Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
βλέπω ότι με νύχια και με δόντια προσπαθείτε να περασετε την άποψη σας................. κριτική την αποκαλείτε αλλά είναι λάσπη..... αλλά είπαμε εσείς εχετε το καρπούζι εχετε και το μαχαίρι....................
Συμφωνω και γω με την σειρα μου,με τα υπολοιπα αδερφια εδω μεσα,οτι ειναι ντροπη τετοιο αρθρο στην κεντρικη!Δεν εχει ξεκινησει καν η μεταγραφικη περιοδος και εμεις εκει να κραξουμε!Οποιος εχει κατι εναντιον του καθε Βρυζα,του καθε σαλπιγγιδη,του καθε Αγγελου κλπ,ας τα κρατησει για την παρτη του,η' εστω ας καταγραψει την γνωμη του σε καποιο σχετικο θεμα,αλλα στην κεντρικη του paokmania τετοιο αρθρο???Το λιγοτερο,εμπαθεια!Αντε να πας μπροστα μετα,με τετοια μιρλα.....
- sourmenetes
- Moderator
Ποια αποψη μας ρε fidel???
Βγηκε μια αποψη απο την admin team.Θες να παμε λιγο στο τοπικ του βρυζα να δεις τι του σερνουν ολοι σχεδον εδω και 2-3 χρονια???
Και στο κατω κατω η admin team εχει μια αποψη.Οποιος θελει τη δεχεται οποιος δε θελει δε τη δεχεται.
Δηλαδη οταν ο προπονητης της κερκιδας τα χωνει στον αγγελο εκει δεν περναει αποψη??
Βγηκε μια αποψη απο την admin team.Θες να παμε λιγο στο τοπικ του βρυζα να δεις τι του σερνουν ολοι σχεδον εδω και 2-3 χρονια???
Και στο κατω κατω η admin team εχει μια αποψη.Οποιος θελει τη δεχεται οποιος δε θελει δε τη δεχεται.
Δηλαδη οταν ο προπονητης της κερκιδας τα χωνει στον αγγελο εκει δεν περναει αποψη??
- thanos-xanthi
sourme δεν εχω κανενα προβλημα να δειξω η να αποδειξω ποιος ειμαι
ξερεις τι εννοω, αλλο το ανυπογραφο, αλλο εστω αυτο το ονομα
την κωλοτουμπα αν χρειαστει ποιος θα την κανει?
αν δεν εχει σκαλωμα να υπογραψει κανενας, γιατι δεν το εγραψε με το ονομα του?
γνωριζεις οτι εχουν εγκριθει, οκ...
αρα γραφτηκε απο καποιο αγγελοσκυλο, που προφανως θελει να ριξει ολη την ευθυνη στον βρυζα
αρα λες, επειδη γραφονταν πραγματα για τον αγγελο μετα τις ηττες (οχι ομως στην κεντρικη, αλλα στο φορουμ)
τωρα πρεπει να κραξουμε και να πεταξουμε λασπη για τον τεχνικο διευθυντη με βαρεις χαρακτηρισμους
εγω δε βλεπω καμια αφυπνιση με τετοιου ειδους αρθρο, ουτε με τον τροπο που τα γραφει...το αντιθετο μαλιστα, ειδικα μερες που ειναι!!
συνεπως κι εγω μπορω να πω οτι αμα θελει η παναγια θα ενισχυθουμε
κι αν πατησει το κουμπι θα εχουμε καλες μεταγραφες
ξερεις τι εννοω, αλλο το ανυπογραφο, αλλο εστω αυτο το ονομα
την κωλοτουμπα αν χρειαστει ποιος θα την κανει?
αν δεν εχει σκαλωμα να υπογραψει κανενας, γιατι δεν το εγραψε με το ονομα του?
γνωριζεις οτι εχουν εγκριθει, οκ...
αρα γραφτηκε απο καποιο αγγελοσκυλο, που προφανως θελει να ριξει ολη την ευθυνη στον βρυζα
αρα λες, επειδη γραφονταν πραγματα για τον αγγελο μετα τις ηττες (οχι ομως στην κεντρικη, αλλα στο φορουμ)
τωρα πρεπει να κραξουμε και να πεταξουμε λασπη για τον τεχνικο διευθυντη με βαρεις χαρακτηρισμους
εγω δε βλεπω καμια αφυπνιση με τετοιου ειδους αρθρο, ουτε με τον τροπο που τα γραφει...το αντιθετο μαλιστα, ειδικα μερες που ειναι!!
συνεπως κι εγω μπορω να πω οτι αμα θελει η παναγια θα ενισχυθουμε
κι αν πατησει το κουμπι θα εχουμε καλες μεταγραφες
Μπορώ να έχω μία απάντηση;logios έγραψε:Ωραία, σε εμπιστευόμαστε και το εγραψε η admin team γιατί κάτι ξέρει από εμπιστες πηγές.
Τον λόγο της κοινοποίησης μπορείς να μας τον πεις;
Μπορεί να ασκήσει πίεση το PAOKMANIA στον Βρύζα ;
Να πει κάποια στιγμή σας τα ΄λεγα;
Να προστατέψει τον Αγγελο;
χα χα χα.. σωστος...desperando έγραψε:Επειδή μάλλον λόγο εορτών οι τις αντμιν τιμ Είναι απασχολημένη ας τους ενημερώσει κάποιος ότι ο αστροναύτης χακαρε τον λογαριασμό τους και ανέβασε άρθρο στην κεντρική με υπογραφή αντμιν τιμ
εδω τρωγομαστε μεταξυ μας να κοψουμε λιγο την γκρινια και ανεβαινει τετοιο αρθρο στην κεντρικη τετοια μερα...
Εμπάθεια δεν θα το έλεγα, ρεαλιστική ποροσέγγιση ναι. Η ιστορία έδειξε πως μετά τους Σορλέν και Λίνο έχει φέρει μόνο μετριότητες, το δε καλοκαίρι ΚΑΝΕΝΑΝ. Αλλουνού ήταν οι επιλογες... Ο ίδιος είχε δηλώσει πριν λίγες μέρες οτι το Σ/Κ που μας πέρασε θα έκλεινε παίκτη. Πού είναι; Έχετε καταλάβει οτι ο χρόνος πιέζει αφόρητα; Σάββατο παιχνίδι, Τετάρτη παιχνίδι, Κυριακή παιχνίδι! Πότε θα έρθουν οι παίκτες; Στις 31; Όταν ίσως όλα έχουν αλλάξει στη βαθμολογία; Και τι να τους κάνω τότε; Πού είναι ο περίφημος μεταγραφικός σχεδιασμός; Συμφωνώ με το κείμενο του μηχανικού (για να λυθεί η απορία σε κάποιους) και χτυπάω και εγώ το καμπανάκι!!! Όποιος το άκουσε το άκουσε. Αυτά για την ώρα, αν χρειαστεί θα επανέλθω!thios4 έγραψε:Συμφωνω και γω με την σειρα μου,με τα υπολοιπα αδερφια εδω μεσα,οτι ειναι ντροπη τετοιο αρθρο στην κεντρικη!Δεν εχει ξεκινησει καν η μεταγραφικη περιοδος και εμεις εκει να κραξουμε!Οποιος εχει κατι εναντιον του καθε Βρυζα,του καθε σαλπιγγιδη,του καθε Αγγελου κλπ,ας τα κρατησει για την παρτη του,η' εστω ας καταγραψει την γνωμη του σε καποιο σχετικο θεμα,αλλα στην κεντρικη του paokmania τετοιο αρθρο???Το λιγοτερο,εμπαθεια!Αντε να πας μπροστα μετα,με τετοια μιρλα.....
Να μην πεταχτεί στα σκουπίδια η μεγάλη φετινή ευκαιρία. Μόνο αυτό και τίποτε άλλο!logios έγραψε:Μπορώ να έχω μία απάντηση;logios έγραψε:Ωραία, σε εμπιστευόμαστε και το εγραψε η admin team γιατί κάτι ξέρει από εμπιστες πηγές.
Τον λόγο της κοινοποίησης μπορείς να μας τον πεις;
Μπορεί να ασκήσει πίεση το PAOKMANIA στον Βρύζα ;
Να πει κάποια στιγμή σας τα ΄λεγα;
Να προστατέψει τον Αγγελο;
sourmenetes έγραψε:Ποια αποψη μας ρε fidel???
αδελφέ έχω την δυνατότητα να γράψω άρθρο στην κεντρική και να κράζω όποιον θέλω χωρίς να τεκμηριώνω το τι λέω και σε ποιες πηγές βασίζεται?Δεν με νοιάζει το τι λέει ο καθένας στο forum, alla oi admin team που μπορεί και έχει την δύναμη να διαμορφώνει άποψη δεν το δέχομαι.....................σκοπος αυτου του site έτσι όπως το ζήσαμε από την αρχή του είναι να ενημερώνει και να κριτικάρει καλοπροαίρετα.................αυτό στην κεντρικη ξαναλέω είναι λάσπη
- PAOK_Antarctica
Υπερβολικούς σας βρίσκω ορισμένους, σιγά τα τρομερά πράγματα που γράφτηκαν.
Καλα το πηγαινετε το παραμυθι και οι 2 πλευρες παντως..Συνεχειστε ετσι με τη μιρλα ολο το 24ωρο..Ενα παοκμανια ειχαμε να ενημερωνομαστε και θα μας το κοψετε κι αυτο λογω πιεσης..Παλιοτερα ελεγα ειναι κριμα να μην παιρνει εναν τιτλο η ομαδα γιατι ο κοσμος της ειναι για Champions League..Πλεον καταντησαμε να μην αξιζουμε ουτε πρωταθλημα σε τοπικο..Κοψτε τα ραδιοφωνα και τις εφημεριδες βλαπτουν σοβαρα την υγεια..
- navigator11
Ρε παίδες, με κάθε σεβασμό, το κείμενο καταφέρεται με ΑΠΟΛΥΤΑ (λες και βρισκόμαστε μετά τις δεκαπέντε - είκοσι Γενάρη) βαρείς χαρακτηρισμούς κατά του ΤΔ. Χρονικά καθαρά η δημοσίευσή του συνιστά ΑΥΤΟΓΚΟΛ. Και ασφαλώς ανακατώνει το κοινό του portal. Πρόκειται για κείμενο ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ. Δε νομίζω η επισκεψιμότητα του ΦΟΡΟΥΜ, sourme, να πλησιάζει τα επίπεδα της κεντρικής. Ειλικρινά, εύχομαι εν πάση περιπτώσει να βρει στόχο και να κινητοποιήσει τον Βρύζα προς την επιθυμητή κατεύθυνση, ΑΝ η πηγή της πληροφόρησής σας δεν είναι μαλωμένη με την αλήθεια.
Χρόνια καλά σε όλους!
Μάλιστα. Ο ΑΑ ήξερε τον Φανούρη λχ!!!
Χρόνια καλά σε όλους!
Μάλιστα. Ο ΑΑ ήξερε τον Φανούρη λχ!!!
Το κείμενο ανέβηκε αφού ενημερώθηκε η διαχειριστική ομάδα και συμφώνησε. Βλέπω έχουμε παρατήσει τα μεταγραφικά και ασχολούμαστε με κάτι για το οποίο σιγοψιθυρίζει πολύς κόσμος εδώ και καιρό, αλλά ΚΑΝΕΝΑΣ δεν τόλμησε να το θίξει. Δεν είναι θέμα εσωστρέφειας αλλά ρεαλιστικής προσέγγισης, το ξαναγράφωfidel έγραψε:sourmenetes έγραψε:Ποια αποψη μας ρε fidel???
αδελφέ έχω την δυνατότητα να γράψω άρθρο στην κεντρική και να κράζω όποιον θέλω χωρίς να τεκμηριώνω το τι λέω και σε ποιες πηγές βασίζεται?Δεν με νοιάζει το τι λέει ο καθένας στο forum, alla oi admin team που μπορεί και έχει την δύναμη να διαμορφώνει άποψη δεν το δέχομαι.....................σκοπος αυτου του site έτσι όπως το ζήσαμε από την αρχή του είναι να ενημερώνει και να κριτικάρει καλοπροαίρετα.................αυτό στην κεντρικη ξαναλέω είναι λάσπη
@rainmaker.. δεν μπορεις να βγαινεις να υπερασπιστεις το κειμενο και να ξεκινας λεγοντας "δεν ειναι δικο μου".
Το κειμενο ειναι ανυπογραφο, φερει την υπογραφη Admin Team αρα σημαινει οτι εχει και την εγκριση σου, αν οχι την παρεμβαση σου, αλλιως ας το υπεγραφε ο συντακτης. Δεν θεωρω οτι υπαρχουν τιποτα "σκοτεινα" κινητρα, απλα το θεωρω εντελως αστοχο.. Αν "ξερουμε" πραγματα ή τα λεμε με το ονομα τους η τα καταπινουμε.. Το ενδιαμεσο φερνει πολυ σε ..αρδιες.
Το κειμενο ειναι ανυπογραφο, φερει την υπογραφη Admin Team αρα σημαινει οτι εχει και την εγκριση σου, αν οχι την παρεμβαση σου, αλλιως ας το υπεγραφε ο συντακτης. Δεν θεωρω οτι υπαρχουν τιποτα "σκοτεινα" κινητρα, απλα το θεωρω εντελως αστοχο.. Αν "ξερουμε" πραγματα ή τα λεμε με το ονομα τους η τα καταπινουμε.. Το ενδιαμεσο φερνει πολυ σε ..αρδιες.