Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
Δεν θέλω να σας ενθουσιασω, αλλα ο νο-βοας θυμίζει παιχτικα τον γκαρσια, μόνο που είναι 8αροειδες και κ ειναι μια 5ατια νεότερος. Εγκεφαλικό χαφ που μοιράζει παιχνίδι με μεγάλες και κοντινές μπαλιές, καλός με την μπάλα στα πόδια, δυναμικός στα μαρκαρίσματα αλλα όχι αντιαθλητικος με μόνο του μειωνεκτημα ότι δεν είναι φοβερά γρήγορος, χωρίς να σημαίνει ότι είναι αργος. Ο ορισμός του πολυεργαλειου με πολύ δουλεια που δεν φαίνεται αμεσα στο γηπεδο αφου με την οξυδερκεια του "κλέβει" χώρο για όλη την ομάδα.Κολλαει και κανένα παστέλι που και που. 

Χαρείτε το ρε παιδιά...ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΟ και αφήστε τις ρήτρες!!!!
Είναι σαν να σας λένε ότι θα πηδάτε την Αντζελίνα, την Μόνικα ή την Σκάρλετ για 6 μήνες (+ πιθανότατα άλλα 2 χρόνια) κι εσείς να λέτε:
κ αν την πηδήξω μόνο για 6 μήνες και μετά φύγει και μου δώσει 5 μύρια;;; ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ;;

Είναι σαν να σας λένε ότι θα πηδάτε την Αντζελίνα, την Μόνικα ή την Σκάρλετ για 6 μήνες (+ πιθανότατα άλλα 2 χρόνια) κι εσείς να λέτε:
κ αν την πηδήξω μόνο για 6 μήνες και μετά φύγει και μου δώσει 5 μύρια;;; ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ;;

Και εγω τα εχω γραψει αυτα ζαρατουστρα,πιστευω ομως οτι οι υπαρχοντες ποδοσφαιριστες και μονο στο ακουσμα οτι παιχτες σαν τον Νομποα θα ειναι συμπαιχτες τους θα παρουν δυναμη και θα πιστεψουν οτι μπορουμε να παρουμε το πρωταθλημα.
Αν ο Νομποα μοχθει στις προπονησεις και στους αγωνες οσο ο Τζανδαρης ποιος θα του καταλογισει οτιδηποτε;
Αν ερθουν εδω για διακοπες τοτε ναι θα εχουμε προβλημα..
Δεν πιστευω οτι οι οικονομικες ανισοτητες οταν αυτες αποτυπωνονται και εντος αγωνιστικου χωρου θα φερουν μουρμουρα.
Στην περιπτωση Μαρτενς που δεν προσφερε αλλα μονο επαιρνε αντιμετωπιστηκε με την εξοδο του ποδοσφαιριστη.
Αν ο ΠΑΟΚ θελουμε να ειναι πρωταθλητης πρεπει να εχει τουλαχιστον 2 ποδοσφαιριστες πολυ υψηλου επιπεδου.
Η αρχη εγινε με τον Νομποα περιμενουμε τη συνεχεια.
Αν ο Νομποα μοχθει στις προπονησεις και στους αγωνες οσο ο Τζανδαρης ποιος θα του καταλογισει οτιδηποτε;
Αν ερθουν εδω για διακοπες τοτε ναι θα εχουμε προβλημα..
Δεν πιστευω οτι οι οικονομικες ανισοτητες οταν αυτες αποτυπωνονται και εντος αγωνιστικου χωρου θα φερουν μουρμουρα.
Στην περιπτωση Μαρτενς που δεν προσφερε αλλα μονο επαιρνε αντιμετωπιστηκε με την εξοδο του ποδοσφαιριστη.
Αν ο ΠΑΟΚ θελουμε να ειναι πρωταθλητης πρεπει να εχει τουλαχιστον 2 ποδοσφαιριστες πολυ υψηλου επιπεδου.
Η αρχη εγινε με τον Νομποα περιμενουμε τη συνεχεια.
Για όσους παρακολουθουσαν νομποα και νατχο μια σύγκριση και ποιον από τους δύο θα προτιμούσαν ?
Υπάρχει ο κίνδυνος που αναφέρεις. Ειδικά όταν οι παίκτες αντιλαμβάνονται σε τι τσίρκο πρωτάθλημα έχουν έρθει. Κάθε χαρακτήρας όμως είναι διαφορετικός. Ο Γκαρσία για παράδειγμα βρήκε έξτρα κίνητρο όταν έιδε ότι εκτός από τους ποδοσφαιρικούς του αντιπάλους, έπρεπε να κερδίσει και διαιτητές, τσιράκια, παραρτήματα κτλ.zarathustra79 έγραψε:Χωρίς να θέλω να μειώσω την αξία της μεταγραφής του νομπόα και όσων ακολουθήσουν, εγώ θα γράψω την αντίρρηση μου κι ας είναι αιρετική. Δεν έχω βέβαια πλήρη εικόνα του παίκτη και οι φήμες λένε οτι πρόκειται για εναν πλήρη παίκτη, αλλά όπως έγινε και πέρσι με την περίπτωση νάτκχο δεν είμαι σίγουρος για το αν θα μπορέσει να μπολιάσει σε μας, τουλάχιστον όχι πριν το τέλος του φετινού πρωταθλήματος. Έτσι έχεις έναν παίκτη που είναι πολύ καλύτερος μεν από όσο χρειάζεσαι και φυσικά τον πληρώνεις και πολύ περισσότερο από τον παίκτη που πραγματικά χρειάζεσαι.
Τα πράγματα πιστεύω οτι θα είναι ακόμη πιο ακραία στις περιπτώσεις σίβοκ και μπλάνκο αν προχωρήσουν. Κι αυτό γιατί ναι μεν πρόκειται για ικανούς παίκτες, αλλά πιστεύω οτι θα έχουν χαμηλό κίνητρο. Όπως είχαν πέρσι οι μάαρτενς και μαντούρο, που αναμφίβολα ήταν και οι δυο ικανότατοι παίκτες, αλλά ποτέ δεν έβαλαν το πόδι τους στη φωτιά.
Εν κατακλείδι, εγώ προσωπικά θα χαιρόμουν περισσότερο με μεταγραφές επιπέδου μακ κ γκολάσα, που έχουν το κίνητρο για να φτιάξουν όνομα και καριέρα.
Και επίσης θα προτιμήσω να περιμένω ως το μάιο πριν πανηγυρίσω οτιδήποτε, καθώς δυστυχώς δεν υπάρχει κάποιος τίτλος για την καλύτερη μεταγραφή της μεταγραφικής περιόδου...
Συμφωνώ με την προσέγγιση σου και ελπίζω ο λαός και η παοκτσίδικη τρέλα να βοηθήσουν τους παίκτες να ταυτιστούν με τον ΠΑΟΚ.
Ενταξει ειναι αστειο να λεμε οτι παικτες οπως ο Νομποα η ο Μπλανκο στα 26 και στα 29 δεν θα εχουν κινητρο,ειχε ο Γκαρσια στα 31 ειχε ο Κονσεισαο ειχε ο Ριβαλντο και τοσοι αλλοι,αλοιμονο για ομαδα υψηλων στοχων αν δεν θελει τετοιου επιπεδου παικτες και στηριζεται μονο σε ταλεντα.Τωρα σχετικα με Σιβοκ διορθωστε με αλλα νομιζω οτι κανενα απο τα προνληματα τραυματισμου δεν ηταν ιδιαιτερα σοβαρο, προβλημα που να δημιουργει ερωτηματικα για τον βαθμο αποδοσης που μπορει να φτασει,τωρα ως επιπεδο ειναι σαφως ανωτερος απο τον Ινσα.
για τη χρονια 13/14 εχασε 20 απ τα 34 παιχνιδια κ φετος εχει χασει ηδη τα 7 απ τα 16. δεν ειναι και ντουρος.
burbu έγραψε:Για όσους παρακολουθουσαν νομποα και νατχο μια σύγκριση και ποιον από τους δύο θα προτιμούσαν ?
Εγραψα πιο πισω οτι θεωρω τον Νομποα πιο πολυτιμο για μια ομαδα,ειναι πολυ πιο "σκληρος" ποδοσφαιριστης κινειται σε μεγαλυτερο χωρο του γηπεδου.
Στο μονο που υστερει σε σχεση με τον Νατχο ειναι στη δημιουργια χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν δημιουργει κινδυνους για τον αντιπαλο.
Δε ξερω εχω ενθουσιαστει πολυ με αυτον τον ποδοσφαιριστη γιατι τον εχω δει και εχω αποψη,δεν ερχονται τετοιοι ποδοσφαιριστες στο σημερινο ελληνικο πρωταθλημα παιδια ειναι πολλη μεγαλη η επιτυχια.
Το μονο που μενει ειναι να τον χαρουμε και στο γηπεδο.
Βγήκε ο μάνατζερ του Σιβοκ στον Πετρουλάκη κ είπε οτι ο ΠΑΟΚ έκανε πρόταση πριν καιρό κ σχετικά μικρή κ τώρα δεν μιλάνε .. Μιλάει με γουεστ Μπρόμ, σαντερλαντ, 2 τουρκικες!
Aποκλειεται ο Μετρουλακης να βρει οποιονδηποτε μανατζερ ποδοσφαιριστη και να τον βγαλει στον αερα.
Κανα πλανωδιο νηγιριανο που να μιλαει αγγλικα μπορει να εβγαλε.
Κανα πλανωδιο νηγιριανο που να μιλαει αγγλικα μπορει να εβγαλε.
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Ιδια κλάση. Μοντερνοι χαφ, με υψηλή ποδοσφαιρική παιδεία και τεχνική.burbu έγραψε:Για όσους παρακολουθουσαν νομποα και νατχο μια σύγκριση και ποιον από τους δύο θα προτιμούσαν ?
Ο Μπιμπρας είναι πιο "εγκεφαλικος", με περισσότερες οργανωτικες πρωτοβουλίες και μεγαλυτερη φαντασία.
Ο Νομπόα είναι πιο συνεπης αμυντικά, καλλίτερος αθλητής και πιο μαχητικός.
Για Ελλάδα νομίζω οτι ο Νομπόα ταιριάζει καλλίτερα.
Επιβεβαιωθηκε αυτο που ελεγα για τη ρητρα χθες και απο το paok24!
ΧΑΡΕΙΤΕ ΠΗΡΑΜΕ ΠΑΙΧΤΗ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ (ΑΜΒΟΥΡΓΟ,ΣΕΒΙΛΛΗ) ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΕΔΕΙΞΕ (ΕΜΕΛΕΚ)!
ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΓΙΑ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΤΗ ΡΗΤΡΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ...ΕΚΤΙΜΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5ΕΚΑΤ ΣΙΓΟΥΡΑ
ΧΑΡΕΙΤΕ ΠΗΡΑΜΕ ΠΑΙΧΤΗ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ (ΑΜΒΟΥΡΓΟ,ΣΕΒΙΛΛΗ) ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΕΔΕΙΞΕ (ΕΜΕΛΕΚ)!
ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΓΙΑ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΤΗ ΡΗΤΡΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ...ΕΚΤΙΜΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5ΕΚΑΤ ΣΙΓΟΥΡΑ
Το έγραψα και εγώ στο Gazzeta εκτιμώ η ρήτρα θα είναι στα 5 μύρια,μια χαρά μιας και δεν δώσαμε ευρω για μεταγραφή(όχι συμβόλαιο)!Επτσι βγάζει λεφτά από το πουθενά(αν τον πουλήσουμε αλλά εδω θα μείνει)!
- zarathustra79
Δεν είπα οτι αποκλείεται να έχουν κίνητρο. Αυτό είναι όμως και ζήτημα χαρακτήρα. Για κάθε έναν γκαρσία και ριβάλντο, έχεις δέκα φλάβιο κονσεϊσάο, αντόλφο βαλέντσια, μάρτεν ματρενς (για ενα πιο πρόσφατο παράδειγμα) κλπ κλπ.
Τέλοσπαντων το επιχείρημα μου είναι οτι με τέτοιους παίκτες κινδυνεύεις να να δώσεις πιο πολλά χρήματα από όσα σου προσφέρουν. Το είδαμε και πέρσι με τον νάτκχο. Το παιδί έδινε μπαλιές αριστούργημα που πήγαιναν όλες άχρηστες γιατί δεν τις καταλάβαιναν οι υπόλοιποι.
Αλλά και πάλι δεν είναι αυτό στο οποίο επικεντρώνομαι. Πιο σημαντικό θεωρώ το να μην πανηγυρίζουμε μόνο και μόνο επειδή ήρθε ο νομπόα, αλλά να κρατήσουμε τους πανηγυρισμούς για το γήπεδο. Γιατί αν το καλοκαίρι πάλι είμαστε στα ίδια, το μόνο που θα καταφέρουμε είναι να χρεώσουμε την ομάδα.
Προσωπικά δε θα με πείραζε καθόλου να βλέπω τη μπάλα που παίζαμε σεπτεμβριο - οκτώβριο κι ας μην είχαμε παίκτες επιπέδου νομπόα και μπλάνκο.
Τέλοσπαντων το επιχείρημα μου είναι οτι με τέτοιους παίκτες κινδυνεύεις να να δώσεις πιο πολλά χρήματα από όσα σου προσφέρουν. Το είδαμε και πέρσι με τον νάτκχο. Το παιδί έδινε μπαλιές αριστούργημα που πήγαιναν όλες άχρηστες γιατί δεν τις καταλάβαιναν οι υπόλοιποι.
Αλλά και πάλι δεν είναι αυτό στο οποίο επικεντρώνομαι. Πιο σημαντικό θεωρώ το να μην πανηγυρίζουμε μόνο και μόνο επειδή ήρθε ο νομπόα, αλλά να κρατήσουμε τους πανηγυρισμούς για το γήπεδο. Γιατί αν το καλοκαίρι πάλι είμαστε στα ίδια, το μόνο που θα καταφέρουμε είναι να χρεώσουμε την ομάδα.
Προσωπικά δε θα με πείραζε καθόλου να βλέπω τη μπάλα που παίζαμε σεπτεμβριο - οκτώβριο κι ας μην είχαμε παίκτες επιπέδου νομπόα και μπλάνκο.
- Amon Tobin
Σωστόςsic-4 έγραψε:desperando έγραψε:εχτρεμ εχτρεμ εχτρεμ εχτρεμ εχτρεμ εχτρεμ εχτρεμ εχτρεμ εχτρεμ εχτρεμ εχτρεμ εχτρεμ εχτρεμ εχτρεμ εχτρεμ εχτρεμ εχτρεμ εχτρεμ εχτρεμ εχτρεμ εχτρεμ εχτρεμ εχτρεμ εχτρεμ εχτρεμ εχτρεμ εχτρεμ εχτρεμ εχτρεμ εχτρεμ εχτρεμ εχτρεμ εχτρεμ εχτρεμ εχτρεμ εχτρεμ εχτρεμ
εξτρεμιστη![]()
σχετικα με το θεμα του "ραδιοφωνικου παραγωγου"... εδω φαινεται ξεκαθαρα οτι οι φωτο ειναι αλλες
http://www.protothema.gr/life-style/Gos ... nas-vandh/
Αν ισχυει οτι καποιος τις δημοσιευσε λεγοντας οτι ειναι το σπιτι του Βιερινια και φωτο σημερινες, αυτο το @ρχιδι παιζει με την καψουρα συνοπαδων με αισχρα ΨΕΜΑΤΑ. Πολυ θα ηθελα καπως να του ανταποδωθει αυτη η πουστι@... ειναι χοντρο
Το είχα επισημάνει κ εγω χθες το βραδυ αλλα μεσα στον γενικό χαμό πέρασε απαρατήρητο.
εντάξει ο συγκεκριμένος είχε φτάσει στο σημείο μετα το ματς με το Λεβαδειακό να ειρωνεύεται οτι κερδίσαμε την Μπαρτσελόνα κ στο τέλος είπε το απίστευτο ¨τι να κάνουμε...κερδίσαμε¨