Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
- pirate_salonica
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
Demir κι εγώ χλωμό το βλέπω για Μορένο,αλλά ΠΑΟΚ είσαι,ας ελπίζουμε. Πάντως μίλαγα μ'ένα φίλο και μ'έλεγε πως είναι πολύ απαισιόδοξος,βλέπει να βολευόμαστε με τον Ουσέρο και κανένα εξτρέμ από Σούπαλιγκ γιατί ο Ιβάν έχει κλείσει την κάνουλα... Έτσι είν ωρέ οι ΠΑΟΚτσήδες? 
- ilovegame27
Ο Γκαρσία προσπάθησε να με φέρει στον ΠΑΟΚ
Οι συζητήσεις μου με τον ΠΑΟΚ ήταν πολύ προχωρημένες" αποκάλυψε ο Εστογιανόφ,
Ο Πάμπλο Γκαρσία προσπάθησε αρκετές φορές να με φέρει στον ΠΑΟΚ. Στον ΠΑΟΚ για να πω την αλήθεια, υπήρξα πολύ κοντά, οι συζητήσεις, ήταν πολύ προχωρημένες. Αλλά ο κύριος Τσακίρης μου ανανέωσε το συμβόλαιο, μου ανέβασε και τις απολαβές.
Οι συζητήσεις μου με τον ΠΑΟΚ ήταν πολύ προχωρημένες" αποκάλυψε ο Εστογιανόφ,
Ο Πάμπλο Γκαρσία προσπάθησε αρκετές φορές να με φέρει στον ΠΑΟΚ. Στον ΠΑΟΚ για να πω την αλήθεια, υπήρξα πολύ κοντά, οι συζητήσεις, ήταν πολύ προχωρημένες. Αλλά ο κύριος Τσακίρης μου ανανέωσε το συμβόλαιο, μου ανέβασε και τις απολαβές.
-
Dimg4
Αδερφε απο την αρχη εγω ημουν προς αυτη την κατευθυνση. Αμεσες λυσεις ετοιμοπολεμες γιατι ειμαστε στο +1 και σε τριπολες και πανιωνιους αυτους θες. Τα μπαμ μπουμ ας ερθουν μεταSera4 έγραψε:μην σας φουσκωνουν τα μυαλα η καθε αρλουμπα που γραφουν...να σκεφτεστε ουσερους καλυτερα για να μην προσγειωθειτε ανωμαλα παλι
Αν ερθει ο Ουσερο κατι μου λεει θα ερθει και Ραγιος πακετο(ιδιος μανατζερ) , και τα περι Μπλανκο ειναι παπας.
Να δινει ο Ιβαν 1,5 για Μπλανκο + κανα 800αρι συμβολαιο?
Συγκεντρωθειτε..
Να δινει ο Ιβαν 1,5 για Μπλανκο + κανα 800αρι συμβολαιο?
Συγκεντρωθειτε..
- pirate_salonica
Λογική η σκέψη σου Parolos,αλλά αν δουλεύουμε με τα κόλπα των μανατζεραίων άντε γεια που λέει κι ένας σιχαμένος.
-
ron-swanson
Πολυ νεκρα σημερα. Ή ξεσκιζονται στις διαπραγματευσεις ή ο Ζησης πινει παλι ουζακια και τσιπουρακια...
-
Μπαρκαρούτσος
Τι σε φταίει ο νυχτοκαματιάρης άνθρωπος;pirate_salonica έγραψε:Λογική η σκέψη σου Parolos,αλλά αν δουλεύουμε με τα κόλπα των μανατζεραίων άντε γεια που λέει κι ένας σιχαμένος.
[youtube]wiam6R1asyg[/youtube]
- theodorosstefan
ειδαμε και περσυ τετοιο καιρο με τα μεγαλα ονοματα (Μαρτενς,Μαντουρο,Ηουσεν,Νατχο) ειμασταν πρωταθλητες μεταγραφων και δεν πετυχαμε τιποτα. Και φετος με (φακουντο,Μακ,Ρατς) χαμηλα η μπαλα και ειδαμε το αποτελεσμα. Το θεμα δεν ειναι να πεταμε στα συνεφα απο τα ονοματα τα μεγαλα... ας ερθει οποιος κρινει ο ΑΑ τιποτα περισοτερο.
Καλή χρόνια αδέρφια! Ότι καλύτερο σε όλους σας, κ στην Παοκαρα μας
Ποτέ γυρίζει ο Μακ κ ο Τζιολης ρε παιδια;
Εύχομαι να πάρουμε 3 παίκτες εκεί που ποναμε -ολοι ξέρουμε που - που να ενσωματωθούν στην νοοτροπία της φετινης ομαδας (έτσι περιμέναμε Μαρτενς Μαντουρο ως λυτρωτες ) αλλά κ ταυτόχρονα παίκτες υγιείς που να ρθουν για να παίξουν σε όλα τα παιχνιδια αν είναι δυνατόν.
από κει και μετά ας γίνει τουλάχιστον στη μια θέση ΥΠΕΡΒΑΣΗ με παίκτη που θα μπορεί να πάρει ένα παιχνίδι μόνος του
Ποτέ γυρίζει ο Μακ κ ο Τζιολης ρε παιδια;
Εύχομαι να πάρουμε 3 παίκτες εκεί που ποναμε -ολοι ξέρουμε που - που να ενσωματωθούν στην νοοτροπία της φετινης ομαδας (έτσι περιμέναμε Μαρτενς Μαντουρο ως λυτρωτες ) αλλά κ ταυτόχρονα παίκτες υγιείς που να ρθουν για να παίξουν σε όλα τα παιχνιδια αν είναι δυνατόν.
από κει και μετά ας γίνει τουλάχιστον στη μια θέση ΥΠΕΡΒΑΣΗ με παίκτη που θα μπορεί να πάρει ένα παιχνίδι μόνος του
Eπιτελους μια νυφαλια και σωστη αποψη..theodorosstefan έγραψε:ειδαμε και περσυ τετοιο καιρο με τα μεγαλα ονοματα (Μαρτενς,Μαντουρο,Ηουσεν,Νατχο) ειμασταν πρωταθλητες μεταγραφων και δεν πετυχαμε τιποτα. Και φετος με (φακουντο,Μακ,Ρατς) χαμηλα η μπαλα και ειδαμε το αποτελεσμα. Το θεμα δεν ειναι να πεταμε στα συνεφα απο τα ονοματα τα μεγαλα... ας ερθει οποιος κρινει ο ΑΑ τιποτα περισοτερο.
Έτσι είναι το πρωτάθλημα έχει δρόμο πολύ φέτοςOdi έγραψε:Ε όχι και τέλειωσε το πανηγύρι.Ο γαύρος έχει να έρθει Τούμπα,να πάει Λεωφόρο,να παίξει ξανά με Τρίπολη,Ατρόμητο,Παναιτωλικό.Ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα.
Ξάνθη κ Γιάννενα; ;;;;eorptol έγραψε:Έτσι είναι το πρωτάθλημα έχει δρόμο πολύ φέτοςOdi έγραψε:Ε όχι και τέλειωσε το πανηγύρι.Ο γαύρος έχει να έρθει Τούμπα,να πάει Λεωφόρο,να παίξει ξανά με Τρίπολη,Ατρόμητο,Παναιτωλικό.Ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα.