Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
- Μπαρκαρούτσος
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
[youtube]2L57kuXOGHU[/youtube]
Έχω πάψει να βλέπω videos από παίχτες που πρόκειται να πάρουμε, ή που πήραμε, αλλά είδα 1' από αυτό και δεν έχει μόνο γκολ, έχει γενικώς φάσεις, καλό είναι.
Είναι και ΠΑΟΚόφατσα ο τύπος!
Έχω πάψει να βλέπω videos από παίχτες που πρόκειται να πάρουμε, ή που πήραμε, αλλά είδα 1' από αυτό και δεν έχει μόνο γκολ, έχει γενικώς φάσεις, καλό είναι.
Είναι και ΠΑΟΚόφατσα ο τύπος!
Ήταν στις τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου, που αν δεν υπέγραφε θα έκανε προπονήσεις μόνος του. Τελείως διαφορετική περίπτωση.chrisg4 έγραψε:Δε θέλω να χαλασω το καλο κλίμα αλλα και για Νατχο πέρυσι για 2,5 χρονια ακούγαμε πριν έρθει και τελικά έκλεισε για 6 μήνες. Ας περιμένουμε λίγο μεχρι τις ανακοινώσεις...
Sent from my iPhone using Tapatalk
guardian4 έγραψε:Απ την ωρα που εκαναν μπουκα τα ΠΑΟΚτσακια στο μακεδονια τβ αλλαξε το φενκ σουι .
Εχω την αισθηση αυτος ο παικτης θα μας κανει να ξεχασουμε τον φιλομενο
Φερτε και ντελπιερο και εχω φυγει οπως ειμαι και στηνω σκηνη εξω απ το αεροδρομιο
ακομα τον θυμασαι εσυ???

Ήταν στις τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου, που αν δεν υπέγραφε θα έκανε προπονήσεις μόνος του. Τελείως διαφορετική περίπτωση.chrisg4 έγραψε:Δε θέλω να χαλασω το καλο κλίμα αλλα και για Νατχο πέρυσι για 2,5 χρονια ακούγαμε πριν έρθει και τελικά έκλεισε για 6 μήνες. Ας περιμένουμε λίγο μεχρι τις ανακοινώσεις...
Sent from my iPhone using Tapatalk
εγω τον ειχα ξεχασει ηδηrainmaker έγραψε:guardian4 έγραψε:Απ την ωρα που εκαναν μπουκα τα ΠΑΟΚτσακια στο μακεδονια τβ αλλαξε το φενκ σουι .
Φερτε και ντελπιερο και εχω φυγει οπως ειμαι και στηνω σκηνη εξω απ το αεροδρομιο
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

[quote="guardian4]
[/quote]
Ελιωσα φιλε νασε καλα

[/quote]
Ελιωσα φιλε νασε καλα

Ναι αλλά ο Ουσέρο δε θέλει χρόνο προσαρμογής!!
Αργία αυρίο μη φύγει κανείς...

Αργία αυρίο μη φύγει κανείς...
- Μπαρκαρούτσος
Όντως...che4 έγραψε:καλα αν ζουσε ο ολι τωρα θα μας ειχε αναλυσει με φιλοσοφικο τροπο καθε πτυχη του τροπου παιχνιδιου του νομποα
να σε καλα ρε λατινοποδοσφαιροφιλε εκει πανω
Όσο δεν ανανεώνει ο Vieirinha, έχουμε το νόμιμο δικαίωμα να διαπραγματευτούμε συμβόλαιο.
Τι, μόνο ο Sera θα postάρει καυλιάρικα;

Συμφωνία ΠΑΟΚ με Νομπόα!
Ο Λεονίντ Ιστράτι μάνατζερ του Κριστιάν Νομπόα (και το Νάτχο) βρέθηκε στήμερα στην Θεσσαλονίκη και διαπραγματεύτηκε την μεταγραφή του πελάτη του στον ΠΑΟΚ.
Οι δύο πλευρές τα βρήκαν και συμφώνησαν προφορικά. Ο 29χρονος χαφ από τον Ισημερινό θα έρθει -εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου- την Τετάρτη στην Θεσσαλονίκη, για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας 2,5 ετών
Ο Λεονίντ Ιστράτι μάνατζερ του Κριστιάν Νομπόα (και το Νάτχο) βρέθηκε στήμερα στην Θεσσαλονίκη και διαπραγματεύτηκε την μεταγραφή του πελάτη του στον ΠΑΟΚ.
Οι δύο πλευρές τα βρήκαν και συμφώνησαν προφορικά. Ο 29χρονος χαφ από τον Ισημερινό θα έρθει -εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου- την Τετάρτη στην Θεσσαλονίκη, για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας 2,5 ετών
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://inpaok.com/215839/%CF%83%CF%85%CE%BC%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CE%BF%CE%BA-%CE%BC%CE%B5-%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CF%80%CF%8C%CE%B1/
- john4serres
αν εννοεις τον βραζιλιανο ramalho , μακρια !!!Demir έγραψε:ας φερουν αυτον απο παλερμο..σε νομποα που ημουν σιγουρος επεσα μεσα... κατι μου λεει οτι ο munez ειναι ο λατινος αμυντικος....αν και γραφοταν για τοτεναμ κ εβερτον ,αλλα αρδιες ιταλικες 8α ηταν..
αλλα κ ο μικρος απο salzburg δεν με χαλαει(γραφεται για λεβερκουσεν κ βρεμη)
χειροτερος και απο τον Κατσικα ειναι
Παιχταρα, θυμίζει Κακά!
Το νου σας μην χαλάσει, μήπως να στείλουν εκεί στα γραφεία μοντέλα να πέσουν οι υπογραφές.
Γραφτηκε οτι Τουρκικη ομαδα καραδοκει.
Να μην φύγει ο μάνατζερ του, προτου υπογράψει.
Το νου σας μην χαλάσει, μήπως να στείλουν εκεί στα γραφεία μοντέλα να πέσουν οι υπογραφές.
Γραφτηκε οτι Τουρκικη ομαδα καραδοκει.
Να μην φύγει ο μάνατζερ του, προτου υπογράψει.
-
Ο munez επιθετικος ειναι κ εχει παίξει σε new castle κ real:lol::lol:Demir έγραψε:ας φερουν αυτον απο παλερμο..σε νομποα που ημουν σιγουρος επεσα μεσα... κατι μου λεει οτι ο munez ειναι ο λατινος αμυντικος....
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Andrew R, Asimos, Ακάλυπτος, berry, BigBaby, buffalobill4, che4, cristiano4, Darkphobia, Demir, desperando, eagle4, eorptol, GiorgosAtha, guardian4, gvpaok89, hasio_john, indian chief, interted, Ioannis82, klainmein, KostasRe007, kotsidas9, logios, Mapogo, Mario Jardel, mariotsaggal91, mbison, Mpoz, Mīngus, navigator11, obanebane, opaoktsis4, pagotatzis, PaokFiesta, paoktzis, rainmaker, Rolson, ron-swanson, seaman, Sekeris4, Sera4, slidar, Snitch4, soflodoras, sourmenetes, stelyk, STRAFNIK, Tolaros, trouman, Unpsofable78, xlebouras, Yahoo [Bot], ZamanFou, ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ, χξς' και 245 επισκέπτες και καμια 20ρια ΑΡΔ
χαχαχα, μπράβο στο παλικάρι πιο πίσω που το υποπτεύθηκε.Ακάλυπτος έγραψε:Κάποιος είπε για Νόμποα λόγω μάνατζερ και κάτι μου λέει ότι κατά'κει κινείται η διοίκηση. Δεν έχει ακουστεί καν το όνομά του (όπως συνηθίζεται) και είναι ελεύθερος χωρίς τρελές απαιτήσεις.