Ζήσης Βρύζας
Re: Ζήσης Βρύζας
τι να αναλυσει κανεις για αυτον τον τεχνικο διευθυντη?
- τα μενω φευγω?
- το σαχη της καρδιας μας για τον οποιο εκοβε το χερι του για την τιμιοτητα του?
- το οτι εφυγε και παριστανε το νερουλα στην εθνικη?
- την ιστορια με το βαζελο και την "ηρωικη" αρπαγη του την τελευταια στιγμη?
- το ποσοστο επιτυχιας στις μεταγραφες που αγγιζει το 10%?
- την υποθεση μπολονι?
- τους μπερετοδωνηδες?
- το οτι κουβαλησε ολη την κλικα της εθνικης?
- τον πολεμο στο στεφενς απο την πρωτη στιγμη?
- τις συνεργασιες με τους πιο κλεφτοκοταδες μανατζαρεους?
ποσα φαγωματα, ποσες μικροπρεπειες ποσες αποτυχιες ποσα ποσα ποσα ακομα???
ειναι να απορει κανεις πως επιβιωνουν κατι τετοιοι (...) στην παε ΠΑΟΚ...ειναι σαν την μεδουσα που κοβεις ενα κεφαλι και βγαινουν δυο...
τελος παντων ειπαμε περασμενα ξεχασμενα...βρυζα εσυ σουπερ σταρ...
Επεξεργάστηκε.
Roman
- τα μενω φευγω?
- το σαχη της καρδιας μας για τον οποιο εκοβε το χερι του για την τιμιοτητα του?
- το οτι εφυγε και παριστανε το νερουλα στην εθνικη?
- την ιστορια με το βαζελο και την "ηρωικη" αρπαγη του την τελευταια στιγμη?
- το ποσοστο επιτυχιας στις μεταγραφες που αγγιζει το 10%?
- την υποθεση μπολονι?
- τους μπερετοδωνηδες?
- το οτι κουβαλησε ολη την κλικα της εθνικης?
- τον πολεμο στο στεφενς απο την πρωτη στιγμη?
- τις συνεργασιες με τους πιο κλεφτοκοταδες μανατζαρεους?
ποσα φαγωματα, ποσες μικροπρεπειες ποσες αποτυχιες ποσα ποσα ποσα ακομα???
ειναι να απορει κανεις πως επιβιωνουν κατι τετοιοι (...) στην παε ΠΑΟΚ...ειναι σαν την μεδουσα που κοβεις ενα κεφαλι και βγαινουν δυο...
τελος παντων ειπαμε περασμενα ξεχασμενα...βρυζα εσυ σουπερ σταρ...
Επεξεργάστηκε.
Roman
- Μπαρκαρούτσος
δεν ξερω τιποτα για καποιο αρθρο αλλα ειδα εναν ψιλοχαμο σε διαφορα τοπικ χωρις να καταλαβω τι παιχτηκε επακριβως...
- Μπαρκαρούτσος
http://www.paokmania.gr/podosfairo/7713 ... diefthynti
Ολική ανεπάρκεια τεχνικού διευθυντή!
Τι και αν ο προπονητής της ομάδας ζήτησε οι παίχτες που θα ρθούν να έχουν αποκτηθεί εγκαίρως ώστε να προλάβουν τον κρίσιμο αγωνιστικό γολγοθά του Ιανουαρίου; Για τον Βρύζα πέρα βρέχει.....
Αν η ομάδα με το ελλιπέστατο σημερινό ρόστερ δεν καταφέρει να ανταπεξέλθει στο βαρύτατο αγωνιστικό πρόγραμμα του Ιανουαρίου πιθανότατα θα χάσει και το προβάδισμα στο πρωτάθλημα. Ο Αναστασιάδης έχει ζητήσει εδώ και καιρό 3 παίχτες οι οποίοι να είναι ετοιμοπόλεμοι και να είναι στη Θεσσαλονίκη στις 1/1/2015. Υποτίθεται ότι η προεργασία για κάτι τέτοιο έχει γίνει από τον Οκτώβρη. Αντ' αυτού όχι μόνο δεν έχει έρθει κανένας πάιχτης, αλλά υπάρχει παταγώδης αποτυχία ακόμα και στην ανανέωση συμβολαίων (Κατσικάς. Τσανδάρης) με την ομάδα να αποδυναμώνεται.
Ολική ευθύνη για αυτήν την κατάσταση έχει ο Ζήσης Βρύζας ο οποίος παρότι έχει το πράσινο φώς από Σαββίδη και λίστα με παίχτες που έχουν πάρει το ΟΚ από τον Άγγελο Αναστασιάδη, δεν έχει καταφέρει να κλείσει κανέναν ποδοσφαιριστή αλλά αντ' αυτού κωλλισιεργεί ψάχνοντας υποτιθέμενα λαυράκια της τελευταίας στιγμής....
Ο χρόνος που χάνεται είναι δυστυχώς ολέθριος.
Σε λίγο θα φταίει ο άμπαλος ο Αναστασιάδης που θα έχει βάλει τον Σαλπιγγίδη δεξί μπάκ και ο Βρύζας θα ψάχνει να φέρει τον νέο Μπερέτα....
Υ.Γ. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, το κείμενο συνυπογράφεται από όλη τη διαχειριστική ομάδα του paokmania, πλην του rainmaker.
Ολική ανεπάρκεια τεχνικού διευθυντή!
Τι και αν ο προπονητής της ομάδας ζήτησε οι παίχτες που θα ρθούν να έχουν αποκτηθεί εγκαίρως ώστε να προλάβουν τον κρίσιμο αγωνιστικό γολγοθά του Ιανουαρίου; Για τον Βρύζα πέρα βρέχει.....
Αν η ομάδα με το ελλιπέστατο σημερινό ρόστερ δεν καταφέρει να ανταπεξέλθει στο βαρύτατο αγωνιστικό πρόγραμμα του Ιανουαρίου πιθανότατα θα χάσει και το προβάδισμα στο πρωτάθλημα. Ο Αναστασιάδης έχει ζητήσει εδώ και καιρό 3 παίχτες οι οποίοι να είναι ετοιμοπόλεμοι και να είναι στη Θεσσαλονίκη στις 1/1/2015. Υποτίθεται ότι η προεργασία για κάτι τέτοιο έχει γίνει από τον Οκτώβρη. Αντ' αυτού όχι μόνο δεν έχει έρθει κανένας πάιχτης, αλλά υπάρχει παταγώδης αποτυχία ακόμα και στην ανανέωση συμβολαίων (Κατσικάς. Τσανδάρης) με την ομάδα να αποδυναμώνεται.
Ολική ευθύνη για αυτήν την κατάσταση έχει ο Ζήσης Βρύζας ο οποίος παρότι έχει το πράσινο φώς από Σαββίδη και λίστα με παίχτες που έχουν πάρει το ΟΚ από τον Άγγελο Αναστασιάδη, δεν έχει καταφέρει να κλείσει κανέναν ποδοσφαιριστή αλλά αντ' αυτού κωλλισιεργεί ψάχνοντας υποτιθέμενα λαυράκια της τελευταίας στιγμής....
Ο χρόνος που χάνεται είναι δυστυχώς ολέθριος.
Σε λίγο θα φταίει ο άμπαλος ο Αναστασιάδης που θα έχει βάλει τον Σαλπιγγίδη δεξί μπάκ και ο Βρύζας θα ψάχνει να φέρει τον νέο Μπερέτα....
Υ.Γ. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, το κείμενο συνυπογράφεται από όλη τη διαχειριστική ομάδα του paokmania, πλην του rainmaker.
κοιτα αν το δεις τυπικα το θεμα δεν υπαρχει καμια καθυστερηση στα μεταγραφικα του ΠΑΟΚ...εχουμε ακομα ενα μην κλπ...αυτο που πληρωνουμε ομως ειναι το καλοκαιρι...τωρα για το ποιος φταιει για τον καλοκαιρινο σχεδιασμο δεν ξερω...μην ειναι ο βρυζας ή ο αγγελος ή ο ιβαν ή ολοι μαζι...οποτε το κειμενο ισως ειναι λιγο ακαιρο...ισως θα επρεπε να ειχαν γραφτει πολυ πιο νωρις καποια πραγματα για το βρυζα και ολα αυτα που εχει κανει στον ΠΑΟΚ...
το οτι χρειαζομαστε ενισχυση αμεσα για να μεινουμε στην κουρσα του πρωταθληματος ειναι σιγουρο...το κατα ποσο ειναι εφικτο να γινει εφικτο αυτο πλεον δεν το ξερω...ολα αυτα ξαναλεω ειναι λαθη του καλοκαιριου και οχι του χειμωνα...
το οτι χρειαζομαστε ενισχυση αμεσα για να μεινουμε στην κουρσα του πρωταθληματος ειναι σιγουρο...το κατα ποσο ειναι εφικτο να γινει εφικτο αυτο πλεον δεν το ξερω...ολα αυτα ξαναλεω ειναι λαθη του καλοκαιριου και οχι του χειμωνα...
Αποκωδικοποιούμε διαφορετικά τα γεγονότα φίλε μου. Αυτό κατάλαβα. Καλή χρονιά.astnord έγραψε:Νομίζω ότι ξέρω να γράφω σωστά ελληνικά.
ΑΠΟ το μπόλονι ΚΑΙ ΜΕΤΑ έχει φερθεί ..............
Τι δεν καταλαβαίνεις ρε paok87?
- desperando
- Επικοινωνία:
παντως αν η εταιρια ΠΑΕ ΠΑΟΚ λειτουργουσε σωστα και τηρουσε το οργανογραμμα της δεν θα μιλουσαμε ποτε για ασυνεννοησια μεταξυ Τ Δ και προπονητη.
καλως ή κακως ο προπονητης ειναι υφισταμενος του Τ Δ και ειναι υποχρεωμενος μετα την εκθεση του για τις ελλειψης σε θεσεις και χαρακτηριστηκα να δεχτει τις επιλογες του Τ Δ.
βεβαια ολα τα παραπανω ισχυουν για ομαδες με σωστη λειτουργια,σε αντιθεση με τον ΠΑΟΚ που σε μια επιτυχημενη μεταγραφη ολοι τονιζουν την συμβολη τους σε αυτην ,ενω σε μια αποτυχημενη ολι σφυριζουν αδιαφορα
καλως ή κακως ο προπονητης ειναι υφισταμενος του Τ Δ και ειναι υποχρεωμενος μετα την εκθεση του για τις ελλειψης σε θεσεις και χαρακτηριστηκα να δεχτει τις επιλογες του Τ Δ.
βεβαια ολα τα παραπανω ισχυουν για ομαδες με σωστη λειτουργια,σε αντιθεση με τον ΠΑΟΚ που σε μια επιτυχημενη μεταγραφη ολοι τονιζουν την συμβολη τους σε αυτην ,ενω σε μια αποτυχημενη ολι σφυριζουν αδιαφορα

Καμία ειρωνία.kataramenos5 έγραψε:Να απαντησω στο ιδιο ύφος?Ηθελε ο λαοπρόβλητος -ατσαλάκωτος ηγέτης να μας βγαλει Τσ .Λ αλλα δε τον άφηνε ο ρουμάνος.Χα.
ΥΓ τι καταλαβες με την ειρωνεια?Μεγάλη μαγκια.
Αν όμως ακόμα υπάρχουν υποστηρικτές Μπόλονι (και άλλων τουριστών τύπου Στέφενς), μετά το ξεφτύλισμα που τους έκανε φέτος ο ΑΑ, τότε υπάρχει σύγχυση (για να το πω ευγενικά) στα μυαλά. Για να μη μιλήσω για τη συμπεριφορά του που δίχασε το λαό. Μόνο και μόνο από αυτό θα έπρεπε να συχτιρίζεται.
Καλή χρονιά και σε σένα.
ρε συ αθηναιε μου συγκρινεις τελειως ξεχωριστες καταστασεις...απο τη μια εχεις ξενους προπονητες που οχι μονο δε στηριχτηκαν απο το μηχανισμο του ΠΑΟΚ αλλα πολεμηθηκαν με τον πιο σιχαμερο τροπο απο την αρχη και απο την αλλη εχεις τον αγγελο ο οποιος τον ΠΑΟΚ τον ξερει απ εξω και ανακατωτα και η ομαδα που δουλευει ειναι αποκλειστικα δικη του...μην το ψαχνεις αλλες τελειως καταστασεις σαν να συγκρινεις πεπονια με ντοματες...αμα θες μπορω να σου αναλυσω υπο ποιες συνθηκες δουλεψαν ο μπολονι με το στεφενς στον ΠΑΟΚ και αν τους επιτραπηκε να αναδειξουν εργο...
- kataramenos5
paok87
για να αποκωδικοποιήσεις κάτι, πρέπει αυτό το κάτι να είναι γραμμένο σε κάποιο είδος κώδικα.
Αυτά που έγραψα δεν είναι κωδικοποιημένα αλλά απλά ελληνικά.
Στα κάκαλα μου κι ο μπόλονι κι ο στέφενς κι ο γκαρσία.
Αν εσύ βλέπεις ότι ο ΖΒ ξηγήθηκε αντρίκια, παντελονάτα, κιμπάρικα, ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΑ στις περιπτώσεις που αναφέρει κι αδερφός sera4 τότε τι να πώ?
Ίσως να με έχουν ξεπεράσει τα γεγονότα και λόγω ηλικίας δεν μπορώ να ακολουθήσω την μετεξέλιξη του dna του παοκτσή.Αλλά επειδή είμαι πια μεγάλος για να αλλάξω, προτιμώ να συνεχίσω όπως γνώρισα και διδάχθηκα εγώ ΠΑΟΚ.
Τότε που τον παοκτσή τον μετρούσαν όλοι αλλιώς γιατί δεν σήκωνε πολλά-πολλά, γιατί τον πούστη τον έλεγε πούστη και τον μάγκα τον έλεγε μάγκα και αρχιδάτο.
Τέλος από μένα εδώ χρονιάρες μέρες.
Σου εύχομαι καλή χρονιά με υγεία και τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή.
για να αποκωδικοποιήσεις κάτι, πρέπει αυτό το κάτι να είναι γραμμένο σε κάποιο είδος κώδικα.
Αυτά που έγραψα δεν είναι κωδικοποιημένα αλλά απλά ελληνικά.
Στα κάκαλα μου κι ο μπόλονι κι ο στέφενς κι ο γκαρσία.
Αν εσύ βλέπεις ότι ο ΖΒ ξηγήθηκε αντρίκια, παντελονάτα, κιμπάρικα, ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΑ στις περιπτώσεις που αναφέρει κι αδερφός sera4 τότε τι να πώ?
Ίσως να με έχουν ξεπεράσει τα γεγονότα και λόγω ηλικίας δεν μπορώ να ακολουθήσω την μετεξέλιξη του dna του παοκτσή.Αλλά επειδή είμαι πια μεγάλος για να αλλάξω, προτιμώ να συνεχίσω όπως γνώρισα και διδάχθηκα εγώ ΠΑΟΚ.
Τότε που τον παοκτσή τον μετρούσαν όλοι αλλιώς γιατί δεν σήκωνε πολλά-πολλά, γιατί τον πούστη τον έλεγε πούστη και τον μάγκα τον έλεγε μάγκα και αρχιδάτο.
Τέλος από μένα εδώ χρονιάρες μέρες.
Σου εύχομαι καλή χρονιά με υγεία και τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή.
Συμφωνώ μέχρι τελείας με τον Sera4, υπάρχουν πολλά ράμματα για τη γούνα του νυν Τ.Δ. και εγώ ως Μπολονικός του έχω σούρει διάφορα στο παρελθόν. Αλλά αυτό το Πρωτοχρονιάτικο κράξιμο δεν είμαι σίγουρος ότι συνεισφέρει στον κοινό σκοπό πού είναι η ενδυνάμωση της ομάδας σε αυτήν την μεταγραφική περίοδο, την οποία ενδυνάμωση διαχειρίζεται κυρίως o Ζ.Β. και θα περίμενα τα αποτελέσματα της σε λίγες ημέρες και όχι από τις 31/12. Ελπίζω όλα αυτά να είναι για το καλό της ομάδας μας και Καλή Παοκτσηδικη Χρονιά σε όλους μας, συμπεριλαμβανομένου και του Ζ.Β. 

Πάμε 4/1 και ακόμη να καταλάβω γιατί βγήκες και έκανες μια άστοχη δήλωση περί κλεισμένου παίχτη πριν το 15..
από την άλλη το ινπαοκ κατευθείαν να δώσει φώτο παθιασμένου ΖΒ για να καλύψει την άστοχη δήλωση περί μεταγραφών.
BFFE ξέρω γω και έτσι???

από την άλλη το ινπαοκ κατευθείαν να δώσει φώτο παθιασμένου ΖΒ για να καλύψει την άστοχη δήλωση περί μεταγραφών.

BFFE ξέρω γω και έτσι???

31-12 ΤΡΕΙς ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
Χριστουγεννιατικο ΠΑΟΚτσηδικο ανεκδοτο
Τελειωνε Ζηση βαλτα κονε , δεν ξερω πως ,θελουμε παικτες αμεσα.
Μεχρι να παιξουν, θα περασουν και 3 βδομαδες ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, σε περιπτωση γκελας εσυ θα δεχτεις τα πυρα.
Απο τοτε που εκλεισες την πωληση του βιερινια περασαν 3 χρονια δεν στεκει πελον δικαιολογια δεν ειμαι καλος στις διαπραγματευσεις, και εμεις τι να κανουμε ρε ζηση?

Χριστουγεννιατικο ΠΑΟΚτσηδικο ανεκδοτο
Τελειωνε Ζηση βαλτα κονε , δεν ξερω πως ,θελουμε παικτες αμεσα.
Μεχρι να παιξουν, θα περασουν και 3 βδομαδες ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, σε περιπτωση γκελας εσυ θα δεχτεις τα πυρα.
Απο τοτε που εκλεισες την πωληση του βιερινια περασαν 3 χρονια δεν στεκει πελον δικαιολογια δεν ειμαι καλος στις διαπραγματευσεις, και εμεις τι να κανουμε ρε ζηση?
- PAOK_Antarctica