8.Hedwiges Maduro
- desperando
- Επικοινωνία:
- Μπαρκαρούτσος
- PAOK_Antarctica
Re: 8.Hedwiges Maduro
Τόσο άδικο κράξιμο έχεις φάει, κι όμως βάζεις τα δυνατά σου κάθε φορά, βουλώνεις στόματα, και πανηγυρίζεις με την ομάδα στις νίκες και στεναχωριέσαι στις ήττες σαν αναπόσπαστο κομμάτι της.
Είσαι ωραίος παίκτης και τρομερή προσωπικότητα.
Είσαι ωραίος παίκτης και τρομερή προσωπικότητα.
αστα αυτα ρε ανταρκτικα πες για τις 30αρες διαγωνιες ξυραφιες του ανθρωπου που κανουμε αμαν να τις δουμε στον ΠΑΟΚ 

- Μπαρκαρούτσος
κανενας δεν τον αποκαλεσε αμπαλο τον μαντουρο.....εκτος απο καποιους περσυ που εψαχναν απλως αφορμη να κραξουν για τις κινησεις...
Γνωμη μου οτι ο Μαντουρο οντως φετος υπολογιζονταν απο τον Αγγελο για βασικος. Ομως μετα την αρχη, αρχισαν και οι τραυματισμοι που δεν τον αφησαν ουτε συμμετοχες να εχει ουτε ρυθμο να βρει.
Επειδη καποιοι (πολλες φορες οι ιδιοι που τον εκραζαν για αμπαλο) φτασαν τωρα να κραζουν γιατι δεν επαιζε, η απαντηση ειναι στα ρεπορταζ που τον ειχαν μονιμως τραυματια.
Αν μη τι αλλο το πιο αδικο που μπορει να προσαψει καποιος στον Αγγελο ειναι οτι θα δεχοταν ποτε γραμμες για το ποιος θα παιζει και επισης οτι αδικει συνειδητα καποιον παιχτη εις βαρος αλλου.
με τον ΑΑ,αν ειμαι για ενα- απο τα πολλα - σιγουρος, ειναι οτι παντα θα παιζουν αυτοι που - για τον ιδιο και τον τροπο παιχνιδιου που θελει να εφαρμοσει εννοειται - ειναι οι καλυτεροι και οι πιο ετοιμοι!
μακαρι ο παιχτης να μεινει υγιης και να συνεχισει να προσφερει λυσεις .........φοβαμαι οτι καποια στιγμη θα ξαναρχισουν τα τρεις εξω -μια μεσα που θα τον ξαναπαξιωσουν.......ευχομαι με ολη μου την καρδια να βγω ψευτης, γιατι εχει να δωσει!
Γνωμη μου οτι ο Μαντουρο οντως φετος υπολογιζονταν απο τον Αγγελο για βασικος. Ομως μετα την αρχη, αρχισαν και οι τραυματισμοι που δεν τον αφησαν ουτε συμμετοχες να εχει ουτε ρυθμο να βρει.
Επειδη καποιοι (πολλες φορες οι ιδιοι που τον εκραζαν για αμπαλο) φτασαν τωρα να κραζουν γιατι δεν επαιζε, η απαντηση ειναι στα ρεπορταζ που τον ειχαν μονιμως τραυματια.
Αν μη τι αλλο το πιο αδικο που μπορει να προσαψει καποιος στον Αγγελο ειναι οτι θα δεχοταν ποτε γραμμες για το ποιος θα παιζει και επισης οτι αδικει συνειδητα καποιον παιχτη εις βαρος αλλου.
με τον ΑΑ,αν ειμαι για ενα- απο τα πολλα - σιγουρος, ειναι οτι παντα θα παιζουν αυτοι που - για τον ιδιο και τον τροπο παιχνιδιου που θελει να εφαρμοσει εννοειται - ειναι οι καλυτεροι και οι πιο ετοιμοι!
μακαρι ο παιχτης να μεινει υγιης και να συνεχισει να προσφερει λυσεις .........φοβαμαι οτι καποια στιγμη θα ξαναρχισουν τα τρεις εξω -μια μεσα που θα τον ξαναπαξιωσουν.......ευχομαι με ολη μου την καρδια να βγω ψευτης, γιατι εχει να δωσει!
- DarkBishop
όποιος καθόταν στην 4 είδε από καλή γωνία τις μπαλιές του Μαντούρο. Έβλεπε το πώς εκμεταλλεύεται τις τρύπες στην άμυνα. Ανάμεσα σ'αυτές είδε και την απογοήτευσή του όταν ο Σαλπιγγίδης τις έχανε όλες όταν και στράφηκε στον Ρατς μπας και βγει καμια επίθεση. Οι μπαλιές θύμιζαν Γκαρσία και δεν υπερβάλλω καθόλου. Μακάρι να συνεχίσει, θέλω πολύ να τον δω στην ομάδα.
++++++++
στα μείον του οτι είναι ΠΟΛΥ βαρύς.. Ο κάτσε είχε το μυαλό του συνεχώς πίσω απο ανασφάλεια.
Ο τζιόλης μπορεί να μην κοιτάει τόσο κάθετα αλλα μπροστά του είναι Μπόλτ λογικό βέβαια καθώς ο άλλος έχει να παίξει 5-6 ματς συνεχόμενα 2.5 χρόνια.
και οι δύο υγιείς χρειάζονται, και φρέσκοι κομβική θέση
στα μείον του οτι είναι ΠΟΛΥ βαρύς.. Ο κάτσε είχε το μυαλό του συνεχώς πίσω απο ανασφάλεια.
Ο τζιόλης μπορεί να μην κοιτάει τόσο κάθετα αλλα μπροστά του είναι Μπόλτ λογικό βέβαια καθώς ο άλλος έχει να παίξει 5-6 ματς συνεχόμενα 2.5 χρόνια.
και οι δύο υγιείς χρειάζονται, και φρέσκοι κομβική θέση
- sourmenetes
- Moderator
Δεν πιστευω οτι ο μαντουρο μπορει να γινει πιο ταχυς.Δυστυχως αυτη ειναι η ταχυτητα του.
Ο Γκαρσία ήταν γρήγορος: Ο Τζιόλης; Αυτό είναι το σκαρί αυτού του τύπου παίκτη. η έλλειψη ταχύτητας αναπληρώνεται από τους υπόλοιπους. Την τεχνική του όμως και το ποδοσφαιρικό IQ του δύσκολα τα αναπληρώνεις. μπορεί να μην είναι γρήγορος αλλά μαρκάρει, δεν βλέπει τον αντίπαλο με τα μάτια.
Γι'αυτόν τον ΠΑΟΚ είναι μια χαρά παίκτης. Θα τον δούμε και στη συνέχεια - με καλύτερους συμπαίκτες ευελπιστούμε, γιατί ο Σαλπιγγίδης χθες χαλούσε τα πάντα.
Γι'αυτόν τον ΠΑΟΚ είναι μια χαρά παίκτης. Θα τον δούμε και στη συνέχεια - με καλύτερους συμπαίκτες ευελπιστούμε, γιατί ο Σαλπιγγίδης χθες χαλούσε τα πάντα.
τι με θυμισες ειναι χαρακτηριστικες 2 διαγωνιες ξυραφιες που κατεστρεψε ο κοντος με τον μαντουρο να σκυβει το κεφαλι και να το κουναει δεξια αριστερα...απο τα χθεσινα χαιλαιτςDarkBishop έγραψε:όποιος καθόταν στην 4 είδε από καλή γωνία τις μπαλιές του Μαντούρο. Έβλεπε το πώς εκμεταλλεύεται τις τρύπες στην άμυνα. Ανάμεσα σ'αυτές είδε και την απογοήτευσή του όταν ο Σαλπιγγίδης τις έχανε όλες όταν και στράφηκε στον Ρατς μπας και βγει καμια επίθεση. Οι μπαλιές θύμιζαν Γκαρσία και δεν υπερβάλλω καθόλου. Μακάρι να συνεχίσει, θέλω πολύ να τον δω στην ομάδα.

- falconakis
Μπράβο για μια μεστή απόδοση και πολλά μπράβο για την υπομονή και την επιμονή σου να παίξεις για τον ΠΑΟΚ!
Μείνε γερός και μαζί με τον άλλο "άμπαλο και αργό" έχετε να κλείσετε πολλά στόματα!
Ξανά μπράβο!

Μείνε γερός και μαζί με τον άλλο "άμπαλο και αργό" έχετε να κλείσετε πολλά στόματα!
Ξανά μπράβο!