τα μπραβο τελειωσαν
ηρθε ο παικτης ολα καλα, τωρα χαμηλα τη μπαλα και κραξιμο
ΤΑ ΖΩΑ ΜΟΥ ΑΡΓΑ

Δεν ακουστηκε το ονομα αλλα παιζει πολυ δυνατα.nothu έγραψε:Για το στοπερ που το ειδατε ρε παιδια;
τζενοα(παει πολυ καλα στο πρωταθλημα) και παρμα ενδιαφερονται ζεσταKostasRe007 έγραψε:Reyes απο πορτοEkatnetworkltd έγραψε:Ποιό είναι ρε το στόπερ;
guardian4 έγραψε:ελα ρε μαρλει τοση ωρα σε ψαχνω να πουμε που εισαι χαμενος
τα μπραβο τελειωσαν
ηρθε ο παικτης ολα καλα, τωρα χαμηλα τη μπαλα και κραξιμο
ΤΑ ΖΩΑ ΜΟΥ ΑΡΓΑ
Ναι να πεις οτι δεν γινεται στην λεβαδεια της αυστραλις που περνουν την μπαλα για μπαμια να κλεινουν τον ντελπιερο και μεις 2 μετρα απ την πατριδα του να μην τον εχουμε φερει ΑΚΟΜΑ μετα απο τοσα χρονια κραξιμο που ριχνω.marley 4 έγραψε: με ζβ ειμαι παμε για μπυρες ηθελε να ερθει και η μαρια αλλα οργανωσαμε σχεδιο διαφυγης θες να μεταφερω τιποτα?
ο νομποα ειναι παιχταρα θα τον λατρεψεις φυλακα
ετοιμασου να παρεις φανελα μιλαμε για παιχταρα
κλεισε και τσορι η ριξε προτασεις
καντε τους μπουρδελο ρε ΠΑΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
μαλιασε η γλωσσσα μου να λεω οτι επρεπε να εχεις ηδη 1 η 2 παιχτες εδω ετοιμους και να ψαχνεις το μπαμguardian4 έγραψε:Βρυζα μην διαβαζεις μαρλει ειναι πανηγυριτζης.
Μεθαυριο παιζουμε ΠΑΛΙ χωρις σεντερμπακ.
Υ.Γ. Δεν θα πιστεψεις μαρλει τι προταθηκε 5 λεπτα πριν κλεισει η μεταγραφη διαβασε εδω κατω κατω ΔΕΣ ΩΡΑ της προτασης
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... start=3195
Μηπως να βαλεις και το καφε δερμάτινο παλικάρι?trouman έγραψε:Αύριο είπε η πεθερά μου να πάω να φέρω αγιασμό από την εκκλησία και εγώ το σκέφτηκα θετικά και να τα αποτελέσματα...
Το μόνο που φοβάμαι μη στραβώσει η δουλειά με τον αγιασμό με το σημερινό ξενύχτι και χαλάσει μετά το γούρι...
....