Π.Α.Ο.Κ. - Πανιώνιος 3-2 MVP, σχόλια και παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP Π.Α.Ο.Κ. - Πανιώνιος

Itandje
54
45%
Κίτσιου
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σκόνδρας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Vitor
4
3%
Raţ
20
17%
Maduro
31
26%
Τζανδάρης
1
1%
Kace
2
2%
Pereyra
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σαλπιγγίδης
2
2%
Αθανασιάδης
1
1%
Golasa
3
3%
Παπαδόπουλος
1
1%
Σαββίδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 119

Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Πανιώνιος 3-2 MVP, σχόλια και παραλειπόμενα

Δημοσίευση από obanebane »

:nairepaok:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Κυρ 04 Ιαν 2015, 00:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Besuch 2 έγραψε:Η γραμμη μαγκες της Νοβα, (αποψη μου) δεν ειναι λαθος!!!!!!!!
Για το αν ειναι παραλληλη κι εγω δεν ειμαι σιγουρος, διοτι προοπτικη δε γνωριζω δεν ειμαι ζωγραφος.

Ομως η γραμμη αν δεις ειναι μετα το παπουτσι του Ρατς.
Το ξαναβαζω.

Εικόνα

Η γραμμη θα επρεπε να ειναι πιο αριστερα, δλδ να τελειωνει εκει που τελειωνει το παπουτσι, και οχι να ξεκιναει μετα απο το παπουτσι.
Δε ξερω αν γινομαι κατανοητος.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Ας κοιτάξουν να κάνουν μεταγραφές ουσίας και να αφήσουν - αφήσουμε τα περί ήταν δεν ήταν οφσαϊτ. Ο ΠΑΟΚ ήταν όχι μόνο κακός αλλά κάκιστος. Η διαιτησία ήταν κακή σε σημαντικά σημεία του αγώνα. Φανταστείτε διαιτητές τύπου Σπάθα. Χαίρεται!!!
Η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση οπωσδήποτε!!!
ΙΤΑΝΖ και ΡΑΤΣ οι καλύτεροι!
Δεν υπάρχει φρεσκάδα.

@Parolos Εχεις δίκιο για την Νοva. Φοβερή παρατηρητικότητα!
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

Ποιος Ιτανζ και ποιος Μαντουρο ρε;;

ΜVP του ματς ειναι ο ενας και μοναδικος Κυκλωπας!!!

Χωρις αυτον και 3μετρα οφσαιντ να ητανε η φιλιππινεζα του Φαταουλ δε θα σηκωνε τη σημαια το κορακι ΠΟ-ΤΕ!!!
epitropos

Δημοσίευση από epitropos »

Οι τελευταιοι αγωνες ειναι σχεδον ολοι τυπου σπαθα.. με προκλητικη διαιτησια που σου δειχνει τι θα επακολουθησει απο το 1'.. αυτο ειναι το αξιοσημειωτο και το επικινδυνο.. ααα για μενα μβπ Κατσε... απο την αρχη της χρονιας εχει χιλιομετροδεικτη απαξιου 30ετιας..
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Δηλαδη,ρε εκει στην ΠΑΕ.....πρεπει να παθουμε εγκεφαλικο στο γηπεδο ή να μπουμε μεσα και να φαμε δεκα χρονια φυλακη για να καταλαβετε οτι πρεπει να αντιδρασετε?....

Δηλαδη,ποσο μ@λ@κ@ς πρπει να ειναι καποιος για να μην καταλαβει πως η γραμμη που δειχνει η Nova ΔΕΝ ειναι παραλληλη της γραμμης της μεγαλης περιοχης?....Ακομα κοιμαστε?...Αντε καλον υπνο!!!

Στα της ομαδας....μου δινεται η αισθηση πως ο Περεϊρα μπερδευει τον Κλαους και αντι να ειναι εκει που πρεπει βολοδερνει εξω απο την περιοχη...

Μιλαμε για μεταγραφες που σιγουρα χρειαζομαστε αλλα ξεχναμε πως παιζουμε αποδεκατισμενοι εδω και καιρο.Εαν αποψε επαιζαν,Μακ,Τζιωλης,Κατσικας-ναι,Κατσικας!-,θα βλεπαμε αλλο ματς.Και σημερα,ειχαμε κακο τον Κατσε και κακιστο τον Κιτσιου,ειδικα στο 1ο ημιχρονο.

Απο κει και περα...η Τουμπα θυμισε .......Τουμπα για ενα δεκαλεπτο και τους κλεισαμε στην περιοχη τους με αποκορυφωμα το πεναλτι.

ΕΛΑΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!!!ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!!!ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ!!!!ΟΛΟΥΣ!!!

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ!!!

ΥΓ.Π@υστη Δελφακη......π@υστρακι του Μαρινακη!!!
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Χίλια ΜΠΡΑΒΟ στα παιδια που ηταν στην τούμπα
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

Και χίλια μπράβο που κέρδισαν της τρούμπας τα παιδιά!
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

Από το αλαφουζοκαναλο σιτε της δίκης:

Σε διαθεσιμότητα τίθεται ο διαιτητής του αγώνα της Τούμπας Γ.Δελφάκης μετά την έκθεση του παρατηρητή Γ.Δούρου, ο οποίος εκτιμά ότι δεν υπήρχε πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ.

Πρόβλημα έχει και ο βοηθός Δ.Αναστόπουλος που ακύρωσε γκολ του Πανιωνίου.

Ετσι παίζεται το παιχνίδι της τυφλής υποταγής στο σύστημα. Δεν θα τιμωρηθεί που μας έβγαλε από τα ρούχα μας αλλά θα τιμωρηθεί γιατί δεν μας έβγαλε και από τα εσώρουχα :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Έπιασαν τόπο οι πλασματικές γραμμές :twisted: :twisted:
Άβαταρ μέλους
xlebouras

Δημοσίευση από xlebouras »

Το μυαλο μου ποναει ακομα...μαμηδι δελφακι
giannina4

Δημοσίευση από giannina4 »

μαγκες το θεμα δεν ειναι αν ηταν πεναλτι του παπαδοπουλου ή οφσαιντ το γκολ του νιονιου, το θεμα ειναι οτι αν πραγματικα ηθελαν να μας σφαξουν τα κορακια θα τις ειχαν κανει πολυ ευκολα αβαβα και τις δυο φασεις.εφοσον τις εδωσαν και τις δυο 'υπερ μας' (ειτε ειναι σωστες αποφασεις ειτε οχι), τουλαχιστον να μη λεμε οτι ηταν μιλημενοι.επειδη ειμαι και (χαμηλου επιπεδου :P ) διαιτητης και εχω μια σχετικη εμπειρια, ενας διαιτητης θα μπορουσε σημερα και τις δυο αυτες φασεις να τις παει ακλαφτες και να τραβαμε τα μαλλια μας τωρα.απλα ειναι λιγος ή στην καλυτερη ειχε κακη μερα.
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

Νιόνοι θα το σηκώσω ρε το πρωτάθλημα στα μούτρα σας ρε και εσείς με σκημένο το κεφάλι δεν θα ξέρετε τι θα πείτε στο χοντροαφεντικό σας!
ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΩ!
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

giannina4 έγραψε:μαγκες το θεμα δεν ειναι αν ηταν πεναλτι του παπαδοπουλου ή οφσαιντ το γκολ του νιονιου, το θεμα ειναι οτι αν πραγματικα ηθελαν να μας σφαξουν τα κορακια θα τις ειχαν κανει πολυ ευκολα αβαβα και τις δυο φασεις.εφοσον τις εδωσαν και τις δυο 'υπερ μας' (ειτε ειναι σωστες αποφασεις ειτε οχι), τουλαχιστον να μη λεμε οτι ηταν μιλημενοι.επειδη ειμαι και (χαμηλου επιπεδου :P ) διαιτητης και εχω μια σχετικη εμπειρια, ενας διαιτητης θα μπορουσε σημερα και τις δυο αυτες φασεις να τις παει ακλαφτες και να τραβαμε τα μαλλια μας τωρα.απλα ειναι λιγος ή στην καλυτερη ειχε κακη μερα.
Μα εκεί στοχεύει και η τιμωρία του δελφάκη με πρόσχημα το ακυρωθέν γκολ και το πέναλτυ που μας έδωσε, ώστε ο επόμενος να τις πηγαίνει και αυτές άκλαφτες και να μας κάνει να τραβάμε τα μαλλιά μας. Κάτι σαν το περσινό κανονικό πέναλτυ που μας έδωσε ο σπαθας με τα γιάννενα και μετά την τιμωρία του σπάθα από την κλάψα του βρωμόγερου είχαμε :
α) το οριστικό χάσιμο ροτ πρωταθλήματος την επόμενη κυριακή αφού φρόντισαν οι διαιτητές να στείλουν την διαφορά από το -4 στο -8 (μας ακύρωσε γκολ στις καθυστερήσεις με Απόλλωνα στην Τούμπα, έδωσε πέναλτυ στον γάβρο για να τον διευκολύνει με την τρίπολη)
β) να μην ξαναδούμε πέναλτυ για πολλές πολλές αγωνιστικές
γ) εκπαίδευσαν τον σπάθα να συμμορφώνεται τυφλά όπως τον είδαμε φέτος.

Δεν μπορούμε να δεχτούμε λοιπόν ότι θα τιμωρηθεί για ανύπαρκτη εύννοια υπέρ μας.

btw καλώς ήρθες
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

Κάκιστος ο αποψινός ΠΑΟΚ. Μόνη μας ελπίδα δυο - τρεις καλές μεταγραφές για να ξαναπάρουμε μπρος.

ΥΓ. Μωρέ λύσσα ο Πανθηρόνιος!
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Κακή εμφάνιση από την ομάδα, μάλλον λογικό αν σκεφτούμε τα χρονικά σημεία που φάγαμε τα γκολ, αλλά και την λάθος υπόδειξη του διαιτητή στην βουτιά του Κολοβού (που ήταν για κίτρινη κάρτα).
Δεν μου φάνηκε στημένος ο ρεφ, μάλλον ψιλοχεσμένος ήταν, ενώ νομίζω ότι άριστοι ήταν οι πλαϊνοί (Αναστόπουλος και Πετρόπουλος, αν δεν απατώμαι) που δεν πρέπει να έκαναν λάθος σε οφσάιντ. Οπότε αφού ήταν καλοί, αλλά ο ΠΑΟΚ κέρδισε, πάνε όλοι στάνταρ για τιμωρία. :twisted:

Το σημαντικό πάντως είναι ότι γυρίσαμε το ματς, η ομάδα πήρε ψυχολογία και ο - έστω λίγος - κόσμος βοήθησε τα μέγιστα. Ειδικά το πολύ απλό σύνθημα που ακουγόταν για αρκετή ώρα στο β' ημίχρονο, ανέβασε όλη την ομάδα.

Καλύτεροι ο Βίτορ (παρά το λάθος στο πρώτο γκολ), ο Μαντούρο (ομοίως), ο Ρατς και ο Ιτάνζ.

ΥΓ: Δεν έχω ξαναδεί ομάδα φέτος να δίνει «όρκο νίκης» όπως έκανε ο Πανιώνιος πριν την έναρξη του ματς.
ΥΓ2: Αν τελευταία αγωνιστική σηκώνουμε πρωτάθλημα στη Νέα Σμύρνη, οι οπαδοί του Πανιώνιου (αρκεί να μήν έχει υποβιβαστεί η ομάδα τους) μπορεί και να πανηγυρίζουν μαζί μας. Άλλο η διοίκηση της ομάδας, άλλο οι οπαδοί της.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”