Μεταγραφές χειμώνα 2014-15

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Demir

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2014-15

Δημοσίευση από Demir »

o λαλακας ο νικοπακοπουλος ανεβασε στο χαζετα οτι'' υπαρχει σφηνα....
εχουν κανει καλη προταση 1,2 το χρονο αλλα μεχρι τις 4 το απογευμα πολλα μπορει να αλλξουν ,καλυτερα να μην πανηγυριζουν ακομα γιατι αν υπαρξει σφηνα το πουλακι πεταξε..''
μαλλον μπλανκο λεει.... η νομποα..(αλλα εχει προσυμφωνο)
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Γελοιος Νικολακοπουλος.
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

Demir έγραψε:o λαλακας ο νικοπακοπουλος ανεβασε στο χαζετα οτι'' υπαρχει σφηνα....
εχουν κανει καλη προταση 1,2 το χρονο αλλα μεχρι τις 4 το απογευμα πολλα μπορει να αλλξουν ,καλυτερα να μην πανηγυριζουν ακομα γιατι αν υπαρξει σφηνα το πουλακι πεταξε..''
Μα είναι απλά τα πράγματα, εννοεί Μπλάνκο.
Όταν ο γαύρος τον βάζει με μικρά γράμματα στο χθεσινό πρωτοσέλιδο δείχνει : ότι ο παίκτης έχει προταθεί σε πολλές ομάδες και στον γαύρο.
Όταν σήμερα τον έχει με μεγάλα γράμματα δείχνει : ότι σίγουρα έκανε και ο ΟΣΦΠ πρόταση και δεν έχει κλείσει φυσικά ούτε σε ΠΑΟΚ ούτε σε κάποια άλλη ομάδα.
Το θέμα είναι ότι οι γαύροι ειναι βλάκες και ασχολούνται με επικοινωνιακά παιχνίδια και μόνο.
Εγώ εμπιστεύομαι την διοίκηση μου και αν είναι να μου φέρει Μπλάνκο θα τον φέρει.
Αν για άλλους λόγους ακόμη και οικονομικούς αποφασίσει και πάει σε άλλη λύση πάλι θα το δεχτώ και θα ξέρω ότι αυτή είναι η καλύτερη λύση για μένα.
heavenandhell \,,/

Δημοσίευση από heavenandhell \,,/ »

Για Μπλάνκο δεν υπάρχει κανένα νέο ούτε πανηγυρίζει κανείς...
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Εάν ισχύει οτι δώσαμε διορία στο Μπλάνκο, καλώς πράξαμε.

Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να εμπλακούμε σε παζάρια με παίκτη με το γαύρο απέναντι, όχι μόνο για το επικοινωνιακό, αλλά και για το πρακτικό του να ξέρουν οι μανατζαραίοι οτι τέτοια κόλπα με εμάς δεν θα έχει, ασχέτως το που θα καταλήξει ο παίκτης.

ΥΓ. Εγώ θα έκανα και μια πρόταση στον Τσόρι και άλλη μία στο Φουστέρ για καλοκαίρι...μη σου πω και Κάμπελ...
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

bane1980 έγραψε: ΥΓ. Εγώ θα έκανα και μια πρόταση στον Τσόρι και άλλη μία στο Φουστέρ για καλοκαίρι...μη σου πω και Κάμπελ...
Σωστός. Ο μάνατζερ του Μπλάνκο τη δουλειά του κάνει. Θα ήθελα, πάντως, να έχουμε ενημερώσει τον μάνατζερ και τον ίδιο τον παίκτη για τον κ. Κορέα.
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

Νικολακόπουλος :redcard: :redcard: :redcard:
Μιλάμε για λαλάκα όχι αστεία.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

λεει κ ο κολκας σημερα οτι για μπλανκο εννοει ο γαβρομπουφος,γιατι ο μανατζερ του τον προτεινε και εκει για ανεβει η τιμη και στον ΠΑΟΚ τα εχουν παρει γι αυτο βαλανε διορια.. αλλα δεν ειναι η πρωτη επιλογη μας. Η 1η ειναι αυτος με την ρητρα ,απλα το σκεφτονται να την δωσουν ενω ο ιβαν τους ειπε οκ..
2,2 η ρητρα ειναι πολλα λεφτα.....
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Το γενικό σχόλιό μου είναι πως οι 2 υποθέσεις μας είναι εδώ και μέρες εκτεθειμένες και δε μου αρέσει. Ούτε ο Νομπόα , ούτε ο Μπλάνκο είναι παίκτες που έχουν υπογράψει/ανακοινωθεί και κακώς βγήκαν στη φόρα τόσο νωρίς ( κατά την άποψή μου). Προφανώς μεταφέρθηκε στη διοίκηση η δυσφορία του κόσμου και αναγκάστηκαν να βγάλουν τα 2 ονόματα για να μαλακώσει λίγο το κλίμα αλλά για μένα ήταν λάθος.

θα προτιμούσα να μην είχε βγει κάτι προς τα έξω και απλά να το μαθαίνουμε ότι έφταναν οι παίκτες στην Ελλάδα. Πιθανό σκάλωμα σε κάποια υπόθεση θα έχει ανυπολόγιστη ζημιά λόγω γκρίνιας.
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

pirate_salonica έγραψε:Νικολακόπουλος :redcard: :redcard: :redcard:
Μιλάμε για λαλάκα όχι αστεία.
Βλάκας ολκής.
Τα δικά μας θα τα πούμε μετά λέει. Κοπτοταν να ανεβάσει άρθρο για ΠΑΟΚ και επικείμενη σφήνα ΟΣΦΠ.
Οι γαύροι φοβούνται τον ΠΑΟΚ περισσότερο από όσο τον εκτιμούμε εμείς.....

Υ.Γ. Μήπως μπήκαν σφήνα για Σπυρόπυλο;;;;;
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

Demir έγραψε:λεει κ ο κολκας σημερα οτι για μπλανκο εννοει ο γαβρομπουφος,γιατι ο μανατζερ του τον προτεινε και εκει για ανεβει η τιμη και στον ΠΑΟΚ τα εχουν παρει γι αυτο βαλανε διορια.. αλλα δεν ειναι η πρωτη επιλογη μας. Η 1η ειναι αυτος με την ρητρα ,απλα το σκεφτονται να την δωσουν ενω ο ιβαν τους ειπε οκ..
2,2 η ρητρα ειναι πολλα λεφτα.....
είπε το αφεντικό οκ και οι υπάλληλοι δεν τα δίνουν :shock: μάλιστα
kostas kat

Δημοσίευση από kostas kat »

northend4 έγραψε:
Demir έγραψε:o λαλακας ο νικοπακοπουλος ανεβασε στο χαζετα οτι'' υπαρχει σφηνα....
Μα είναι απλά τα πράγματα, εννοεί Μπλάνκο.
Όταν ο γαύρος τον βάζει με μικρά γράμματα στο χθεσινό πρωτοσέλιδο δείχνει : ότι ο παίκτης έχει προταθεί σε πολλές ομάδες και στον γαύρο.
Όταν σήμερα τον έχει με μεγάλα γράμματα δείχνει : ότι σίγουρα έκανε και ο ΟΣΦΠ πρόταση και δεν έχει κλείσει φυσικά ούτε σε ΠΑΟΚ ούτε σε κάποια άλλη ομάδα.
Το θέμα είναι ότι οι γαύροι ειναι βλάκες και ασχολούνται με επικοινωνιακά παιχνίδια και μόνο.
Εγώ εμπιστεύομαι την διοίκηση μου και αν είναι να μου φέρει Μπλάνκο θα τον φέρει.
Αν για άλλους λόγους ακόμη και οικονομικούς αποφασίσει και πάει σε άλλη λύση πάλι θα το δεχτώ και θα ξέρω ότι αυτή είναι η καλύτερη λύση για μένα.
Εγω παλι γιατι πιστευω οτι αναφερεται στον Νομποα????ο χοντρος χεστηκε πανω του και βαζει ολους τους γελοιους υπαλληλισκους του να γραφουν μαλακιες με σκοπο το ταισμα των προβατων του :redcard: :redcard: :redcard: πουστη χοντρε ζω για τη στιγμη που θα σε δω με τη ριγε στολη.......ουστττττττττττττττττ
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

Αποτελεί το πλέον γελοίο δημοσίευμα αφού μετά μπορεί να γυρίσει και να πει:

Όπως είπε ο μάνατζερ από την Σεβίλη δεν είχε επίσημη πρόταση και θα συμπληρώσει μετά ένα σκεπτικό ότι μέχρι να έρθει ο παίκτης μπορεί να έρθει σφήνα και η πρόταση.

Ζορίζεται πάρα πολύ και βγάζει την κακία του στοχεύοντας την αγωνία μας και ότι πιάσει στο να μας κάνει ανω κάτω. Η μεγαλύτερη λαλακια μας να τσιμπήσουμε και να ασχοληθούμε με αυτό που λέει αφού αυτό θέλει και αυτός και για αυτό το έγραψε.

Μεγάλη υπόθεση και στα μεταγραφικά μάγκες το ότι διαπραγματευόμαστε μεταγραφές με την ομάδα στην πρώτη θέση. Δεν έχει κάτι καλύτερο να προσφέρει ο γκει ώστε να βγεί ο κάθε φορτουνάκος και να λέει μετά ότι διάλεξα τα φουστικα για την προοπτική να παίξω στο ΤΣΛ.

Πήρανε και Περείρα για προπονητή αλλά δεν το υπολόγισαν καλά. Περειρα για αυτούς σημαίνει μόνο πόνο :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Γελάνε και τα ΠΡΟΒΑΤΑ στου ρεντη. Θεωρώ πως δεν υπάρχει ΜΗ ΑΜΕΙΒΟΜΕΝΟΣ οπαδός των κωλ@γαυρων πλέον, πέραν κάτι πενηνταφεύγα μπετόστοκων, που να έχει διάθεση να ασχοληθεί σοβαρά με αυτό το μπουρδέλο και όλο το συρφετό του!!
Συμφωνώ με τον Γιάννη (χρόνια σου πολύ καλά κιόλας). Κακώς βγήκαν οι υποθέσεις φόρα παρτίδα. Για Μπλάνκο δε θεωρώ πως, εφόσον δεν ευοδωθεί, θα υπάρξει καμιά τρελή γκρίνια αλλά περί Νομπόα ελπίζω να κυλήσουν όλα όπως αφήνεται να εννοείται πως κυλούν.

Ο Νομπόα τι ώρα φτάνει; Σήμερα δεν έρχεται;;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Πέμ 08 Ιαν 2015, 13:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

Ο Νομπόα όμως διασχίζει τον Ατλαντικό για εμάς, το αναφέρει καθαρά ο παρουσιαστής (στο παρακάτω λινκ κάνετε κλικ στο βίντεο "El Equipo 06/01/2015", από 1:40 μέχρι 4:00)

http://www.ecuadortv.ec/micrositio.php?c=8979

Κάπου οι ΑΡΔ σχολιάζουν και ΠΑΟΚ και τον συγκρίνουν με την Libertad της Παραγουάης, αλλά δεν κατάλαβα γιατί...

Θα υποφέρουμε ακόμα λίγο μέχρι να πέσουν οι υπογραφές.

Σίγουρα στις διαπραγματεύεις που κάνει ο Νομπόα θα ζητάει να πληρώνεται σε άλλο νόμισμα εκτός ευρώ και σε λογαριασμό τράπεζας εκτός Ελλάδας, αλλιώς θα είναι μεγάλος βλάκας να εμπιστευτεί τον κόπο και τον ιδρώτα του σε ευρώ και στην Ελλάδα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kourdos την Πέμ 08 Ιαν 2015, 13:14, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”