Κέρκυρα-Π.Α.Ο.Κ. 0-0, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Ιτάνζ
5
11%
Κωνσταντινίδης
4
9%
Ποζατζίδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ρατς
2
4%
Βιτόρ
4
9%
Σκόνδρας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μαντούρο
11
23%
Κάτσε
9
19%
Τζανδάρης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Αθανασιάδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Γκολάσα
5
11%
Σαββίδης
3
6%
Μακ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Παπαδόπουλος
4
9%

Σύνολο ψήφων: 47

Shlaxim

Re: Κέρκυρα-Π.Α.Ο.Κ. 0-0, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Shlaxim »

Ρε σεις όλοι δίκιο έχουμε! Και αυτός που λέει ότι ΠΑΟΚ είσαι και δεν μπορείς να μην χτυπήσεις το κύπελλο και αυτός που λέει ότι πρέπει να γίνει διαχείριση αγώνων και παικτών. Άλλος θεωρεί ότι βασικός στόχος είναι το πρωτάθλημα. Εξαρτάται από ποια προοπτική θέλεις να το δείς. Προσοχή βάζω το θέλω γιατί όλοι θέλουμε να τα βλέπουμε τα πράγματα κάπως, έτσι ώστε να μπορέσουμε να δικαιολογήσουμε στον εαυτό μας καταστάσεις και ανθρώπους. Δεν υπάρχει σωστό και λάθος.

Προσωπικά θέλω να το βλέπω ως εξής.

Επειδή λέμε για το καλοκαίρι και πως φτιάχτηκε η ομάδα. Η ομάδα ξεκίνησε το καλοκαίρι με πολλούς νέους και ελπιδοφόρους παίκτες. Κουλούρης, Πόζογλου που έπαιξαν πέρυσι και άφησαν καλές εντυπώσεις. Ποζατζίδης, Κωνσταντινίδης που δεν τους έχω παρακολουθήσει αλλά πολλοί λένε ότι έχουν δυνατότητες. Αυτοί περίμενα ότι θα πάρουν λεπτά συμμετοχής φέτος. Προσωπικά περίμενα ότι ο Κουλούρης θα έπαιζε αλλαγή σε πολλά ματς πρωταθλήματος με 20 λεπτες συμμετοχές και θα ταν βασικός στους αγώνες κυπέλλου. Δεν έτυχε. Έτυχε ο Τζανδάρης όμως.

Λέμε για το κύπελλο και αν το χτύπησε η ομάδα. Το χθεσινό δεν το είδα αλλά εδώ μέσα είπαν ότι οι παίκτες έδειξαν διάθεση. Άλλο εάν έχουν τις δυνατότητες και κυρίως για μένα την προσωπικότητα. Με τα Γιάννενα που το είδα το ματς επίσης δείξαν να το θέλουν. Άρα δεν μπορείς να πεις ότι η ομάδα δεν χτύπησε το κύπελλο. Αυτό που καταλογίζω στον ΑΑ είναι ότι εφόσον δεν πας με βασικούς ξεκόλλα λίγο και άσε κανέναν να δείξει θράσσος και να τα κάνει λίγο μπουρδέλο. Εκτός και εάν δεν το έχει κανείς αυτό, οπότε όσοι παίζαν χθές στην καλύτερη είναι παίκτες ρολίστες. Και αυτό είναι σημαντικό σαν γνώση και για μας και για τον προπονητή και για τον τεχνικό διευθυντή. Επίσης βάζεις τους παίκτες να παίξουν στις κανονικές θέσεις τους. Έκανες που έκανες rotation δεν κάνεις και επιπλέον αλχημείες. Γιατί τώρα δεν ξέρεις πχ αν μπορείς να βασιστείς στον Χ-Σαββίδη για του χρόνου. Πάντως και έτσι όπως έγινε, αν έδινε το πέναλτυ τώρα θα είχαμε περάσει. Το οποίο για μένα είναι καταφανέστατο. Ο παίκτης δεν στηρίζετε στο χέρι του. Γλυστράει με το χέρι του σε έκταση.

Για να επανέλθω για την προοπτική του πως βλέπουμε τα πράγματα. Την προοπτική δεν μπορείς να την αλλάζεις χρόνο με τον χρόνο. Θέλεις το κύπελλο να αποτελεί βασικό σου στόχο; θέλεις το κύπελλο να αποτελεί επιθυμητό στόχο και ταυτόχρονα να βλέπεις νέους παίκτες και πως μπορούν να ανταποκριθούν; Αυτά απαιτούν οργάνωση που ακόμη δεν μπορώ να πω ότι με έχουν πείσει οτι την έχουν στην διοίκηση. Κάτι φαίνεται να γίνεται. Αναμένουμε.

ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!!!

Είπα σε προηγούμενο ποστ ότι ο γαύρος δεν θα χάσει βαθμούς στον β γύρο. Μόνο στην τούμπα μπορούμε σίγουρα να βασιστούμε. Άρα μας παίρνει για μία μόνο γκέλα. Πιστεύω στην Τρίπολη θα το πάρουμε το ματσάκιον. Βλέπω βασικό Μακ που με αυτόν δεν νομίζω να έχουμε χάσει βαθμό στο πρωτάθλημα.

ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Karelias έγραψε:Λέω να διώξουμε εσένα βασικά, που γενικεύεις και τσουβαλιάζεις κι άλλα νταλλων καταλαβαίνεις ή μάλλον, ακόμα χειρότερα, θέλεις να καταλάβεις.

Ξαναδιάβασε προσεχτικά τι έγραψα, ειδικά την πρώτη πρώτη πρόταση κι ξαναέλα να κουνήσεις το δάχτυλό σου αδίκως.

1. Κοίτα τα τσουβαλιάζω όλα και τα γενικεύω γιατί δεν με κόφτει και πολύ. Στα 53 πάω και να με συμπαθάτε όλοι. Αν θέλεις να με διώξεις, αρκεί μια αίτηση (αιτιολογημένη) στους mods.
2. Εσύ μίλησες για ξεφτιλίκια και λογοδοσίες. Ποια είναι τα ξεφτιλίκια; Ποιοί θα λογοδοτήσουν; Ο Stephens; Και σε ποιον θα λογοδοτήσουν; Στις 8.000 κόσμο που μαζεύει κάθε Κυριακή το γήπεδο; Αυτή τη στιγμή έχουμε ένα δεδομένο: Ο Ιβάν έχει ξοδέψει ένα σωρό λεφτά και δεν είδε αποτέλεσμα, με συνέπεια να πάει σε σφιχτο budget στη νέα σεζόν. Η ομάδα ξεκίνησε, απλά για να μπει στην 5άδα. Όλο αυτό το διαστημα επιτελείται ένα θαύμα, όπως προέγραψαν και άλλοι αδελφοί γιατί με φθηνές μεταγραφές και με κόντρα διαιτησία χτυπάει πρωτάθλημα. Κι εσύ αισάνεσαι προδομένος επειδή χάσαμε 2 από τους 3 στόχους; Ουσισστικά δηλαδή μόνο το κύπελλο, γιατί στην Ευρώπη μπήκαμε στους ομίλους, απλά δεν περάσαμε στους 32.
3.Απαιτώ από όλους τους ΠΑΟΚτσήδες να εκφράζουν και αγάπη για την ομάδα.
klainmein

Δημοσίευση από klainmein »

Με βάση το τελευταίο post του Karelia, στα 20 χρόνια που ζω τον ΠΑΟΚ, ε, είμαστε ΛΑΟΣ της ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑΣ...Είμαστε τόσο μα τόσο περήφανοι και έχουμε τόοοοσο ΨΗΛΑ τον ΠΑΟΚ που παντα ρε φούστη μου βρίσκουμε μια δικαιολογία για την κακή πορεία ή για κάποια ήττα της ομάδας...Είμαστε λίγο ανισόρροποι :D Τρία αποτελέσματα υπάρχουν ρε φούστη μου στο ποδόσφαιρο. Εμείς τι κάνουμε:
ΝΙΚΗ - ΜΑΜΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΡΝΕΙ Η ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΡΑΚΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ. ΠΙΕΣ'ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΕ. ΑΥΤΟ.
ΙΣΟΠΑΛΙΑ - ΕΚΑΝΕ ΜΑΛΑΚΙ@ Ο ΓΛΥΚΟΣ, Ο ΚΑΤΣΙΚΑΣ, Ο ΔΕΙΝΑ, Ο ΤΑΔΕ, Ε ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ ΜΑΣ ΜΑΜΗΣΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ, ΚΟΡΕΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ...
ΗΤΤΑ - @ΔΙ ΚΟΡΑΚΙ, ΧΟΝΤΡΕ ΦΟΥΣΤΗ, ΝΑ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ, ΑΓΓΕΛΕ ΣΕ ΕΦΤΥΣΕ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ 12 ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ, ΝΟΜΠΟΑ ΣΑΣ ΜΑΡΑΝΕ, ΜΑΡΙΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΣΤΑΝΑ, ΙΒΑΝ ΚΑΒΟΥΡΑΝ...

ΛΑΟΣ ΤΟΥ "ΕΧΩ ΤΡΕΛΑ ΜΕΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ" ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ! :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Klainmein :lol: :lol: +++++

Ενα (1) εξτρεμ δεν ήταν .Υπολόγιζε ο τρελός σε Ποζογλου Μαρτενς και το ειπε(μαρτενς).Στα πιτσιρικια ελεγε οτι θα στηριχτει ο Αγγελος, "εχουμε 27 παίκτες" ειπε και το πιστευε αλλα στην πορεια προέκυψε πρωτάθλημα που προϋποθέτει άλλο επιπεδο .Και σε ,Κουλούρη ελπιζε αλλα μετα πήραμε και ΠΑΠ γιατι δεν.Απ τι στιγμη που δε ξερουμε τι ακριβως παίχτηκε μεταξυ ΖΒ και ΑΑ μη πυροβολούμε οποιον βρεθεί μπροστά μας.Μπορει με το μπατζετ που εδινε η Μαρια :D ο Αγγελος να προτίμησε 4 καλους (Μακ,Φακ Γκολασα,Ρατσ) αντι για 4 χειροτερους +1 εξτρεμ .Δε ξερω υποθέσεις κανω αλλα με βαση το σκεπτικο του χαμηλου μπατζετ δε νομίζω να εφταιγε αποκλειστικά ο Ζησάο για το οτι μείναμε με 1 ακραίο.

Υγ Μου τη δινει ΠΟΛΥ που αναγκάζομαι να γινω συνήγορος του Ζηση αλλα την αδικία δε τη μπορώ.Και με βάση τα οσα ακούω και κατεβάζει η γκλάβα μου ισως να να η μονη φορα που δε φταιει(ή φταίει λιγότερο)
klainmein

Δημοσίευση από klainmein »

kataramenos5 έγραψε:
Υγ Μου τη δινει ΠΟΛΥ που αναγκάζομαι να γινω συνήγορος του Ζηση αλλα την αδικία δε τη μπορώ.Και με βάση τα οσα ακούω και κατεβάζει η γκλάβα μου ισως να να η μονη φορα που δε φταιει(ή φταίει λιγότερο)

Έχω κράξει τον Ζήση όσο δεν πάει, τον θεωρώ άμπαλο (ανέκαθεν τον θεωρούσα άμπαλο :D ) και θεωρώ ότι θέλει 10 χρόνια για να γίνει σοβαρός ΤΔ, όπως ο Ζόρντι ας πούμε. ΑΛΛΑ...
Έχω την αίσθηση ότι το καλοκαίρι ήταν θέμα μπάτζετ το ότι δεν έφερε παραπάνω παίκτες και ότι ο ΑΑ νόμιζε πως καλύπτεται από το υπάρχον ρόστερ...Γιατί αμέσως μόλις δόθηκε το μπάτζετ, έφερε Νομπόα ρε παιδιά...Νομπόα, όχι klainmein.... :mrgreen:
Άσε που βάσει απόδοσης οι παίκτες που έφερε το καλοκαίρι είναι τρελό value for money...Οπότε αυτό που λένε ότι έχει παίκτες για 300 χιλιάδες, παίκτες μέσης κατηγορίας και παίκτες από το πάνω ράφι, αποδεικνύεται ότι ισχύει...
Το κακό είναι ότι τα βαριά ονόματα, ε δεν μπορείς να τα κρύψεις...Του ΜΑΚ μπορούσες να το κρύψεις π.χ., αλλά του Νομπόα ό,τι και να κάνεις, ασχολείται όλος ο κόσμος μαζί του, δεν είναι εύκολο να το κρύψεις ούτε να πεις σε μάνατζερ και παίκτη "μη βγάλετε τίποτα προς τα έξω" γιατί δε σε παίρνει, τους παρακαλάς να έρθουν στον ΠΑΟΚ, δε σε παρακαλάνε αυτοί...
Οπότε, Ζησάκο, από μένα έχεις +++ εύχομαι να έρθει ο Ζόρντι το καλοκαίρι και να σε κρατήσει σαν βοηθό :D :D :D
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
Karelias έγραψε:Λέω να διώξουμε εσένα βασικά, που γενικεύεις και τσουβαλιάζεις κι άλλα νταλλων καταλαβαίνεις ή μάλλον, ακόμα χειρότερα, θέλεις να καταλάβεις.

Ξαναδιάβασε προσεχτικά τι έγραψα, ειδικά την πρώτη πρώτη πρόταση κι ξαναέλα να κουνήσεις το δάχτυλό σου αδίκως.

1. Κοίτα τα τσουβαλιάζω όλα και τα γενικεύω γιατί δεν με κόφτει και πολύ. Στα 53 πάω και να με συμπαθάτε όλοι. Αν θέλεις να με διώξεις, αρκεί μια αίτηση (αιτιολογημένη) στους mods.

2. Εσύ μίλησες για ξεφτιλίκια και λογοδοσίες. Ποια είναι τα ξεφτιλίκια; Ποιοί θα λογοδοτήσουν; Ο Stephens; Και σε ποιον θα λογοδοτήσουν; Στις 8.000 κόσμο που μαζεύει κάθε Κυριακή το γήπεδο; Αυτή τη στιγμή έχουμε ένα δεδομένο: Ο Ιβάν έχει ξοδέψει ένα σωρό λεφτά και δεν είδε αποτέλεσμα, με συνέπεια να πάει σε σφιχτο budget στη νέα σεζόν. Η ομάδα ξεκίνησε, απλά για να μπει στην 5άδα. Όλο αυτό το διαστημα επιτελείται ένα θαύμα, όπως προέγραψαν και άλλοι αδελφοί γιατί με φθηνές μεταγραφές και με κόντρα διαιτησία χτυπάει πρωτάθλημα. Κι εσύ αισάνεσαι προδομένος επειδή χάσαμε 2 από τους 3 στόχους; Ουσισστικά δηλαδή μόνο το κύπελλο, γιατί στην Ευρώπη μπήκαμε στους ομίλους, απλά δεν περάσαμε στους 32.

3.Απαιτώ από όλους τους ΠΑΟΚτσήδες να εκφράζουν και αγάπη για την ομάδα.

Φυσικά, δεν την αγαπάει κανείς λιγότερο επειδή αποκλείστηκε με στραπάτσο ή περισσότερο επειδή θα πάρει το πρωτάθλημα. Τι νόημα έχει αυτό που λες;

Αν δεν σε κόφτει και πολύ τι σχολιάζεις τότε τόσο έντονα; Δεν είπα εγώ να διώχθει ο Άγγελος ή ο Σαββίδης, εσύ έγραψες ότι τα είπα, γι αυτό σο απάντησα έτσι. Δεν έχω κανα γκαϊλε να σε διώξω, ούτε είναι προσωπικό το ζήτημα, ούτε υπάρχει κάποια κρυφή ατζέντα, για όνομα

Είναι αγωνιστικό ξεφτιλίκι σε όμιλο 4 ομάδων να είσαι εσύ ο ΠΑΟΚ κάτω απ τη Καλαμαριά, χωρίς νίκη.
Είναι αγωνιστικό ξεφτιλίκι μια μικρή ομάδα της Γαλλίας να σε πετάει 4 γκολ σύνολο
Δεν είναι επιτυχία η είσοδος στους ομίλους, μην κοροϊδευόμαστε τώρα. Είναι υποχρέωση.

Ποιός Στέφενς; Που το θυμήθηκες αυτόν; ΣΟβαρά μιλάμε, μη πάμε και στον Φρίγκερ τώρα, που είναι πάντα επίκαιρος.

Ναι στους 8000 χιλιάδες; Γιατί δεν έρχεται ο κόσμος στο γήπεδο με τον ΠΑΟΚ πρώτο μετά από τιτάνια, ανέλπιστη προσπάθεια; Προφανώς κάτι υπάρχει λάθος εδώ και δεν είναι θέμα το οικονομικό, ας τελειώνει αυτή η παπαριά.
Υπάρχει ζήτημα αξιοπιστίας (επιστροφή στα ξεφτιλίκια των καλοκαιριών) κι ανακολουθίας έργων και λόγων.
Ούτε γι αυτό θα λογοδοτήσει κανείς πότε; Κι αφού όλοι θέλουμε τον Ιβάν να συνεχίζει να σπρώχνει, το να σπρωχνει σε μια εταιρεία που τα στελέχη της κάνουν τόσα λάθη, δεν το βρίσκω λογικό.

Και το αγωνιστικό ξεφτιλίκι έχει αιτία κι αφορμή. Οι αιτίες είναι το καλοκαιρινό ξεφτιλίκι και η προετοιμασία
με την Κ-20. Το ''θαύμα'' δεν αναιρεί τον κάκιστο αγωνιστικό σχεδιασμό, ίσα ίσα τον πιστοποιεί κιόλας
(αλλιώς δεν θα μιλούσαμε για θαύμα, αλλά για μια λογική συνέχεια σωστών κινήσεων).

Ο Ιβάν, κάνει μια επένδυση, το σφιχτό μπάτζετ του καλοκαιριού, άνετα γίνεται συμβόλαιο 2,5 μυριών τον χειμώνα!!! :shock: Αυτό είναι τεράστια αλλαγή στην πολιτική, ουσιαστικά είναι στροφή 180 μοιρών. Για να τα πάρεις πρέπει να επενδύσεις, με πορδές δεν βάφονται αυγά, ο ΠΑΟΚ είναι (εκτός των άλλων, μια εταιρεία παροχής υπηρεσιών και θεάματος, για να έχεις κέρδη, πρέπει να παράγεις ποδόσφαιρο, για να το κάνεις αυτό, πρέπει να έχεις καλούς παίχτες, αλυσίδα είναι).[/color]

Εσύ μιλάς για προδοσίες και τέτοια. Εδώ υπάρχει μια αποτυχία που δεν συνάδει με το όραμα του ιδιοκτήτη που θέλει τίτλους. Δεν πρέπει κάποια στελέχη να λογοδοτήσουν που άφησαν την ομάδα γυμνή (ξαναλέω, και αγωνιστικά κι εξωαγωνιστικά)
Που μιλάω για προδοσίες, δείξε μου με quote κι εγώ σβήνω όλα μου τα ποστ για το ζήτημα.

Μη βάζεις λόγια στο στόμα μου, είναι ξεκάθαρο το τι γράφω. Αφού είσα 53 και δεν σε νοιάζει όπως λες, μην ασχολείσαι.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Για την εποπτρια (ξανθό πιστόλι) κανενα σχολιο?
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

Δεν παρακολουθησα με την πληρη προσοχη τον αγωνα γιαυι επαιζα και με το παιδι μου, αλλα για μενα καλυτερα που ξεμπερδεψαμε με αυτο. Βεβαια απ'οτιειδα παιξαν και καποιοι βασικοι και καλο θα ηταν να το αποφευγαμε και αυτο. Η Ιστορια θα δειξει αν.καλως το σνομπαραμε η οχι...
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Τελείως φιλικά, αλλά μερικοί ζείτε (ζούμε, βάζω και μένα μέσα) σε μια μπάλα ΠΑΟΚτσίδικης φαντασίας που νομίζουμε ότι θα πάμε για πρωτάθλημα! Το θέλω πολύ, ζω για την στιγμή, την βλέπω σχεδόν μπροστά μου, ΑΛΛΑ το ΞΕΡΩ επίσης πως το κατακάθι το παιδοβούβαλο θα μου το στερήσει αυτό! Νομίζετε πως θα μας αφήσει? ΔΕΝ το βλέπετε πως σε κάθε αγωνιστική μας πολεμάνε και τα σημαιάκια? Χθες το κοράκι χειρουργικά (χωρίς να του προσάψει δόλο κάποιος) έκανε την δουλειά του! ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ!
Ο ΠΑΟΚ για να πάρει πρωτάθλημα πρέπει να κάνει υπέρβαση, πρέπει να νικήσει Θεούς και δαίμονες, πρέπει να ξεσκιστεί μέχρι τέλους, πρέπει να είναι και τυχερός! Δυστυχώς το ποδοσφαιρικό μόνο κομμάτι, δεν φτάνει! Υπάρχει και το σάπιο παρασκήνιο! Εδώ είμαι και θα δείτε στην Τρίπολη τι όργια θα κάνουν τα κοράκια και τι όμορφα πέναλτι (σαν το χθεσινό που πήρε) θα πάρει ο γκέι στον άλλον αγώνα! ΔΕΝ υπάρχει σωτηρία!
Για μένα το ΚΥΠΕΛΟ έπρεπε να ήταν ΒΑΣΙΚΟΣ στόχος του ΠΑΟΚ ! Κακώς ο Άγγελος έκανε συνεχώς ροτέισον μιας από την αρχή όλοι μας είδαμε πως ΔΕΝ έχουμε πάγκο! Ο πάγκος μας είναι ερασιτεχνικός και σε καμιά περίπτωση δεν μας βοηθάει σε τίποτα! Απλά διακοσμητικοί!!
Επίσης με θλίβει να βλέπω συνοπαδούς μου ν' απαξιώνουν τον θεσμό του κυπέλλου! ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΧΤΥΠΑΣ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ..... ακόμα και αν είναι φιλικό σε αλάνα!! Προσφέρεις χαρά στους οπαδούς σου, ακόμα και αν είναι ματς προπόνησης! ΠΑΝΤΑ/ΠΑΝΤΟΥ ΝΙΚΕΣ!
Υ.γ. Προσωπική γνώμη, χωρίς να θέλω να προσβάλω κάποιον!
Shlaxim

Δημοσίευση από Shlaxim »

hasio_john έγραψε:Τελείως φιλικά, αλλά μερικοί ζείτε (ζούμε, βάζω και μένα μέσα) σε μια μπάλα ΠΑΟΚτσίδικης φαντασίας που νομίζουμε ότι θα πάμε για πρωτάθλημα! Το θέλω πολύ, ζω για την στιγμή, την βλέπω σχεδόν μπροστά μου, ΑΛΛΑ το ΞΕΡΩ επίσης πως το κατακάθι το παιδοβούβαλο θα μου το στερήσει αυτό! Νομίζετε πως θα μας αφήσει? ΔΕΝ το βλέπετε πως σε κάθε αγωνιστική μας πολεμάνε και τα σημαιάκια? Χθες το κοράκι χειρουργικά (χωρίς να του προσάψει δόλο κάποιος) έκανε την δουλειά του! ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ!

Με αυτή την λογική το παιδοβούβαλο μπορεί να μας στερήσει και το κύπελλο αν θέλει. Άρα είτε βάλεις σαν βασικό στόχο το κύπελλο είτε το πρωτάθλημα, η μία η άλλη είναι. Οπότε το ίδιο μπορεί να πεί κάποιος και για σένα, ότι υποβαθμίζεις τον ΠΑΟΚ, που βάζεις το πρωτάθλημα σε 2η μοίρα.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

χασιο προφανως αν εισαι μεγαλη ομαδα χτυπας το καθε ματς.αλλα στο κυπελο και μαλιστα στην αρχη του δεν κατεβαζεις τη βασικη σου.ειναι απο τη φυση του δευτερευων θεσμος και οι πρωτες φασεις ειναι γι αυτους που δεν εχουν χρονο συμμετοχης.το αν δεν τα καταφεραν απλα αποδεικνυει οτι η ομαδα δεν εχει ακομα το απαιτουμενο βαθος.
μεγαλη αξια δινεις στο παιδοβουβαλο και υποτιμας την ΠΑΟΚαρα.αν ειναι να το χασουμε ετσι ας το χασουμε.δε θα διαλυσουμε την ομαδα.ας εκτιμησουμε τη μεγαλη και σε πολυ μεγαλο βαθμο σωστη προσπαθεια που γινεται.
στηριξη θελει η ομαδα γιατι μετα απο καιρο φαινεται να χτιζεται σε σταθερες βασεις.
το κυπελο δεν ειναι και δεν πρεπει να ειναι για τον ΠΑΟΚ σημαντικοτερος στοχος απο το πρωταθλημα.στοχος ειναι μονο και παντα το πρωταθλημα και ας μην το παρουμε ποτε.το κυπελο ειναι να ειχαμε να λεγαμε.κανενας δε μετραει τα κυπελλα.το κυπελο ειναι δυο παιχνιδια στο τελος.πριν απο αυτα κανεις δεν ασχολειται γιατι ειναι αδιαφορος και βαρετος θεσμος.
υγ.παντως ως τωρα το παιδιβουβαλο δεν το εχουμε απο κατω γιατι ειμασταν πιο τυχεροι.αλλα γιατι παιζουμε κλασεις καλυτερο ποδοσφαιρο και γιατι τους γαμησαμε μεσα στο σπιτι τους.
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Εννοείτε φίλε , στήριξη μέχρι τέλους! Βασικά .... παντοτινή στήριξη στην ομάδα ότι και αν γίνεται! :mrgreen:
Όσο για το παιδοβούβαλο, καμιά αξία δεν του δίνω! Απλά είναι ένα καρκίνωμα που είναι εκεί! Το βλέπουμε! Το νιώθουμε! Δεν μπορούμε να το αγνοήσουμε! ΜΑΚΑΡΙ να πάμε για πρωτάθλημα φέτος! Μακάρι!
ΠΑΟΚ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ !!! :opaokara:
Υ.γ. Σωστό το υστερόγραφό σου! :mrgreen: Απλά είπα ότι θέλουμε ΚΑΙ τύχη από δω και μπρος γιατί είναι οφθαλμοφανές πως τώρα θα κάνει την κίνησή του ο χοντρός / εννοώ θα την ενισχύσει μιας και ήδη την εφαρμόζει! :|
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Κλεινει και αυτο.
Ισοπαλια και αποκλεισμος.Συνεχεια στο πρωταθλημα.
mvp Μαντουρο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”