Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
καλα για μπλανκο το λεω μερες οτι θα χαλασει το θεμα,ισως κ ο ζησης το καταλαβε(κ την σφηνα γαβρου αν υπαρχει) και εβαλε διορια για να μην χασει τις εντυπωσεις.. εγω θεωρω οτι εξαιτιας προγραμματος(ετσι κ αλλιως αστερα-καλλονη δεν προλαβαινει κανεις) ο εξτρεμ 8α αποκτηθει σε κανα 10ημερο..
Όλοι; Ποιοί όλοι ρε παιδιά, γιατί θα τρελαθούμε.
Χαφ, έχεις, Γκολάσα, Κάτσε, Τζανδάρη, Τζιόλη, εσχάτως Μαντούρο.
Και κάπου έπρεπε να χωρέσει κι ο Φακούντο, ε.
Σε σχέση με τον έναν εξτρέμ και τον έναν (άντε δύο) στόπερ που έχουμε, πως καιγόμασταν;
Χαφ, έχεις, Γκολάσα, Κάτσε, Τζανδάρη, Τζιόλη, εσχάτως Μαντούρο.
Και κάπου έπρεπε να χωρέσει κι ο Φακούντο, ε.
Σε σχέση με τον έναν εξτρέμ και τον έναν (άντε δύο) στόπερ που έχουμε, πως καιγόμασταν;
καρελια οι μεταγραφες υποτει8εται γινονται με οριζοντα να χτισεις ομαδα για 4 χρονια οχι για να παιξεις με καλονη κ κερκυρα αυριο...
- navigator11
Δεν καιγόμαστε; Δε θα το έλεγα. Κάρτες, ντεφορμάρισμα, τραυματισμοί, "κορδελάκια" από "τρεχαντήρια" για ανανέωση. Μια χαρά χρειαζόμαστε. Ο τζανδάρης θεωρώ πως δε θα πρέπει να εξακολουθεί να έχει θέση βασικού επ'ουδενί λόγω. Πολύ ορθά η ενίσχυση ξεκίνησε από το κέντρο. Ας βρεθεί ένας Μακ ακόμα (από άποψη "ονόματος" και χαρακτηριστικών) κι ένας Κοντρέρας στα 28 του - χωρίς να απαιτηθεί να δαπανηθούν τίποτα τρομερά χρήματα, νομίζω - και θεωρώ πως θα έχει γίνει το χρέος από τη διοίκηση.
Προσοχή, δεν είπα ότι δεν χρειαζόμαστε, πόσο μάλλον έναν παίχτη σαν τον Νομπόα.
Είπα ότι άλλες είναι οι προτεραιότητες.
Τι να πω, μακάρι να φέορυν αυτούς που πρέπει.
Είπα ότι άλλες είναι οι προτεραιότητες.
Ααααα, γι αυτό πήραμε τόσους παίχτες το καλοκαίρι...Τώρα εξηγούνται όλα.Demir έγραψε:καρελια οι μεταγραφες υποτει8εται γινονται με οριζοντα να χτισεις ομαδα για 4 χρονια οχι για να παιξεις με καλονη κ κερκυρα αυριο...
Τι να πω, μακάρι να φέορυν αυτούς που πρέπει.
το καλοκαιρι χρειαζοταν αλλους 2 τουλαχιστον,αλλα πετυχες 4 στα 5 μεταγραφες και οι 3 με προοπτικη!
Εδω σκιζουμε τις σάρκες μας και ο ζωγράφος λεει μόλις χτυπήθηκε πηρε τον μαρινακη απ ευθείας τηλεφωνο ουτε στο ΕΚΑΒ πηρε ουτε στην οικογενεια του στον μαρινακη πηρε αν αυτο δεν ειναι πρωτοφανές σκάνδαλο τι ειναι ; Και απο αυτο δεν θίγετε καμμια αεκ ΕΜΕΙΣ θιγόμαστε γιατι ΕΜΕΙΣ διεκδικούμε ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ Ο ΖΗΣΗΣ Ο ΙΒΑΝ ΚΛΠ.
- GiorgosAtha
καρελια... κάνε μια βόλτα στο forum και θα δεις ποιοι όλοι.
Και στοπερ έχεις Vitor, Κάτσικα, Παπαγιαννόπουλο μαζί με Τζαβέλλα, Σκόνδρα, Τζιόλη που μπορούν να καλύψουν στην ανάγκη.
6 παίχτες για 2 θέσεις!
Άρα με την δική σου λογική δεν είναι ανάγκη να πάρουμε.
Ο χαφ ήταν υπέρ-αναγκαίος!!! Με την παραπάνω άμυνα (και μάλιστα πλην του ενός καθαρού στοπερ)... όταν είχες τρεξίματα στα χαφ και μια -έστω μικρή- ποιότητα (όντας ξεκούραστοι αποφεύγαμε το εύκολο λάθος)... έριχνες τριαρο-τεσσάρες και δεχόμασταν γκολ με το σταγονόμετρο.
Με που κουράστηκαν τα χαφ (+ τραυματισμούς) κατέρρευσες.
Είτε μας αρέσει είτε όχι... το σύγχρονο ποδόσφαιρο είναι τα χαφ!
ΥΣ. Από που βγαίνει το συμπέρασμα ότι δεν θα πάρουμε εξτρέμ ή στόπερ επειδή πήραμε τον Noboa?
Γιατί πρέπει να γκρινιάζουμε πάντα για κάτι??? Είμαστε ικανοί να πάρουμε το πρωτάθλημα και να γκρινιάζουμε που δεν πήραμε το κύπελλο!!!!
Και στοπερ έχεις Vitor, Κάτσικα, Παπαγιαννόπουλο μαζί με Τζαβέλλα, Σκόνδρα, Τζιόλη που μπορούν να καλύψουν στην ανάγκη.
6 παίχτες για 2 θέσεις!
Ο χαφ ήταν υπέρ-αναγκαίος!!! Με την παραπάνω άμυνα (και μάλιστα πλην του ενός καθαρού στοπερ)... όταν είχες τρεξίματα στα χαφ και μια -έστω μικρή- ποιότητα (όντας ξεκούραστοι αποφεύγαμε το εύκολο λάθος)... έριχνες τριαρο-τεσσάρες και δεχόμασταν γκολ με το σταγονόμετρο.
ΥΣ. Από που βγαίνει το συμπέρασμα ότι δεν θα πάρουμε εξτρέμ ή στόπερ επειδή πήραμε τον Noboa?
Γιατί πρέπει να γκρινιάζουμε πάντα για κάτι??? Είμαστε ικανοί να πάρουμε το πρωτάθλημα και να γκρινιάζουμε που δεν πήραμε το κύπελλο!!!!
Έλα ρε συ τώρα, το ξεχείλωσες.GiorgosAtha έγραψε:καρελια... κάνε μια βόλτα στο forum και θα δεις ποιοι όλοι.
6 παίχτες για 2 θέσεις
Ο μόνος στόπερ-στόπερ που έχεις είναι ο Βίτορ.
Μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας.
Αν είναι έτσι, να μετρήσω στα χαφ και τους Σαββίδη, Μαρτενς και τοναταλλ, να το φτάσω κι εγώ στη ρήση του Αναστασιάδη, ''έχω 27 παίχτες'' και να σου πω ότι εντάξει είμαστε δεν χρειαζόμαστε μεταγραφές.
Δηλαδή, εντάξει, είπαμε.
Φίλε Γιώργο νομίζω πως δεν χρειάζεται ούτε ανάλυση ούτε τίποτα. ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΟΠΕΕΕΕΕΕΕΡΡΡΡΡΡΡΡ !!!!GiorgosAtha έγραψε:καρελια... κάνε μια βόλτα στο forum και θα δεις ποιοι όλοι.
6 παίχτες για 2 θέσεις!
Ο καρελιας εχει δικιο,αγωνιστικη πρωταιρεοτητα ηταν ο εξτρεμ και το στοπερ και οχι το χαφ και μαλιστα με μεγαλη διαφορα αλλα οταν προφανως σου δινεται η ευκαιρια να παρεις εναν εξαιρετικο παικτη και μαλιστα ελευθερο οι πρωταιρεοτητες πανε περιπατο.
Υ.Γ Φερτε μου τον Μπλανκο,σας παρακαλω γαμω τον γαυρο μου γαμω.
Υ.Γ Φερτε μου τον Μπλανκο,σας παρακαλω γαμω τον γαυρο μου γαμω.
- GiorgosAtha
Δεν είπα ότι δεν θέλουμε στοπερ...
Απλά η σειρά αναγκαιότητας ήταν/είναι...
1) Εξτρέμ
2) Χαφ
3) Στοπερ
Πήραμε το χαφ. Αν πάρουμε και εξτρεμ από το πάνω ράφι... δέχομαι να περιμένω μέχρι το καλοκαίρι για πανω-ραφίτικο στόπερ.
Απλά η σειρά αναγκαιότητας ήταν/είναι...
1) Εξτρέμ
2) Χαφ
3) Στοπερ
Πήραμε το χαφ. Αν πάρουμε και εξτρεμ από το πάνω ράφι... δέχομαι να περιμένω μέχρι το καλοκαίρι για πανω-ραφίτικο στόπερ.