Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
- DarkBishop
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Η αναβάθμιση θα γίνει μόλις τελειώσει η εγκατάσταση του δωρεάν wifi στην Ελλάδα (ή του μετρό, οποιο γίνει πρώτο)
ΠΑιδιά, το γνωρίζετε ότι υπάρχει θέμα στα Μέλη, όταν κάνεις αναζήτηση μέλους πατώντας επάνω στα γράμματα, ε;
- Μπαρκαρούτσος
Εγώ το γνώριζα, αλλά για να πω την αλήθεια δεν το ανέφερα ποτέ..!
Ρομαν, αν γνωριζεις κατι και δεν το εχεις πει ή το ειχες ξεχασει, οταν το λεει καποιος αλλος λες "αντε ρε μλκ; σοβαρα; κατσε να το κοιταξω".
αυτη η συμβουλη για οταν γινεις επαγγελματιας ή υπαλληλος πουθενα.

- kataramenos5
Στα πλαισια της αναβαθμισης ειναι αυτό?Μου το κανει κι εμένα.Και σα να αχνοφαίνεται μια εικόνα της Παναγιάς να δακρύζει στο βαθος.K_geo έγραψε:για καποιο αδιευκρινηστο (;) λογο καθε φορα που παταω υποβολη (σημερα) ασπριζει η οθονη του Browser
- Μπαρκαρούτσος
Έχω μέσα μου το μικρόβιο της ειλικρίνειας. Πολλές φορές σε σημείο κυνισμού, ή που ενοχλεί.K_geo έγραψε:Ρομαν, αν γνωριζεις κατι και δεν το εχεις πει ή το ειχες ξεχασει, οταν το λεει καποιος αλλος λες "αντε ρε μλκ; σοβαρα; κατσε να το κοιταξω".
Επίσης, εδώ αν πω κάτι και αντιδράσετε, μπορώ να banάρω. Όταν θα είμαι υπάλληλος, εγώ θα φάω το...ban, οπότε θα προσέχω αναλόγως!

- ΑποστόληςΑ
Εδώ και μια εβδομάδα, όποτε ποστάρω μου βγάζει την άσπρη σελίδα που γράφει: " Error 503 Service Unavailable". Αυτό γίνεται λόγω αναβάθμισης;
Τι γίνεται εδώ ρε σε αυτό το Topic; Έχει γίνει τελευταια ο άτυπος ανταγωνιστής του topic με τα ανέκδοταkataramenos5 έγραψε:Στα πλαισια της αναβαθμισης ειναι αυτό?Μου το κανει κι εμένα.Και σα να αχνοφαίνεται μια εικόνα της Παναγιάς να δακρύζει στο βαθος.K_geo έγραψε:για καποιο αδιευκρινηστο (;) λογο καθε φορα που παταω υποβολη (σημερα) ασπριζει η οθονη του Browser

Κάθε φορά που είναι να στείλω ένα ποστ, πρέπει να κάνω reload για να δω αν έχει σταλθεί. Δηλαδή "νεκρώνει" την σελίδα χωρίς να φορτίσει για να δω αν πέρασε το ποστ μου. Εύχομαι να είναι κατανοητό αυτό που έγραψα.
Συνέχεια έχω εμφάνιση αυτό...
http://forum.paokmania.gr:8080/posting.php?mode=reply&f=2&t=1711
Αλλά μέχρι εκεί. κολλάει δεν κάνει τίποτε μέχρι οπως είπα να κάνω reload για να δω αν πέρασε το μήνυμα
Συνέχεια έχω εμφάνιση αυτό...
http://forum.paokmania.gr:8080/posting.php?mode=reply&f=2&t=1711
Αλλά μέχρι εκεί. κολλάει δεν κάνει τίποτε μέχρι οπως είπα να κάνω reload για να δω αν πέρασε το μήνυμα
Δεν είσαι ο μόνος. Το κάνει σε όλους εδώ και μια ολόκληρη χρονιά. Το 2015 εννοώ.
Την καλημέρα μου Realcon και καλή χρονιά.
Την καλημέρα μου Realcon και καλή χρονιά.
- Μπαρκαρούτσος
Κι εμένα το κάνει, αλλά πάντα "περνάει" το post, δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα.
Είπαμε, νέος τρόπος υποβολής σχολίων!
Ο Σάμμυ Ανάπτυξη, εμείς Αναβάθμιση.
Είπαμε, νέος τρόπος υποβολής σχολίων!

Ο Σάμμυ Ανάπτυξη, εμείς Αναβάθμιση.

Περισσότερα μέλη σε σύνδεση 555 την 10 Ιαν 2015 20:22
Μπραβο σας. Καταριφθηκε το ρεκορ μετα απο 4 χρονια. Τα περισσοτερα μελη σε συνδεση σε μια βραδυα ασχημη για την ομαδα. Μπηκατε μονο για το κραξιμο. Στη νικη στο τηγανι δεν ησασταν εδω. Σε αλλες καλες μερες δεν ησασταν εδω.
Μπραβο σας. Καταριφθηκε το ρεκορ μετα απο 4 χρονια. Τα περισσοτερα μελη σε συνδεση σε μια βραδυα ασχημη για την ομαδα. Μπηκατε μονο για το κραξιμο. Στη νικη στο τηγανι δεν ησασταν εδω. Σε αλλες καλες μερες δεν ησασταν εδω.
- Μπαρκαρούτσος
Μη γίνεσαι κακός, εμείς πρέπει να τους χαϊδεύουμε τα αυτιά...