Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
μου το ειπε ο κολκας να ξερετε και δεν με λεει ποτε ψεματα δεν μου το ειπε για πλακα δηλαδη και μου ειπε μαλιστα οτι ναυαγησε και ξανα προσπαθουμε

και επειδη κανεις δεν το ειπε μεχρι τωρα
[youtube]IGIIpxZ9oXg[/youtube]
κουφαλα ρομαν σ αρεσουν αυτα
[youtube]RBI2dcQMOZY[/youtube]
εδω για να θυμηθουμε τα λιγο παλια με χαιλαιτ την κεφαλια του σαλπιγγιδη απο αμυντικο στο ξεκινημα του βιντεο
- Kostomanolis
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Μην παιζετε με την τρελα του κοσμου ρε και μη φουσκωνετε τα μυαλά του!...
Ποιος Ροζιντσκι;;
Ποιος Ροζιντσκι;;
δεν ειπα εγω για ροσισκι σε λεω τι με ειπε αυτοςΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:Μην παιζετε με την τρελα του κοσμου ρε και μη φουσκωνετε τα μυαλά του!...
Ποιος Ροζιντσκι;;
Η συμφωνια ειναι κοντα; ή γουστ μπρομ ζηταει ακομα τα διπλα;paoktzis έγραψε:ειναι αποκλειστηκα θεμα γουεστ μπρομ γι αυτο καθηστερει το θεμα αν παει στα 2μ ρητρα ο παιχτης θα ειναι τουμπα 100%
η γουεστ μπρομ θελει να τον δωσει αλλη ομαδα δεν ενδιαφερεται για τον παιχτη οποτε πιστευω ειναι κονταgvpaok89 έγραψε:Η συμφωνια ειναι κοντα; ή γουστ μπρομ ζηταει ακομα τα διπλα;paoktzis έγραψε:ειναι αποκλειστηκα θεμα γουεστ μπρομ γι αυτο καθηστερει το θεμα αν παει στα 2μ ρητρα ο παιχτης θα ειναι τουμπα 100%
paoktzi επειγων διαβιβασε σε γουσετ μπρομ οτι δινουμε δωρο τον σπυρο και επαγγελματια κορνεριστα
- Μπαρκαρούτσος
Cornerista!!!
Στα βραζιλιάνικα θα το γράφετε για να φαίνεται πιο ωραίο, να ανεβεί η αξία του!
Στα βραζιλιάνικα θα το γράφετε για να φαίνεται πιο ωραίο, να ανεβεί η αξία του!
το πρωι ειπε οτι ειναι στην ηλικια του μπορχες και ειναι 1 επιπεδο πανω...και οτι ειναι 6-8 οχι 8-10...
δεν ειπε οτι ειναι 35-10αρι και 45 επιπεδα πανω.. τεσπα δεν πιστευω οτι παμε για τον ροσισκι.. αν ερ9ει καλως..τεραστιος παικτης,για 1-1,5 χρονο...
δεν ειπε οτι ειναι 35-10αρι και 45 επιπεδα πανω.. τεσπα δεν πιστευω οτι παμε για τον ροσισκι.. αν ερ9ει καλως..τεραστιος παικτης,για 1-1,5 χρονο...
καταρχην αν θελει να ρθει στον ΠΑΟΚ κουρεμα
με Αγγελο αυτα τα κουτσιανικουλέικα μαλλια απαγορευονται
με Αγγελο αυτα τα κουτσιανικουλέικα μαλλια απαγορευονται
[quote="guardian4"]καταρχην αν θελει να ρθει στον ΠΑΟΚ κουρεμα
με Αγγελο αυτα τα κουτσιανικουλέικα μαλλια απαγορευονται[/quote
έγραψες!!!!!!!!!

με Αγγελο αυτα τα κουτσιανικουλέικα μαλλια απαγορευονται[/quote
έγραψες!!!!!!!!!

Kostomanolis έγραψε:Αμαν ρε Che! Γραψε το ποστ ενα λεπτο νωριτερα... Τσαμπα τα εγραφα...
παντως ετσι και γινει κανα τρελο με ουσερο και ροζιτσκι στον ΠΑΟΚ θα οεθανουν οι γαυροι
μιλαμε θα σφυριζουν πλεον 45 φαουλ κατα και ενα υπερ μας απ το κακο τους
μετα πας περνεις και φετφα και ας ειναι κλασεις ανωτερος ο μπλανκο και γκρεμιζουν το καραισκακη απ το κακο τους
αντε ρε ταναπου γουεστ μπρομ τελειωνε να πουμε,να ερθει ο αργεντινος.αμα ειναι να παρουμε μπαμ αντι για ουσερο το προτειμω,ας παει στους αμερικανους,αλλα αν δεν παρουμε μας χρειαζετε!εδω και μερες ομως εχω απορεια να μαθω ποιος ειναι ο στοπερ που συμφωνησαμε και θελουν να τον ανακοινωσουν για πιεση!!!!!