πωληση που ρε marley? δεν μιλαμε για την ταλενταρα που σφαζονται στα ποδια του..marley 4 έγραψε:οκ πωληση να παρεις κανενα φραγκοguardian4 έγραψε:Απ τη μια εχει συμβολαιο μεχρι το 16.
Απ την αλλη αν λογαριαζει να μας εγκαταληψει σε ενα χρονο
Ο ΠΑΟΚ εχει δικαιωμα να προωθησει αλλο πιτσιρικα που θελει να βοηθησει πιο μακροθεσμα τον συλλογο.
Τοσο απλα μαρλει.
αν μεινει κερκιδα 1.5 χρονο τι θα κερδισεις?
32.Θεοφάνης Τζανδάρης
Re: 32.Θεοφάνης Τζανδάρης
- navigator11
Κάτι καλαμπούρια διάψευσης ενδιαφέροντος των πρωτομαστόρων της εγκληματικής οργάνωσης για τον παίκτη τονώνουν έντονα τους κοιλιακούς μου.
Ρε, λέτε να βρίσκεται σε τόσο προχωρημένη αποσύνθεση ο γκέϋς αγωνιστικά και να τον έχει προσεγγίσει;;
Ρε, λέτε να βρίσκεται σε τόσο προχωρημένη αποσύνθεση ο γκέϋς αγωνιστικά και να τον έχει προσεγγίσει;;
- Kid Shelleen
Στους Βέλγους της Σερκλ Μπριζ αντί του Μάρτενς.sic-4 έγραψε:πωληση που ρε marley? δεν μιλαμε για την ταλενταρα που σφαζονται στα ποδια του..marley 4 έγραψε:οκ πωληση να παρεις κανενα φραγκοguardian4 έγραψε:Απ τη μια εχει συμβολαιο μεχρι το 16.
Ο ΠΑΟΚ εχει δικαιωμα να προωθησει αλλο πιτσιρικα που θελει να βοηθησει πιο μακροθεσμα τον συλλογο.
Τοσο απλα μαρλει.

Θα τους πείσουμε ότι με τον Τζανδάρη ο στόχος δεν θα είναι η παραμονή, αλλά το πρωτάθλημα Β εθνικής.
Πέρα από την πλάκα είναι αφορμή να προβληματιστεί λιγάκι ο παίκτης σχετικά με την αξία και τις απαιτήσεις του αυτήν την στιγμή. Γιατί βρέθηκαν κάποιοι που δίνουν 300000 για μισό χρόνο στον παγκίτη του πρωτοπόρου του ελληνικού πρωταθλήματος που δεν έχει παίξει ούτε ένα ενενηντάλεπτο, ενώ δεν βρέθηκε κανείς που να δίνει παρόμοιο ποσό στον βασικό και αναντικατάστατο χαφ του πρωτοπόρου που δεν έχει χάσει ούτε ενενηντάλεπτο.
Ας ευχαριστεί λοιπόν την τύχη του, τον Άγγελο, τις συγκυρίες ή ο,τιδήποτε άλλο τον έφερε ξαφνικά στο προσκήνιο μιας τέτοιας ομάδας, πριν το παίξει Βασιλάκης Καΐλας. Στην τελική δεν μπορώ να θυμηθώ παίκτη του ΠΑΟΚ επί Σαββίδη που πληρώθηκε λιγότερο από ό,τι άξιζε. Για το ανάποδο όμως θα μπορούσα να αναφέρω ουκ ολίγους.
- desperando
- Επικοινωνία:
α ρε φανη φανη πως τα καταφερες ετσι?
λιγο οι διθυραμβοι του προπονητη σου για την δουλεια σου,λιγο το οτι εχεις ισως τον πιο βρομερο ελληνα μανατζερ ηρθε και εδεσε το γλυκο και απο κει που ησουν απο τα αγαπημενα προσοπα στην Τουμπα τωρα οι περισσοτεροι θελουν το αιμα σου στο πιατο και το δελτιο σου στον τοιχο.
δυστυχως δεν καταλαβες ακομα οτι ο ποδοσφαιριστης ειναι ενας συγχρονος μονομαχος ειναι αγαπητος στο κοινο οσο προσφερει σε αυτο αυτα που θελει να βλεπει,απο την στιγμη που σταματαει να τα προσφερει ειναι ΄΄νεκρος΄΄.
ελπιζω (για το καλο το δικο σου,γιατι η ομαδα σιγουρα θα βρει πολυ ευκολα να σε αντικαταστησει) να ερθεις στα συγκαλα σου και να υπογραψεις το συμβολαιο που σε προτεινε η ομαδα και να κανεις και μια δηλωση η οποια θα δειχνει το ποσο ηθελες να μεινεις στην ομαδα και οτι ποτε δεν σκεφτηκες να φυγεις και οτι δεν υπηρχε κανενα θεμα με το οικονομικο. σε διαφορετικη περιπτωση αν μεινεις θα περασεις δυσκολα
λιγο οι διθυραμβοι του προπονητη σου για την δουλεια σου,λιγο το οτι εχεις ισως τον πιο βρομερο ελληνα μανατζερ ηρθε και εδεσε το γλυκο και απο κει που ησουν απο τα αγαπημενα προσοπα στην Τουμπα τωρα οι περισσοτεροι θελουν το αιμα σου στο πιατο και το δελτιο σου στον τοιχο.
δυστυχως δεν καταλαβες ακομα οτι ο ποδοσφαιριστης ειναι ενας συγχρονος μονομαχος ειναι αγαπητος στο κοινο οσο προσφερει σε αυτο αυτα που θελει να βλεπει,απο την στιγμη που σταματαει να τα προσφερει ειναι ΄΄νεκρος΄΄.
ελπιζω (για το καλο το δικο σου,γιατι η ομαδα σιγουρα θα βρει πολυ ευκολα να σε αντικαταστησει) να ερθεις στα συγκαλα σου και να υπογραψεις το συμβολαιο που σε προτεινε η ομαδα και να κανεις και μια δηλωση η οποια θα δειχνει το ποσο ηθελες να μεινεις στην ομαδα και οτι ποτε δεν σκεφτηκες να φυγεις και οτι δεν υπηρχε κανενα θεμα με το οικονομικο. σε διαφορετικη περιπτωση αν μεινεις θα περασεις δυσκολα
και ελευθερος να φυγει ο ΠΑΟΚ δικαιουται τροφεια αρα ηομαδα δεν καιγεται καθολουmarley 4 έγραψε:οκ πωληση να παρεις κανενα φραγκοguardian4 έγραψε:Απ τη μια εχει συμβολαιο μεχρι το 16.
Τοσο απλα μαρλει.
Έχει καμιά δεκαπενταριά μέρες που έμαθα για αυτό το «ενδιαφέρον» (άρα μπορεί να είναι ακόμη πιο παλιό το «θέμα»), αλλά δεν έγραψα τίποτα, γιατί ήταν απλώς ανεπιβεβαίωτη φήμη.navigator11 έγραψε:Κάτι καλαμπούρια διάψευσης ενδιαφέροντος των πρωτομαστόρων της εγκληματικής οργάνωσης για τον παίκτη τονώνουν έντονα τους κοιλιακούς μου.
Ίσως παιχνιδάκι του μάνατζερ για να τσιμπήσει κάτι καλύτερο.
Ίσως απλή διασπορά φήμης από τους «κύκλους» του αντιπάλου, με σκοπό να μας κάνει άνω-κάτω.
Αν ήμουν 21χρονος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, με τετράμηνη παρουσία στην ενδεκάδα και μου πρότειναν τετραετές με 340 χιλιάρικα (ήτοι εξασφάλιση για τα επόμενα 20 τουλάχιστον χρόνια της ζωής μου, ακόμη κι αν τραυματιστώ αύριο), θα υπέγραφα χτες.
Αν ήμουν ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ο ίδιος ποδοσφαιριστής απέρριπτε αυτό το συμβόλαιο, θα του έκανα - όχι τώρα - σε τρεις μήνες νέα μειωμένη πρόταση, π.χ. 300 χιλιάρικα.
Ευτυχώς που δεν είμαι σε καμιά από τις δύο θέσεις.

- ΑποστόληςΑ
Νομίζω κι εγώ ότι το θέμα Τζανδάρη οφείλεται στα παιχνίδια που θέλει να παίξει ο manager του, αλλά οπωσδήποτε φέρει ευθύνη και ο ίδιος, που τον επέλεξε. Λογικά κάποια στιγμή θα σμυφωνήσει με τον ΠΑΟΚ γιατί δεν πιστεύω ότι μπορεί να βρει άλλη αξιόπιστη πρόταση.
Άλλαξε τον manager σου προν σε σιχαθεί ο κόσμος!
Άλλαξε τον manager σου προν σε σιχαθεί ο κόσμος!
Εκφράστηκα με καλά λόγια από την αρχή για τον παίκτη.
Τώρα οφείλω να πω ότι κάθε μέρα που περνάει πρέπει να μειώνεται η πρόταση....
Τώρα οφείλω να πω ότι κάθε μέρα που περνάει πρέπει να μειώνεται η πρόταση....
αυτο. η επομενη μας προταση πρεπει να ειναι χαμηλοτερη της αρχικης. σαν να του λεμε οποιος παιζει με τη φωτια, συνηθως καιγεται....stephanos έγραψε:Έχει καμιά δεκαπενταριά μέρες που έμαθα για αυτό το «ενδιαφέρον» (άρα μπορεί να είναι ακόμη πιο παλιό το «θέμα»), αλλά δεν έγραψα τίποτα, γιατί ήταν απλώς ανεπιβεβαίωτη φήμη.navigator11 έγραψε:Κάτι καλαμπούρια διάψευσης ενδιαφέροντος των πρωτομαστόρων της εγκληματικής οργάνωσης για τον παίκτη τονώνουν έντονα τους κοιλιακούς μου.
Ίσως παιχνιδάκι του μάνατζερ για να τσιμπήσει κάτι καλύτερο.
Ίσως απλή διασπορά φήμης από τους «κύκλους» του αντιπάλου, με σκοπό να μας κάνει άνω-κάτω.
Αν ήμουν 21χρονος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, με τετράμηνη παρουσία στην ενδεκάδα και μου πρότειναν τετραετές με 340 χιλιάρικα (ήτοι εξασφάλιση για τα επόμενα 20 τουλάχιστον χρόνια της ζωής μου, ακόμη κι αν τραυματιστώ αύριο), θα υπέγραφα χτες.
Αν ήμουν ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ο ίδιος ποδοσφαιριστής απέρριπτε αυτό το συμβόλαιο, θα του έκανα - όχι τώρα - σε τρεις μήνες νέα μειωμένη πρόταση, π.χ. 300 χιλιάρικα.
Ευτυχώς που δεν είμαι σε καμιά από τις δύο θέσεις.
Kid Shelleen έγραψε:Στους Βέλγους της Σερκλ Μπριζ αντί του Μάρτενς.sic-4 έγραψε:
πωληση που ρε marley? δεν μιλαμε για την ταλενταρα που σφαζονται στα ποδια του..![]()
Θα τους πείσουμε ότι με τον Τζανδάρη ο στόχος δεν θα είναι η παραμονή, αλλά το πρωτάθλημα Β εθνικής.
Πέρα από την πλάκα είναι αφορμή να προβληματιστεί λιγάκι ο παίκτης σχετικά με την αξία και τις απαιτήσεις του αυτήν την στιγμή. Γιατί βρέθηκαν κάποιοι που δίνουν 300000 για μισό χρόνο στον παγκίτη του πρωτοπόρου του ελληνικού πρωταθλήματος που δεν έχει παίξει ούτε ένα ενενηντάλεπτο, ενώ δεν βρέθηκε κανείς που να δίνει παρόμοιο ποσό στον βασικό και αναντικατάστατο χαφ του πρωτοπόρου που δεν έχει χάσει ούτε ενενηντάλεπτο.
Ας ευχαριστεί λοιπόν την τύχη του, τον Άγγελο, τις συγκυρίες ή ο,τιδήποτε άλλο τον έφερε ξαφνικά στο προσκήνιο μιας τέτοιας ομάδας, πριν το παίξει Βασιλάκης Καΐλας. Στην τελική δεν μπορώ να θυμηθώ παίκτη του ΠΑΟΚ επί Σαββίδη που πληρώθηκε λιγότερο από ό,τι άξιζε. Για το ανάποδο όμως θα μπορούσα να αναφέρω ουκ ολίγους.
Καλα, με τι περγαμηνες παει ο Βελγος και τι βιογραφικο εχει να παρουσιασει ο Τζανδαρης....
Αν με ρωτατε, καλα κανει και διαπραγματευεται ο μικρος. Πιστευει οτι αξιζει για πιο πολλα; Εχει καλως. Ας φερει προταση και ας φυγει. Αν δεν το κανει, απλα ο ΠΑΟΚ θα στραφει σε αλλο παιχτη και αυτος θα μεινει με 800 το μηνα μεχρι το '16. Κανενα προβλημα.
- Μπαρκαρούτσος
Αν πιστεύει ότι αξίζει πιο πολλά, να το δείξει στο γήπεδο.
Δεν έχουν όλοι εμπειρία σε εθνική ομάδα ανδρών, Champions' League, U.E.F.A. (ή/και Europa League) ή/και Euro/Mundial, ώστε να παίρνουν παραπάνω απ'όσα αξίζουν, λόγω βιογραφικού...
Martens;
Όχι, τον Σπυρόπουλο υπαινίσσομαι!
Δεν έχουν όλοι εμπειρία σε εθνική ομάδα ανδρών, Champions' League, U.E.F.A. (ή/και Europa League) ή/και Euro/Mundial, ώστε να παίρνουν παραπάνω απ'όσα αξίζουν, λόγω βιογραφικού...
Martens;
Όχι, τον Σπυρόπουλο υπαινίσσομαι!

Αυτο στις 29 Νοεμβριου.prist64 έγραψε:Φανη,πιστευω οτι αλλοι θα επρεπε να παρουν τις ευκαιριες ,που παιρνεις εσυ.
Θα σου δωσω μια συμβουλη ομως.
Παρε ενα τηλεφωνο τον Παναγιωτουδη,να σου πει πως ειναι εξω απο το μαντρι,
και μη το πολυσκεφτεις,τρεξε οσο προλαβαινεις ακομα.
Τσουκαλας,Γεωργιου,Ελευθεριαδης,Κοντεων,Ρουσσομανης,.............................
.........................................................................................................
Αν ειχα χρονο,θα σου εγραφα πολλους ταλαντουχους(πολυ καλυτερους απο σενα),
που δεν υπαρχουν πλεον στον ποδοσφαιρικο χαρτη.
Αντε αγορι μου,οσο προλαβαινεις και δεν θα χασεις.
Αυτο στις 29 Δεκεμβριουprist64 έγραψε:Φανη,το οτι δεν υπογραφεις,σημαινει(?) οτι πιστευεις στις δυνατοτητες σου
και εχεις φιλοδοξιες.
Αυτο ειναι καλο και σου το αναγνωριζω.
Ο μανατζερ σου ομως,εχει και αλλο παικτη στον Π.Α.Ο.Κ.
Και θα τον πηγαινε το καλοκαιρι στο εξωτερικο,αλλα δεν.............
Και μετα πηγε με τον μπαμπα του και εκλαιγε.
Και τωρα δεν υπογραφει κι αυτος.
Και την αλλη φορα θα παει με τη μαμα του.
Δεν ξερουμε τι θα γινει ομως.
Για δες το λιγο αλλιως.
Βεβαια και συ θα εχεις μπαμπα και μαμα(ευχομαι),αλλα θα πιασει τοπο η λυπητερη,
οπως με τον αλλο?
Για μενα παντως μη μασας.Ζητα κι αλλα,πιο πολλα,τοσα που να μη σου τα δωσουν.
Και φευγοντας παρε και τον αλλο μαζι,μη τυχον και λυπηθουνε τη μανα του.
Σημερα.......................................
Δεν ασχολουμαι αλλο μαζι σου,μπηκες στην μαυρη λιστα
Δεν ασχολουμαι αλλο μαζι σου,μπηκες στην μαυρη λιστα
- ΑποστόληςΑ
Ε, καλά να μην υπερβάλλουμε, όπως (για άλλους λόγους) κάναμε με τον Kace. Του πήρε τα μυαλά λίγο ο manager, αλλά πιστεύω ότι θα συμφωνήσει τελικά. Το ίδιο πιστεύω και για Κατσικά.
Αν έχουν δράμι μυαλό...
Αν έχουν δράμι μυαλό...