Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
Από το Vitolo, Garcia, Ivic στο Kace, Τζιόλης, Noboa
[youtube]6gIq95TbjXQ[/youtube]
[youtube]6gIq95TbjXQ[/youtube]
Φρουρε ασε μας ρε φιλε βραδιατικα με τον Σπυροπουλο,δηλαδη μαγαριζεις το τοπικ να ουμε. 

-
Ρε μολις γυρισα και χιονιζει στις εξωτικές Τζιτζιφιες έρχεται ο Νομποα στον ΠΑΟΚ ....
Ο παικτης δεν θα ειναι ετοιμος να το ξερετε θα θέλει κανα τρειβδομαδο... αλλα εχω Μαντουρο δεν φοβαμαι τίποτα....
Ο παικτης δεν θα ειναι ετοιμος να το ξερετε θα θέλει κανα τρειβδομαδο... αλλα εχω Μαντουρο δεν φοβαμαι τίποτα....
- Ekatnetworkltd
Αμα ο obane ανοίξει τον Noboa εγώ θα ανοίξω του Blanko,έχω καλά ποσοστά!
σκυλος ειναι ... σε με καλονη παιζει κιολας αμα χρειαστει,μετα διακοπη μια βδομαδα και ειναι 100%...αντε φερτε και μπλανκο να ουμεεεε!!
Εχει αγωνία κ δικαιολογημένη.
Λήγει το συμβόλαιο τωρα κοντά (απ ότι λένε) κ υπάρχει κίνδυνος να τον χάσουμε.
Οπως τον Τζανδάρη πχ ...
Λήγει το συμβόλαιο τωρα κοντά (απ ότι λένε) κ υπάρχει κίνδυνος να τον χάσουμε.
Οπως τον Τζανδάρη πχ ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mapogo την Τρί 06 Ιαν 2015, 02:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- DarkBishop
Κάτω η αβάντα του Ρατς, ζήτω ο Νίκος Σπυρόπουλος
Συγγνώμη που άργησα να γράψω, ήμουν στο νοσοκομείο και προσπαθούσαν να με ξεκαυλώσουν
Ε στο "έκλεισε έρχεται Θεσσαλονίκη ο Νομπόα" τέλειωσα στα μούτρα τους κι έφυγα
Συγγνώμη που άργησα να γράψω, ήμουν στο νοσοκομείο και προσπαθούσαν να με ξεκαυλώσουν
Ε στο "έκλεισε έρχεται Θεσσαλονίκη ο Νομπόα" τέλειωσα στα μούτρα τους κι έφυγα
επειδη δεν ανανεωνει ο σπυρο παμε σε περηφανες πωλησεις φυλακαguardian4 έγραψε:marley 4 έγραψε: δεν εχει λεφτα η γουεστ μπρομ για να παρει αυτους τ υους 2 ρε μεσα μας βαζεις 14 και σπυρο για μπλανο?
ο αντωνιου μοιαζει κλοπ μπροστα σου σοβαρεψου
ο ζβ λεει οτι εισαι μ@λ@κ@ς αλλα σε παει
και κατα δευτερον ποιος εισαι εσυ ποταπε οπαδισκε του ΠΑΟΚ μαρλει να κοψεις την καριερα στον ανερχομενο σπυρο
να πεις του μαλακα οτι εγω ειμαι υπερ του να αφησουμε σπυρο να ανοιξει τα φτερα του και ασ μεινουμε με μπλανκο.
επισης να του πεις αν ξαναδω την λεξη ΠΑΟΚ και βυντρα στην ιδια προταση θα βγουν τα τανκ στους δρομους
τι ειναι ο ΠΑΟΚ ρε κανενα χωριο αν θελει η γουεστ μπρομ σπυρο 10 εκ για να καθησουμε στο τραπεζι
βυντρα γνωστο ΠΑΟΚτσακι ρε ασχετε
ζβ λεει με ντελ πιερο θελεις να φερει και μαλτινι? μηπως και κοστακουρτα?
γελαει ολο το ξενοδοχειο ρε φυλακα
εκτος απο την μαρια που αναγκαζεται να χανει στο σκακι απο ιβαν για να μην απολυθει
obanebane έγραψε:Φρουρε ασε μας ρε φιλε βραδιατικα με τον Σπυροπουλο,δηλαδη μαγαριζεις το τοπικ να ουμε.
ειστε ολοι εγωιστες.
σπυρο ομως εγω να ξες ειμαι μαζι σου
ουτε στην πυλαια ουτε πουθενα , αφηστε τον σπυρο να ανοιξει τα φτερα
ζβ λεει με ντελ πιερο θελεις να φερει και μαλτινι? μηπως και κοστακουρτα?
γελαει ολο το ξενοδοχειο ρε φυλακα
εκτος απο την μαρια που αναγκαζεται να χανει στο σκακι απο ιβαν για να μην απολυθει
καλα να τους πεις αμα ρθω στο παλας εκει και πω τι μαλακιες κανουν τοσα χρονια στον ιβαν
θα αρχισουν να χωρευουν καλινκα καλινκα καλυτερα απ οσο φανταζονται
ντελπιερο ειναι αγεραστο πουλαιν, εξου και παιζει τοπι ακομα,παστελωνει με κλειστα τα ματια
να πεις του βρυζα και σε ολο το παρεακι να κοψει τα γελακια , γιατι θα τους ξηλωσω ολους
χαιρετισματα απ τον ζορντι
Τον έκλεψε από την Εμέλεκ
Η Εμέλεκ προσπάθησε για την επιστροφή του Κριστιάν Νομπόα στο Εκουαδόρ, όμως φαίνεται πως η πρόταση του ΠΑΟΚ, του έδωσε το προβάδισμα για τον 29χρονο χαφ.
Ο διεθνής μέσος, που βρίσκεται πολύ κοντά στη μετακίνησή του στον ΠΑΟΚ, με το που έμεινε ελεύθερος στο τέλος του Δεκεμβρίου, κέντρισε το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων και μία από αυτές ήταν και η πρώτη του ομάδα, η Εμέλεκ.
«Ο Κριστιάν Νομπόα θα ήταν υπέρβαση για την Εμέλεκ, αγωνιστικά και ποιοτικά, αλλά δεν είναι καθόλου εύκολη περίπτωση, αφού υπάρχουν ευρωπαϊκά κλαμπ που ενδιαφέρονται» εξήγησε ο πρόεδρος της ομάδας του Εκουαδόρ, Νασίμπ Νέμε πριν από μερικές ημέρες.
Α ρε μουνια ετσι υποτιμηστε την μεταγραφη, οταν θα καρφωνει τις ομαδουλες σας θα μας γλυφετε να σας δωσουμε κλικ.
Νομποα ρε μουνια ερχετε το τελος σας σαπιοι.
Η Εμέλεκ προσπάθησε για την επιστροφή του Κριστιάν Νομπόα στο Εκουαδόρ, όμως φαίνεται πως η πρόταση του ΠΑΟΚ, του έδωσε το προβάδισμα για τον 29χρονο χαφ.
Ο διεθνής μέσος, που βρίσκεται πολύ κοντά στη μετακίνησή του στον ΠΑΟΚ, με το που έμεινε ελεύθερος στο τέλος του Δεκεμβρίου, κέντρισε το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων και μία από αυτές ήταν και η πρώτη του ομάδα, η Εμέλεκ.
«Ο Κριστιάν Νομπόα θα ήταν υπέρβαση για την Εμέλεκ, αγωνιστικά και ποιοτικά, αλλά δεν είναι καθόλου εύκολη περίπτωση, αφού υπάρχουν ευρωπαϊκά κλαμπ που ενδιαφέρονται» εξήγησε ο πρόεδρος της ομάδας του Εκουαδόρ, Νασίμπ Νέμε πριν από μερικές ημέρες.
Α ρε μουνια ετσι υποτιμηστε την μεταγραφη, οταν θα καρφωνει τις ομαδουλες σας θα μας γλυφετε να σας δωσουμε κλικ.
Νομποα ρε μουνια ερχετε το τελος σας σαπιοι.
marley 4 έγραψε: τι ειναι ο ΠΑΟΚ ρε κανενα χωριο αν θελει η γουεστ μπρομ σπυρο 10 εκ για να καθησουμε στο τραπεζι
τι 10 εκ? 10 εκατοστα βασιλοπιτα?

εχει επιβιβαστει λαιμαι με την συζηγο ερχεται... καλα θα περασει και η θυρα 1

- Ekatnetworkltd