Τηλεοπτικά δικαιώματα

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
11121969solitario

Δημοσίευση από 11121969solitario »

Μάλλον ξεχνάτε όλοι ότι έρχονται εκλογές και ότι τα πράγματα θα αλλάξουν.Επίσης ορισμένοι μου δίνετε την εντύπωση ότι ζείτε σε άλλη χώρα και μιλάτε για βελτίωση της συμφωνίας σε βάθος χρόνου, όταν η ιστορία έχει δείξει ότι στην Ελλάδα όλα αλλάζουν από στιγμή σε στιγμή.Και ότι ο καθένας αθετεί το λόγο του ανάλογα με το τι τον συμφέρει κάθε φορά.Κάποιοι που σήμερα είναι υπουργοί σε λίγο καιρό θα είναι απλοί βουλευτές και δεν θα μπορούν να επηρρεάζουν καταστάσεις.Και μάλιστα βουλευτές της αντιπολίτευσης.

Το ερώτημα είναι εμείς θέλουμε να δεσμευτούμε τώρα για κάτι που μπορεί να αλλάξει λίαν συντόμως?Και αν ναι γιατί?
Εχουμε εναλλακτική?Ναι η όχι και γιατί?
Αυτά πρέπει να απαντηθουν και τα υπόλοιπα είναι για να γεμίζουμε σελίδες.
Άβαταρ μέλους
11121969solitario

Χαίρομαι που βλέπεις την ουσία και όχι το περιτύλιγμα.
Άβαταρ μέλους
11121969solitario

Ασε να μιλήσει η ίδια η ΠΑΕ φώτη και μετά μιλάμε.Ας μην κάνουμε εικασίες.
Άβαταρ μέλους
11121969solitario

Τα αυτονόητα λέει.Γιαυτό η ένσταση μου για τη δέσμευση και τη χρησιμότητα - σκοπιμότητα της.
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Διαβασα προσεκτικα ολα τα σχολια και τις παραπομπες!!!!

Δε μπορω να πω οτι η χθεσινη μου αποψη εχει αλλαξει!!! Οχι οτι η γνωμη μου ειναι καθοριστικης σημασιας, τουναντιον, δεν παυω ομως να πιστευω οτι με βαση τα παροντα στοιχεια εχω αδικηθει σαν ΠΑΟΚ.
Σιγουρα παιζουν το ρολο τους και καποιες παραμετροι τις οποιες δε δυναμαι να γνωριζω. Η διοικηση γνωριζει σιγουρα καλυτερα!!!

Παρ' ολα αυτα, θεωρω σωστο, καποια στιγμη να γινει μια επισημη αναφορα εκ μερους της διοικησης, για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις.
Ως τοτε ο μονος γνωμονας αξιολογησης, για μενα, θα ειναι τα νουμερα που δωθηκαν στη δημοσιοτητα.
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Παρακολουθώ τη συζήτηση από την αρχή. Έχω διαβάσει όλα τα ποστς και ταυρόχρονα παρακολουθώ και τις εξελίξεις.

Ένα θέλω να πω.
Χαίρομαι που τελικά φαίνεται να υπάρχει μια κάποια σύγκλιση ανάμεσά μας παρόλο που υπάρχουν κάποιες διαφορετικές οπτικές.

Είναι δείγμα υγειούς σκέψης από αρκετούς οπαδούς της ομάδας που αγαπάμε όλοι.
Στην τελική εγώ αυτό κρατάω και γουστάρω.
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Πολύ Σωκρατικός είσαι ρε Πλάτωνα :lol:
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Κυνικος θα ελεγα...

Εκ των πραγματων ρεαλιστης και ορθολογικος...

Αδικο εχω?
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Αυτα παλι μονο ο ΠΑΟΚ τα κανει...

Στο αψε σβησε βγηκαμε off topic εξαιτιας της κορινθιακης ελιας της καρινικης καλλονης εκ Σουδαν και λατινικης Ασιας Begeen Naxter...

Γι' αυτο και σας αγαπω ολους...ατιθασα νιατα...

Αμαν πια...με παρασυρατε και βγηκα κι εγω off topic... :lol: :lol: :)
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

diniko80 έγραψε:
οποιος απο τη διοικηση του ΠΑΟΚ υπογραψει μια ντε φακτο αναγνωριση της εμπορικοτητας του ΠΑΟΚ σε χαμηλα ποσοστα ειναι υπολογος στην ιστορια του ΠΑΟΚ και εσυ συμφωνεις...
diniko πιάστηκες από μια πρόταση σε ένα άρθρο που είναι μια σελίδα, το υπόλοιπο του άρθρου λέει καθαρά τι εννοεί για τι κατάσταση και κατά τι γνώμη μου είναι και το πιο μεστό και ενδιαφέρον από όλα όσα έχουν γραφτεί. αν πρέπει να καθόμαστε να λέμε συμφωνούμε σε αυτή τι λέξη, διαφωνούμε στην άλλη σε άρθρα μιας σελίδας θα χάσουμε το μπούσουλα.σε αυτές τις λέξεις που λέει ο cannibal εσύ βάλε τις δικες σου λέξεις, εσύ διαφωνείς στην ουσία του κειμένου?

όπως έχεις πει εσύ ο ίδιος σε κάποιο άλλο post , σε μια ανάλογη παρεξήγηση : " λες και τώρα γνωριστήκαμε...".
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

αρχίζω και καταλαβαίνω το σκεπτικό τις διοίκησις , ότι δηλαδή για του χρόνου θα πάρει 2 εκ euro περισσότερα χωρίς να πληρώσει ρήτρες και π@π@ριές και μετά του χρόνου θα υπάρχει επαναδιαπραγμάτευση τις εμπορικότητας.

ελπίζω να είναι έτσι
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Η μπαλαντα του κυρ-Μεντιου....

Μονο αυτο εχω να πω αδερφε Καρινα....
Άβαταρ μέλους
11121969solitario

Εντωμεταξύ αρχίσαμε ήδη να ακούμε από το πρωί στα ραδιόφωνα ότι δεν κάνουμε sold out,ότι μια ομάδα όταν έχει κόσμο δε χρειάζεται να το φωνάζει(Αρης)γιατί αυτό φαίνεται και άλλα τέτοια ευχάριστα.Να δείτε σε λίγο τι άλλο θα λένε.Αυτά για όσους γνωρίζουν τι θα πεί προπαγάνδα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος 11121969solitario την Πέμ 23 Οκτ 2008, 13:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Πλάκα κάνω, πάντως δεν έχεις πολύ άδικο, είναι όμως πιο ισχυρό το σημείο που λες ότι η διοίκηση ξέρει καλύτερα, από το σημείο που λές ...μέχρι τότε νιώθω αδικημένος!

Καταλαβαίνεις ότι μόνο ένα από τα δύο μπορεί να είναι σωστό.
Λογικα αν κάνεις την παραδοχή ότι η διοίκηση ξέρει και είναι αξιόπιστη, τότε πρέπει και να δεχθείς ότι η επιλογή της είναι η καλύτερη δυνατή δεδομένων των συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί εδώ και χρόνια ανυποληψίας και δεδομένου του ότι θα μπορούσε εύκολα να μείνει απέξω από τη συμφωνία και να πάμε να διαπραγματευτούμε μόνοι μας.

Τώρα αν αυτό που θέλεις να πεις είναι ότι η διοίκηση έχει καλή πρόθεση, αλλά δεν έχει την εμπειρία να χειριστεί μια τέτοια συμφωνία, αυτό είναι άλλο θέμα. Άλλη τοποθέτηση.

Κατα τα άλλα ΠΑΟΚ είσαι.
petrospaok

Δημοσίευση από petrospaok »

Αν αναλογιστουμε οτι του χρονου με το φετινο συμβολαιο με τη nova θα παιρναμε 2εκ. και τωρα με την κεντρικη διαχειρηση θα παρουμε 4εκ. τοτε σιγουρα η διοικηση εκανε τη σωστη επιλογη.Ακομη και αν αδικουμαστε απο την εμπορικη αξια παλι για του χρονου ειμαστε +2εκ. απο το παλιο συμβολαιο.Ελπιζω οπως ολοι η εμπορικη αξια να αλλαζει και ετσι απο τη σεζον 2010-11 να κερδισουμε ακομη περισσοτερα.Πιστευω πως η επιλογη της διοικησης ηταν η καλυτερη δυνατη.Σκεφτειται πως αν μεναμε μονοι μας θα παιζαμε σε πολυ αντιεμπορικες ωρες οπως το μεσημερι που δε θα μας εξασφαλιζε και τα μεγαλυτερα ποσοστα τηλεθεασης.Ακομη θα ερχομασταν κοντρα στη superleague με συνεπειες πιθανον διαιτητικες και ισως χειροτερη αντιμετωπιση σε πειθαρχικα θεματα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”