Έτσι ρε φίλε. Θέλουμε ΧΑΦΑΡΑ(ΕΣ) χωρίς να μειώνουμε βέβαια τα παιδιά που παίζουν κ τα δίνουν όλαgergeo4 έγραψε:ολο το προβλημα ειναι οι 3 του κεντρου.δεν ειναι γρηγοροι-δυνατοι και δεν κρατανε μπαλα.οποτε συνεχεια ειμαστε εκτεθειμένοι πισω..σημερα ειμασταν χαλια και ευτυχως που κερδισαμε..
Π.Α.Ο.Κ. - Πανιώνιος 3-2 MVP, σχόλια και παραλειπόμενα
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Πανιώνιος 3-2 MVP, σχόλια και παραλειπόμενα
- PAOK_Antarctica
Εγώ το μόνο που θέλω να πω είναι πως τη μεγαλύτερη στεναχώρια δεν την πήρα από την αδερφάρα τον Δελφάκη, αλλά από τα αδέρφια μου που μας έχουν εγκαταλείψει εκεί μέσα να τρωγόμαστε με τα ρούχα μας κάθε βδομάδα.
Έρχεται ο Δελφάκης, και ο κάθε Δελφάκης, μέσα στο σπίτι μας με αποστολή να μας γαμήσει και να μας ανατινάξει τα νεύρα, και αντί τουλάχιστον να κοιτάω γύρω μου και να βλέπω συντρόφους- να σκέφτομαι πως δεν είμαι μόνος σε όλο αυτό- βλέπω άδεια καρεκλάκια και τα ίδια 10.000 άτομα συνέχεια. Και αυτό με κάνει να αισθάνομαι και μ@λ@κ@ς που κάθομαι και στεναχωριέμαι και βράζω στο ζουμί μου για κάτι για το οποίο κανείς δεν δίνει σημασία. Λες και μαζί με την ομάδα είμαστε μόνο 10.000 και από κει και πέρα ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι είναι εναντίον μας. Απίστευτα κακή αίσθηση. Φαντάσου οι παίκτες πως νιώθουν δηλαδή.
Θα'θελα να'ξερα, αν η ΤΟΥΜΠΑ ήταν γεμάτη σήμερα, θα τους έδινε αυτό το πέναλτυ ο κόρακας;
Δεν πειράζει όμως, θα έρθετε όταν είμαστε έτοιμοι να το σηκώσουμε και περασμένα ξεχασμένα. Τα αδέρφια δεν κρατάνε κακία μεταξύ τους. Μόνο στεναχωριέμαι για κάποια παιδιά που δεν είχαν λεφτά για διαρκείας και τα δίνουν δεκάρικο δεκάρικο κάθε βδομάδα, που θα πρέπει να στηθούν στις ουρές με τους πανηγυρτζήδες με κίνδυνο να μείνουν στην απέξω, ενώ ήταν εκεί όλη τη χρονιά. Δεν γαμείς, ο Λευκός Πύργος δεν χρειάζεται εισιτήριο.
ΥΓ. MVP Μαντούρο και Ιτάνζ ισοπαλία. Ψήφισα Μαντούρο όμως γιατί έχει φάει πολύ άδικο κράξιμο ενώ είναι παίκτης που αν είχε ενεργοποιηθεί νωρίτερα θα γλιτώναμε πολλές ιστορίες.
ΥΓ2. Αφού ρε mitsotakis δεν κάναμε ούτε μια ευκαιρία, τρία γκολ πως βάλαμε; Με τρίποντο;
Έρχεται ο Δελφάκης, και ο κάθε Δελφάκης, μέσα στο σπίτι μας με αποστολή να μας γαμήσει και να μας ανατινάξει τα νεύρα, και αντί τουλάχιστον να κοιτάω γύρω μου και να βλέπω συντρόφους- να σκέφτομαι πως δεν είμαι μόνος σε όλο αυτό- βλέπω άδεια καρεκλάκια και τα ίδια 10.000 άτομα συνέχεια. Και αυτό με κάνει να αισθάνομαι και μ@λ@κ@ς που κάθομαι και στεναχωριέμαι και βράζω στο ζουμί μου για κάτι για το οποίο κανείς δεν δίνει σημασία. Λες και μαζί με την ομάδα είμαστε μόνο 10.000 και από κει και πέρα ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι είναι εναντίον μας. Απίστευτα κακή αίσθηση. Φαντάσου οι παίκτες πως νιώθουν δηλαδή.
Θα'θελα να'ξερα, αν η ΤΟΥΜΠΑ ήταν γεμάτη σήμερα, θα τους έδινε αυτό το πέναλτυ ο κόρακας;
Δεν πειράζει όμως, θα έρθετε όταν είμαστε έτοιμοι να το σηκώσουμε και περασμένα ξεχασμένα. Τα αδέρφια δεν κρατάνε κακία μεταξύ τους. Μόνο στεναχωριέμαι για κάποια παιδιά που δεν είχαν λεφτά για διαρκείας και τα δίνουν δεκάρικο δεκάρικο κάθε βδομάδα, που θα πρέπει να στηθούν στις ουρές με τους πανηγυρτζήδες με κίνδυνο να μείνουν στην απέξω, ενώ ήταν εκεί όλη τη χρονιά. Δεν γαμείς, ο Λευκός Πύργος δεν χρειάζεται εισιτήριο.
ΥΓ. MVP Μαντούρο και Ιτάνζ ισοπαλία. Ψήφισα Μαντούρο όμως γιατί έχει φάει πολύ άδικο κράξιμο ενώ είναι παίκτης που αν είχε ενεργοποιηθεί νωρίτερα θα γλιτώναμε πολλές ιστορίες.
ΥΓ2. Αφού ρε mitsotakis δεν κάναμε ούτε μια ευκαιρία, τρία γκολ πως βάλαμε; Με τρίποντο;
- ace79grpaok
Μαντουρο πολύ καλός στο 1 γκολ δεν φταίει αυτός αλλά αυτός που κανει την πάσα,οποίος πει για αδέλφια πανθηρες και Πανιώνιος αδελφό σωματείο θα βγάλω το minigun και οποίον πάρει ο χάρος ,μεταγραφές χθες ο μόνος που έκανε παιχνιδι και περνουσε καμμία μπαλιά ηταν ο μαντουρο ,ο ουσερο θα βοηθήσει .Ο σέντερ μπακ που κλείνουμε για τι καλοκαίρι μήπως είναι ο τα χος της Μπεσίκτας? Απ οτι είδα λήγει το καλοκαίρι το συμβόλαιο του.
Κάντε κάτι και πάρτε αμυντικό στα 36 ειμαι είναι νωρίς για εμφραγμα και στο γκολ του Πανιωνίου που ακύρωσε ένιωσα μια σκωτοδυνη ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣ
Κάντε κάτι και πάρτε αμυντικό στα 36 ειμαι είναι νωρίς για εμφραγμα και στο γκολ του Πανιωνίου που ακύρωσε ένιωσα μια σκωτοδυνη ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ace79grpaok την Σάβ 03 Ιαν 2015, 22:30, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Μπαρκαρούτσος
Dimitris97 έγραψε:Καλησπέρα και από εμένα(newbie). Η ομάδα σε όλο το 1ο ημίχρονο δεν μπόρεσε να παίξει μπάλα εξαιτίας των σφυριγμάτων και στο 2ο μέχρι να πάρουμε το πέναλτι παίζαμε καλούτσικα. Μετά τρικυμία. Εύχομαι για μεταγραφές γιατί αλλιώς δύσκολα και ειδικά απέναντι σε (Α)δελφάκηδες.
Κατά τα άλλα:![]()
Υ.Σ. Κρίμα αυτή η κατάντια για μια τόσο ιστορική ομάδα όπως ο Πανιώνιος!!!
Καλωσόρισες φίλε!
Οχι.....το λενε και ΠΑΟΚτσηδες οταν ισχυει.mitsotakis έγραψε:Besuch 2 έγραψε:
ε. Ο πανιωνιος ηταν παρολα αυτα ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ σε ολη τη διαρκεια του ματς. Ηταν καλυτερος οσο ηταν μπροστα 2 φορες (και με τη βοηθεια αΔελφακη τη μια), ηταν καλυτερος οσο το ματς ηταν ισοπαλο (και απο τυχη γλυτωσαμε το 3ο γκολ που θα ηταν το μοιραιο) , ηταν καλυτερος οταν προγηθηκαμε με 3-2 και εδειχνε οτι την ειχε την ισοφαριση (και δεν μιλαω για τα μουφα φαουλ του αΔελφακη που τον εβαζαν στα καρε μας) ηταν καλυτερος ακομα και στα τελευταια λεπτα που εχανε και επαιζε και με 10 παιχτες!!!!!!!!
Νόμιζα πως μόνο εγώ θα το πω!
μπραβο στην ομαδα για τη νικη υπο αντίξοες συνθηκες, εγω κριτικη θα κανω μονο όταν οι συνθηκες είναι ομαλες δηλ όταν ο νιονιος παιζει και με τους αλλους το ιδιο, όταν ο κορακης παιζει και τους αλλους το ιδιο κοκ, οπου αλλοι είναι οι πρασινοκόκκινοι και σια, μεχρι τοτε μαζευω βαθμούς με τον πιο κυνικο τροπο που υπαρχει και σ'οποιον αρεσει
υγ αλλα δεν ξεχνιομαστε ότι η ομαδα θελει σοβαρη ενισχυση αγωνιστικα στις χιλιοειπωμένες θεσεις, για τα εξωαγωνιστικα δεν υπαρχει φως στο τούνελ, οψομεθα
υγ αλλα δεν ξεχνιομαστε ότι η ομαδα θελει σοβαρη ενισχυση αγωνιστικα στις χιλιοειπωμένες θεσεις, για τα εξωαγωνιστικα δεν υπαρχει φως στο τούνελ, οψομεθα
απλως πρεπει και εμεις να καταλαβουμε οτι σε ματς σαν το σημερινο και σαν της Λειβαδιας ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ποδοσφαιρικη αναλυση.. Το ποιος εφταιγε που εφταιγε ποιος καλυπτε που καλυπτε προυποθετουν να παιχτει ποδοσφαιρο.. το δικαιωμα αυτο το χασαμε απο το 10'. οταν ολες οι επαφες οι δικες σου δινονται καρτες και οι σκαριες του αντιπαλου "παιζετε" δε ρισκαρεις μπαλα, ρισκαρεις καριερα.. οταν ο Κολοβος επρεπε σε 3 φασεις να παρει 2η κιτρινη ο Γιαννου σε αλλες 5 να παρει εστω πρωτη και παιρνει καρτα ο Ρατς επειδη των βριζανε 2 παικτες με το που σηκωθηκε απο ενα φαουλ-επαφη εντος φασης, η συζητηση τελειωνει. Ναι η ομαδα θελει μεταγραφες, αλλα θελει και καποιες εγγυησεις προστασιας οτι αυτοι οι παικτες θα μπορεσουν να παιξουν και δε θα παρουν τα γονατα στον ωμο στην πρωτη φαση "παιζετε"..
- pirate_salonica
Εγώ θέλω να ευχηθώ αύριο ο Πλατανιάς να παίξει για την ιστορία του.
Στα του ματς το οφσάιντ ήταν οριακό,αλλά αυτό δεν αλλάζει την εφεύρεση πέναλτι που έδωσε στον διονύση (οι περισσότεροι θα το πιάσετε
). Ούτε αυτό αλλάζει πως μετά το 3-2 κλειστήκαμε πίσω και δεν τους πετάξαμε δυο τεμάχια να τελειώνουμε το ματς. Μέτρια εμφάνιση. Ελπίζουμε σε ενίσχυση και καλύτερη εικόνα στην Τρίπολη.

Στα του ματς το οφσάιντ ήταν οριακό,αλλά αυτό δεν αλλάζει την εφεύρεση πέναλτι που έδωσε στον διονύση (οι περισσότεροι θα το πιάσετε

- mitsotakis
Φανατικός οπαδός του Άγγελου αλλά μετά το ματς με το γαύρο έχουμε μπουχτίσει με τη γιόμα. Απόψε από το κέντρο και μπροστά δεν πήγαινε κανένας. Όλοι έκαναν γεμίσματα ! Ακόμα και ο Ρατς τις περισσότερς σέντρες τις έβγαλε λίγο μετά τη μεσαία γραμμή.
Επίσης αυτός ο μονοδιάστατος τρόπος ανάπτυξης με τις σέντρες του Ρατς δεν τραβάει άλλο. Το παιδί ψοφάει σε κάθε ματς. Μου θυμίζει εποχή Κονσεισάο , όταν έβγαζε 30-40 σέντρες σε κάθε ματς!
Αν η ομάδα είναι σκασμένη, ας προσπαθήσουν να παίξουν τσουκου τσουκου με παράλληλες πάσες στο κέντρο όπως κάναμε για δέκα λεπτά πριν το τρίτο γκολ. Νομίζω πως υπάρχει άγχος τόσο στον προπονητή ,όσο και στους παίκτες και η μπάλα μοιάζει με χειροβομβίδα που πρέπει να πετάξουμε.
Ηρεμία και μεταγραφές είναι το μόνο φάρμακο.
Επίσης αυτός ο μονοδιάστατος τρόπος ανάπτυξης με τις σέντρες του Ρατς δεν τραβάει άλλο. Το παιδί ψοφάει σε κάθε ματς. Μου θυμίζει εποχή Κονσεισάο , όταν έβγαζε 30-40 σέντρες σε κάθε ματς!
Αν η ομάδα είναι σκασμένη, ας προσπαθήσουν να παίξουν τσουκου τσουκου με παράλληλες πάσες στο κέντρο όπως κάναμε για δέκα λεπτά πριν το τρίτο γκολ. Νομίζω πως υπάρχει άγχος τόσο στον προπονητή ,όσο και στους παίκτες και η μπάλα μοιάζει με χειροβομβίδα που πρέπει να πετάξουμε.
Ηρεμία και μεταγραφές είναι το μόνο φάρμακο.
- Μπαρκαρούτσος
Πολλές γιόμες είδα ότι γίνονταν από τον Vitor..
- back in black
Ξεκινάει το παιχνίδι και στην πρώτη φάση ο Μητρόπουλος παίφτει με μανία πάνω στα πόδια του Τσανδάρη. Η φάση είναι ενδεικτική του τι θα ακολουθήσει, όσον αφορά στην αντιμετώπιση που θα έχουμε απο τον κόρακα αλλά και την περισσή αυτοπεποίθηση που δείχνουν οι πάικτες του Πανιωνίου στα μαρακαρίσματα γνωρίζοντας ότι προστατευονται. Οι παίκτες μας παρότι (θα πρέπει να) περιμένουν τέτοιες καταστάσεις δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τη νευρικότητα με συνέπεια μια μετριοτατη εμφάνιση. Κέρδος οι βαθμοί , μετά απο ανατροπή και η ψυχολογία για τη συνέχεια. Δεν μπορώ όμως παρά να σταθώ στα παρακάτω σημεία:
-Η ομάδα συνεχίζει να μην έχει καλή αμυντική λειτουργία συνολικά και σε αυτό δεν ευθύνονται μόνο οι 4 της άμυνας αλλά συνολικά η λειτουργία της ομάδας και οι βοήθειες που δεν έρχονται απο τους χαφ.
-Ο Μαδούρο και ο Ιτανζ δείχνουν ότι η ομάδα δεν τους έχει εκμεταλλευτεί όσο πρέπει.
-Οι αντίπαλοι μας έχουν διαβάσει αρκετά και επομένως πρέπει να βάλουμε και άλλα πράγματα στο παιχνίδι μας.
-Προβλημάτισε κυρίως η εμφάνιση μας μετά το 3ο γκολ, όπου φαινόταν να παίζουμε ανοργάνωτα και χωρις αυτοπεπόιθηση.
-Ο Γκολάσα έχει στοιχεία που δεν τα έχουν οι άλλοι χαφ μας ( κίνηση με τη μπάλα, διείσδυση, πασα) και θα πρέπει να ενεργοποιηθεί-στηριχθεί περισσότερο.
-Η ομάδα συνεχίζει να μην έχει καλή αμυντική λειτουργία συνολικά και σε αυτό δεν ευθύνονται μόνο οι 4 της άμυνας αλλά συνολικά η λειτουργία της ομάδας και οι βοήθειες που δεν έρχονται απο τους χαφ.
-Ο Μαδούρο και ο Ιτανζ δείχνουν ότι η ομάδα δεν τους έχει εκμεταλλευτεί όσο πρέπει.
-Οι αντίπαλοι μας έχουν διαβάσει αρκετά και επομένως πρέπει να βάλουμε και άλλα πράγματα στο παιχνίδι μας.
-Προβλημάτισε κυρίως η εμφάνιση μας μετά το 3ο γκολ, όπου φαινόταν να παίζουμε ανοργάνωτα και χωρις αυτοπεπόιθηση.
-Ο Γκολάσα έχει στοιχεία που δεν τα έχουν οι άλλοι χαφ μας ( κίνηση με τη μπάλα, διείσδυση, πασα) και θα πρέπει να ενεργοποιηθεί-στηριχθεί περισσότερο.
MVP 2 ξεγραμμενοι απο ολους μας παιχτες, Maduro και Itandje, ψηφησα τον τερματα μπραβο του δικη του η ΝΙΚΗ!!!
Στα του ματς, ΚΑΝΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ...
υγ. αδελφακη η γυναικα σου ανεβηκε καβαλα...
Στα του ματς, ΚΑΝΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ...
υγ. αδελφακη η γυναικα σου ανεβηκε καβαλα...
- Μπαρκαρούτσος
Ντεσπε βγες και πες οτι ΜΒΠ ηταν ο Ρατς να δικαιωθω γιατι βγαινουν μετα κατι γραφικοι που αραζουν σε νησια με τον κοντο και με λενε αμπαλο.
Αν ημουν ο Αγγελος τελευταιο τεταρτο που διωνχαν με την μια ακομα και οταν ειχαν διπλα τους παικτες να δωσουν μπαλα , θα εβγαζα κερματα και θα ξεκινουσα να τους τα πετουσα ταυτοχρονα με καντιλιασμα.
Αν ημουν ο Αγγελος τελευταιο τεταρτο που διωνχαν με την μια ακομα και οταν ειχαν διπλα τους παικτες να δωσουν μπαλα , θα εβγαζα κερματα και θα ξεκινουσα να τους τα πετουσα ταυτοχρονα με καντιλιασμα.
- mitsotakis
Εσύ είσαι αυτός που είπε πως ο σημερινός ΠΑΟΚτσής έγινε ίδιος με τους σουπεράδες;Besuch 2 έγραψε:Οχι.....το λενε και ΠΑΟΚτσηδες οταν ισχυει.mitsotakis έγραψε:Besuch 2 έγραψε:
ε. Ο πανιωνιος ηταν παρολα αυτα ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ σε ολη τη διαρκεια του ματς. Ηταν καλυτερος οσο ηταν μπροστα 2 φορες (και με τη βοηθεια αΔελφακη τη μια), ηταν καλυτερος οσο το ματς ηταν ισοπαλο (και απο τυχη γλυτωσαμε το 3ο γκολ που θα ηταν το μοιραιο) , ηταν καλυτερος οταν προγηθηκαμε με 3-2 και εδειχνε οτι την ειχε την ισοφαριση (και δεν μιλαω για τα μουφα φαουλ του αΔελφακη που τον εβαζαν στα καρε μας) ηταν καλυτερος ακομα και στα τελευταια λεπτα που εχανε και επαιζε και με 10 παιχτες!!!!!!!!
Νόμιζα πως μόνο εγώ θα το πω!

Τιμή μου να λες ότι δεν είμαι ΠΑΟΚτσής.