Τηλεοπτικά δικαιώματα

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Retzi

Δημοσίευση από Retzi »

gash042 έγραψε:
Retzi έγραψε:Δεν μπορεί ο αρουλης και το χανουμακι να παίρνουν περισσότερα από μας από την στιγμή που η εμπορικότητα μας ειναι όσο της ρουλας και του χανουμιου μαζί! Να κάνουμε επιτέλους την επανάστασή μας!!! :?

Με το συμπάθιο και χωρίς κανένα ίχνος χλευασμού και ειρωνείας στο πρόσωπο σου αδερφέ μου εγώ θα πρότεινα να τραγουδήσουμε το είναι μικρό το γήπεδοοοο :lol:

ΠΑΟΚ είσαι! :lol:
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

TK in UK έγραψε:
H allagh twn posostwn emporikothtas allazei me omofwneia dld pote.

τι να συμφωνήσουν όλοι? μα δε πρόκειται ποτε να συμφωνήσουν όλοι να πάρουμε εμείς αυξήσh την εμπορικότητα μας. αλλα λόγια να αγαπιόμαστε δηλαδή.
Άβαταρ μέλους
Retzi

Δημοσίευση από Retzi »

Άποψή μου είναι οτί τα 3 χρονια του συμβολαίου με την κεντρική διαχείριση της σουπερ-κλικας είναι πολλά. Και αυτό γιατί τώρα φαινετε καλό το συμβόλαιο σε σχέση με αυτα που παίρναμε τα προηγουμενα χρονια, αλλα οταν του χρόνου θα πηγαίνουμε για πρωταθλητισμό και θα χρειαζόμαστε περισσοτερα εσοδα τοτε θα εχουμε ενα ηλιθιο-συμβολαιο που θα μας δεσμεύει και δεν θα παίρνουμε τα λεφτά που θα μας αντιστοιχούν.

ΥΓ1: Μήπως ο θρηνος για ποιο λόγο δεν συμμετέχει?

ΥΓ2: Φανταστείτε τι θα έδινε ένας σταθμός για να αποκτήσει τα δικαιώματα ενός ΠΑΟΚ πρωταγωνιστή με μια εδρα ηφαίστειο.. :?
petrospaok

Δημοσίευση από petrospaok »

Εμενα με ανησυχει πολυ η επομενη χρονια.Δε νοειται να παρουμε μονο 2εκ. αν μεινουμε μονοι μας χωρις κεντρικη διαχειρηση και ο πανσερραικος για παραδειγμα να παρει 2,5εκ.Ειναι σκανδαλο.Ακομη και αν δε μπουμε σε κεντρικη διαχειρηση κατι πρεπει να γινει με τη νοβα.Μια διαπραγματευση κατι τελος παντων.Μου ειναι αδιανοητο να χαθει μια χρονια και να χασουμε τοσο πολλα λεφτα(2εκ.).Αλλα τι μπορουμε να κανουμε?Με το παλιο κωλοσυμβολαιο ειμαστε παγιδευμενοι.Α ρε ΠΑΟΚΑΡΑ τι αμαρτιες πληρωνεις.....
paokoloutro

Δημοσίευση από paokoloutro »

Aρε φουστη γουμενε...,...,...
Άβαταρ μέλους
11121969solitario

Δημοσίευση από 11121969solitario »

11121969solitario έγραψε:Μάλλον ξεχνάτε όλοι ότι έρχονται εκλογές και ότι τα πράγματα θα αλλάξουν.Επίσης ορισμένοι μου δίνετε την εντύπωση ότι ζείτε σε άλλη χώρα και μιλάτε για βελτίωση της συμφωνίας σε βάθος χρόνου, όταν η ιστορία έχει δείξει ότι στην Ελλάδα όλα αλλάζουν από στιγμή σε στιγμή.Και ότι ο καθένας αθετεί το λόγο του ανάλογα με το τι τον συμφέρει κάθε φορά.Κάποιοι που σήμερα είναι υπουργοί σε λίγο καιρό θα είναι απλοί βουλευτές και δεν θα μπορούν να επηρρεάζουν καταστάσεις.Και μάλιστα βουλευτές της αντιπολίτευσης.

Το ερώτημα είναι εμείς θέλουμε να δεσμευτούμε τώρα για κάτι που μπορεί να αλλάξει λίαν συντόμως?Και αν ναι γιατί?
Εχουμε εναλλακτική?Ναι η όχι και γιατί?
Αυτά πρέπει να απαντηθουν και τα υπόλοιπα είναι για να γεμίζουμε σελίδες.

τα σχόλια δικά σας
coolio4

Δημοσίευση από coolio4 »

Eπειδη δεν αντεχω αλλο την ανευθυνοτητα καιτην επιπολαιοτητα με την οποια απευθυνομαστε για ενα τοσο σοβαρο θεμα θελω να μου πειτε εσεις που θελετε να φυγουμε απο την συμφωνια αυτη,ξερετε αν εχουμε καλυτερη προταση?Γιατι ακουω οτι υπαρχει το "βουνο" που θα καλυψει την Α.Μ.Κ,οτι υπαρχει προταση πολυ καλυτερη απο αυτη που μας εκανε η κεντρικη διαχειρηση και αρχιζω και τα περνω παλι με την επιπολαιοτητα που γραφονται ορισμενα πραγματα στο "απροσωπο" διαδυκτιο.....Ας σοβαρευτουμε λιγο ετσι?Για να ειναι μια προταση καλυτερη απο αυτη,θα πρεπει να ειναι της ταξης των 7 εκατομμυριων και ανω ωστε να ειναι συμφερουσα αφου τα 2 εκατ. θα πρεπει να τα δωσουμε στη NOVA για να σπασουμε το συμβολαιο....Δηλαδη απλα μαθηματικα 7-2=5εκατομμυρια....Υπαρχει τετοια προταση???Αν υπαρχει και βεβαια να την ακολουθησουμε....Το να αποπροσανατολιζουμε ομως τον κοσμο και να τον κανουμε να εχει ψευτικες προσδοκιες,ειναι ασυγχωρητο...Ο κοσμος του ΠΑΟΚ εχει ταλαιπωρηθει παρα πολυ απο απατες και ψεμματα και δεν χρειαζεται αλλα...Δημοκρατια και ελευθερος λογος δεν σημαινει οτι ο καθενας μας μπορει να λεει οτι του καπνισει και να δημιουργει εντυπωσεις...
ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ!!!!
Άβαταρ μέλους
11121969solitario

Το διαδίκτυο είναι απρόσωπο για όλους φίλε οπότε και για σένα.
coolio4

Δημοσίευση από coolio4 »

Γιατι σου ειπα ποτε οτι εχω το αλαθητο εγω...Γραφω και κρινομαι για αυτα που γραφω.....Και οτι γραφω επισης ,πρωτα το λεω στον εαυτο μου και μετα στους αλλους....Κι εσυ βγες και πες οτι δεν υπαρχουν κακοπροεραιτοι οπαδοι στο διαδικτυο και οτι δεν γραφουν στα site και οπαδοι αλλων ομαδων...
Άβαταρ μέλους
11121969solitario

Εγώ λέω ότι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί όταν σχολιάζουμε αυτά που λένε οι άλλοι.Εννοείται ότι μπαίνουν και άλλοι που δεν έιναι ΠΑΟΚ.Επειδή όμως δεν ξέρουμε ποιοι είναι(εκτός κ αν βρίζουν)καλό είναι να μην γενικεύουμε η να να αφήνουμε αιχμές.Αυτά φιλικά
Άβαταρ μέλους
11121969solitario

The recipe for perpetual ignorance is: be satisfied with your opinions and content with your knowledge.

Elbert Hubbard (1856 - 1915)
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Εχουμε τιποτε νεοτερο παιδια??? Ελειψα το απογευμα και δεν παρακολουθησα τις εξελιξεις...
Άβαταρ μέλους
11121969solitario

Οχι ακόμα Πλάτωνα.
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Σολιταριο ασχετο αλλα με τα αβαταρ που εχουμε και οι δυο μας, με την ασπρη γενιαδα, ειμαστε ...αστα να πανε...μη πω τιποτε και κολαστω...χαχαχαχαχαχα... :)
Άβαταρ μέλους
11121969solitario

Λες ε?Ολα καλά?Τι λέει η Γερμανία?
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”