Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
Φαρσοκωμωδία με πρωταγωνιστές Βρύζα-Τζακ και σε ρόλο κομπάρσου Άγγελο-Ιβάν. Ναι μου φταίνε όλοι.
Λοιπον θα απεχω για το καλο της πιεσης μου απο αυτο το τοπικ για λιγο. Εχω λιωσει την ανανεωση
- soflodoras
Συγχαρητηρια στα παοκτσακια μας χλεμπουρα και μπαρλοου που μας κανουν να γελαμε τετοιες δυσκολες στιγμες
- Ekatnetworkltd
Γιά καμία ώρα;Dimg4 έγραψε:Λοιπον θα απεχω για το καλο της πιεσης μου απο αυτο το τοπικ για λιγο. Εχω λιωσει την ανανεωση
20 - 25 λεπτα μαξ.Ekatnetworkltd έγραψε:Γιά καμία ώρα;Dimg4 έγραψε:Λοιπον θα απεχω για το καλο της πιεσης μου απο αυτο το τοπικ για λιγο. Εχω λιωσει την ανανεωση
Hρεμα αλανια..Σε μερικες ωριτσες εχουμε αργια..
If you know ,what i mean

If you know ,what i mean

- navigator11
Συντάσσομαι με σοφλο για τα παιδιά, που κάνουν ωραίο χαβά. Αλλά όχι και δύσκολες στιγμές. Χαλαρά ρεεεεε. Εγώ πιστεύω πως δυο ανακοινώσεις προ Τρίπολης θα υπάρξουν. Διαίσθηση.

-
Πριν την Φωτιση μεταγραφές δεν εχει ,μου το είπε η Παναγια... Μετα φώτων θα υπάρχουν ανακοινώσεις εκτός και φάει κανεναν ο Σηφης στο Ρεθυμνο που θα ρίξουν το σταυρο και οριστεί εθνικό πένθος.
Το δοκιμασα φιλε...5λεπτα αντεξα.Dimg4 έγραψε:Λοιπον θα απεχω για το καλο της πιεσης μου απο αυτο το τοπικ για λιγο. Εχω λιωσει την ανανεωση
sorry για το off-topic αλλα ειναι λιγο στο πλαισιο της μεταγραφικης κουβεντας ο Μαρτενς...
δηλωνει ο Βελγος:
"Μέσα στους επόμενους μήνες θέλω να καταλάβω τι θέλω και τι μπορώ να καταφέρω."
Στα 30 σου ρε παληκαρι? Τι να πω...
και επισης σχετικα με το περασμα του απο τον ΠΑΟΚ:
Μετά την Άντερλεχτ δεν είχα παίξει ξανά σε μία τόσο μεγάλη ομάδα
Αυτο γιατι απο καποιους συνοπαδους τοσο κατα τα ματς μας με την Αλκμααρ οσο και κατα την μεταγραφη του Μαρτενς μου ειχε δημιουργηθει η εντυπωση πως θεωρουν την Αλκμααρ πολυ μεγαλυτερο μεγεθος απο τον ΠΑΟΚ.
δηλωνει ο Βελγος:
"Μέσα στους επόμενους μήνες θέλω να καταλάβω τι θέλω και τι μπορώ να καταφέρω."
Στα 30 σου ρε παληκαρι? Τι να πω...
και επισης σχετικα με το περασμα του απο τον ΠΑΟΚ:
Μετά την Άντερλεχτ δεν είχα παίξει ξανά σε μία τόσο μεγάλη ομάδα
Αυτο γιατι απο καποιους συνοπαδους τοσο κατα τα ματς μας με την Αλκμααρ οσο και κατα την μεταγραφη του Μαρτενς μου ειχε δημιουργηθει η εντυπωση πως θεωρουν την Αλκμααρ πολυ μεγαλυτερο μεγεθος απο τον ΠΑΟΚ.
-