Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
θα δειξει... λενε παντως οτι θα ανακοινωθει στοππερ σημερα η αυριο... αντε να δουμε...
- PAOK_Antarctica
Αυτό το σήμερα ή αύριο το ακούμε 10 μέρες τώρα. Προσωπικά έχω πάψει να περιμένω, δεν μπορούν άλλο τα νεύρα μου 

-
Παιδια χωρις να ξερω κατι, θεωρω οτι ο Μπορχες δεν ερχεται. Αφου θελει να παιξει Πριμερα ή Πρεμιερ Λιγκ αυτος.
Και για να απερριψε την Λα Κορουνια μαλλον κατι καλυτερο περιμενει. Και γενικα παιχτες που ερχονται με μιση καρδια στον ΠΑΟΚ δεν θελω.
Κι εγω εχω ξενερωσει λιγο με τις μεταγραφες. Πιστευω σε αυτους που τραβηξαν μεχρι τωρα το κουπι και στα @@ μου αν ερθει κι αν δεν ερθει κανενας. Η ομαδα εχει κενα και ελλειψεις, αλλα εδω και 2 βδομαδες (μετα το ματς στην Λιβαδεια) εχω λιωσει το f5 και βαρεθηκα να πω την αληθεια.
Και για να απερριψε την Λα Κορουνια μαλλον κατι καλυτερο περιμενει. Και γενικα παιχτες που ερχονται με μιση καρδια στον ΠΑΟΚ δεν θελω.
Κι εγω εχω ξενερωσει λιγο με τις μεταγραφες. Πιστευω σε αυτους που τραβηξαν μεχρι τωρα το κουπι και στα @@ μου αν ερθει κι αν δεν ερθει κανενας. Η ομαδα εχει κενα και ελλειψεις, αλλα εδω και 2 βδομαδες (μετα το ματς στην Λιβαδεια) εχω λιωσει το f5 και βαρεθηκα να πω την αληθεια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος guardian4 την Σάβ 03 Ιαν 2015, 14:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Μπαρκαρούτσος
Πολύ νωρίς βαρεθήκατε, η μεταγραφική περίοδος αρχίζει επίσημα σήμερα. Και στις 10/1 να έρθει κάποιος, προλαβαίνει να ενσωματωθεί, σκεφτείτε πως το πρόγραμμά μας, λόγω EL, δεν είναι τόσο βαρύ..
Αν δεν είχε γίνει η μ? Λ? Κ? Α με την Καλαμαριά όλα θα ήταν καλύτερα, πιο διαχειρίσιμα και η πίεση θα ηταν μικρότερη.
Ποια Καλαμαρια; Τι έγινε στην Καλαμαριά; Με την Καλαμιαριά;
Η χρονιά δεν είναι φέτος για ουεφάκια και μαστραπάδες. (Δεν ειναι δικές μου ατάκες αυτές)
Η χρονιά δεν είναι φέτος για ουεφάκια και μαστραπάδες. (Δεν ειναι δικές μου ατάκες αυτές)
- Dark Angel
Περιπτερος έγραψε:Να το δούμε λίγο αλλιώς :
Αριθμητικά: Αυτή την στιγμή το ρόστερ της ομάδας αριθμεί 26 ποδοσφαιριστές με τον Παπαγιαννόπουλο !!!.
5 ή 6 (με τον Βιτόρ) δεν μπορούν να αγωνιστούν σήμερα λόγω καρτών και τραυματισμών. Ο Παπαγιαννόπουλος επίσης δε μπορεί να αγωνιστεί. Μένουν 19 (20).
Οι 2 είναι τερματοφύλακες.
Μένουν 17 για 10 θέσεις.
Ανάμεσα σε αυτούς είναι οι μικροί και χωρίς πολλές εμπειρίες Πόζογλου, Ποζατζίδης, Σαββίδης (-3) και οι μικροί και με λίγες περισσότερες εμπειρίες Κουλούρης, Κων/δης (-2)
Μένουν 12 (με τον Κίτσιου).
Ενδεκάδα βγάζουμε τσίμα-τσίμα και οι ίδιοι παίκτες θα πάνε να αγωνιστούν την Τετάρτη στον "τελικό" με την Κέρκυρα, εκτός και μετά στην Τρίπολη.
ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΡΟΣΤΕΡ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ?
Ποιοτικά: Η ομάδα έχει κάποιους ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και αρκετούς ελπιδοφόρους.
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΕΝΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΌΧΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ?
οτι χρειαζομαστα 5 με 6 παικτες ακομα ,ειναι γεγονος...
ο μαρτενς πηγε δανεικος (και εκει να κατσει)...
και ο μαντουρο απο την αρχη που ηρθε δεν τον θεωρω παικτη...
- KostasRe007
Κάναμε Χριστούγεννα κάναμε Πρωτοχρονιά, ελπίζω Ζήση και Άγγελε να μην κάνουμε και Φώτα χωρίς προσθήκη παικτών.
Ακόμη και οι αισιόδοξοι αρχίζουμε και ζοριζόμαστε!!!!
Ακόμη και οι αισιόδοξοι αρχίζουμε και ζοριζόμαστε!!!!
ατάσκοποι στην Βέροια
Τα "μάτια" του ΠΑΟΚ σε αρκετούς ποδοσφαιριστές
14:43, 03.01.15PAOK24 Ποδόσφαιρο , Μεταγραφές
PrevNext
12
Άνθρωποι του ΠΑΟΚ βρίσκονται στον αγώνα Βέροια-Παναιτωλικός και παιρνούν από το "μικροσκόπιο" ποδοσφαιριστές, που μπορούν να απασχολήσουν την ομάδα.
Συγκεκριμένα ταξίδεψαν στην πόλη της Ημαθίας οι Γιώργος Κωστίκος και Γιάννης Βλάχος, για να τσεκάρουν περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που ξεχωρίζουν με την απόδοσή τους φέτος, να τους δουν να αγωνίζονται άλλη μία φορά, για να συμπληρώσουν την τελική έκθεσή τους.
Πρόκειται για αρκετά αξιόλογες περιπτώσεις που έχουν κερδίσει τις θετικές εντυπώσεις όλου του φίλαθλου κοινού και μένει να φανεί αν θα προχωρήσουν στη συνέχεια.
φερε ζηση τον ΜΠΕΝ ,τον ΑΜΑΡΑΝΤΙΔΗ και τον βρεντζο να πεσουν τα τσιμεντα
Τα "μάτια" του ΠΑΟΚ σε αρκετούς ποδοσφαιριστές
14:43, 03.01.15PAOK24 Ποδόσφαιρο , Μεταγραφές
PrevNext
12
Άνθρωποι του ΠΑΟΚ βρίσκονται στον αγώνα Βέροια-Παναιτωλικός και παιρνούν από το "μικροσκόπιο" ποδοσφαιριστές, που μπορούν να απασχολήσουν την ομάδα.
Συγκεκριμένα ταξίδεψαν στην πόλη της Ημαθίας οι Γιώργος Κωστίκος και Γιάννης Βλάχος, για να τσεκάρουν περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που ξεχωρίζουν με την απόδοσή τους φέτος, να τους δουν να αγωνίζονται άλλη μία φορά, για να συμπληρώσουν την τελική έκθεσή τους.
Πρόκειται για αρκετά αξιόλογες περιπτώσεις που έχουν κερδίσει τις θετικές εντυπώσεις όλου του φίλαθλου κοινού και μένει να φανεί αν θα προχωρήσουν στη συνέχεια.
φερε ζηση τον ΜΠΕΝ ,τον ΑΜΑΡΑΝΤΙΔΗ και τον βρεντζο να πεσουν τα τσιμεντα
Πραγματικά χρειαζόμαστε 5 παίκτες. Το ρόστερ έχει και ποιοτικές και αριθμητικές αδυναμίες. Και να μην ψαρώνουμε με κάποιος παίκτες που γίνανε ξαφνικά Υπεραπαραιτητοι γιατί για παράδειγμα στον σημερινό ΠΑΟΚ ειμαι σίγουρος ότι και ο Μπαλάφας θα είπε πάρει 10+ παιχνίδια από τον Άγγελο. Θα έπαιζε κέντρο θα έπαιζε στόπερ και εάν έλλειπε θα το θεωρούσαμε η ΕΛΛΕΙΨΆΡΑ.Dark Angel έγραψε:Περιπτερος έγραψε:Να το δούμε λίγο αλλιώς :
Αριθμητικά: Αυτή την στιγμή το ρόστερ της ομάδας αριθμεί 26 ποδοσφαιριστές με τον Παπαγιαννόπουλο !!!.
5 ή 6 (με τον Βιτόρ) δεν μπορούν να αγωνιστούν σήμερα λόγω καρτών και τραυματισμών. Ο Παπαγιαννόπουλος επίσης δε μπορεί να αγωνιστεί. Μένουν 19 (20).
Οι 2 είναι τερματοφύλακες.
Μένουν 17 για 10 θέσεις.
Ανάμεσα σε αυτούς είναι οι μικροί και χωρίς πολλές εμπειρίες Πόζογλου, Ποζατζίδης, Σαββίδης (-3) και οι μικροί και με λίγες περισσότερες εμπειρίες Κουλούρης, Κων/δης (-2)
Μένουν 12 (με τον Κίτσιου).
Ενδεκάδα βγάζουμε τσίμα-τσίμα και οι ίδιοι παίκτες θα πάνε να αγωνιστούν την Τετάρτη στον "τελικό" με την Κέρκυρα, εκτός και μετά στην Τρίπολη.
ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΡΟΣΤΕΡ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ?
Ποιοτικά: Η ομάδα έχει κάποιους ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και αρκετούς ελπιδοφόρους.
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΕΝΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΌΧΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ?
οτι χρειαζομαστα 5 με 6 παικτες ακομα ,ειναι γεγονος...
ο μαρτενς πηγε δανεικος (και εκει να κατσει)...
και ο μαντουρο απο την αρχη που ηρθε δεν τον θεωρω παικτη...