Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
Ο Christian Fernando Noboa Tello είναι γεννημένος στις 09 Απριλίου 1985, έχει ύψος 1,83 (6,0 ft). Είναι 49 φορές διεθνής με την Εθνική Ισημερινού (Ecuador), με την οποία έχει πετύχει και 3 γκολ. Αν υπογράψει συμβόλαιο 2,5 χρόνων, αυτό θα λήγει στις 30.06.2017
- Περιπτερος
@ DarkBishop
Αυτόγραφο από ποιόν ? Από την κυρία ?
@ Desperando
Δεν μπορεί ο ΠΑΟΚ να παίζει με τρία αμυντικά χαφ.
Με 1,5 μπορεί, αλλά με τρία ???
Εξτρέμ χρειαζόμαστε ασφαλώς για να παίξει και λίγο περιοχή ο Σάλπι (όταν χρειάζεται). Εχει αρκετές ασσίστ ως εξτρέμ, αλλά δεν προκαλεί πανικό στους αντιπάλους (πλέον).
Με έναν ακόμα επιπέδου Μακ είμαστε ΟΚ. Αν έλθει και ακόμα καλύτερος, τότε η κατάσταση βελτιώνεται περισσότερο.
Ελπίζω ότι το ξύπνημα της Σεβίλλης δεν θα μας προκαλέσει προβλήματα.
Αυτόγραφο από ποιόν ? Από την κυρία ?
@ Desperando
Δεν μπορεί ο ΠΑΟΚ να παίζει με τρία αμυντικά χαφ.
Με 1,5 μπορεί, αλλά με τρία ???
Εξτρέμ χρειαζόμαστε ασφαλώς για να παίξει και λίγο περιοχή ο Σάλπι (όταν χρειάζεται). Εχει αρκετές ασσίστ ως εξτρέμ, αλλά δεν προκαλεί πανικό στους αντιπάλους (πλέον).
Με έναν ακόμα επιπέδου Μακ είμαστε ΟΚ. Αν έλθει και ακόμα καλύτερος, τότε η κατάσταση βελτιώνεται περισσότερο.
Ελπίζω ότι το ξύπνημα της Σεβίλλης δεν θα μας προκαλέσει προβλήματα.
Επειδή ο Άγγελος επιμένει στο σύστημα χωρίς καθαρό δεκάρι (με προωθήσεις χαφ και επιστροφές φορ), κι επειδή η αρχική και ξεκάθαρη έρευνά μας αφορά εξτρέμ, νομίζω οτι ο Μπλάνκο ΔΕΝ είναι η άριστη λύση.
Ξανατονίζω, καλός παίκτης είναι, αλλά σίγουρα κατώτερος του Νόμποα που κάνει εκατο δουλειές και είναι και ΠΑΟΚτσάκι χωρίς να το ξέρει!
Δηλαδή, αν ο Μπλάνκο δεν είχε το πανάκριβο πέρασμα απο Μέταλιστ, θα είχε το ίδιο όνομα; Δε νομίζω. Λίγο υπερτιμημένο τον βλέπω, παρά τα αδιαμφισβήτητα καλά στοιχεία του.
Ξανατονίζω, καλός παίκτης είναι, αλλά σίγουρα κατώτερος του Νόμποα που κάνει εκατο δουλειές και είναι και ΠΑΟΚτσάκι χωρίς να το ξέρει!

Δηλαδή, αν ο Μπλάνκο δεν είχε το πανάκριβο πέρασμα απο Μέταλιστ, θα είχε το ίδιο όνομα; Δε νομίζω. Λίγο υπερτιμημένο τον βλέπω, παρά τα αδιαμφισβήτητα καλά στοιχεία του.
Αντικαταστάτης του Φάνη με 1,5Μ ????klainmein έγραψε:desperando έγραψε: υγ όσοι έχετε στο μυαλό σας τον νομποα ως δημιουργό και παίκτη όπου θα βγάζει τις κάθετες που έβγαζε ο νατχο δυστυχώς θα απογοητευθειται
Δηλαδή τι θα κάνει εάν δεν τα κάνει αυτά;Όλα τα άλλα εκτός από κάθετες και δημιουργία, τα κάνουν οι Κάτσε (αυτός βγάζει και καμιά καλή μπαλιά) και Τζανδάρης...Όλοι λένε ότι απλώνει το παιχνίδι τέλεια, ό,τι έκανε και ο Νάτχο δηλαδή...
Σωστός despe. Ο παίκτης παίζει στις θέσεις 6 και 8. Ο ρόλος του δεν είναι να κανει μαγικά, αλλά να είναι παίκτης ουσίας. Αυτό που λείπει στο κέντρο μας είναι η προσωπικότητα, με απλές σωστές μεταβιβάσεις. Από λάθη στο κέντρο βγαίνουν οι αντεπιθέσεις και τα τρώμε. Νομίζω ότι θα το δέσει το κέντρο. Επιπλέον έχει καλό σουτ και γενικά σκοράρει σαν μέσος, πράγμα που φαίνεται από τα στατς του. Με αυτό το συστήματα που παίζουμε (4-3-3) με οκτάρια είναι η καλύτερη λύση. Φέτος το 10άρι δεν το χρεαζόμαστε και θέλει θυσία οικονομική η απόκτησή του. Όντως δημιουργικά πρέπει να δώσουν το κάτι παραπάνω τα εξτρέμ.
Αυτό λέω κι εγώ...Τον περυσινό ρόλο του Νάτχο θα έχει, playmaker δηλαδή...Έχει, επίσης, φοβερή ντρίπλα, πολύ καλό πόδι για στημένα, έχει καλό αρκετά καλό μακρινό σουτ (όχι δυνατό, αλλά κυρίως ποιοτικό εξ'ου και είναι πολύ καλός στα στημένα) και ΤΡΟΜΕΡΗ πάσα...Νομίζω ότι είναι άριστος συνδετικός κρίκος άμυνας επίθεσης, ακριβώς ό,τι έλειπε.Asimos έγραψε:Αντικαταστάτης του Φάνη με 1,5Μ ????klainmein έγραψε:desperando έγραψε: υγ όσοι έχετε στο μυαλό σας τον νομποα ως δημιουργό και παίκτη όπου θα βγάζει τις κάθετες που έβγαζε ο νατχο δυστυχώς θα απογοητευθειται
Δηλαδή τι θα κάνει εάν δεν τα κάνει αυτά;Όλα τα άλλα εκτός από κάθετες και δημιουργία, τα κάνουν οι Κάτσε (αυτός βγάζει και καμιά καλή μπαλιά) και Τζανδάρης...Όλοι λένε ότι απλώνει το παιχνίδι τέλεια, ό,τι έκανε και ο Νάτχο δηλαδή...
Όπως διάβασα κάπου "Noboa is the one Ecuadorian capable of commanding the midfield zone and spreading the play intelligently to the flanks.Ecuador can otherwise be too frantic and rushed in their play, but Noboa brings an air of calm without disrupting the overall game plan."
συμφωνω απολυτα για τον εξτρεμ και συγκεκριμενα τον μπλανκο ως λυση...desperando έγραψε:μεγάλη υπόθεση η μεταγραφή νομποα, δίνει πρεστίζ,ποιότητα στο κέντρο αλλά η μεταγραφή ουσίας και αυτή που μπορεί να αλλάξει την ομάδα είναι αυτή του εξτρέμ.
αν σε μια θέση δεν πρέπει να γίνουν εκπτώσεις αε αυτή τη μεταγραφική περίοδο είναι αυτή του εξτρέμ.
προσωπικά πιστεύω ότι η περίπτωση μπλαγκο είναι η ιδανική, ένας παίκτης που με την ίδια ευκολία παίζει και στις τρεις θέσεις πίσω από τον φορ και μπορεί να σκόραρε με μεγάλη ευκολία και μετά από προσωπική ενέργεια αλλά και με κίνηση χωρίς την μπάλα.
η αποκτηση? του νομποα για μένα δεν αλλάζει το αγωνιστικό πλάνο της ομάδας όπου στο 90% των παιχνιδιών θα παίζει με τρία αμυντικά χαφ.
άρα αυτό που χρειάζεται η ομάδα είναι ακραίους που και να σκοράρουν και να δημιουργούν και να μην είναι κολλημένοι στην γραμμή.
υγ όσοι έχετε στο μυαλό σας τον νομποα ως δημιουργό και παίκτη όπου θα βγάζει τις κάθετες που έβγαζε ο νατχο δυστυχώς θα απογοητευθειται
επισης συμφωνω οτι ο νομποα δεν ειναι δημιουργικος στο επιπεδο του νατχο δηλαδη να σου περναει καθετες τη μια μετα την αλλη...παρολα αυτα ομως μπορει να προσδωσει προσωπικοτητα και ηρεμια στο κεντρο με το κρατημα της μπαλας που εχει, σωστες μεταβιβασεις και να ανεβασει πολυ καλα τους συμπαιχτες του...
εχει και καποια στοιχεια που λειπουν πολυ στο παιχνιδι μας...καταρχην εχει εξαιρετικες στημενες μπαλες, εχει το μακρινο σουτ και παταει και περιοχη ως χαφ...αυτα νομιζω απο μονα τους σε ανεβαζουν πολυ σε σχεση με τωρα...με εναν μπλανκο μαζι θα κανουν ευαγγελια...
υγ σημαντικο επισης οτι δινει και υψος στην ομαδα
14/10/14 πιστευω ενημερωμενος ειναι με full face αλλα παυλαρα θα ερθειKourdos έγραψε:έρχεται, από θερμότερο κλίμα![]()
- Περιπτερος
Εμένα μου αρέσει ο Μπλάνκο. Αν ήταν λίγο πιο δυνατός ... .
Αλλά μην ξεχνάμε ότι η κανονική του θέση είναι αυτή του επιθετικού μέσου.
Ο Νομπόα είναι κεντρικός ... απλώς μέσος. Αυτό που θέλω είναι ένα παίκτη που να παίζει δίπλα στο Νομπόα και μαζί να παίρνουν τα μέτρα από το κέντρο μέχρι την περιοχή του αντιπάλου, δηλ. έναν επιθετικό μέσο.
Με δύο τέτοιους παίκτες - που να μαρκάρουν και οι δύο (ο Νομπόα μαρκάρει) έχεις διαλύσει τους αντιπάλους και χτυπάς οποιαδήποτε ομάδα εντός και εκτός.
Για τον λόγο αυτό ψάχνω για "8αρό - 10αρα" και χρειαζόμαστε δύο ... (ας είναι και ο Ουσέρο αν και θα προτιμούσα κάποιον λίγο νεότερο). Στα 500 χιλ. μισθό υπάρχουν αρκετοί καλοί παίκτες. Αρκεί να προχωρήσουμε.
Από εκεί και πέρα είναι αναγκαίο το εξτρέμ. Παίκτες με την ευελιξία του Μπλάνκο, την κοφτή τρίπλα και τα φαρμακερά πόδια δεν βρίσκονται εύκολα σε αυτή την τιμή.
Σε κάθε περίπτωση η ομάδα δεν χρειάζεται ξυλοκόπους, αλλά προτιμώ τεχνίτες λατίνους για το ελληνικό πρωτάθλημα, με τους ξυλοκόπους αμυντικούς που υπάρχουν.
Αποδεικνύεται πάντως ότι το επίπεδο των ομάδων δεν είναι κακό και χρειάζεται ένα "κλικ" παραπάνω για να είμαστε άνετοι.
Βροχοποιέ, έχεις καμιά πληροφορία σε σχέση με τον Μπλάνκο, γιατί δεν βγαίνει τίποτα προς τα έξω ?
Αλλά μην ξεχνάμε ότι η κανονική του θέση είναι αυτή του επιθετικού μέσου.
Ο Νομπόα είναι κεντρικός ... απλώς μέσος. Αυτό που θέλω είναι ένα παίκτη που να παίζει δίπλα στο Νομπόα και μαζί να παίρνουν τα μέτρα από το κέντρο μέχρι την περιοχή του αντιπάλου, δηλ. έναν επιθετικό μέσο.
Με δύο τέτοιους παίκτες - που να μαρκάρουν και οι δύο (ο Νομπόα μαρκάρει) έχεις διαλύσει τους αντιπάλους και χτυπάς οποιαδήποτε ομάδα εντός και εκτός.
Για τον λόγο αυτό ψάχνω για "8αρό - 10αρα" και χρειαζόμαστε δύο ... (ας είναι και ο Ουσέρο αν και θα προτιμούσα κάποιον λίγο νεότερο). Στα 500 χιλ. μισθό υπάρχουν αρκετοί καλοί παίκτες. Αρκεί να προχωρήσουμε.
Από εκεί και πέρα είναι αναγκαίο το εξτρέμ. Παίκτες με την ευελιξία του Μπλάνκο, την κοφτή τρίπλα και τα φαρμακερά πόδια δεν βρίσκονται εύκολα σε αυτή την τιμή.
Σε κάθε περίπτωση η ομάδα δεν χρειάζεται ξυλοκόπους, αλλά προτιμώ τεχνίτες λατίνους για το ελληνικό πρωτάθλημα, με τους ξυλοκόπους αμυντικούς που υπάρχουν.
Αποδεικνύεται πάντως ότι το επίπεδο των ομάδων δεν είναι κακό και χρειάζεται ένα "κλικ" παραπάνω για να είμαστε άνετοι.
Βροχοποιέ, έχεις καμιά πληροφορία σε σχέση με τον Μπλάνκο, γιατί δεν βγαίνει τίποτα προς τα έξω ?
Καλά στημένα διαβάζω....ας πάρει χαρτάκι προτεραιότητας πίσω από Ρατς και Φανούρη 

περιπτερε το δευτερο 8αρι μου διπλα στο νομποα πρεπει να ειναι ο κατσε :ugeek:
απλα σκεψου οτι τον μπλανκο με τα ανεβασματα του ρατς μπορω να τον συγκλινω και μεσα και να λειτουργει και οργανωτικα περισσοτερο...γενικα για μενα ειναι αυτο ακριβως που μας λειπει αριστερα...
απλα σκεψου οτι τον μπλανκο με τα ανεβασματα του ρατς μπορω να τον συγκλινω και μεσα και να λειτουργει και οργανωτικα περισσοτερο...γενικα για μενα ειναι αυτο ακριβως που μας λειπει αριστερα...
Sera και λοιπά αδέρφια τι συζητάμε ;;;
Η ομαδα μας έπασχε πολυ σε ποιοτητα στα χάφ ... Η μεταγραφή Νομποα βοηθάει παρα πολυ στην βελτίωση αυτού του τομέα ... Οποίος θυμάται έστω και λίγο τα παιχνίδια με Ρούμπιν κυρίως εδω μεσα και τις κόντρες του με τον Παμπλο θα καταλάβει αμέσως τι εννοώ ... Πήραμε επιτέλους παίχτη καλο στο κεντρο ... Με αυτόν θα βελτιωθεί πολυ όλη η ομαδα και κυρίως τα πιτσιρίκια μας ...
Για εμένα το χάφ ήταν πιο μεγάλη προτεραιότητα απο το εξτρεμ λαμβάνοντας υπόψη οτι ο Κλαους, ο Περειρα και ο Μακ σκοράρουν κατα ρυπας ... Οταν σου λείπει όμως τόσο καιρό το μοναδικό σου εξτρεμ σίγουρα η απόκτηση ενός μπουκαδόρου και γκολτζη εξτρεμ ειναι άκρως απαραιτητη
Ύπος
Θεωρώ οτι με τον Νομποα θα βελτιωθεί πολυ και ο Γκολασα οταν θα παίζουν μαζί στα χάφ
Υπος 2
Σαββιδη μας έχεις κανείς υπερήφανους ακομα μια φορα με αυτή την μεταγραφή ... Τετοια πράγματα δεν τα είχαμε ζήσει ποτέ ...
Η ομαδα μας έπασχε πολυ σε ποιοτητα στα χάφ ... Η μεταγραφή Νομποα βοηθάει παρα πολυ στην βελτίωση αυτού του τομέα ... Οποίος θυμάται έστω και λίγο τα παιχνίδια με Ρούμπιν κυρίως εδω μεσα και τις κόντρες του με τον Παμπλο θα καταλάβει αμέσως τι εννοώ ... Πήραμε επιτέλους παίχτη καλο στο κεντρο ... Με αυτόν θα βελτιωθεί πολυ όλη η ομαδα και κυρίως τα πιτσιρίκια μας ...
Για εμένα το χάφ ήταν πιο μεγάλη προτεραιότητα απο το εξτρεμ λαμβάνοντας υπόψη οτι ο Κλαους, ο Περειρα και ο Μακ σκοράρουν κατα ρυπας ... Οταν σου λείπει όμως τόσο καιρό το μοναδικό σου εξτρεμ σίγουρα η απόκτηση ενός μπουκαδόρου και γκολτζη εξτρεμ ειναι άκρως απαραιτητη
Ύπος
Θεωρώ οτι με τον Νομποα θα βελτιωθεί πολυ και ο Γκολασα οταν θα παίζουν μαζί στα χάφ
Υπος 2
Σαββιδη μας έχεις κανείς υπερήφανους ακομα μια φορα με αυτή την μεταγραφή ... Τετοια πράγματα δεν τα είχαμε ζήσει ποτέ ...
θεωρω δεδομενο οτι ο τζιολης θα ειναι βασικος ειναι παιχτης βαρομετρο οσο κι αν τον κραζουν καποιοι.Sera4 έγραψε:περιπτερε το δευτερο 8αρι μου διπλα στο νομποα πρεπει να ειναι ο κατσε :ugeek:
επισης δεδομενο θεωρο το τριγωνο με κατσε-τζιολη και μπροστα τους τον νομποα. το θεμα μου ειναι που θα μπει ο περειρα
Έχεις δίκιο ο Μπλάνκο εξτρέμ δεν ήταν ποτέ. Αν έρθει πιο πολύ ταιριάζει σε ένα σχήμα 4-2-3-1. Ωστόσο θα μπορούσε άνετα να παίξει σε ένα 4-4-2 όπου θα ξεκινούσε από τα αριστερά ή τα δεξιά κ θα συνέλινε στο κέντρο, εφαρμόζοντας παράλληλα άλλη μια αγαπημένη κίνηση του Άγγελου που θέλει το ένα από τα δύο φορ να τραβιέται στα πλάγια . Φέτος ο Άγγελος δοκίμασε 4-4-2. Το πείραμα ήταν μερικώς επιτυχημένο κυρίως λόγω της καλής χημείας φακούντο-κλάους. Εκεί που δεν του βγήκε του Άγγελου το σύστημα ήταν στα άκρα, όταν είδαμε τον κοντό αριστερά, (ακρως οδυνηρό για τα μάτια μας) και στα κεντρικά χαφ από όπου δημιουργικά δεν είχαμε καθόλου λύσεις.rainmaker έγραψε:Επειδή ο Άγγελος επιμένει στο σύστημα χωρίς καθαρό δεκάρι (με προωθήσεις χαφ και επιστροφές φορ), κι επειδή η αρχική και ξεκάθαρη έρευνά μας αφορά εξτρέμ, νομίζω οτι ο Μπλάνκο ΔΕΝ είναι η άριστη λύση.
Ξανατονίζω, καλός παίκτης είναι, αλλά σίγουρα κατώτερος του Νόμποα που κάνει εκατο δουλειές και είναι και ΠΑΟΚτσάκι χωρίς να το ξέρει!![]()
Με Νομπόα κ Μπλάνκο το παραπάνω 4-4-2 είναι εφικτό. Επιπλέον είναι το αγαπημένο σύστημα Βρύζα (βλέπε Μπερέτα, Δώνι)
- desperando
- Επικοινωνία:
φίλε μάλλον ή μπερδεύεσαι ή δεν κατάλαβες τι είπα.klainmein έγραψε:desperando έγραψε: υγ όσοι έχετε στο μυαλό σας τον νομποα ως δημιουργό και παίκτη όπου θα βγάζει τις κάθετες που έβγαζε ο νατχο δυστυχώς θα απογοητευθειται
αυτό που λέω είναι ότι ο παίκτης δεν έχει τις επιτελικές ικανότητες που είχε ο νατχο
αλλά είναι πολύ καλός στο να απλώνει το παιχνίδι ειδικά στα άκρα Και πολύ καλός στο να ελέγχει τον ρυθμό του παιχνιδιού.
με λίγα λόγια στα δικά μου μάτια είναι ένας γκαρσια(Χωρίς βέβαια το απίστευτο κράτημα μπάλας και την τεράστια προσποιηση) Αλλά με ταχύτητα και τρεξίματα Βιτόλο,γι αυτό και βγαίνει πολύ στην αντίπαλη περιοχή.