Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
- Ekatnetworkltd
- sourmenetes
- Moderator
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
2 απλες ερωτησεις:
ειδε κανεις το προσυμφωνο???
ειναι δυνατον να μιλαμε για νουμερα 1,2εκ,ευρω και να λεμε για εξαμηνα??
Χωρις βεβαια να ξερω κατι αλλα ας βαζουμε και λιγο τη λογικη.Η ανακοινωση θα τα ξεκαθαρισει.
ειδε κανεις το προσυμφωνο???
ειναι δυνατον να μιλαμε για νουμερα 1,2εκ,ευρω και να λεμε για εξαμηνα??
Χωρις βεβαια να ξερω κατι αλλα ας βαζουμε και λιγο τη λογικη.Η ανακοινωση θα τα ξεκαθαρισει.
-
Το σημερινό ρεπορτάζ της eluniverso: http://www.eluniverso.com/deportes/2015 ... -ir-grecia
Για όσους γνωρίζουν ισπανικά ΠΟΥΘΕΝΑ δεν αναφέρονται οι όροι του συμβολαιου!!
Λοιπόν η συγκεκριμένη ιστοσελίδα που γράφει για το θέμα έχει κατέβει,γράφει ''permission denied''...Δεν ξέρω τι ισχύει και τι όχι....Ελπίζω αύριο να πάνε όλα καλά....
- Ekatnetworkltd
Πετρωτος ποιο παπατζης πεθαινειςobanebane έγραψε:Αν το ειπε ο πετρωτος χαρειτε ελευθερα.
-
Χθεσινες δηλωσεις Νομποα
«Θέλω να πω ένα ευχαριστώ σε όλους όσοι βοήθησαν για τη μεταγραφή μου στην ΠΑΟΚ. Ελπίζω ότι τα επόμενα δύομισι χρόνια θα είναι τα καλύτερα της καριέρας μου» είπε στο sdna.gr καταλήγοντας.
Ότι και να ισχύει, στο χέρι σου είναι. Πάρε εσύ το πρωτάθλημα με Σαββίδη εγγύηση για τα λεφτά και θα δεις πόσοι Νομποες θα παρακαλάνε να ρθουν να παίξουν στην ομάδα σου
Οκ τα εχω γραψει καιρο γιαυτον τον ηλιθιο που ζει κανοντας ρεπορταζ (τι
) ΠΑΟΚ αλλα ειναι καιρος να την δει αλλιως.
Αφαιρεστε αυτες τις κωλοσελιδες απο τα αγαπημενα και σταματηστε να τους δινετε κλικ.
Υ.Γ Πετρωτε καραγκιοζη.

Αφαιρεστε αυτες τις κωλοσελιδες απο τα αγαπημενα και σταματηστε να τους δινετε κλικ.
Υ.Γ Πετρωτε καραγκιοζη.
Nα λέμε και του στραβού το δίκιο, λέει για 2,5χρονια με ρήτρα ακύρωσης τον Ιούλιο του 2015.madridista έγραψε:Το σημερινό ρεπορτάζ της eluniverso: http://www.eluniverso.com/deportes/2015 ... -ir-grecia
''El futbolista guayaquileño contó a este Diario que el acuerdo con el club griego es por dos años y medio y con una cláusula de rescisión en julio del 2015''. Δυστυχώς το γράφει,το έψαξα και σημαίνει αυτό που έγραφε το contra....