ο μπεν αρφα πηγε ελευθερος στην Νις....... Ποια νις ρε???????

Το σχόλιο το διάβασα και εγώ, πλην όμως δεν το θεωρώ αδικαιολόγητο. Ο Ουσέρο, εφόσον οι ίδιοι οι υπεύθυνοι δήλωσαν ότι τον έκλεισαν έπρεπε ήδη να συμμετέχει σε προπονήσεις με την ομάδα, και να υπολογίζεται στα επόμενα πολύ δύσκολα παιχνίδια. Εκτός και αν δεν τους ενδιαφέρει ότι στην Τρίπολη παίζουμε χωρίς Κάτσε και Τζιόλη, δηλαδή χωρίς κέντρο. Εάν νομίζουμε ότι οι Μαντούρο, Γκολάσα και Τσανδάρης θα την παλαίψουν στην Τρίπολη ανασταλτικά (εάν δεν τραυματιστεί-τιμωρηθεί κανένας μέχρι τότε) τότε εντάξει πάω πάσο. Ο Ουσέρο είναι πλήρως προσαρμοσμένος στην ελληνική πραγματικότητα, και θα προσέφερε αυτό που μπορεί (ίσως όχι του Ναμπόα, αλλά καλύτερα σύγουρα από τον Τσανδάρη και τονΜαντούρο), ενώ εάν τον ανακοινώσουν οι γαύροι είναι τεράστια ήττα επικοινωνικα (εφόσον εμείς τον είχαμε ανακοινώσει πρώτα). Σε αυτό το πρωτάθλημα, που όλα κρίνονται ση λεπτομέρεια (μέχρι τώρα τουλάχιστον) είναι σαν αν βάζουμε τα χεράκια μας και να βγάζουμε τα ματάκια μας. Είμαστε η μόνη ομάδα που διεκδικεί πρωτάθλημα και φωνάζει για άμεσες μεταγραφές, και εδώ και δέκα μέρες μπαίνουμε κάθε τρίωτο στα σάιτ και μας δουλεύουν κανιονικά. Και αυτή δεν είμαι μίρλα, είναι αποτύπωση της πραγματικότητας, που λέει ότι την Κυριακή παίζω στην Τρίπολη και την τετάρτη στη Μυτιλήνη. Και ότι δεν είμαι στο +12 αλλά στο +1. ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ πριν να βρεθούμε στο -5 και αντε να το ξαναμαζέψεις μετά(κόσομο, κλίμα, ηθικό).Asimos έγραψε:Τους αδικαιολόγητα γκρινιάζοντες!sic-4 έγραψε:paokovios1974 έγραψε:Αντε θα σας διαβασω τωρα να δω τι γουστα βγαλατε.Βαζω στοιχημα οτι καποιοι γκρινιαζανε,για να δουμε.
Καλα αδερφε αυτο με τη μιρλα του ΠΑΟΚτση δεν υπαρχει... Δες εδω σχολιο οπαδου που διαβασα σε αλλο site:
"Πιθανόν όμως ο Ουσέρο να είναι άμεσα χρήσιμος ενώ ο Νομπόα να χρειασθεί διάστημα προσαρμογής αλλά στην ΠΑΕ δν τα σκέφτονται αυτά αλλά πως θα ξοδέψουν περισσότερα. Ας έπαιρναν και τους δύο"
Ε μετα και απο αυτο εχω αποφασισει να γραφω τελειως στα π@π@ρια μου οσους γκρινιαζουν.
Αν δεν κανω λαθος τα ποσα δεν τα εβγαλε η ΠΑΕ αλλα οι ΑΡΔ...john4serres έγραψε:το σωστο θα ειναι στην ΠΑΕ να μην ελεγαν τιποτα για οικονομικα ( πχ 2μυρια ή 4μυρια διαθεσιμα για μεταγραφες ιανουαριου )
και να μας φερουν :
Νομποα ( 0 + συμβολαιο )
Μπλανκο ( πχ 1μυριο + συμβολαιο )
Μουνιοθ ( πχ 1 μυριο + συμβολαιο )
Ουσερο ( πχ 100χιλιαρικα + συμβολαιο )
ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ !!!