Sekeris4 έγραψε:ΛΑΝΓΚΦΟΡΝΤ ΤΕΡΑΣΤΕΙΕ σ ευχαριστώ που πηρες τη μπαλα στο τελος και καρφωσες το τριποντο στους σιχαμενους.Κανενα ελεος στις μουλωχτες βιζιτες με τα πρασινα.
Όντως εκείνο το ήθελα πολύ και το γούσταρα που έγινε!
kataramenos5 έγραψε:Αρχικα βλέποντας το σκορ νομισα οτι ήταν τυπογραφικό λάθος.Μετα κατάλαβα οτι μαλλον ηταν ..πορνογραφικό

Τελικά ο "χωντροκώλης" ,ο "δε κανει" και ο "λιγος" μαλλον χρειάζονταν απλά χρόνο προσαρμογης κατι που συμβαίνει σε όλους τους παικτες και σε όλες τις ομάδες τις οικουμένης εκτος ..του ΠΑΟΚ.

Τα σχόλια για Langford και Odum πριν 1-2 μήνες, ήταν παντελής έλλειψη εμπιστοσύνης στον Σούλη! Έχει το χάρισμα να ενσωματώνει τους παίκτες του σε αυτό που θέλει, ώστε εκείνοι να γίνονται χρήσιμοι στο παιχνίδι του και να αποδίδουν καλά!
Και μιας και μιλάμε για Odum...ΚΑΥΛΩΣΑ μ'αυτό που έκανε
στο 2:43!
Στατιστικά αγώνα.Rizla, συνέντευξη τύπου θέλεις;
[youtube]G0K_YH9FUgA[/youtube]