Μεταγραφη αεροδρομιου!!!Τουλαχιστον 50.000 κοσμος αναμενεταιEkatnetworkltd έγραψε:
Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
- Kostas_Peraia4
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
Ο ένας παιχταράς ήρθε!
Φέρτε τώρα και εξτρέμ να ΤΡΙΠΛΑΡΕΙ. Να ζαλίζει κόσμο!
Φέρτε τώρα και εξτρέμ να ΤΡΙΠΛΑΡΕΙ. Να ζαλίζει κόσμο!
ποιο αεροδρομιο; ινγκογκνιτο εφυγε.
μακεδονια παλλας εγω θα πηγαινα μια βολατα σε κανα τεταρτο..
μακεδονια παλλας εγω θα πηγαινα μια βολατα σε κανα τεταρτο..
- sourmenetes
- Moderator
ΤΟΝ ΜΠΕΛΑ ΣΟΥ ΑΜΑ ΧΩΡΙΣΩ ΑΠΟΨΕ ΣΕ ΜΑΜΗΣΑ Κ ΑΣ ΒΑΛΕΙΣ 80 ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕΙΣ 100 ΑΣΙΣΤ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!slidar έγραψε:ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΩΡΑ
Αν σηκώσεις πρωτάθλημα μπορεί και να σε συγχωρήσω

Για δυο μιση χρονια θα ξέρω ότι έχω κέντρο Νομπόα.Ούτε δανεικός ούτε έξι μήνες!Και αν τον πουλήσω λογικά θα πάρw εξίσου καλο παίκτη με τα φράγκα που θα πάρw.Φτιάξαμε σύνολο και πλέον βάζουμε ποιότητα μέσα.Αυτά είναι!!Aντε ο επόμενος!!
Αφού το είπε ο μπουζος πάει Σεβίλληsourmenetes έγραψε:Ρε λετε να μην γινει η μεταγραφη???![]()
![]()
![]()
![]()
- Ekatnetworkltd
klainmein έγραψε:Καλά ρε!!!!!!!!!!!ΈΧω δίπλα τη γυναίκα μου και της λέω για τον παιχταρά που πήραμε και περιμένουμε και βλέπει τη φωτο που έβαλες και μου λέει "ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ;;;;"Ekatnetworkltd έγραψε:Έφτασε;η ακόμα;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

klainmein έγραψε:Καλά ρε!!!!!!!!!!!ΈΧω δίπλα τη γυναίκα μου και της λέω για τον παιχταρά που πήραμε και περιμένουμε και βλέπει τη φωτο που έβαλες και μου λέει "ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ;;;;"Ekatnetworkltd έγραψε:Έφτασε;η ακόμα;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αδερφε εμενα ανοιξε το ταμπ και θελει να μου κοψει το παοκμανια
χωριζω λεμεεεεεεεεε
νομποααααααααααα

ρε παιδια για πειτε μου και εμενα που δεν τα πολυπαρακολουθώ.karlat85 έγραψε:Αφού το είπε ο μπουζος πάει Σεβίλληsourmenetes έγραψε:Ρε λετε να μην γινει η μεταγραφη???![]()
![]()
![]()
![]()
ο μπουζος που ολοι λετε, τι ειναι;
Η μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία του Π.Α.Ο.Κ ( Σε ποδοσφαιρική αξία ) .
Ας τελειώνει κάπου εδώ το παραμυθάκι με τον τσιγκούνη Βάνια. Δυστυχώς για αρκετούς το συγκεκριμένο δεν έχει δράκο.
Σιδερένιος.
Ας τελειώνει κάπου εδώ το παραμυθάκι με τον τσιγκούνη Βάνια. Δυστυχώς για αρκετούς το συγκεκριμένο δεν έχει δράκο.
Σιδερένιος.
Έλα ρε Μπούζο, διαφώτισε μας εσύ και τα άλλα @#%$@ και γράψτε μας ότι σταμάτησε στο Μακεδονία για να πάρει την επόμενη πτήση για Τραπεζούντα.karlat85 έγραψε:Αφού το είπε ο μπουζος πάει Σεβίλληsourmenetes έγραψε:Ρε λετε να μην γινει η μεταγραφη???![]()
![]()
![]()
![]()