Μεταγραφές χειμώνα 2014-15

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Paokoxori

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2014-15

Δημοσίευση από Paokoxori »

epitropos έγραψε:το ονομα μου δε καταλαβα για ποιο λογο το ανεφερες και μαλιστα σε αυτα τα συμφραζομενα.. επισης πες μου κι εμενα να ξερω τι παραισθησεις εχω ή τι εντυπωσεις προσπαθω να δημιουργησω..
Έχεις δίκιο εννοούσα το quote σου
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

epitropos έγραψε:
agios έγραψε:Ο Σιβοκ παίζει εδώ και 20 μέρες αλλά κάποιος ρώτησε 'θα μου βγάζει την μπάλα έξω από την περιοχή το ραμολιμέντο?Γιατί ο Κατσικάς μου την βγάζει!Ο ίδιος φρενάρησε τον Ουσέρο για χατήρι του Τζανδάρη...Λυπάμαι που τα έμαθα από μέσα αλλά κοιτάξτε να τα βρείτε εκεί μέσα γιατί το μόνο που μας νοιάζει είναι το καλό του ΠΑΟΚ και εγωισμοί και τερτίπια δεν περνάνε.Το καταλάβατε???? :x
φιλε εχεις και λογαριασμο στο φεισμπουκ με ονομα το οποιο ΔΕΝ ειναι ονοματεπωνυμο?? γτ το ιδιο ακριβως ειδα σε στατους πριν απο 30 λεπτα.. εδω ειχε ποσταριστει νωριτερα νομιζω χαχχαχα οφφτοπικ αλλα αφου το παρατηρησα το αναφερω :opaokara: :opaokara:
οχι αδερφούλη δεν έχω καν φεισμπουκ,μαλλον κάποιος παρακολουθεί πολύ εδώ μέσα και τα γράφει...σύνηθες..μέχρι και οι ΑΡΔ το κάνουν :D
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

Βρείτε κάνα βιντεάκι από Ισημερινό με παραλίες, πειρατικές κρυψώνες και νησιά Γκαλαπαγκος, αυτό που έβαλε λίγο πιο πάνω ο φίλος με τα χιόνια και τους ινδιάνους πρέπει να είναι από Χιλή ή Περού :lol:
Άβαταρ μέλους
mitsotakis

Δημοσίευση από mitsotakis »

Asimos έγραψε:
mitsotakis έγραψε:Asimos, παππάς δεν είναι ότι μας παίρνουν παίκτες . Μέχρι και προπονητή-παίκτη πακέτο μας πήραν παλιά.

Το θέμα είναι να τους κάνουμε κι εμείς τα ίδια. Όχι να τα δεχόμαστε μοιρολατρικά όπως γράφεις. Τι θα πει ας πάρουν Μπλανκο-Νομπόα. Να τους πάρουμε εμείς παίκτες .

Ρε Μητσοτάκη, σταμάτα να σκέφτεσαι σαν να έχεις περίπτερο και να τα βάζεις με το απέναντι μίνι μαρκετ επειδή έχει μεγαλύτερο ψυγείο για αναψυκτικά.

Μιλας για τις μαύρες εποχές που οι παίκτες κάνανε 5-5 προσφυγές και μένανε ελεύθεροι και τον καιρό που Μέγας Παντελάκης τα έβαζε με τα είδη υγιεινής με τα καράβια του Γουλανδρή και του έπερνε πρωταθλήματα!

Τοτε οι εποχες ηταν τοσο αλλιώς που η φαση του Κούδα ήταν το τάξιμο του γαύρου πως θα του κάνει ένα Ουζερί δώρο (LoL)

Είτε το θέλουμε είτε όχι οι εποχές πλέον έχουν αλλάξει, δεν είναι στο τιμόνι της ομάδας ξοφλημένοι Μπατατούδηδες, Γουμενοπαγωνιδες ούτε οι ρεβολουσιόν χωρίς το κόσμο μαζί τους.

Ζούμε σε εποχές που υπάρχει χρήμα, ο Ιβάν είναι τρελαμένος/καυλωμένος και το σημαντικότερο είναι πως οι δουλειές γίνονται με μάνατζερς και ένας καλός μάνατζερ θέλει να τα έχει με όλους καλά. Πόσους θα αγοράσει ο χοντρός; Όλους τους ποδοσφαιριστές του κόσμου; Δεν γίνεται.. Δεν γίνεται να δαπανά χρήματα για να μην αγοράσουμε εμείς. :)

Παίχτη του γαύρου δεν θέλω να δω στα ασπρόμαυρα για να πω πως τους τρύπησα. Μου αρέσει να κάθομαι στην θύρα χχ του τηγανιού και να τους ακούω να ρωτάνε τους γύρω τους "ποιος ειναι αυτος ο παίκτης" γιατι τους έχει κάνει κουδούνι (όπως φέτος ο Τζανδαράκος στο ακυρωθέν 3-1) και εγώ να ξέρω πως αυτός ο παίκτης είναι από κάπου που δεν μπορούν να αγοράσουν.

Αυτοί ήταν πάντα, με ακαδημίες που δεν βγάλανε ούτε έναν παίχτη και με ειδικότητα στο παιδομαζωμα.

Σε ρωτώ, από το 2007 του Ζαγορακη μέχρι σήμερα έχουν περάσει 8 χρόνια. Πόσα φύλλα έχουν βγάλει οι κλανοφυλλάδες τους για παίχτες μας και πόσοι φορέσανε τη φανέλα τους;
Ρε asime, δε σε καταλαβαίνω.
Εγώ επειδή είμαι μιας ηλικίας δεν τους έχω μαζεμένα μόνο από το 2007. Μόνο την περίπτωση Κούδα δεν έζησα. Από το Γούναρη , το Χρήστο Δημόπουλο ,τον Ορφανό, τον Κωστίκο, τη σημαία μου το Σκαρτάδο κτλ τον ΠΑΟΚ τον χρησιμοποιούσαν σαν φυτώριο. Και μου λες πως και τώρα που έχω λεφτά να συνεχίσω να είμαι περίπτερο; Πλάκα με κάνεις. Και Τζανδάρηδες θα βγάλεις έναν με δύο. Δε θα φτιάξεις ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό στηριζόμενος στις ακαδημίες σου. Μην κοροιδευόμαστε.

Θέλω πρόταση σε Μπεργκ, Φουστέρ , , Ροζίντσκι και πάει λέγοντας. Και ας είναι μόνο για να ανεβεί η τιμή τους. Και τον Κόλκα να γράφει για σφήνα ΠΑΟΚ σε ό,τι κινείται στα μεταγραφικά του ΠΟΚ.
epitropos

Δημοσίευση από epitropos »

δεκτο αποστολη και παοκοχωρι αγιε... εγω απλως στο ποσταρισμα μου ρωτουσα τον φιλο agios αν διατηρει λογαριασμο και στο φεισμπουκ στον οποιο ποσταρε ακριβως το ιδιο ως στατους.. επισης οσο εντυπωσεις μπορει να δημιουργει ενα τετοιο ισως λιγο υπερμετρα "επιθετικο" ποσταρισμα, αλλες τοσες μπορει να δημιουργει και η ισως λιγο υπερμετρα "επιθετικη" απαντηση σε αυτο γι αυτο και οι αρχαιοι ημων προγονοι λεγανε "μετρον αριστον".. φιλικα παντα.. τελος το οφφτοπικ.. ΘΕΛΩ ΜΠΛΑΝΚΟ (ΚΑΙ ΒΙΕΡΙΝΙΑ ΔΕΚΤΟΣ) ΚΑΙ ΣΤΟΠΕΡ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΓΕΤΗΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ!!

χαμηλα η μπαλα.. 10 Μαιου 2015 20:45 Λευκος Πυργος!!

εντιτ: αν δεν εχεις φμπ αγιε μαλλον η παρακολουθηση ειναι πιο στενη απ οσο πιστευαμε.. και το συγκεκριμενο το ειδα σε στατους οχι δημοσιογραφου (τουλαχιστον επισημα) αλλα οπαδου, που γνωριζει καποια πραγματα εκ των εσω, μεταγραφες κτλ.. σορρυ ξανα για το οφτοπικ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος epitropos την Πέμ 08 Ιαν 2015, 21:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
gvpaok89

Δημοσίευση από gvpaok89 »

Paoktzis κανα νεο;
Demir

Δημοσίευση από Demir »

O Μεξικανός στόπερ Οσβάλντο Αλανίς, o κορυφαίος στόχος του ΠΑΟΚ απ΄την άλλη άκρη του Ατλαντικού! (vid)

Οχι απ΄την αγορά της Λατινικής (όπως κυκλοφορούσε και γραφόταν) αλλά της Κεντρικής Αμερικής, προερχόταν ο κορυφαίος - μέχρι και πριν από λίγες ώρες- μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής και συγκεκριμένα απ΄το Μεξικό!

Ο λόγος – σύμφωνα με πληροφορίες του «Marca – SL»- για τον 25χρονο διεθνή «Αζτέκο» Οσβάλντο Αλανίς της Σάντος Λαγκούνα!

Γεννηθείς στις 18/3/1989 αγωνίζεται τα τρία τελευταία χρόνια στην Σάντος Λαγκούνα, έχοντας συνολικά 58 συμμετοχές (εκ των οποίων οι 17 την τρέχουσα σεζόν).

Ξεκίνησε κι έφτιαξε το όνομά του στην μεξικάνικη Τέκος, απ΄όπου αποχώρησε το καλοκαίρι του 2012 προκειμένου να μεταπηδήσει στην Σάντος Λαγκούνα.

Ο Αλανίς έχει να επιδείξει στο βιογραφικό του συμμετοχές με την Εθνική Ελπίδων και 4 παιχνίδια με την Εθνική Ανδρών της χώρας του.

Τον περασμένο Οκτώβριο το όνομά του έκανε τον γύρο του κόσμου, όταν χάρη σε μια εξαιρετική έμπνευση στον αγώνα της ομάδας του απέναντι στη Τίγκρες, «κρέμασε» τον αντίπαλο τερματοφύλακα από τα 60 μέτρα (!!!) πετυχαίνοντας ένα γκολ χάρμα οφθαλμών!

Το μεταγραφικό επιτελείο του ΠΑΟΚ βρισκόταν τις τελευταίες εβδομάδες σε ανοιχτή γραμμή με τον Μεξικανό αμυντικό και τους εκπροσώπους του και μάλιστα οι Θεσσαλονικείς έστειλαν και προσύμφωνο συνεργασίας στο Μεξικό, με deadline την Τετάρτη (7/1).

Από την στιγμή που πέρασε η καταληκτική ημερομηνία και το προσύμφωνο δεν εστάλη πίσω στην Θεσσαλονίκη υπογεγραμμένο από την πλευρά του ποδοσφαιριστή, ο ΠΑΟΚ απέσυρε το ενδιαφέρον του και στρέφεται πλέον σε άλλες περιπτώσεις.

Ας μην το αποκλείουμε πάντως, οι δρόμοι του Αλανίς με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να συναντηθούν ξανά στο εγγύς μέλλον.

επεσα μεσα.. 8-)
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μέχρι ποια ώρα θα περιμένουν τον Blanco;
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

Paokoxori έγραψε:Epitropos μάλλον έχεις παραισθησεις ή προσπαθείς να δημιούργησες εντυπώσεις. Σύμφωνα με το transfer ΔΕΝ έχει παίξει απο το Νοέμβριο εώς σήμερα. Ειναι απορίας άξιο γιατι αναφέρεται το όνομα του σαν πιθανή μεταγραφή εκτός αν θελουμε ενα Μαρτενς2. Αποκλείεται νοήμων άνθρωπος που ασχολείται με τις μεταγραφές της ομάδας να μην ξέρει ότι συνολικά μισό χρόνο ήταν εκτός το τελευταίο έτος.
Τα λεφτά ειναι πολλά Άρη και όταν ξεσκεπάζοντας κάποιοι λένε ότι τους βολεύει για να καλυφθούν...
εντυπώσεις γιατι??ανάγκη τις έχω??παραισθήσεις κοίτα να μην έχεις εσύ γιατί ότι έγραψα ισχύει..το νου σου...
Άβαταρ μέλους
gvpaok89

Δημοσίευση από gvpaok89 »

Μπραβο Demir!
:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

λογικα μεχρι τα μεσανυχτα σε ωρα Αγγλιας. μετα αλλαζει η μερα και θε επρεπε να του εχουν πει για Παρασκευη.
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Μέχρι ποια ώρα θα περιμένουν τον Blanco;
Νομίζω ότι τώρα που κάνει κόλπα ο ατζέντης του για να ανεβάσει το κασέ του (γι αυτό έμπλεξε τον γάβρο) μάλλον όχι για πολύ.Έχουν την λύση αλλά θα κοστίσει (θέλουν αν γίνεται να μην πληρώσουν ρήτρα κι άλλη υπέρβαση δηλαδή) και γι αυτό και μόνο περιμένουν ακόμα τον Μπλάνκο λόγω κόστους,Τώρα όμως?Δεν νομίζω να μπουν στο τρυπάκι του μάνατζερ...
Άβαταρ μέλους
ABALAEA2

Δημοσίευση από ABALAEA2 »

22.43 προσγειώνεται ο παικταράς, ελπίζω να δούμε καμμια φώτο..
Αν ο Σίβοκ είναι καλά, το μόνο που θέλω είναι ένα αριστερό χαφ, τύπου Σορλέν, να ισορροπεί τα ανεβάσματα του Ρατς και να ενώνει το κέντρο με την πλευρά. Όταν έχεις έναν επιθετικογενή ακραίο (Μακ), θες έναν πιο κεντρώο από την άλλη πλευρά. Βλέπε Σορλέν-Βιερίνια..
Υ.Γ. Και στις 30 του μήνα ένα αριστερό μπακ 20 χρονών μόνο μαύρο από Chambionat για κάλυψη του Ρατς και επένδυση για το μέλλον...
Στον έχω έτοιμο:
http://www.transfermarkt.co.uk/jerome-r ... ler/127076
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Σήμερα βρέθηκα το πρωί αεροδρόμιο, να χαιρετήσω έναν φίλο που έφυγε..
Για να πω την αμαρτία μου, πήγα και στις αφίξεις να δω μήπως υπάρχει κινητικότητα, μπα. :mrgreen:
Paokoxori

Δημοσίευση από Paokoxori »

agios έγραψε:
Paokoxori έγραψε:Epitropos μάλλον έχεις παραισθησεις ή προσπαθείς να δημιούργησες εντυπώσεις. Σύμφωνα με το transfer ΔΕΝ έχει παίξει απο το Νοέμβριο εώς σήμερα. Ειναι απορίας άξιο γιατι αναφέρεται το όνομα του σαν πιθανή μεταγραφή εκτός αν θελουμε ενα Μαρτενς2. Αποκλείεται νοήμων άνθρωπος που ασχολείται με τις μεταγραφές της ομάδας να μην ξέρει ότι συνολικά μισό χρόνο ήταν εκτός το τελευταίο έτος.
Τα λεφτά ειναι πολλά Άρη και όταν ξεσκεπάζοντας κάποιοι λένε ότι τους βολεύει για να καλυφθούν...
εντυπώσεις γιατι??ανάγκη τις έχω??παραισθήσεις κοίτα να μην έχεις εσύ γιατί ότι έγραψα ισχύει..το νου σου...
αυτό που έγραψες ΔΕΝ ισχύει φίλε! Τέλος με το σανο και τις ιστορίες με τους εξωγήινους.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”