Ότι να 'ναι!!!!!

Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Βαγγέλη σε φέρνω και το πρωτόκολλο συγχώνευσης. Εξαιτίας μου ανοίξατε ρολλοβερίδικη συζήτηση με τον Πλάτων για Ρωσάκια και σε λίγο θα μας χρωστάς και από πάνω για υπηρεσίες very lux!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Βαγγο δεν ξερω για τη Καστανια, αλλα εγω την ειχα παει με την Porsche S4 Cabrio μου στο Nürburgring στη Nordschleife αν εχεις ακουσει (εκει που ειχε το ατυχημα ο Λαουντα το 74)...μετα απο 5 γυρους, ειχε ξερασει τα αντερα της κι εγω πληρωσα 1500 € για καινουργια λαστιχα και 250 € αν θυμαμαι καλα για τον καθαρισμο του σαλονιου...

Θριαμβος μιλαμε αλλα κοματι ακριβος....
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Χαλαρα ρε Βαγγο, δεν ηταν και τοσο χαλια τα πραγματα, ετσι κι αλλοιως χρειαζομουν καινουργια λαστιχα, οποτε χαλαλι...το καθαρισμα ομως του σαλονιου, ειλικρινα τα λυπηθηκα τα χρηματα επειδη το σαλονι ηταν απο nappa leather με τα αρχικα μου πανω ραμενα και δε ελεγε να το καθαρισω μονος...

Παντως για τον επαναπατρισμο που λες ειναι καλη ιδεα...

ΕικόναΕικόνα

ΕικόναΕικόνα

ΕικόναΕικόνα

ΕικόναΕικόνα
Μιλαμε και γ...ω τα αυτοκινητα ομως...δε θελω να κανω φιγουρα...μεταξυ μας τα λεμε...
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Βαγγελη αν το οδηγησεις δε θα ξαναμπεις σε αλλο αυτοκινητο, στο υποσχομαι. Το καλοκαιρι θα σκασω μυτη με αυτο στην Ελλαδα, οποτε το κανονιζουμε για τις Σερρες...

Θεος να σε φυλαει Βαγγελη με τα τρακαρισματα σου ρε αδερφε...προσεχε...καμια φορα και οι αεροσακοι ειναι "αστα να πανε"...
Μην οδηγεις γρηγορα...τα ματια σου δεκατεσσερα...
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Καλά ρε γλυκά ήθελες και πήγες στούκαρες στου Τερκενλή???

Είσαι απίστευτος..

Πλατωνάκο? Σε βλέπω ότι άντε μπορεί να μπει στο αυτοκινητάκι σου κάποια Κλόντια Σίφερ ή καμιά κυρία Φαν Ντε Φααρτ. Το καλοκαίρι, γεροί να είμαστε, ετοιμαστείτε για απίστευτες κραιπάλες.. Θα γίνει πανικός όπου θα πηγαίνουμε!!!
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Καταλαβα Βαγγελη...
Παντως οταν την οδηγησεις θα γουσταρεις.
4,7 δευτερα 0-100 km/h
9,9 δευτερα 0/200 km/h

315 km/h τελικη

Απιστευτα κρατηματα στις στροφες, κολλαει πανω στν ασφαλτο. Δεν εχω οδηγησει πιο σιγουρο αμαξι ποτε μου κι εχω καβαλησει αρκετα σε αυτο το στυλ...

Ειχα πριν αυτο την Μ3 με 321 αλογα...καλη χρυση αλλα οχι τοσο εκρηκτικη σαν την πορσε τωρα...δε συγκρινονται λεμε...
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Μια τσαχπινοτσαρκα ειναι δικη σου το καλοκαιρι...στο υποσχομαι...χαχαχαχαχαχα....

Με τις εκλογες τι κανουμε??? εχουμε χασει λιγο το μπουσουλα...που μειναμε??? :lol: :lol: :) :)
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Εγώ λέω να ανοίξουμε τόπικ για τα αυτοκίνητα μας και τα όνειρα μας.
Κώστας Στέφου έγινε ο ένας και Τάκης Πουρναράκης ο άλλος. Για το ράλλι ΕΛΠΑ είστε!!χαχαχαχαχα
Άβαταρ μέλους
dreamwarrior

Ε;;;;

Δημοσίευση από dreamwarrior »

Καλή σας ημέρα ΥΠΕΡΟΧΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.
Μπήκα μόλις μετά την βραδυνή μου μεταμεσονύχτια έξοδο και έκπληκτος διαπίστωσα ό,τι μετά τις 113 σελίδες που άφησα στις 23.30 τώρα και ενώ η ώρα είναι 01.32 οι σελίδες είναι 115!!!!!!! Σκέφτομαι το λοιπόν ό,τι οι καλοί μας αναγνώστες κάτι θα έχουνε να πούνε λόγω της προεκλογικής περιόδου....
ΟΜΩΣ!!!!!!
Δεν έχει τελειωμό ο απίστευτος κατήφορος του διαλόγου-παρωδία μεταξύ των 2 ηγούντων υποψηφίων κομμάτων!!!!!!!!!!!!
Είναι απορίας άξιον πως σκέφτηκαν οι 2 τους αυτήν την συνομιλία εν μέσω προεκλογικής περιόδου να σπαταλάνε σάλιο-χρόνο-πληκτρολόγηση αυτοί οι 2 ΑΞΙΟΘΡΗΝΗΤΟΙ!!!!!!
Με τις πορσε-μορσε ουκρανιδες-βουλγαρες-ρωσιδες-νιγηριανες-μουσακα-παστιτσιο κλπ μας έβγαλαν εκτός ελέγχου εμάς τους υγειώς σκεπτόμενους μέλη Ότι να 'ναι..........
Η οργανωτική επιτροπή που είναι υπέυθυνη για την διεξαγωγή των εκλογών θα πρέπει να έρθει σε σύσκεψη και να λάβει δραστικά μέτρα γιατί η κατάσταση είναι εκτός ορίων Ότι να 'ναι και δεν πρέπει να αποπροσανατολιστούμε!!!!
ΔΙΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΓΑΛΗ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ.
Που ξέρετε;;;;;Ίσως κάποια στιγμή έρθει η μεγάλη στιγμή ΚΑΙ για εσάς!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Ξεχνας εμενα Βαγγο...και με υποτιμας!!!!

Μη το κανεις αυτο!!!

Εγω ειμαι ΕΔΩ!!!!

Και θα συνεχισω να ειμαι εδω!!!!

Και θα νικησω με τις κοπελες μου γιατι απλα ειμαστε παντου και τα εχουμε ολα!!!!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
dreamwarrior

VAGGT έγραψε:Η
η τριωδία παρωδία του ντρεαμ και σία είναι άλλα ντ' άλλων και αλλού γι αλλού
Δηλαδή ρε Βαγγέλη τι θα ήθελες να είμαστε σε αυτό το τόπικ;Σοβαροί;;;;
Πλάκα κάνεις έτσι;;;;;
ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙ ΡΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ....
ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΑΞΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Αχαχαχαχαχαχα...τρισμεγιστε Βαγγελε...ελα στο κομμα μου και δε θα χασεις...στο ειχα πει..ελα και ολα θα τα εχεις...οτι τραβα η ψυχη σου...

Εσυ αποφασιζεις.... :) :) :)
Θα φτιαξουμε και το υπουργειο που λες το ΥΠΑΡΚΟ

Υπουργειο
Πανθεσσαλονικιου
Αθλητικου
Ραλλυστικορολοβεριστικου
Κωνσταντινουπολιτικου
Ομιλου

και φυσικα υπουργος εσυ, κοβεις και ραβεις...

Καλά δεν ακουγεται????
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Ντρημ τι λες κι εσυ???
Θα ερθεις μαζι μας???
Ηδη ο Μπλακ σας αφησε στα κρυα του λουτρου...και μονος εσυ να παλευεις με ανεμομυλους δε λεει...

Ελα εδω, σε μενα, στο πατσαναχ σου και θα βρεις ζεστασια, αγαπη και καλο φαγητο... Θα σου δωσω και υπουργειο, αυτο των πανυφηλιακων ποντιακων εκδηλωσεων...ολο δικο σου...
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

SHREK έγραψε:Μετά από στενό μαρκάρισμα που δέχτηκα από κάποιον (γνωστό άγνωστο) πήρα την απόφαση να κατέβω στης εκλογές με .... το δικό του.......
ωχ πονάω που το λέω

η παράταξη είναι ανατρέψιμη

ΟΧΙ ΑΛΛΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Ωχ...τι ειναι ετουτο...τουμπεκιασα τωρα...παραλλυρησα...shrek ασε τις μαλαγανιες κι ελα στο κομμα μου να εχεις ολα εκτος το Μπαλαφα, θα τον κλειδωσω σε αλλο δωματιο οταν θα εισαι εσυ μεσα...
Άβαταρ μέλους
dreamwarrior

Υποφηφιότητες

Υποψηφιότητα Νο 1 :Παναντρικό Αγωνιστικό Οπορτουνιστικό Κίνημα
Υποψήφιοι : Dr DreamWarrior,Blackterror4,Draculation
Υποψηφιότητα Νο 2 : Αντεξουσιαστική Λευτεριά
Υποψήφιος : Gash042
Υποψηφιότητα Νο 3 : Πανγυναικεία Αυτόνομη Οτι να'ναι Κίνηση!!!!!!!
Υποψήφιες : aspromauri,antigoni,platon,eva
Υποψηφιότητα Νο 4 : Πανθεσαλλονικιός Αθλητικoγενής Ρολλοβεριστικός Κωνταντινουπολίτικος Ομιλος
Υποψήφιος : Vaggt Free4
Υποψηφιότητα Νο 5 : Παντοφλοχτυπημένοι σήζυγοι!!!!!!!
Υποψήφιος : sourdos (και πολλοί άλλοι......)
Υποψηφιότητα Νο 6 : Όχι άλλος Μπαλάφας!!!!!!
Υποψήφιος : Shrek

Αναμένουμε τις υπόλοιπες αιτήσεις για συμμετοχές με τον συνδυασμό σας στις επεικήμενες εκλογές μας!!!!

Τα κόμματα και οι ηγούντες αυτών θα δώσουνε τις προτάσεις τους για τα κυβερνητικά σχήματα την επόμενη εβδομάδα.

Υπάρχει περίπτωση μετά τον 1ο γύρο των εκλογών να μην υπάρξει νικητής οπότε ούτε αυτοδυναμία και θα πάμε σε κυβερνήσεις συνεργασίας 2 ή και περισσοτέρων κομμάτων.

Σας ευχαριστώ
-Ο-
Μελλοντικός σας Πρόεδρος της κυβέρνησης Ότι να 'ναι

Dr DreamWarrior

Υ.Γ. Νο 1 : Το Debate θα λάβει χώρα στις 26-10-2008 και ημέρα Κυριακή (Η ώρα δεν έχει ακόμη οριστεί).
Υ.Γ. Νο 2 : Η συντονιστική επιτροπή της εκλογικής Ότι να ναι διαδικασίας καλοσωρίζει τον αδερφό Shrek και του εύχετε καλή επιτυχία στις εκλογές!!!!!!!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Recycle Bin”