο Νομπόα θα πρέπει να παιζει μόνος για τρείς και θα τον μαρκάρουν τρείς.
5. Εβαλα για πλάκα Τροχόφσκι και Κάβλακ, που τελειώνουν τα συμβόλαιά τους. Ο 2ος μάλλον θα μείνει στην Μπεσίκτας. [b]Τον Τροχόφσκι όμως έχω αρχίσει να τον σκέφτομαι σοβαρά. Χρειζόμαστε ένα επιθετικο χαφ δίπλα και μπροστά από το Νομπόα.[/b]
6. Ουσέρο, Μπεν κλπ. ... αν δεν αποκτηθεί χαφ καλύτερο, να έλθουν. Εστω αυτοί για τα χαφ.
7. Μπλάνκο : ευχής έργο θα ήταν να έλθει για μπροστά. Νομίζω όμως ότι δεν θέλει τελικά να έλθει. Ηλθε ο Νομπόα, αυτός φαίνεται ότι είναι κρύος και εγωιστής.
8. Σέντερ Μπακ: Μια χαρά είναι ο Σίβοκ (ό,τι ψάχναμε εκτός από το πόδι, αφού είναι δεξιοπόδαρος). Οχι όμως για πάνω από 600.000 μισθό. Ελεος, μπακ είναι ...
9. Θα κάνω εναλλακτική πρόταση για εξτρέμ.
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο Μπεν δεν είναι εξτρεμ, με την κλασσική έννοια του όρου. Είναι περισσότερο φορ. Από φορ έχουμε μπόλικους: Αθανασιάδης, Pereyra, Παπαδόπουλος, Σαλπι, Κουλούρης. Θέλουμε και Μπεν;
Το καλοκαίρι, όμως, λήγει το συμβόλαιο του Παπ.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Δεν θεωρώ ότι ο Μπεν είναι καλός παίκτης και αν έρθει θα είναι ένας επιπλέον που θα γεμίζει την περιοχή, χωρίς να μπορεί να δημιουργήσει ρήγματα. Αυτό νομίζω. Χρειαζόμαστε τον παίκτη που θα κάνει την τρίπλα και θα ανοίξει την αντίπαλη, κλειστή άμυνα. Στη θέση του Μπεν έχω τον Pereyra, τον Παπαδόπουλο και τον Σαλπι. Ο Σαλπι υποτίθεται ότι παίζει εξτρέμ, αλλά δεν παίζει, γιατί δεν μπορεί να παίξει. Αντίθετα γεμίζει κι αυτός την αντίπαλη περιοχή χωρίς ουσιαστικό όφελος.
Επίσης δεν θέλω παίκτη που να συγκλίνει. Ο άξονας της αντίπαλης περιοχής είναι σχεδόν πάντα υπερφορτωμένος και ο συγκλίνων αυτό που κάνει είναι να προσθέτει και την δική του παρουσία. Η άμυνα ανοίγει από τα πλάγια (Fiore - ΠΑΟΚ 0-1, ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ 0-1, Ξάνθη - ΠΑΟΚ 1-1 κλπ)
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Εγώ δε μπορώ να καταλάβω τι σας άρεσε από τον Ινσαουλάρδε - η μπουνιά μήπως? Παίκτης πολύ αργός, βαρύς με πολλά νεύρα που στοιχίζουν. Καμία σχέση με τις αντιδρασεις του Γκαρσία που δικαιολογούνταν. Αυτός χτύπάει έτσι απλά τους αντιπάλους και δεν έχουμε την πολυτέλεια να μένουμε με 10. Έχει ύψος και δύναμη, αλλά μέχρι εκεί. Ο Σίντελφελντ θεωρώ ότι προσέφερε περισσότερα στον ΠΑΟΚ χωρίς να είναι καλύτερος παίκτης. Αν είχαμε βέβαια τη διαιτησία του γαύρου που τα κάνει ΟΛΑ γαργάρα, δεν θα ήταν κακή κίνηση. Πάντως με τίποτα δεν είναι ηγέτης στην άμυνα όπως ο Σίβοκ. Παίρνει και ακριβό συμβόλαιο. Το θέμα με τους τραυματισμούς του Σίβοκ με προβληματίζει, αλλά αν είναι καλά από όσα διαβάζω και όσα έχω δει σε βίντεο, και το γεγονός ότι θεωρείται στους κορυφαίους αμυντικούς του Τουρκικού πρωταθλήματος, με κάνει να πιστεύω ότι βρέθηκε ο επόμενος Κοντρέρας. Το πλάνο του ΠΑΟΚ δε θεωρώ ότι αλλάζει. Μια ομάδα θέλει νιάτα, αλλά και εμπειρία. Ειδικά 1 από τους 2 κεντρικούς αμυντικούς στις περισσότερες μεγάλες ομάδες είναι έμπειρος, για να οργανώσει σωστά το παιχνίδι και να μεταδώσει και στου νεότερους τη σωστή φιλοσοφία. Για το κέντρο Πάμπλο Γκαρσία ήταν ένας - μην περιμένουμε τόσα πολλά από Νομπόα σε θέμα χαρακτήρα. Όμως έχει ταχύτητα και ταιριάζει κουτί σε αυτό που θέλει ο Άγγελος. Για το Βιεϊρίνια που όλοι θέλουμε είναι ανέφικτο δυστυχώς. Ακούγονται προτάσεις επιπέδου 2,5εκ. Θέλει και χρήματα η ομάδα του.. Υπάρχει το ενδεχόμενο ο παίκτης να καθυστερήσει την απόφασή του. Έτσι θα παραμείνει το υπόλοιπο της σεζόν στην Βόλσμπουργρκ, όπου σταδιακά θα χαλάσουν οι σχεσεις του που δεν υπογράφει, και ίσως φάει και πάγκο από αυτό. Προς το τέλος της σεζόν αν ο παίκτης χάσει τη θέση του στην ομάδα ίσως αποσυρθούν οι ομάδες που κάνουν πρόταση κοντά στα 2,5 εκατομύρια. Εκεί λοιπόν τον χτυπάς για ελεύθερο το καλοκαίρι. Ειδικά αν παίζουμε Τσου Λου ή προκριματικά. Βάζεις και τον κόσμο στο παιχνίδι με παρακαλητά κτλ, και τον παίρνεις με 1,5εκ/έτος, όμως ελεύθερο. Έτσι βλέπω το μόνο πιθανό σενάριο να επιστρέψει.
Άβαταρ μέλους
gvpaok89

Δημοσίευση από gvpaok89 »

Ο Μπεν πιστευω ειναι ο αντι Ουσερο δηλαδη ιδιο επιπεδο απλα πιο επιθετικογενης.
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

vs40 έγραψε:Εγώ δε μπορώ να καταλάβω τι σας άρεσε από τον Ινσαουλάρδε - η μπουνιά μήπως? Παίκτης πολύ αργός, βαρύς με πολλά νεύρα που στοιχίζουν. Έχει ύψος και δύναμη, αλλά μέχρι εκεί. Ο Σίντελφελντ θεωρώ ότι προσέφερε περισσότερα στον ΠΑΟΚ χωρίς να είναι καλύτερος παίκτης. Αν είχαμε βέβαια τη διαιτησία του γαύρου που τα κάνει ΟΛΑ γαργάρα, δεν θα ήταν κακή κίνηση. Πάντως με τίποτα δεν είναι ηγέτης στην άμυνα όπως ο Σίβοκ. Παίρνει και ακριβό συμβόλαιο.
Συμφωνώ απολύτως!
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Μιας και πιάσαμε τον Μπεν, νομίζω πως ερχόμενος από τον πάγκο ή ως βασικός σε περίπτωση απουσιών, μπορεί να παστελώσει 5-6 γκολάκια ως το τέλος της σεζόν κάτι που δε βλέπω να γίνεται από τον Παπαδόπουλο.
Προτεραιότητα, όμως, είναι ένας στόπερ και ένας εξτρέμ. ΑΜΕΣΑ.
Άβαταρ μέλους
xavakhs

Δημοσίευση από xavakhs »

Σε λιγο ερχονται φωτογραφιες με ΖΒ και Νομποα να δινουν τα χερια! Ολοκληρωνεται η πρωτη Μεγαλη κινηση για χειμερινη περιοδο.
Στον Μπεν θα γινει κρουση μονο αν δωθει δανεικος Κουλουρης σε Νιονιο ως τριτη λυση πισω απο Κλαους και Παπ δεν τον θελει για εξτρεμ.
Εξτρεμ θελει πολυ Μπλανκο γι αυτο δεν εχει αποσυρει το ενδιαφερον ο ΖΒ μεχρι σημερα. Ειμαστε πολυ πιο κοντα πλεον απερριψε 2 προτασεις απο Ισπανια Αργεντινη. Εχει τη δικη μας και αλλη μια απο Ισπανια.
Για Σιβοκ σας ειπα δεν τρελαινεται τοσο ο Αγγελος καλος αλλα μεγαλος και με τραυματισμους, εχει προταθει καιρο αλλα ακριβος για τα λεφτα του. Κυνηγαει αλλη λυση πισω καλυτερη.

Ουσερο ειναι κοντα στο να κλεισει σε εξωτερικο ειναι κριμα να χαθει. Σκαστου τα 300 που θελει και φερτον ΖΒ θα τον χρειαστουμε ειναι μακρυς ο δρομος φετος.

Υ.Γ Βασωωωωωωωωωω κανε το θαυμα σου ξες εσυ!!!
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

για την θεση του εξτρεμ μηπως παμε να σπασουμε την ρητρα του ελβετου Σενμπακλερ της Ζυριχης ?
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

KOSTAS54 έγραψε:
vs40 έγραψε:Εγώ δε μπορώ να καταλάβω τι σας άρεσε από τον Ινσαουλάρδε - η μπουνιά μήπως? Παίκτης πολύ αργός, βαρύς με πολλά νεύρα που στοιχίζουν. Έχει ύψος και δύναμη, αλλά μέχρι εκεί. Ο Σίντελφελντ θεωρώ ότι προσέφερε περισσότερα στον ΠΑΟΚ χωρίς να είναι καλύτερος παίκτης. Αν είχαμε βέβαια τη διαιτησία του γαύρου που τα κάνει ΟΛΑ γαργάρα, δεν θα ήταν κακή κίνηση. Πάντως με τίποτα δεν είναι ηγέτης στην άμυνα όπως ο Σίβοκ. Παίρνει και ακριβό συμβόλαιο.
Συμφωνώ απολύτως!
Και εγώ συμφωνώ κυρίως στο αργός. Εμείς θέλουμε γρήγορο στόπερ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”