Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
Mpoz

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV

Δημοσίευση από Mpoz »

ρε μαγκες ειχε γινει τοσος ντορος για το οφσαιτ που πηρε ο γαυρος με τα γιαννενα?που ο παιχτης τους τρεχει μπροστα να βγαλει οφσαιτ τον αλλον και τελικα ειναι 15 μετρα μπροστα απο τονπαιχτη του πας..θα τρελαθουμε τελειως :x
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

θέμα ωρων ο μπούλος του Μίτσελ λέει
Rolson

Δημοσίευση από Rolson »

Mpoz έγραψε:ρε μαγκες ειχε γινει τοσος ντορος για το οφσαιτ που πηρε ο γαυρος με τα γιαννενα?που ο παιχτης τους τρεχει μπροστα να βγαλει οφσαιτ τον αλλον και τελικα ειναι 15 μετρα μπροστα απο τονπαιχτη του πας..θα τρελαθουμε τελειως :x
αφού λέμε... Θέλουμε άτομο εκεί μέσα να παριστάνει την κατίνα... Ο γαύρος έχει την γριά λουλού, τις φυλλάδες και τα κωλοκάναλα... Εσύ τι έχεις?
Pr.Jon

Δημοσίευση από Pr.Jon »

Απο προχθές το μυαλό μου γυρνάει συνεχώς στον ματς του αστέρα με τον ΠΑΟΚ και στου χοντρού με την ξάνθη.
Τουλάχιστον ίδιο αποτέλεσμα, δύσκολο μάτς και για τους δύο...να πάνε τα ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ εκει να γεμίσουν το γήπεδο, και ας ελπίσουμε να μείνει ο μίτσελ μέχρι την ξάνθη οπότε θα χάσει απ τους παίκτες και θα φύγει.
Άβαταρ μέλους
Mpoz

Δημοσίευση από Mpoz »

οχι φιλε,αυτον τον καραγκιοζη και οι γαυροι οι κολλημενοι τον βριζουν,δεν θελουμε τετοιον.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Πολύ κακή εξέλιξη αν φύγει ο Μιτσελ πριν το ματς με Ξάνθη.
ο πουστόγαυρος πάντα πριμοδοτούσε τους νέους προπονητές που έφερνε με 2-3 πάση θυσία νίκες ... έτσι για τη καλή και ομαλή αρχή και για να δείξει ότι η αλλαγή πέτυχε να αφυπνίσει τους παίκτες.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

οντως. ειδικα αν ειναι κανας "φερελπης" Ελληνας (βλεπε Βεργετης)που θα ακολουθησει το δρομο που χαραξαν ο λεμονης, ο μπαντοβιτς (;) κτλ κτλ..... :twisted:
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

0-0 τα βαζελάκια στους ζωσιμάδες μένουν πίσω στο κυνήγι του τίτλου! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Φοβερό ματς έγινε πάντως και με χιτσκοκικό φινάλε!
Καλό είναι το -7, ΑΛΛΑ είναι νωρίς για πανηγύρια!
Βέβαια αν ήμασταν τώρα κομπλέ και ενισχυμένοι στα μεταγραφικά θα ήμουν ήσυχος, αλλά όσο το τοπίο είναι θολό .. :|
Στα του ματς , ο Μπεργκ δεν έκανε τίποτα στο 2ο ημίχρονο που μπήκε αλλαγή! Δεν ξέρω αν ήρθε από τραυματισμό ή αρρώστια, αλλά δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια του! Ο Ταυλαρίδης έκανε αρκετά λάθη και σε ένα παραλίγο να φάνε και γκολ εξαιτίας του! Επίσης ο Μπούι ήταν σαν ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής! Ο μοιραίος (αλλά παιχταράς για μένα) ήταν ο Καρέλης που έχασε 4-5 γκολ!
Ο Πας τελικά έχει πολύ καλή ομάδα και άριστα γυμνασμένοι όλοι τους! Τρεχαντήρια μέχρι το 93'! Τι πίνουν και δεν μας δίνουν!
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

ο βαζελος θα κανει κι αλλες γκελες, το θεμα ειναι πως θα περασουμε εμεις απο τριπολη. Αν παρουμε διπλο, μπαινει το αβγο στον κωλο τους για τα καλα
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ο ΠΑΣ ηταν καλυτερος αδικειται απο το αποτελεσμα,το βαζελο τον περιμενα πολυ καλυτερο αλλα δεν.
Εγω πιστευω οτι τον Μπεργκ τον εχουν για πουλημα γιαυτο τον βαζει συνεχεια για 30-40 λεπτα μη τυχων και τραυματιστει.
Δεν θα μας παρουσιαστει ξανα τετοια ευκαιρια ενισχυστε την ομαδα να παρουμε το πρωταθλημα.
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Εντωμεταξύ το Contra λέει πως ο Μίτσελ θα μας αποχαιρετήσει στης 19.30! (Είναι λέει και οριστικό!)
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Supe ... 30700.html
Εγώ θα τους πρότεινα φέρουν τον Ρανιέρι! :lol:
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

hasio_john έγραψε:Εντωμεταξύ το Contra λέει πως ο Μίτσελ θα μας αποχαιρετήσει στης 19.30! (Είναι λέει και οριστικό!)
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Supe ... 30700.html
Εγώ θα τους πρότεινα φέρουν τον Ρανιέρι! :lol:
Και όπως συμβαίνει σε κάθε αλλαγή προπονητή σε αυτό το σίχαμα, στους πρώτους αγώνες θα παίζουν μέχρι και τα σημαιάκια του κόρνερ μαζί τους.
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Έτσι είναι φίλε Σπύρο, όπως τα λες! Θ' αναστηθεί η ομάδα με την βοήθεια .... όλων!!
Είναι πάντως τόσο χάλια ο γαύρος που νομίζω ότι η κίνηση αυτή θα τον κάνει περισσότερο μπάχαλο!
ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ φέτος με τα χάλια που έχουν οι άλλοι, πότε θα το κάνουμε??
Γι' αυτό έχουμε όλοι τρελαθεί με το θολό τοπίο στα μεταγραφικά γιατί φέτος είναι η ευκαιρία μας! :opaokara:
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Δίκιο έχεις. Έχω τρελαθεί στο να κοιτάζω συνεχώς για κανένα νέο. Δε μπορούμε και να βγούμε από το χιόνι, οπότε τί καλύτερο; :lol: :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”