Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
Δηλαδή ρε φούστη μου είμαστε ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ...ΟΛΟΙ εδώ και 3 μέρες λένε ότι έκλεισε, βγήκε ο μάνατζέρ του και είπε ότι υπέγραψε προσύμφωνο, βγαίνει ο ίδιος και λέει πάμε για τίτλο, ξέρω τον ΠΑΟΚ και την έδρα του και και και...Και επειδή βγαίνει ο ο πιο ΓΕΛΟΙΟΣ δημοσιογραφίσκος που πληρώνεται από την ΠΑΕ τους και λέει για σφήνες και πίπες και λοιπές μαλακίες, πιστεύετε περισσότερο αυτόν παρά τον ίδιο το μάνατζερ και τον παίκτη!!!!!Πόσο μικροί πια νιώθετε ρε;;;;ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ είστε μαμώ το φελέκι μου

- pirate_salonica
Ρε αδερφέ με το μαμάτο user name πάντως,στο είπε εσένα ο παίκτης πως υπέγραψε προσύμφωνο και πετάει? Ανακοίνωσε κάτι η ίδια η ΠΑΕ? Εκεί μου κολλάει εμένα το θέμα...
Ο ιδιος δηλωσε οτι ανυπομονει να παιξει στον ΠΑΟΚ και να παρει τον τιτλο. Εχει υπογραψει και προσυμφωνο.
Δεν υπαρχει περιπτωση να χαλασει. Δεν νομιζω οτι καποιος ποδοσφαιριστης στα 29 του δεν ξερει τι λεει και ποτε το λεει.
Επισης μαλλον για τον Μπλανκο λεει, αν λεει για καποιον παικτη που ενδιαφερει τον ΠΑΟΚ
Δεν υπαρχει περιπτωση να χαλασει. Δεν νομιζω οτι καποιος ποδοσφαιριστης στα 29 του δεν ξερει τι λεει και ποτε το λεει.
Επισης μαλλον για τον Μπλανκο λεει, αν λεει για καποιον παικτη που ενδιαφερει τον ΠΑΟΚ
- Ekatnetworkltd
- mariotsaggal91
Εγώ τον ΠΑΟΚ τον γνώρισα θεριό και να μη φοβάται κανέναν. Και τον κόσμο του πρώτα από όλα. Αν εμείς για μια μεταγγραφή (είτε Μπλάνκο είτε Νομπόα είτε οτιδήποτε) που θα κυνηγήσουμε μαζί με τον γαβρο κάνουμε σαν ηττοπαθείς γκομενίτσες σόρι αλλά δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Τέτοιοι μπάσταρδοι ήταν πάντα οι γκέι, αλλά κάποτε δε μασούσαμε. Τώρα έγραψε ένας μ@λ@κ@ς ένα άρθρο και τσιμπήσαμε όλοι σαν τα ψάρια, να και μα και μου θα μας τον πάρει. Αυτά τα άρθρα μόνο στόχο έχουν να μας κάνουν χέστες. Είναι σα να αναγνωρίζουμε την ανωτερότητα του γκέι. Και στις μεταγγραφές και παντού. Πρώτη φορά στην ιστορία μου σαν οπαδός του ΠΑΟΚ η ομάδα έχει πιο πολύ ψυχή από τον κόσμο, μασαει σίδερα και εμείς χέζουμε τα βρακιά μας. Το προχθεσινό σκηνικό στο μακ τβ με αναθάρρησε λίγο ότι δεν κοιμόμαστε ή φοβόμαστε αλλά διαβάζω και αποθαρρύνομαι πάλι. Και εγώ προσωπικά δεν θα το κάνω ποτέ αυτό. Σκυλί του πολέμου η ομάδα χωρίς εξτρεμ μπακ και χαφ? Δυό φορές σκυλί εγώ. 2 φορές η ομάδα? 10 εγώ. έτσι μάθαμε τον ΠΑΟΚ. Ότι κερδίσαμε έτσι το κερδίσαμε.
ΥΓ. Οφτόπικ αλλά ένα άρθρο μεταγγραφών ήταν η αφορμή και εδώ θα το διαβάσουνε πολλοί.
ΥΓ. Οφτόπικ αλλά ένα άρθρο μεταγγραφών ήταν η αφορμή και εδώ θα το διαβάσουνε πολλοί.
ρε συ, το γράφουν ΟΛΟΙ και παντού!Δηλαδή είναι όοολες ψεύτικες δηλώσεις και του μάνατζερ και του παίκτη σε ελληνικά και ξένα μέσα;;πρέπει να μου το πει εμένα...;pirate_salonica έγραψε:Ρε αδερφέ με το μαμάτο user name πάντως,στο είπε εσένα ο παίκτης πως υπέγραψε προσύμφωνο και πετάει? Ανακοίνωσε κάτι η ίδια η ΠΑΕ? Εκεί μου κολλάει εμένα το θέμα...
- Kostas_Peraia4
Aν δεν προχωρησει του Blanco,και αν οντως υπαρχει αλλος παικτης σε μικρη ηλικεια με τον οποιο εχουμε συμφωνησει και απλα μενει να πληρωσουμε την ρητρα του...αυτος θα μπορουσε να ειναι ο Φετφα.Και αφου χαλασε του λατινου σεντερ μπακ και κοιτανε για παικτη απο την Ευρωπη με βαρυ βιογραφικο,ειναι πολυ ενδιαφερουσα η περιπτωση Heitinga.Κλεινεις και ουσερο,που ουσιαστικα αναμενει στο ακουστικο του για να ερθει στην Θεσσαλονικη και σε περιπτωση που αποδευσμευθουν μαντουρο και σπυροπουλος παιρνεις και τον Μartinez του Παναιτωλικου...Και μετα ξυπνησα......
- mitsotakis
Δεν το έχουμε κάνει ποτέ στην ιστορία με ομάδες του ΠΟΚ ενώ αυτές μας έχουν ξεσκίσει. Μόνο με το Σαλπιγγίδη το κάναμε αλλά ήταν ειδική περίπτωσις λόγω της επιθυμίας του παίκτου.bane1980 έγραψε:
ΥΓ. Εγώ θα έκανα και μια πρόταση στον Τσόρι και άλλη μία στο Φουστέρ για καλοκαίρι...μη σου πω και Κάμπελ...
Τώρα για τον Μπλάνκο ,έχω ξαναγράψει πως θα προτιμούσα εξτρέμ που έχει το ένας με έναν και την μπούκα, του στυλ του Βιερίνια. Τώρα όμως έτσι πως τα κατάφεραν με τη διαρροή, θα φάμε μεγάλη ήττα αν καταλήξει στον Πειραιά. Σε μια τέτοια περίπτωση περιμένω απ' τον Ιβάν πρόταση σε Ροζίντσκι και σε οποιονδήποτε άλλον έχει σχέση ή φημολογείται πως έχει με τον gay.
- mariotsaggal91
Εγώ τον ΠΑΟΚ τον γνώρισα θεριό και να μη φοβάται κανέναν. Και τον κόσμο του πρώτα από όλα. Αν εμείς για μια μεταγγραφή (είτε Μπλάνκο είτε Νομπόα είτε οτιδήποτε) που θα κυνηγήσουμε μαζί με τον γαβρο κάνουμε σαν ηττοπαθείς γκομενίτσες σόρι αλλά δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Τέτοιοι μπάσταρδοι ήταν πάντα οι γκέι, αλλά κάποτε δε μασούσαμε. Τώρα έγραψε ένας μ@λ@κ@ς ένα άρθρο και τσιμπήσαμε όλοι σαν τα ψάρια, να και μα και μου θα μας τον πάρει. Αυτά τα άρθρα μόνο στόχο έχουν να μας κάνουν χέστες. Είναι σα να αναγνωρίζουμε την ανωτερότητα του γκέι. Και στις μεταγγραφές και παντού. Πρώτη φορά στην ιστορία μου σαν οπαδός του ΠΑΟΚ η ομάδα έχει πιο πολύ ψυχή από τον κόσμο, μασαει σίδερα και εμείς χέζουμε τα βρακιά μας. Το προχθεσινό σκηνικό στο μακ τβ με αναθάρρησε λίγο ότι δεν κοιμόμαστε ή φοβόμαστε αλλά διαβάζω και αποθαρρύνομαι πάλι. Και εγώ προσωπικά δεν θα το κάνω ποτέ αυτό. Σκυλί του πολέμου η ομάδα χωρίς εξτρεμ μπακ και χαφ? Δυό φορές σκυλί εγώ. 2 φορές η ομάδα? 10 εγώ. έτσι μάθαμε τον ΠΑΟΚ. Ότι κερδίσαμε έτσι το κερδίσαμε.
-
Asimos
Asimos έγραψε:Αν και στα μεταγραφικά, μου αρέσει να διαβάζω για τον Νικολακό, τον άνθρωπο που κάνει δημοσιογραφία και όταν δέχεται ερώτηση απαντά ως εξής: "Θα μιλήσω με το γραφείο τύπου της ΠΑΕ και θα σας ενημερώσω για την επίσημη θέση του γκέϊ".
Εμείς όμως δεν θέλουμε τέτοια τακτική, δεν θέλουμε κάποιον σαν τον Νικολακό, περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις απο το σάιτ της ΠΑΕ, κι αν οι άλλοι αλωνίζουν δεν μασάμε...
Πόσο, μα πόσο ΠΑΟΚ είμαστε τελικά...
Κάνε Θεέ μου το 2015 να μάθουμε ως ΛΑΟΣ να διαβάζουμε πίσω από τις λέξεις....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Asimos την Πέμ 08 Ιαν 2015, 15:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Φίλε πισα&πουπουλα αυτό που λές να κόψει η Ευρωπαική Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) την χρηματοδότηση στις ελληνικές τράπεζες, δηλαδή να μην ενισχύσει την τυχόν αυξημένη ανάγκη για ρευστότητα των τραπεζών ΟΥΔΕΜΙΑ ΜΑ ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση δεν έχει με την έξοδο από το ευρώ. Στην Κύπρο δεν τυπώσανε λίρες όταν κόπηκε η στήριξη στις τράπεζες.Ναι....αν η ΕΚΤ κόψει τη χρηματοδότηση στις τράπεζές μας, όπως με Κύπρο πέρσι, και τότε λόγω οικονομικού αδιεξόδου τυπωθεί δραχμή, αυτόματα είμαστε εκτός κοινού νομίσματος και εκτός ΕΕ οικειοθελώς...σορυ για το οφ τόπικ
Θα το πω μία κ τελευταία φορά κ ζητώ συγγνώμη από mods για το off-topic .ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΠΟΥΘΕΝΑ.Το θέμα ψήφος είναι προσωπικό αλλά προς θεού μην τρώτε τον παπά ότι θα μας πετάξουν έξω από το ευρώ λόγω τιμωρίας.
Τέλος εδώ.Μόνο
- Kostas_Peraia4
Aν δεν προχωρησει του Blanco,και αν οντως υπαρχει αλλος παικτης σε μικρη ηλικεια με τον οποιο εχουμε συμφωνησει και απλα μενει να πληρωσουμε την ρητρα του...αυτος θα μπορουσε να ειναι ο Φετφα.Και αφου χαλασε του λατινου σεντερ μπακ και κοιτανε για παικτη απο την Ευρωπη με βαρυ βιογραφικο,ειναι πολυ ενδιαφερουσα η περιπτωση Heitinga.Κλεινεις και ουσερο,που ουσιαστικα αναμενει στο ακουστικο του για να ερθει στην Θεσσαλονικη και σε περιπτωση που αποδευσμευθουν μαντουρο και σπυροπουλος παιρνεις και τον Μartinez του Παναιτωλικου...Και μετα ξυπνησα......
- pirate_salonica
Όχι ρε συ το "στο είπε εσένα" το λέω μεταφορικά με την έννοια του "είσαι σίγουρος"? Αν προσέξεις μετά αμέσως γράφω για ανακοίνωση της ΠΑΕ... Και όσο για τις δηλώσεις,είναι παντού ίδιες... Πολύ εύκολα ένα σάιτ βγάζει ψεύτικη/παραπλανητική είδηση και μετά την αναπαράγουν όλα τα άλλα... Δεν είναι δύσκολο ειδικά με τα ΑΡΔ πού'χουμε μπλέξει.klainmein έγραψε:ρε συ, το γράφουν ΟΛΟΙ και παντού!Δηλαδή είναι όοολες ψεύτικες δηλώσεις και του μάνατζερ και του παίκτη σε ελληνικά και ξένα μέσα;;πρέπει να μου το πει εμένα...;pirate_salonica έγραψε:Ρε αδερφέ με το μαμάτο user name πάντως,στο είπε εσένα ο παίκτης πως υπέγραψε προσύμφωνο και πετάει? Ανακοίνωσε κάτι η ίδια η ΠΑΕ? Εκεί μου κολλάει εμένα το θέμα...
Πάει το μυαλό μου προς Σεβίλλη. Αλλά και πάλι δεν νομίζω να χάσουμε τον παίκτη.