Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
-
john4serres
-
Dimg4
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
Για αφελαι τι γνωμη εχετε? Εχει τελειωσει λογω μιτσελ απο τους απογονους
-
Dimg4
Πωωω τι ειπες ρε φιλε, μεγαλος παικτης ο Ντεβιτς. Παιζεις με Ντεβιτς Κλαους μπροστα και γαματαspyretto έγραψε:Και ο Ντέβιτς είναι ακόμα καλύτερος από Σόσα, εγώ θέλω Ντέβιτς...και Αζεβέζο αν γινεται.
-
Dimg4
Ελα μωρη παιχταραααα
http://www.sport24.gr/football/omades/P ... 28558.html
Πολύ κοντά και σε Μπλάνκο!
ο ΠΑΟΚ βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση και του Σεμπαστιάν Μπλάνκο! Ο Αργεντινός μέσος της Γουέστ Μπρομ τα έχει βρει με τον "Δικέφαλο", ο οποίος μένει μόνο να συζητήσει ορισμένες τελικές λεπτομέρειες με την αγγλική ομάδα, έτσι ώστε ο παίκτης να έρθει στον ΠΑΟΚ ως δανεικός με οψιόν αγοράς.
Μάλιστα, δεν αποκλείεται αυτές οι συζητήσεις να γίνουν την Κυριακή (4/1) και ο ΠΑΟΚ να ανακοινώσει την απόκτηση του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή.
Αξίζει να αναφέρουμε, πάντως, πως πέρα από την περίπτωση του Μπλάνκο, οι άνθρωποι του "Δικεφάλου" εξετάζουν σοβαρά ακόμη έναν παίκτη, γι' αυτόν τον λόγο και έχουν... στο περίμενε τον άσο της Γουέστ Μπρομ.
http://www.sport24.gr/football/omades/P ... 28558.html
Πολύ κοντά και σε Μπλάνκο!
ο ΠΑΟΚ βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση και του Σεμπαστιάν Μπλάνκο! Ο Αργεντινός μέσος της Γουέστ Μπρομ τα έχει βρει με τον "Δικέφαλο", ο οποίος μένει μόνο να συζητήσει ορισμένες τελικές λεπτομέρειες με την αγγλική ομάδα, έτσι ώστε ο παίκτης να έρθει στον ΠΑΟΚ ως δανεικός με οψιόν αγοράς.
Μάλιστα, δεν αποκλείεται αυτές οι συζητήσεις να γίνουν την Κυριακή (4/1) και ο ΠΑΟΚ να ανακοινώσει την απόκτηση του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή.
Αξίζει να αναφέρουμε, πάντως, πως πέρα από την περίπτωση του Μπλάνκο, οι άνθρωποι του "Δικεφάλου" εξετάζουν σοβαρά ακόμη έναν παίκτη, γι' αυτόν τον λόγο και έχουν... στο περίμενε τον άσο της Γουέστ Μπρομ.
Ερώτηση. Το έγραψε χτες το παρακάτω. Ξέρει κάποιος ποιός είναι;
"
Το Σάββατο, το Thessports έγραψε ότι ο ΠΑΟΚ είναι κοντά στο να κλείσει χαφ (δείτε εδώ). Δεν ήταν ο Ουσέρο, ήταν η πρώτη επιλογή, ο οποίος, μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ήταν στη Θεσσαλονίκη εκείνες τις μέρες!
Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, που ήταν αυτός που είχε στο μυαλό του ο Ζήσης Βρύζας, όταν έλεγε ότι “μέχρι το Σάββατο θα κλείσουμε έναν παίκτη”, ήρθε για να συμφωνήσει και φεύγοντας υποσχέθηκε ότι θα λύσει το συμβόλαιο του με την ομάδα του (ισχύει μέχρι το καλοκαίρι) και θα ανακοινωθεί η μεταγραφή του.
Για κακή του τύχη, η ομάδα του έμαθε τι συμβαίνει και δεν λύθηκε το συμβόλαιο."
"
Το Σάββατο, το Thessports έγραψε ότι ο ΠΑΟΚ είναι κοντά στο να κλείσει χαφ (δείτε εδώ). Δεν ήταν ο Ουσέρο, ήταν η πρώτη επιλογή, ο οποίος, μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ήταν στη Θεσσαλονίκη εκείνες τις μέρες!
Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, που ήταν αυτός που είχε στο μυαλό του ο Ζήσης Βρύζας, όταν έλεγε ότι “μέχρι το Σάββατο θα κλείσουμε έναν παίκτη”, ήρθε για να συμφωνήσει και φεύγοντας υποσχέθηκε ότι θα λύσει το συμβόλαιο του με την ομάδα του (ισχύει μέχρι το καλοκαίρι) και θα ανακοινωθεί η μεταγραφή του.
Για κακή του τύχη, η ομάδα του έμαθε τι συμβαίνει και δεν λύθηκε το συμβόλαιο."
Ετσι ειναι ο λαός αυτος που ηταν ηταν εκπληκτικόςThe_Stalker έγραψε:Ρε συ tad, εγώ θα αναφερθώ μόνο σ' αυτό που έκανα παράθεση. Δλδ ρε φίλε θέλεις μεταγραφές για να στηρίξεις την ομάδα; Είσαι πρώτος με "αυτά τα παλτά" όπως τα αποκαλείς κι αντί να πας στο γήπεδο για να μην σε παίζει αδελφίστικα ο κάθε αδελφάκης κάθεσαι στον καναπέ σου και φωνάζεις για τις μεταγραφές; Κι εγώ φωνάζω, και πολλοί άλλοι φωνάζουν, τις ευθύνες τις έχουμε καταλογίσει, αλλά αυτή η ομάδα, έτσι όπως είναι, δεν αξίζει στήριξη;tad έγραψε: Γελάει ο κόσμος μαζί μας ... Και εμείς αναρωτιόμαστε γιατί δεν πατάει ο κόσμος στο γήπεδο
Εγώ πάντως ευχαρίστως πάω να δω τον ανανεωμένο Φανη Τσανδαρη και σίγουρα δεν πάω να δω έναν τυχάρπαστο Ισπανό ... Δυστυχώς αυτός που παριστάνει τον τεχνικό διευθυντή ούτε τον τσανδαρη δεν μπορεί να ανανεώσει
Σήμερα tad, να ξέρεις ότι το τρίτο γκολ το έδωσε ο κόσμος με τη φωνή του. Κι έτσι είμαστε ακόμα πρώτοι..
2 λογια για την μεταγραφη Ουσερο με την οποια εχω φαει κολημα οχι τοσο λογω παικτη αλλα λογω λογικης επιλογης.Πρωτα θεωρω απαραδεκτο ο ΠΑΟΚ του Σαββιδη που μαλιστα λεει οτι στοχευει σε τιτλο να κοιταει παικτες 30 χρονων ελληνικων μικρομεσαιων ομαδων.Τετοιους επαιρνε ο ΠΑΟΚ του βουλινου,ο ΠΑΟΚ που ολοι νομιζω θελουμε πρεπει να παιρνει μονο οτι καλυτερο υπαρχει σε ταλεντο νεαρων ηλικιων απο Ελλαδα.Καθαρα αγωνιστικα τωρα απο την αρχη της χρονιας παιζουμε με 3 αμυντικα χαφ συνηθως,τους κατσε τζανδαρη και τζιολη,εσχατως με Μαντουρο.Παικτες αξονα με επιτελικες ικανοτητς ειχαμε πλεον μονο τον ανευρο Μαρτενς και τον ανευ ουσιας συνηθως Γκολασα και καπου εκει ολοι υποθεσαμε οτι θα στοχευσουμε σε 8-10ρι και τελικα περνουμε αλλο ενα 6-8 ρι να πλουτισουμε την συλλογη μας.Θα παρουμε επιπλεον χαφ;Ποσες πιθανοτητες δινετε να μενουν σε καθε παιχνιδι 2 εκ των Κατσε,Τζανδαρη,Τζιολη στον παγκο; Εγω οχι πολλες,σε τριαδα ουσερο,τζιολη,κατσε θα καταληξουμε και παλυ θα ψαχνουμε σε καθε παιχνιδι με το σταγονομετρο την καθετη και την απειλη απο τον αξονα,κατι που μεχρι και ο νιονιος ειχε χτες με τον δανεικο παππου απο τον γαυρο.
- sourmenetes
- Moderator
Αν παρεις τον μπλανκο που παιζει εξτρεμ και εχεις τον μακ απεναντι θα εχεις προβλημα στη δημιουργια joshua???
Εχουμε ολοι καταλαβει οτι η απουσια τζιολη και μακ ριχνουν παρα πολυ τη δημιουργια της ομαδας.Ενας ρατς εμεινε και ενας περειρα.
Δε λεω οτι θα μου κακοεπεφτε μια δημιουργικη χαφαρα αλλα και περυσι την πηρα μεσα της περιοδου και τη φαγαμε.
Παιρνοντας εναν εξτρεμ και με την επανοδο του μακ θα εχουμε δηιουργια πολυ καλη.
Εχουμε ολοι καταλαβει οτι η απουσια τζιολη και μακ ριχνουν παρα πολυ τη δημιουργια της ομαδας.Ενας ρατς εμεινε και ενας περειρα.
Δε λεω οτι θα μου κακοεπεφτε μια δημιουργικη χαφαρα αλλα και περυσι την πηρα μεσα της περιοδου και τη φαγαμε.
Παιρνοντας εναν εξτρεμ και με την επανοδο του μακ θα εχουμε δηιουργια πολυ καλη.
το οτι ο τζιολης ηρεμει το παιχνιδι δεν τον κανει και καλο δημιουργο...ο ανθρωπος κοιταει καθετα μονο οταν περναει το δρομο...
σαφως και θα ειναι εγκλημα η μη αποκτηση 8αριου με δημιουργικες ικανοτητες...
οταν δεν μπορουν να περασουν τα χαφ τη μπαλα τα εξτρεμ και τα σεντερφορια γυριζουν πολυ πισω σουρμε εκει ειναι το προβλημα...
σαφως και θα ειναι εγκλημα η μη αποκτηση 8αριου με δημιουργικες ικανοτητες...
οταν δεν μπορουν να περασουν τα χαφ τη μπαλα τα εξτρεμ και τα σεντερφορια γυριζουν πολυ πισω σουρμε εκει ειναι το προβλημα...
- sourmenetes
- Moderator
1)Ποσο καιρο εχεις να παιξεις με εξτρεμ????
2)Ο τζιολης δεν βλεπει καθετα???Μαλλον αλλον παιχτη εβλεπα εγω.Δεν ειπα οτι ειναι ο νατχο αλλα ας μην το ξεφτιλιζουμε κιολας.Επισης ο τζιολης κατεβαζει αρκετα και τη μπαλα μονος του.Πραγμα που δεν κανει κανεις αλλος απο τα χαφ.
3)Οταν δεν εχω εξτρεμ δεν μπορω να δημιουργησω απο τα πλαγια και να γινω πιο απροβλεπτος.Σιγουρα το να βρω και τον παιχτη τυπου νατχο θα ηταν ιδανικος συνδυασμος.Δεν το συζηταω αλλα λεω οτι με 2 κανονικα εξτρεμ μπορεις να δημιουργησεις.
2)Ο τζιολης δεν βλεπει καθετα???Μαλλον αλλον παιχτη εβλεπα εγω.Δεν ειπα οτι ειναι ο νατχο αλλα ας μην το ξεφτιλιζουμε κιολας.Επισης ο τζιολης κατεβαζει αρκετα και τη μπαλα μονος του.Πραγμα που δεν κανει κανεις αλλος απο τα χαφ.
3)Οταν δεν εχω εξτρεμ δεν μπορω να δημιουργησω απο τα πλαγια και να γινω πιο απροβλεπτος.Σιγουρα το να βρω και τον παιχτη τυπου νατχο θα ηταν ιδανικος συνδυασμος.Δεν το συζηταω αλλα λεω οτι με 2 κανονικα εξτρεμ μπορεις να δημιουργησεις.
εχτες με ενα εξτρεμ (ο μακ εφτανε) το ματς ηταν για πολλά με λίγα
δεκαδες οι φορες που μπροστα αριστερα υπηρχαν τεραστια κενα και κανενας παίχτης
δεκαδες οι φορες που μπροστα αριστερα υπηρχαν τεραστια κενα και κανενας παίχτης
sera
τον αδικεις το τζιολη φετος.εγω τριβω τα ματια μου με το τζιολη.σε καθε επιπεδο.ειναι αδικο επειδη ας πουμε υπαρχει μια ταση υποτιμησης των ελληνων (που στις περισοτερες περιπτωσεις βαζουν και με το παραπανω οι ιδιοι το χερι τους) να τον παιρνει η μπαλα-το τονιζω μονο για φετος.ο τζιολης φετος ειναι πολυ παραπανω απο θετικος και δημιουργικα και ανασταλτικα.
απο εκει και περα εγω θεωρω πως ο ΠΑΟΚ χρειαζεται 1000% σεντερ μπακ και εξτρεμ.ισως και δυο εξτρεμ.παει πολυ καιρος που παιζουμε χωρις κανενα εξτρεμ λογω τραυματισμου του μακ και η επιθετικη μας αναπτυξη ειναι τελειως προβλεψιμη και μονοδιαστατη.
σε ονοματολογιες εγω δεν μπαινω γενικα , αλλωστε θα ηταν αφελεια.περα απο το ρατς φετος τις υπολοιπες μεταγραφες ουτε που τις ειχα ξαναακουσει και ειναι εξαιρετικοι παικτες.απο καθε αποψη.μακαρι να συνεχισουν ετσι.
τον αδικεις το τζιολη φετος.εγω τριβω τα ματια μου με το τζιολη.σε καθε επιπεδο.ειναι αδικο επειδη ας πουμε υπαρχει μια ταση υποτιμησης των ελληνων (που στις περισοτερες περιπτωσεις βαζουν και με το παραπανω οι ιδιοι το χερι τους) να τον παιρνει η μπαλα-το τονιζω μονο για φετος.ο τζιολης φετος ειναι πολυ παραπανω απο θετικος και δημιουργικα και ανασταλτικα.
απο εκει και περα εγω θεωρω πως ο ΠΑΟΚ χρειαζεται 1000% σεντερ μπακ και εξτρεμ.ισως και δυο εξτρεμ.παει πολυ καιρος που παιζουμε χωρις κανενα εξτρεμ λογω τραυματισμου του μακ και η επιθετικη μας αναπτυξη ειναι τελειως προβλεψιμη και μονοδιαστατη.
σε ονοματολογιες εγω δεν μπαινω γενικα , αλλωστε θα ηταν αφελεια.περα απο το ρατς φετος τις υπολοιπες μεταγραφες ουτε που τις ειχα ξαναακουσει και ειναι εξαιρετικοι παικτες.απο καθε αποψη.μακαρι να συνεχισουν ετσι.
1) το εξτρεμ σου στην ομαδα ειναι ενα ετσι και αλλιως οποτε λαθος ερωτηση κανεις...η ερωτηση ειναι γιατι εχεις εναν εξτρεμ...sourmenetes έγραψε:1)Ποσο καιρο εχεις να παιξεις με εξτρεμ????
2) σιγουρα αλλον παιχτη βλεπουμε...το καθετο παιχνιδι του τζιολη στη διαρκεια του ματς δεν υπερβαινει το 10%...μπορει να ηρεμησει το κεντρο να κρατησει σωστα μπαλα και να ανεβασει συμπαιχτες παιζοντας παραλληλα κλπ αλλα οχι και καθετο παιχνιδι ειπαμε...οσο για το κατεβασμα της μπαλας μιλαμε μεχρι το κεντρο φανταζομαι γιατι παραπανω και λογω ρολου δεν ανεβαινει...
για να μην παρεξηγηθω δεν λεω οτι με χαλανε αυτες οι δουλειες που κανει ισα ισα φετος ειμαι παρα πολυ ικανοποιημενος (αν και θα ηταν βελτιστο να ειχε την πασα του μα-ντουρου)
3) για να φτασει η μπαλα στα εξτρεμ πρεπει καποιος να την κουβαλησει απο το κεντρο να τη δωσει σωστα για να δημιουργησει πλεονεκτημα να τους βγαλει στο 1 vs 1 κλπ...αυτο ειναι το θεμα οτι λογω ελλειψης τετοιου παιχτη το κεντρο σου ειναι στατικο ο εξτρεμ γυριζει πολυ πισω να παρει μπαλα ο αντιπαλος προσαρμοζεται κλπ...δεν ειναι τυχαιο οτι μεγαλο κομματι της δημιουργιας αναλαμβανει ο ρατς...
υγ μπαρλοου με προλαβες αλλα νομιζω σε καλυψα
- ilovegame27