Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV
ας ειμαστε καλα τοτε (
) και αυτο που λες το νιωθω και εγω σιγουρο.....

- Ekatnetworkltd
- paokovios1974
Θα γραψουν οι εφημεριδες και τα σαιτ οτι νικησε τον ΚΑΛΥΤΕΡΟ του πλατανια?Η κο κοκοκοκο,που εγραφε και ενα σαιτ για τον Αγγελο.
-
Χαχαχαχαχαχα αυτος ο ηλιθιος ο κωλογερος ο Σαββας Θεοδωριδης βγηκε στη νοβα και διαβαζε τα εξωφυλλα του γαυρου και του πρωταθλητη!!!
Αυτη ειναι η κωλονοβα κι αυτος ειναι ο κωλογαυρος. Ποναει η λουτσα ματια μου, ποναει.
Αυτη ειναι η κωλονοβα κι αυτος ειναι ο κωλογαυρος. Ποναει η λουτσα ματια μου, ποναει.
ron-swanson έγραψε:Χαχαχαχαχαχα αυτος ο ηλιθιος ο κωλογερος ο Σαββας Θεοδωριδης βγηκε στη νοβα και διαβαζε τα εξωφυλλα του γαυρου και του πρωταθλητη!!!
Έγκυρη ενημέρωση, ατρανταχτα επιχειρήματα που δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς! Μπορεί να το κανει και θέμα σε επιθεώρηση ο σεφερλης ή ο μητσικωστας!
η παε πρεπει να κανει αιτημα ωστε ο συγκεκριμενος να παει για εξαπλωση της βιας στα γηπεδα ή κατι τετοιο. δεν γινεται να υπαρχει ακομα αυτος ο κερατας στην ποδοσφαιρικη ζωη του τοπου.
οσο για τη νοβα, μακαρι να κλεισει το τσοντοκαναλο να ησυχασουμε. απλα τραγικοι.
οσο για τη νοβα, μακαρι να κλεισει το τσοντοκαναλο να ησυχασουμε. απλα τραγικοι.
πρέπει να μείνει ο μονδέλος στον κολόγαυρο μέχρι με ξάνθη...να είμαστε στο +3 τουλάχιστον. Μετα δεν προλαβαίνουν...
Μήπως η πρόσληψη Τερεζόπουλου στον Μποροθρύνο δείχνει το δρομολόγιο που θα ακολουθήσει ο Βεργέτης?
** Μίτσελ μείνε.. Να ξαναρθείς (8/2) στη Σαλονίκη που αγαπάς

παε ΠΑΟΚ αργείς[προπαγάνδα για το οφσαιτ].. δεν γίνεται να αφήνεις τίποτα να πέφτει κάτω... Στην τελική βάλε μια κατίνα και εσύ, να ξεκινήσει το ίδιο παραμυθάκι με τον ακατανόμαστο του γαύρου...
Δεν γνωριζω αν το εβαλε καποιος αλλα αξιζει...
[youtube]Skw-1zuE93o[/youtube]
[youtube]Skw-1zuE93o[/youtube]
Ρε αυτοι δεν έχουν εθιστεί στην πρωτιά, εχουν εθιστει στην πουστια.
astronaut έγραψε:Μήπως η πρόσληψη Τερεζόπουλου στον Μποροθρύνο δείχνει το δρομολόγιο που θα ακολουθήσει ο Βεργέτης?
να και κατι που θα συμφωνησω...

- Ekatnetworkltd
- paokovios1974
Ο ΠΑΟΚ δυσκολα κρατηθηκε στην κορυφη σχολιαζουν ολοι...Και εγω λεω "Και ο γαυρος δυσκολα κρατηθηκε στο -1"