Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
Αυτό που ξέρουμε μέσω δημοσιογράφων είναι ότι βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία (κατά άλλους έχει κλείσει)...Αναμένουμε....PaokPatraG4 έγραψε:Αδερφια τελικα ο Νομποα θα ειναι παικτης του Π.Α.Ο.Κ μας;;;;;;Γιατι δεν υπαρχει ακομα ενημερωση απο την ΠΑΕ;;;;;
νομίζω πως το απίστευτο τρολάρισμα στον γαύρο θα ήταν να τον γράφουμε στα @@ μαςilovegame27 έγραψε:Πάντως απίστευτο τρολάρισμα στον γαύρο είναι πάρεις τον Κάμπελ δανεικό με οψιόν αγοράς!
Αν πάρεις τον τίτλο θα έχεις τα χρήματα για αγορά!

- john4serres
εχει γραφτει μεσα στο χειμωνα το ονομα του Ιμπανιεθ
5 σεζον / 160 συμμετοχες στην Ντιναμο Ζαγκρεμπ
5 σεζον / 160 συμμετοχες στην Ντιναμο Ζαγκρεμπ
Δεν νομίζω με τον ρατ να εχει 6 κίτρινες ήδη και 2 στόπερ +Τζαβέλα ( βιτορ +νέος) να μην πάρουν Μπακ...
- navigator11
Ακριβώς. Η προσπάθεια έχει σημασία πως γίνεται και ας αναγνωριστεί. Το αποτέλεσμα αυτής μένει να φανεί. Όλοι ελπίζουμε σε ευτυχή κατάληξη. Απλά να κλείσει το θέμα το συντομότερο. Μακάρι αύριο - μεθαύριο να μπει η ΤΕΛΕΊΑ.rainmaker έγραψε:Παιδιά η κατάσταση με Νόμποα είναι πριν το τέλος.
Όλα κύλησαν καλά μέχρι τώρα ΑΛΛΑ περιμένουν υπογραφή. Μέχρι τότε, μη το δένουμε κόμπο και στο τέλος κλαίμε.
Πιστεύω μέχρι το πρωί θα έχει ξεκαθαρίσει.
Και για αμυντικό φαίνεται πως υπάρχει προεργασία.
Δεν κοιμαμαι τωρα πια τα βραδυα, ψαχνω μεταγραφες μες στα σκοταδια!!
Αντε ρε ΠΑΟΚ κανε το μπαμ, να μπορεσουμε να κλεισουμε ματι..
Αντε ρε ΠΑΟΚ κανε το μπαμ, να μπορεσουμε να κλεισουμε ματι..
-
Εχω να γράψω paper 5000 λέξεων για το μεταπτυχιακό μου με deadline... αύριο βράδυ
Ξεκίνησα χθές και όταν έσκασε ο νοβόας είχα γράψει καμια 200αρα..
Αμα δεν τον ανακοινώσουν το πρωί δε με βλέπω να παραδίδω
ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Νοβόα, γ@μιέστε
Ξεκίνησα χθές και όταν έσκασε ο νοβόας είχα γράψει καμια 200αρα..
Αμα δεν τον ανακοινώσουν το πρωί δε με βλέπω να παραδίδω
ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Νοβόα, γ@μιέστε

Ελπίζω ο κεντρικός αμυντικός να'ναι ο Μορένο. Μεγάλος παικταράς ο τύπος και αν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού, θα αφήσει εποχή.
Ο Βιερίνια, δυστυχώς, μόνο όνειρο θα μείνει για λίγα χρόνια ακόμη.
Έχω μια απλή απορία, γιατί διαρέουν τα ονόματα προτού να κλείσουν; Η λες από την αρχή ότι συζητάς με τον τάδε παίκτη, ή κρατάς το όνομα κλειστό και το αποκαλύπτεις όταν πλέον έχεις συμφωνήσει. Δεν καταλαβαίνω τη λογική να το κρατάς για μέρες και τελικά να το διαρέεις χωρίς να έχει επέλθει συμφωνία.
Και ο μορενο όνειρο ειναι γιατι κ εχει συμβόλαιο μεχρι 2016 και τον θέλανε μαν γιουν,Λίβερπουλ ,Άρσεναλ κτλ ...Ακάλυπτος έγραψε:Ελπίζω ο κεντρικός αμυντικός να'ναι ο Μορένο. Μεγάλος παικταράς ο τύπος και αν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού, θα αφήσει εποχή.
Λένε οτι ο παικτης που θα ερθει παίζει Λατινική Αμερική ....