Μεταγραφές χειμώνα 2014-15

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2014-15

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Besuch 2 έγραψε:
Sera4 έγραψε:τα 100000 μαζι με τα 250 του συμβολαιου (οπως ακουγονται) μου κανουν ενα ωραιοτατο 350000...νομιζω οτι σε αυτα τα λεφτα θα μπορουσαμε να βρουμε και καλυτερο...τελος παντων επαναλαμβανω σαν παιχτης προσωπικα δε με χαλαει καθολου...
Τα 100.000 μαζι με τα 250.000 μεσο ορο ανα χρονο για συμβολαιο 2,5 ετων κανουν ενα ωραιοτατο 290.000 μεσο ορο!!!! Γιατι και τα 100 πρεπει να τα μοιρασεις σε 2,5 χρονια αφου ο παιχτης θα κοστισει 850.000 για 2,5 χρονια.....

λεπτομερεια, αλλα μην ξεχασουμε και οσα μαθηματικα ειχαμε μαθει καποτε!!!!

Κατα τα αλλα, πιστευω οτι ο Ουσερο θα βοηθησει περισσοτερο απο οσο φανταζομαστε. πρωτον γιατι εχουμε ξεμεινει απο αμυντικα χαφ. καλα τρεχουν ασταματητα αλλα ουτε βιονικοι ειναι ουτε εχουν εγγυηση μη-τραυματισμου!!
δευτερον επειδη ειναι πιο ποιοτικος απο τσανδαρη. καλος ο μικρος - δεν μπαινω στο τριπακι να τον αχρηστευσω επειδη δεν εχει ανανεωσει ΑΚΟΜΑ - αλλα θεωρω οτι ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ θα επρεπε να ειναι περισσοτερο σε ρολο βοηθητικο και οχι να κληθει να σηκωσει την ομαδα πανω του. αλλο αν προεκυψε...........
Σωστος και εγω θεωρω οτι αναβαθμιζομαστε στην θεση του τζανδαρη.
Άβαταρ μέλους
KostasRe007

Δημοσίευση από KostasRe007 »

http://www.metrosport.gr/article/ousero ... rtho-amesa

Ουσέρο στο metrosport.gr: «Υπάρχει συμφωνία, θέλω να έρθω άμεσα»

Απόλυτα ικανοποιημένος για τη συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ ήταν ο Φερνάντο Ουσέρο. Ο ισπανός μίλησε στη Σοφία Αλατζά και το metrosport.gr

«Γνωρίζω πως υπάρχει συμφωνία με τον ΠΑΟΚ και θέλω να έρθω άμεσα για να αρχίσω προπονήσεις . Ελπίζω να ολοκληρωθεί και τυπικά η συμφωνία» δήλωσε ο Ισπανός.

Όταν postάρεις άρθρο, βάζε το link και κάνε copy-paste το άρθρο! :)
Roman
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

nikolasf έγραψε:Από άλλο Τοπικ επιμένω:
nikolasf έγραψε:ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!

Πρωτοχρονιά ξημέρωσε του ’15 η μέρα
τον ΠΑΟΚ πρώτο έβρηκε και να’χει πόντο αέρα
Του Αι Βασίλη ανάμενα, μεταγραφές να φέρει,
μα ‘κείνος δεν εκάτεχε του Ζήση το τεφτέρι.

Πριν έρθει όμως τ’ Αι Γιαννιού φτάνουν τρεις νοματαίοι
Από Ευρώπη έρχονται και απ’τη Λατίνα ωραίοι.
Τον ΠΑΟΚ θα ενισχύσουνε Πρωτάθλημα να πάρει,
Με τ’ Άγγελου την ορμηνιά και τς’ Παναγιάς τη Χάρη

Ζήσιμε εσυντόμευε, γοργόγλακα και ξιάσου.
Ο Ολλανδός καραδοκεί να πάρει τη δουλειά σου

Υ.Γ. Λεξιλόγιο:
εκάτεχε :γνώριζε
ορμηνιά : οδηγία
γοργόγλακα και ξιάσου : τρέξε γρήγορα και έχε το νού σου. ;)
Νικολα θα αποθεωθεις εαν δικαιωθεις.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Besuch 2 έγραψε:
Sera4 έγραψε:τα 100000 μαζι με τα 250 του συμβολαιου (οπως ακουγονται) μου κανουν ενα ωραιοτατο 350000...νομιζω οτι σε αυτα τα λεφτα θα μπορουσαμε να βρουμε και καλυτερο...τελος παντων επαναλαμβανω σαν παιχτης προσωπικα δε με χαλαει καθολου...
Τα 100.000 μαζι με τα 250.000 μεσο ορο ανα χρονο για συμβολαιο 2,5 ετων κανουν ενα ωραιοτατο 290.000 μεσο ορο!!!! Γιατι και τα 100 πρεπει να τα μοιρασεις σε 2,5 χρονια αφου ο παιχτης θα κοστισει 850.000 για 2,5 χρονια.....

λεπτομερεια, αλλα μην ξεχασουμε και οσα μαθηματικα ειχαμε μαθει καποτε!!!!
εγω μιλαω για το φετινο σου μπατζετ...γιατι αν δεν κανω λαθος απο το φετινο σου μπατζετ αφαιρειται το ποσο των 100000 και οχι δια του 2,5...

πιστεψε με εχω εξαιρετικη σχεση με ταμαθηματικα :ugeek:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Δεν θα τις εχει paokovios ,βεβαια οσο και να ξερει το ελληνικο πρωταθλημα μια περιοδο προσαρμογης στο νεο περιβαλλον την θελει.
Και βεβαια πρεπει να τον κανουν να νιωσει καλα ολοι και κυριως οι συμπαχτες του γιατι με αυτους παιζει.
Ελπιζω να κολησει με την ομαδα,αν πιασει την αποδοση που ειχε στον Αστερα θα ειναι μια πολλη χρησιμη μεταγραφη.
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Υπάρχει ένα μικτό θεματάκι σε πια κατάσταση είναι ο παίκτης, άλλωστε βρίσκεται σε πτωτική πορεία τον τελευταίο χρόνο. Και πάλι όμως είναι καλύτερος από αυτούς που έχουμε.
Αναμενώμενη η κίνηση, απο δω και πέρα ότι έρθει θα είναι σε καλό γιατί προσωπικά δεν περιμενα να γίνει η μεταγραφή τόσο γρήγορα.
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Αισθηση μου ειναι οτι μέχρι την Δευτερα θα εχουν κλεισει οι μεταγραφές Και πιστευω πως ο ΠΑΟΚ θα κλεισει δύο ακομα για το καλοκαιρι. Η ομαδα αν αντέξει αλλους δυο ακομα αγωνες , θα πάει μια χαρά....

https://www.youtube.com/watch?v=LnxtSBKfKpw
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Δημοσίευση από ilovegame27 »

Ουσέρο, ο δεύτερος!

Ισπανός άσος μίλησε στο Sport24.gr για την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, κάτι που επιβεβαίωσε και ο ατζέντης του, Ερνάντεθ Σεβιγιάνο. Δεν αποκλείεται να "κλείσει" μέχρι την Κυριακή (4/1)!
Πολύ κοντά στην δεύτερη του μεταγραφή βρίσκεται ο ΠΑΟΚ αφού δεν αποκλείεται μέχρι την Κυριακή (4/1) ο Φερνάντο Ουσέρο να φορέσει την φανέλα του. Ο "Δικέφαλος", ο Αστέρας Τρίπολης και ο Ισπανός άσος είναι ένα βήμα από την οριστική συμφωνία, η οποία θα οριστικοποιηθεί με την έλευση του παίκτη στην Ελλάδα και την Θεσσαλονίκη.
"Θέλω να έρθω το συντομότερο!"
Το Sport24.gr θέλοντας να μάθει περισσότερα για την επικείμενη συμφωνία, επικοινώνησε με τον Φερνάντο Ουσέρο, ο οποίος δήλωσε: "Είμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία. Θέλω να έρθω το συντομότερο δυνατό στον ΠΑΟΚ για να βοηθήσω την ομάδα". Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό είναι κάτι παραπάνω από δεδομένη η συμφωνία των δύο πλευρών.
Κάτι που φάνηκε και στις δηλώσεις του ατζέντη του Ουσέρο, Ερνάντεθ Σεβιγιάνο, ο οποίος επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ, ωστόσο, δεν θέλησε να αποκαλύψει τα δεδομένα της συμφωνίας των τριών πλευρών: "Είναι αλήθεια ότι βρισκόμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν μπορώ ακόμη να σας πω για την διάρκεια του συμβολαίου του παίκτη", είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: "Δεν γνωρίζω ποιοι είναι οι όροι της συμφωνίας του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης. Είμαι στην Ισπανία με τον Φερνάντο και θα έρθουμε μαζί στην Θεσσαλονίκη, για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή".
Tέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ διαψεύδευται ότι το ποσό της συμφωνίας με τον Αστέρα είναι 100.000 ευρώ.
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

panpangr77 έγραψε:Αισθηση μου ειναι οτι μέχρι την Δευτερα θα εχουν κλεισει οι μεταγραφές Και πιστευω πως ο ΠΑΟΚ θα κλεισει δύο ακομα για το καλοκαιρι.

Ας κλεισουν οι μεταγραφες ιανουαριου και στα @@ μας του καλοκαιριου, αν το σηκωσουμε θα πηγαινουμε για αλλο επιπεδο
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Αν φέρουν τον μπεν θα αυτοκτονήσω... Καλύτερα ο μαύρος του νιονιου που ...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Ποιον μπεν ρε; αυτος ειναι της πλακας ποδοσφαιριστης.
Ποιος εγραψε παλι για τον μπεν;
Άβαταρ μέλους
gvpaok89

Δημοσίευση από gvpaok89 »

Ο Ουσερο δεν ειναι αυτος που μας εβαλε τα δυο γκολ στον ημιτελικο;
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

I Usero θεωρητικά κουμπώνει σε αυτό που παίζουμε , χρήσιμη μετεγγραφή στα χαρτιά..πρακτικά θα δούμε
Σεντερμπακ και εξτρεμ όμως εκεί δε χωράνε οικονομίες ήδη 350 000 συν όσα στοίχισε ο Σουηδός φύγανε απο το μπατζετ

Ένα θυμάμαι εγω γκολ του ουσερο
Άβαταρ μέλους
obanebane

Ναι
Άβαταρ μέλους
obanebane

Και τα δυο αυτος τα εβαλε.
Κλειδωμένο