Μεταγραφές χειμώνα 2014-15

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
nothu

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2014-15

Δημοσίευση από nothu »

Ο τυπος γραφει: Υπαρχει σφηνα. Αν γινει και προταση...

Ελεις ρε μλκς. Ποσο ζωα ειναι αυτοι εκει κατω; Δηλαδη μπηκαν σφηνα αλλα δεν κανανε προταση.
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

mpouJr έγραψε:Στην λογικη που "εφαρμοζει" ο προπονητης μας νομιζω οτι ειναι πιο επιτακτικο να αποκτησουμε ενα εξτρεμ αναλογου ονοματος Νομποα παρα εναν στοπερ τετοιας εμβελειας.
Παντως δεν θα με χαλουσε ενας Στοχ κ ενας Ινσα αυτη την στιγμη.......
Εγώ νομίζω ότι ένας από αυτούς θα έρθει τωρα. Ούτε εμένα θα με χαλούσε. Απλά θα προτιμούσα (έτσι για να χαμε να λέγαμε) έναν πολύ γρήγορο στοπερ αντί του Ινσαουράλδε
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

:lol: σας εχει χτυπησει η αναμονη στο κεφαλι μου φαινεται

δωστε ανακοινωση ρε μαμημενοι !!!
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

Μέχρι να τελειώσει το θέμα έχουμε να διαβάσουμε εδώ μέσα...
Black_White_Heart

Δημοσίευση από Black_White_Heart »

Ρε παιδιά μια ερώτηση, ο γκει μπήκε σφήνα για Νομποα ή για Μπλάνκο; Αν μπήκε για Νομποα , αφού έχουμε πρασυμφωνο γίνετε να πάει άλλου ;
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Με το Νομπόα είμαστε καλά στα χαφ, πλέον δε χρειάζεται ο Ουσέρο...εξτρέμ θέλουμε δύο, ένα καθαρό κ ένα εξτρεμοδέκαρο, και ας μη πάρουμε στόπερ
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

επισης θεωρω οτι κακως δεν ασχολουμαστε με Ουσερο γιατι θα μας ηταν χρησιμος ποικιλοτροπως και εντος και εκτος των γραμμων οπως προειπαν και αλλοι. Ελπιζω να μην το βρουμε μπροστα μας...
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

Κατ'αρχάς εγώ πιστεύω πως αυτό που λέει ο Νικολακόπουλας δεν έχει να κάνει με τον ΠΑΟΚ... τώρα αν έχει να κάνει πάσο...

Α και ρε αντμίν φτιάχτε αυτό με τα ποστ που με βγάζει μόλις ποστάρω σε λευκή σελίδα... και αν κάνω refresh πάει να διπλοποστάρει...
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

pisakaipoupoula έγραψε:
navigator11 έγραψε:
Kourdos έγραψε:Ο Νομπόα όμως διασχίζει τον Ατλαντικό για εμάς, το αναφέρει καθαρά ο παρουσιαστής (στο παρακάτω λινκ κάνετε κλικ στο βίντεο "El Equipo 06/01/2015", από 1:40 μέχρι 4:00)

http://www.ecuadortv.ec/micrositio.php?c=8979

Κάπου οι ΑΡΔ σχολιάζουν και ΠΑΟΚ και τον συγκρίνουν με την Libertad της Παραγουάης, αλλά δεν κατάλαβα γιατί...

Θα υποφέρουμε ακόμα λίγο μέχρι να πέσουν οι υπογραφές.

Σίγουρα στις διαπραγματεύεις που κάνει ο Νομπόα θα ζητάει να πληρώνεται σε άλλο νόμισμα εκτός ευρώ και σε λογαριασμό τράπεζας εκτός Ελλάδας, αλλιώς θα είναι μεγάλος βλάκας να εμπιστευτεί τον κόπο από τον ιδρώτα του σε ευρώ και στην Ελλάδα.
Γιατί; Υπάρχει καμιά περίπτωση να βγούμε εκτός ευρώ;
:lol: :lol:
Ναι....αν η ΕΚΤ κόψει τη χρηματοδότηση στις τράπεζές μας, όπως με Κύπρο πέρσι, και τότε λόγω οικονομικού αδιεξόδου τυπωθεί δραχμή, αυτόματα είμαστε εκτός κοινού νομίσματος και εκτός ΕΕ οικειοθελώς...σορυ για το οφ τόπικ
Και ο δράκος θα έρθει και θα κάψει τα χωριά.
Αν βγούμε από το ευρώ θα είναι γιατί δε θα υπάρχει πλεον ευρώ

σορρυ για το διπλο οφφ τοπικ
Άβαταρ μέλους
soflodoras

Δημοσίευση από soflodoras »

pisakaipoupoula έγραψε:
navigator11 έγραψε:
Kourdos έγραψε:Ο Νομπόα όμως διασχίζει τον Ατλαντικό για εμάς, το αναφέρει καθαρά ο παρουσιαστής (στο παρακάτω λινκ κάνετε κλικ στο βίντεο "El Equipo 06/01/2015", από 1:40 μέχρι 4:00)

http://www.ecuadortv.ec/micrositio.php?c=8979

Κάπου οι ΑΡΔ σχολιάζουν και ΠΑΟΚ και τον συγκρίνουν με την Libertad της Παραγουάης, αλλά δεν κατάλαβα γιατί...

Θα υποφέρουμε ακόμα λίγο μέχρι να πέσουν οι υπογραφές.

Σίγουρα στις διαπραγματεύεις που κάνει ο Νομπόα θα ζητάει να πληρώνεται σε άλλο νόμισμα εκτός ευρώ και σε λογαριασμό τράπεζας εκτός Ελλάδας, αλλιώς θα είναι μεγάλος βλάκας να εμπιστευτεί τον κόπο από τον ιδρώτα του σε ευρώ και στην Ελλάδα.
Γιατί; Υπάρχει καμιά περίπτωση να βγούμε εκτός ευρώ;
:lol: :lol:
Ναι....αν η ΕΚΤ κόψει τη χρηματοδότηση στις τράπεζές μας, όπως με Κύπρο πέρσι, και τότε λόγω οικονομικού αδιεξόδου τυπωθεί δραχμή, αυτόματα είμαστε εκτός κοινού νομίσματος και εκτός ΕΕ οικειοθελώς...σορυ για το οφ τόπικ
Αντωνακη?Εσυ?

Ε Λ Ε Ο Σ
klainmein

Δημοσίευση από klainmein »

pirate_salonica έγραψε:Κατ'αρχάς εγώ πιστεύω πως αυτό που λέει ο Νικολακόπουλας δεν έχει να κάνει με τον ΠΑΟΚ... τώρα αν έχει να κάνει πάσο...

Α και ρε αντμίν φτιάχτε αυτό με τα ποστ που με βγάζει μόλις ποστάρω σε λευκή σελίδα... και αν κάνω refresh πάει να διπλοποστάρει...

Σε όποιον βγάζει το άσπρο δεν κάνει ούτε refresh ούτε τίποτα, απλά πατήστε back back back στον broswer για να σας πάει στο θέμα και εκεί κάν'τε refresh για να δείτε το post σας...Αλλά φτιάξτε το μαμώ τον γάβρο και την php μου μέσα :D
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

τι γινεται με μπλανκο ?αυτον εννοει ο νικολακο?
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

Black_White_Heart έγραψε:Ρε παιδιά μια ερώτηση, ο γκει μπήκε σφήνα για Νομποα ή για Μπλάνκο; Αν μπήκε για Νομποα , αφού έχουμε πρασυμφωνο γίνετε να πάει άλλου ;
Ο Νομπόα χρειάζεται at least 20 ωρες πτήση να φτάσει από Εκουαδόρ εδώ. Λογικά τωρα πετάει.
Για Μπλάνκο λέει.
Ναι το προσύμφωνο μπορεί να σπάσει, άλλα είναι ότι αθετείς την συμφωνία σου και μετά γίνεσαι ρόμπα στην αγορά!
Demir

Δημοσίευση από Demir »

προφανως αν σπασεις το προσυμφωνο πληρωνεις....
εμενα μ κανει εντυπωση γιατι δεν ανακοινωνεται απο παε η συμφωνια... παντα ανακοινωνεται πριν ερ8ει ο παικτης...
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Αυτά που γράφει ο Νικολακόπουλος πέρι σφήνας είναι το λιγότερο αστεία. Ο τύπος γράφει για σφήνα όχι πρόταση και πετάει και την κοτσάνα ''Εγώ δεν το εύχομαι, γιατί έχω τους λόγους μου''.

Τώρα για Σιβόκ, επειδή γράφτηκε και τυγχάνει να τον έχω παρακολουθήσει αρκετές φορές (δυστυχώς όχι φέτος) λόγω καψούρας με Besiktas, είναι πολύ καλή περίπτωση. Γράφουν ότι είναι καλός στο ψηλό παιχνίδι - κάτι που ισχύει - αλλά είναι καλός και χαμηλά. Μην φαντάζεστε δηλαδή κανένα ψηλό ταγάρι που παίρνει μόνο κεφαλιές. Ο τύπος είναι 1,84. Στα 31 του πλέον δεν ξέρω πως θα είναι από ταχύτητα, γιατί δεν ήταν και ποτέ το δυνατό του σημείο.
Έχω την εντύπωση πάντως ότι για να έρθει πρέπει να ρίξει πάρα πολύ το κασέ του. Στην Τουρκία σίγουρα παίρνει πάνω από μύριο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”