Πάει καλά με τον Νομπόα λοιπόν, συνεπώς πάμε για τους άλλους 2-3-4!
Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
-
Asimos
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
Έχω την αίσθηση πως η σχέση μερικών με τους ΑΡΔ είναι από αυτές που λέμε "μίσους και πάθους"
ο μπλανκο 10αρι ειναι η θεση του,το καλο ομως ειναι οτι παιζει και τις πλευρες και συγκλινει.τους χρειαζομαστε τετοιους παιχτες
Ρε σεις βρείτε κάτι στην εικόνα να δούμε σε ποιο αεροδρόμιο είναι;; Σε ποιο το ανέβασε; Instagram?Kourdos έγραψε:έρχεται, από θερμότερο κλίμα![]()
απο τις τρεις το βράδυ είχαμε διακοπή ρεύματος γμτ... η πρώτη σκέψη, θα κάνουμε μεταγραφή και δεν θα τη μάθω!!
ο κολκας ελεγε τωρα οτι για εξτρεμ η πρωτη επιλογη ειναι αυτος με τα 2 εκ ρητρα ,αλλα τωρα δυσκολα να τα δωσουν ,εκτος αν πεσει η τιμη του λιγο... γι αυτο προσπα8ουν μπλανκο και εναν ακομα με δανεισμο και ρητρα 1-1,5 μυριο..
στοπερ τα γυρισε λιγο ..ενω λεγανε οτι ηδη εχει υπογραψει ενας,τωρα λεει οτι κοιτανε κ αλλου...
στοπερ τα γυρισε λιγο ..ενω λεγανε οτι ηδη εχει υπογραψει ενας,τωρα λεει οτι κοιτανε κ αλλου...
παλιά φώτο από το twitter του, την έβαλα για να έχουμε και εικόνα στην συζήτηση 
klainmein έγραψε:Ρε σεις βρείτε κάτι στην εικόνα να δούμε σε ποιο αεροδρόμιο είναι;; Σε ποιο το ανέβασε; Instagram?Kourdos έγραψε:έρχεται, από θερμότερο κλίμα![]()
Εγω θελω Μπλανκο με τα 1000,τον ηθελα να πω την αμαρτια μου περισσοτερο απο τον Νομποα,οχι οτι με χαλαει ο δευτερος,απλα γιατι ειναι περισσοτερο 10ρι θεση στην οποια τρεφω μια ιδιαιτερη αδυναμια και μενει κενη απο την καλη σεζον του Ιβιτς.Φανταστειτε σε καποια παιχνιδια αξονα με Νομποα στο 8 και Μπλανκο στο 10.Απλα μαγεια!!!
τον σέρβερ σας... 
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kourdos την Τετ 07 Ιαν 2015, 14:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
για ποιον λογο λετε τον μπλανκο 10αρι και 8αρι δεν εχω καταλαβει ακομα αλλα οκ...
ναι δεν ειναι η βολιδα αριστερα ,αλλα πλαγιος ειναι... το στυλ του ειναι οπως του Ντε Μπλασις...αλλα 2 επιπεδα πανω...
ναι δεν ειναι η βολιδα αριστερα ,αλλα πλαγιος ειναι... το στυλ του ειναι οπως του Ντε Μπλασις...αλλα 2 επιπεδα πανω...
- sourmenetes
- Moderator
Αν μπορούμε να πάρουμε τώρα Μπλάνκο δανεικό, και με αγορά το καλοκαίρι, είναι ότι καλύτερο, γεμίζει το κέντρο με ποιοτικούς παίχτες. Αν δεν τον πάρουν τώρα δεν πιστεύω ότι εύκολα θα βρουν το καλοκαίρι τέτοια ευκαιρία. Για φέτος κάποιος μπορεί να πει ότι είναι πολυτέλεια, αλλά για του χρόνου απαραίτητος. Θέλουμε ακόμα 2 εξτρέμ και γρήγορα σέντερ μπακ για να γίνουμε ομάδα ch.l.
-
Asimos
Αν είναι "τωρινή"η photo, αυτό το HSBC μου κάνει για Ευρώπη. Αν τώρα ειναι HSBC στο Hong Kong είναι πάνω από τις γνώσεις μου.klainmein έγραψε:Ρε σεις βρείτε κάτι στην εικόνα να δούμε σε ποιο αεροδρόμιο είναι;; Σε ποιο το ανέβασε; Instagram?Kourdos έγραψε:έρχεται, από θερμότερο κλίμα![]()
και 1-2 αποδεσμεύσεις για να διατηρηθούν οι ισορροπίεςsourmenetes έγραψε:Εναν εξτρεμαρο θελεις και μια σεντερμπακαρα και εκλεισες...
- sourmenetes
- Moderator
Η μια κοντευει...astronaut έγραψε:και 1-2 αποδεσμεύσεις για να διατηρηθούν οι ισορροπίεςsourmenetes έγραψε:Εναν εξτρεμαρο θελεις και μια σεντερμπακαρα και εκλεισες...