Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
- sourmenetes
- Moderator
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
ο Νομποα παιζει στο 6, στο 8, στο 10, αναλογα τις αναγκες του αγωνα.
θελεις να πρεσαρεις ψηλα και να εχεις ποιοτικη κατοχη στο τριτο του αντιπαλου; 8 ή 10.
θελεις να κανεις καλο παιχνιδι απο πισω; στο 6.
γενικα, ειναι ενας πολυπραγμων κεντρωος που μπορει με την ποιοτητα του να δωσει λυσεις περα της μιας θεσης.
θελεις να πρεσαρεις ψηλα και να εχεις ποιοτικη κατοχη στο τριτο του αντιπαλου; 8 ή 10.
θελεις να κανεις καλο παιχνιδι απο πισω; στο 6.
γενικα, ειναι ενας πολυπραγμων κεντρωος που μπορει με την ποιοτητα του να δωσει λυσεις περα της μιας θεσης.
o ΠΑΟΚ περιμενε μεχρι χθες απαντηση απο γουεστ μπρομ αλλα δεν την πηρε. ο ΠΑΟΚ θελει μεχρι την κυριακη να εχουν κλεισει ολοι οι παιχτες. το βαρος ειχε πεσει ολο πανω στον νομποα. τωρα που εκλεισε απο χθες ειναι ετοιμοι να κλεισουν και τους αλλους τρεις.gergeo4 έγραψε:paoktzh τι γινεται με μπλανκο ?χαλαει?
εγώ λόγω ύψους και εκτελεστικής δεινότητας θα τον παρομοίαζα με Κατσουράνη (στα 29, όχι όπως τον είδαμε στον ΠΑΟΚ)
εκατσα και ειδα 10 ματς του ειναι ακριβως αυτο που λεςABOLEYTOI έγραψε:εγώ λόγω ύψους και εκτελεστικής δεινότητας θα τον παρομοίαζα με Κατσουράνη (στα 29, όχι όπως τον είδαμε στον ΠΑΟΚ)
3; σε ποιες θεσεις;paoktzis έγραψε:o ΠΑΟΚ περιμενε μεχρι χθες απαντηση απο γουεστ μπρομ αλλα δεν την πηρε. ο ΠΑΟΚ θελει μεχρι την κυριακη να εχουν κλεισει ολοι οι παιχτες. το βαρος ειχε πεσει ολο πανω στον νομποα. τωρα που εκλεισε απο χθες ειναι ετοιμοι να κλεισουν και τους αλλους τρεις.gergeo4 έγραψε:paoktzh τι γινεται με μπλανκο ?χαλαει?
- Περιπτερος
Ο Κάτσε είναι αμυντικός μέσος.
Δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει 8άρι. Οσες φορές το προσπαθεί φέτος, την μία επιτυγχάνει κάτι και τις 2 αποτυγχάνει.
Χρειάζεται (κατά τη γνώμη μου) ένας παίκτης δίπλα στο Νομπόα (στην θέση 8) ή μπροστά του, ώστα να προκαλούνται προβλήματα στους αντιπάλους. Μόνο με το Νομπόα ή με το πουλέν δίπλα του θα δέχεται μεγάλη πίεση ο Νομπόα και ο μικρός όταν παίρνει την μπάλα 9 στις 10 θα την ξαναδίνει του Νομπόα.
Νομπόα - Γκολάσα μπορώ να το σκεφτώ.
Νομπόα - Κάτσε ή Τσανδάρης ... μόνο αν εξελιχθούν πολύ γρήγορα οι μικροί.
Δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει 8άρι. Οσες φορές το προσπαθεί φέτος, την μία επιτυγχάνει κάτι και τις 2 αποτυγχάνει.
Χρειάζεται (κατά τη γνώμη μου) ένας παίκτης δίπλα στο Νομπόα (στην θέση 8) ή μπροστά του, ώστα να προκαλούνται προβλήματα στους αντιπάλους. Μόνο με το Νομπόα ή με το πουλέν δίπλα του θα δέχεται μεγάλη πίεση ο Νομπόα και ο μικρός όταν παίρνει την μπάλα 9 στις 10 θα την ξαναδίνει του Νομπόα.
Νομπόα - Γκολάσα μπορώ να το σκεφτώ.
Νομπόα - Κάτσε ή Τσανδάρης ... μόνο αν εξελιχθούν πολύ γρήγορα οι μικροί.
εξτρεμ,στοπερ,ουσεροgvpaok89 έγραψε:3; σε ποιες θεσεις;paoktzis έγραψε:o ΠΑΟΚ περιμενε μεχρι χθες απαντηση απο γουεστ μπρομ αλλα δεν την πηρε. ο ΠΑΟΚ θελει μεχρι την κυριακη να εχουν κλεισει ολοι οι παιχτες. το βαρος ειχε πεσει ολο πανω στον νομποα. τωρα που εκλεισε απο χθες ειναι ετοιμοι να κλεισουν και τους αλλους τρεις.gergeo4 έγραψε:paoktzh τι γινεται με μπλανκο ?χαλαει?
ρε παιδιά θα μας πει κανείς σας παραγωγικά σαν ποιον παίχτη είναι?
παραγωγικά μόνο!
είναι σε επίπεδο λάζαρ ας πούμε? (στα καλά του λάζαρ)
παραγωγικά μόνο!
κατσουρανης στα 29 που ειπε και ο φιλοςdanirifle έγραψε:ρε παιδιά θα μας πει κανείς σας παραγωγικά σαν ποιον παίχτη είναι?
παραγωγικά μόνο!
- sourmenetes
- Moderator
Μην τρελαινομαστε τελειως...gergeo4 έγραψε:παμε για 1 ή 2 εξτρεμ ?οι δημοσιογράφοι με μπερδευουν
Η λογικη λεει ενα εξτρεμ,ενα σεντερ μπακ και αν την κανει κανενα χαφ ισως η καλη λυση ουσερο.
Τωρα μεταγραφες ειναι αυτες.Μπορει να σκασει κανενα κελεπουρι τελευταια στιγμη και να το χτυπησεις αλλα με νομποα,εξτρεμ,σεντερ μπακ ειμαστε καλυμμενοι και αν παρουν και ουσερο πολυ καλα.