Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
Αποστόλη ΔΕΝ επαιξε στα επόμενα παιχνίδια αφού τον δείχνει τραυματία έως σήμερα!
Ποιος πάει να μας τον φορτώσει αυτόν τώρα;
Ποιος πάει να μας τον φορτώσει αυτόν τώρα;
paokovios1974 έγραψε:Τσε που εισαι βρε ψυχη ελα να φερουμε την εξτρεμαρα.
εγω θελω ουσερο με διπλακι στην τριπολιτσα και κλαρινο γκευ στην ξανθη και μετα με μισο πρωταθλημα στη τσεπη παμε για εξτρεμαρα με ονομα γυναικας βασω

- paokovios1974
[youtube]wB9-uGG17f0[/youtube]che4 έγραψε:paokovios1974 έγραψε:Τσε που εισαι βρε ψυχη ελα να φερουμε την εξτρεμαρα.
εγω θελω ουσερο με διπλακι στην τριπολιτσα και κλαρινο γκευ στην ξανθη και μετα με μισο πρωταθλημα στη τσεπη παμε για εξτρεμαρα με ονομα γυναικας βασω![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- ace79grpaok
- sourmenetes
- Moderator
- pirate_salonica
- ΑποστόληςΑ
Η αλήθεια είναι ότι ο Σίβοκ δεν έχει ξαναπαίξει από τον Νοέμβριο που τραυματίστηκε κι εμείς ψάχνουμε για ετοιμοπόλεμους. Μπορεί να είναι καλά και να μην έχει πρόβλημα, αλλά είναι και 31 στα 32, δυο χρόνια μεγαλύτερος του Τζιόλη...
- sourmenetes
- Moderator
Τα 31 32 δεν ειναι πολλα για cb.δεν τον ξερω τον παιχτη αλλα αν ειναι μυαλωμενος εχει 3-4 χρονια σιγουρα.
φιλε εχεις και λογαριασμο στο φεισμπουκ με ονομα το οποιο ΔΕΝ ειναι ονοματεπωνυμο?? γτ το ιδιο ακριβως ειδα σε στατους πριν απο 30 λεπτα.. εδω ειχε ποσταριστει νωριτερα νομιζω χαχχαχα οφφτοπικ αλλα αφου το παρατηρησα το αναφερωagios έγραψε:Ο Σιβοκ παίζει εδώ και 20 μέρες αλλά κάποιος ρώτησε 'θα μου βγάζει την μπάλα έξω από την περιοχή το ραμολιμέντο?Γιατί ο Κατσικάς μου την βγάζει!Ο ίδιος φρενάρησε τον Ουσέρο για χατήρι του Τζανδάρη...Λυπάμαι που τα έμαθα από μέσα αλλά κοιτάξτε να τα βρείτε εκεί μέσα γιατί το μόνο που μας νοιάζει είναι το καλό του ΠΑΟΚ και εγωισμοί και τερτίπια δεν περνάνε.Το καταλάβατε????![]()

- ilovegame27
Ποινή-χάδι στον Ολυμπιακό
Μόνο 7.000 ευρώ καλούνται να πληρώσουν οι "ερυθρόλευκοι" για τα αίσχη σε βάρος του Γλύκου
γιναν μαζεμένες απολογίες ομάδων για παραβάσεις πορηγούμενων αγωνιστικών και μία από τις περιπτώσεις που εξετάστηκαν ήταν η απολογία της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Η απόφαση είναι να τιμωρηθεί μόλις με 7000 ευρώ για α βεγγαλικά και τις κροτίδες που έσκαγαν δίπλα στον Γλύκο και οδήγησαν και μικροταρυματισμό του. Θυμίζουμε ότι ο διαιτητής Αρετόπουλος είχε φροτνίσει με το φύλλο αγώνα να "αθωώσει" ουσιαστικά τους ερυθρόλευκους, αφού είχε αναφερθεί πολύ επιδερμικά έως καθόλου στα γεγονότα.
Μόνο 7.000 ευρώ καλούνται να πληρώσουν οι "ερυθρόλευκοι" για τα αίσχη σε βάρος του Γλύκου
γιναν μαζεμένες απολογίες ομάδων για παραβάσεις πορηγούμενων αγωνιστικών και μία από τις περιπτώσεις που εξετάστηκαν ήταν η απολογία της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Η απόφαση είναι να τιμωρηθεί μόλις με 7000 ευρώ για α βεγγαλικά και τις κροτίδες που έσκαγαν δίπλα στον Γλύκο και οδήγησαν και μικροταρυματισμό του. Θυμίζουμε ότι ο διαιτητής Αρετόπουλος είχε φροτνίσει με το φύλλο αγώνα να "αθωώσει" ουσιαστικά τους ερυθρόλευκους, αφού είχε αναφερθεί πολύ επιδερμικά έως καθόλου στα γεγονότα.
Epitropos μάλλον έχεις παραισθησεις ή προσπαθείς να δημιούργησες εντυπώσεις. Σύμφωνα με το transfer ΔΕΝ έχει παίξει απο το Νοέμβριο εώς σήμερα. Ειναι απορίας άξιο γιατι αναφέρεται το όνομα του σαν πιθανή μεταγραφή εκτός αν θελουμε ενα Μαρτενς2. Αποκλείεται νοήμων άνθρωπος που ασχολείται με τις μεταγραφές της ομάδας να μην ξέρει ότι συνολικά μισό χρόνο ήταν εκτός το τελευταίο έτος.
Τα λεφτά ειναι πολλά Άρη και όταν ξεσκεπάζοντας κάποιοι λένε ότι τους βολεύει για να καλυφθούν...
Τα λεφτά ειναι πολλά Άρη και όταν ξεσκεπάζοντας κάποιοι λένε ότι τους βολεύει για να καλυφθούν...
Το οτι δεν έπαιξε λόγω τραυματισμού δεν σημαίνει πως είναι επιρρεπής,ούτε σημαίνει απαραίτητα πως θα είναι Μάρτενς no2.Ηρεμήστε λίγο,ο παίκτης είναι πολύ καλός.
Δεν το αναφέρει μόνο αυτός ότι είναι πιθανή μεταγραφή εχουμε γεμίσει ξερό λες δεν θα ξέρουν οι δικοί μας αν μπορεί να προσφέρει άμεσα;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Πέμ 08 Ιαν 2015, 21:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
το ονομα μου δε καταλαβα για ποιο λογο το ανεφερες και μαλιστα σε αυτα τα συμφραζομενα.. επισης πες μου κι εμενα να ξερω τι παραισθησεις εχω ή τι εντυπωσεις προσπαθω να δημιουργησω..
- ΑποστόληςΑ