Κέρκυρα-Π.Α.Ο.Κ. 0-0, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Κέρκυρα-Π.Α.Ο.Κ. 0-0, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
ενταξει. για τον αγωνα, δεν με ενοιαζε. σοβαρα τωρα. σε φαση που αν δεν υπηρχε ο γνωστος αυτισμος που λεει ο μπαρλοου δεν θα το εβλεπα...
αλλα ρε συ, ακομα και στο κυπελλακι να εχω τετοια αντιμετωπιση απο το κορακι παραπαει.
οσο για την ξανθια, το μονο που της ευχομαι ειναι να μη δει ξανα χαρα στα σκελια της.
υγ:ρε παπ τι χανεις ρε παπ......

αλλα ρε συ, ακομα και στο κυπελλακι να εχω τετοια αντιμετωπιση απο το κορακι παραπαει.
οσο για την ξανθια, το μονο που της ευχομαι ειναι να μη δει ξανα χαρα στα σκελια της.
δυσκολα τετοιο εργαλειο να μη δει χαραK_geo έγραψε:ενταξει. για τον αγωνα, δεν με ενοιαζε. σοβαρα τωρα. σε φαση που αν δεν υπηρχε ο γνωστος αυτισμος που λεει ο μπαρλοου δεν θα το εβλεπα...![]()

Να δειτε που φετος θα μεινουμε εκτος ολων των στοχων απο τα μεσα γεναρη...
Ξεφτιλα για μενα η χρονια...μακαρι να παρουμε το πρωταθλημα αλλα δε μας βλεπω καλα με τοσο αμπαλο ροστερ
ΡΕ ΜΥΤΑΡΑ ΜΑΜΩ ΤΗ ΜΥΤΗ ΣΟΥ
Ψηφισα Σαββιδη mvp μπας και κανει καμια μεταγραφη..
Και οπως λεει ενας συμforumιτης...τα ζωα μου αργα Μαντουρο...
Ξεφτιλα για μενα η χρονια...μακαρι να παρουμε το πρωταθλημα αλλα δε μας βλεπω καλα με τοσο αμπαλο ροστερ
ΡΕ ΜΥΤΑΡΑ ΜΑΜΩ ΤΗ ΜΥΤΗ ΣΟΥ
Ψηφισα Σαββιδη mvp μπας και κανει καμια μεταγραφη..
Και οπως λεει ενας συμforumιτης...τα ζωα μου αργα Μαντουρο...
τέλεια, τελος τα παρεργα. 18 αγώνες για να τελειώσει η πιο ντιρλανταντα χρονιά μας.
ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ..ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ..
Με 14 παιχτες ολη την χρονια πρωταθλημα δεν περνεις..Οι ακαδημιες μας δεν υπαρχουν,απλα..Μια φαση ολο το ματσ ρε τραγικοι..Εκνευριαστικοι ο παπαδοπουλος και ο σκονδρας..
Με 14 παιχτες ολη την χρονια πρωταθλημα δεν περνεις..Οι ακαδημιες μας δεν υπαρχουν,απλα..Μια φαση ολο το ματσ ρε τραγικοι..Εκνευριαστικοι ο παπαδοπουλος και ο σκονδρας..
Αποκλεισμός ντροπή σε όμιλο 4 ομάδων. Μείναμε εκτός από ομάδες που δεν έχουν στόχο το θεσμό. Πειράματα διαρκώς με παίκτες που είναι μεταξύ πούλμαν, αεροπλάνου και κερκίδας.
Μην ακούω ότι διαλέξαμε στόχο, στόχους δικαιούται να διαλέγει η καλαμαρια και η κέρκυρα για να μείνουν στις κατηγορίες τους.
Μην ακούω ότι διαλέξαμε στόχο, στόχους δικαιούται να διαλέγει η καλαμαρια και η κέρκυρα για να μείνουν στις κατηγορίες τους.
- paokovios1974
Δεν το θελαμε δεν μπορει να περιμενεις να κερδισεις παιζοντας μονο για 15 λεπτα,παικτες και προπονητης διαλεξαν διοργανωση ξεχνοντας οτι περυσι την μεγαλυτερη στιγμη την ζησαμε στο κυπελλο.Αν δεν κερδισουν στην τριπολη τωρα θα πεσει το κραξιμο της αρκουδας.
Θελουμε ετοιμοπολεμους παικτες τυπου Ουσερο για να παταμε τετοιες ομαδουλες. Με ολη την Κ20 και κανα 2 τελειωμενους (παικτικα) θα εχουμε συνεχεια τετοια αποτελεσματα
-
Εγω πριν 3 μηνες ειχα πει "σιγα το κυπελλακι". ΕΙχα πει οτι με το ροστερ που εχουμε δεν ειμαστε για πολλες διοργανωσεις. Σημερα ομως με πειραξε πολυ και κανω κωλοτουμπα. Γιατι τωρα που ξερω οτι θα εχω Νομποα, ποιοτικο εξτρεμ και ποιοτικο στοπερ θα ηθελα να συνεχισουμε γιατι θα μπορουσαμε να τους γαμησουμε ολους.
Επισης κλεισαμε 1 μηνα που η ομαδα παιζει χαλια! Χαλια! Εχω αποθεωσει τον Αγγελο απειρες φορες και θελω να μεινει για πολλα χρονια στην ομαδα. Αλλα η ομαδα ειναι αθλια και πρεπει να κανει κατι γι αυτο.
Επισης κλεισαμε 1 μηνα που η ομαδα παιζει χαλια! Χαλια! Εχω αποθεωσει τον Αγγελο απειρες φορες και θελω να μεινει για πολλα χρονια στην ομαδα. Αλλα η ομαδα ειναι αθλια και πρεπει να κανει κατι γι αυτο.
Το μονο θετικο οτι θα εχουμε εναν αγωνα την εβδομαδα...
- sourmenetes
- Moderator
Καλο μαθημα για ολον τον ΠΑΟΚ...
Για τα παιδακια που ταχα μου αδικουνται,για αυτους που το παιζουν πριμαντονες και δεν υπογραφουν,για τον αγγελο για ολους.
Ευτυχως δεν ειχαμε τραυματισμους...
για το παιχνιδι δεν υπαρχουν σχολια.ελπιζω ο μακ να μπηκε στο κλιμα.
αυτα...
Σοβαρη εμφαξιση στην τριπολη για να παρουμε οτι καλυτερο...
Για τα παιδακια που ταχα μου αδικουνται,για αυτους που το παιζουν πριμαντονες και δεν υπογραφουν,για τον αγγελο για ολους.
Ευτυχως δεν ειχαμε τραυματισμους...
για το παιχνιδι δεν υπαρχουν σχολια.ελπιζω ο μακ να μπηκε στο κλιμα.
αυτα...
Σοβαρη εμφαξιση στην τριπολη για να παρουμε οτι καλυτερο...
- paokovios1974
Κανονιστε τωρα να κερδισετε την τριπολη που μου ειστε και μπλαζε.