Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
Γεια σου Πατρινιέ και χρόνια πολλά με υγεία!
Αναμένουμε πολλά, ακούγονται περισσότερα, κυριαρχεί προς το παρόν η γκρίνια και οι θεωρίες.
Σίγουρα κάτι θα έρθει όμως. Μάλλον σε καλό επίπεδο...
Αναμένουμε πολλά, ακούγονται περισσότερα, κυριαρχεί προς το παρόν η γκρίνια και οι θεωρίες.
Σίγουρα κάτι θα έρθει όμως. Μάλλον σε καλό επίπεδο...
Μα δεν εχει σχεση μαρλει, και εγω αυτο λεω.
Με αυτο τον τ.δ. δεν βαζει το χερι του στην φωτια
Ο δικος του ειναι στην μακαμπι που συνεργαστηκε πολλα χρονια και μονο αυτον εμπιστευεται.
Ας αποδηξει και ο δικος μας τι μπορει,
γιατι οταν διναμε αντελινο για 3, 1 πιο πολυ απ οσο πηραμε τον κουτσιανικουλη,
ακουσαμε δεν ειμαστε καλοι στις διαπραγματευσεις.
Αλλιως, κρουφ, που το εχει σπουδασει το θεμα και εχει και ενα πατερα που ανοιγει τις πορτες με ενα τηλεφωνο.
Εγω αυτο εχω να πω
Το οτι παιζουμε με τα μπακ για σ.μπακ. τα δεξι εξτρεμ δεξι μπακ, τα φορ δεξι εξτρεμ, και εχουμε σεντερμπακ τον κατσικα, και ενα τζιολη που ακομα προσπαθει να σταματησει για να μην φαμε γκολ λεγεται ΚΑΚΟΣ σχεδιασμος, και το οτι ειμαστε πρωτοι ειναι πολυ σκληρη δουλεια, αγγελος, και θαυμα της Παναγιας. Τι νομιζετε, ξερει τι λεει ο αγγελος.
Μακαρι να ρθουν καλοι παικτες αλλα η κανα δανεικο θα δουμε, που θα φυγει το καλοκαιρι, ή κανα παικτακι με 3-4 κατοσταρικα.
Δεν μπορω για αλλη μια μεταγραφικη να ελπιζω και να μεινουμε με το πουλι στο χερι. Τοσο απλα.
Ολοι Τουμπα το Σαββατο να παρουμε την νικη
Ο δικος του ειναι στην μακαμπι που συνεργαστηκε πολλα χρονια και μονο αυτον εμπιστευεται.
Αλλιως, κρουφ, που το εχει σπουδασει το θεμα και εχει και ενα πατερα που ανοιγει τις πορτες με ενα τηλεφωνο.
Εγω αυτο εχω να πω
Το οτι παιζουμε με τα μπακ για σ.μπακ. τα δεξι εξτρεμ δεξι μπακ, τα φορ δεξι εξτρεμ, και εχουμε σεντερμπακ τον κατσικα, και ενα τζιολη που ακομα προσπαθει να σταματησει για να μην φαμε γκολ λεγεται ΚΑΚΟΣ σχεδιασμος, και το οτι ειμαστε πρωτοι ειναι πολυ σκληρη δουλεια, αγγελος, και θαυμα της Παναγιας. Τι νομιζετε, ξερει τι λεει ο αγγελος.
Μακαρι να ρθουν καλοι παικτες αλλα η κανα δανεικο θα δουμε, που θα φυγει το καλοκαιρι, ή κανα παικτακι με 3-4 κατοσταρικα.
Δεν μπορω για αλλη μια μεταγραφικη να ελπιζω και να μεινουμε με το πουλι στο χερι. Τοσο απλα.
- paokovios1974
Περαστικα Πατρινε υγεια να εχεις να χαιρεσαι την ΠΑΟΚαρα,ολα καλα θα πανε αναμενουμε ανακοινωσεις...απο το Σαββατο, λιγο καμενοι ειμαστε στο φορουμ,κατα τα αλλα ολα καλα.
PaokPatraG4 έγραψε:Αδερφια κατ'αρχην καλησπερα σε ολους και ευχες για ενα 2015 με υγεια και καθε ευτυχια για ολους....Μπαινω μετα απο καιρο λογω ενος προβληματος υγειας αλλα επειδη και ο Π.Α.Ο.Κ μας ειναι αρρωστεια θα ηθελα να ρωτησω που βρισκομαστε σε μεταγραφικο επιπεδο....αναμενουμε μεταγραφες με την καινουριο χρονο;;;;
Περαστικα αδερφε,και εσυ υγεια και ευτυχια να χεις μαλλον θα παρουμε 3 παικτες.
Οι οποιοι θεωρητικα θα μας βγουν ο ενας καλος ο αλλος μετριος και ο αλλος παγκο-παλτο.
Ελπιζουμε τουλαχιστον οι δυο πρωτοι να ειναι ετσι.
- thanos-xanthi
βαλτος ειμαι και βγαζω και χαρτζηλικι χριστουγεννιατικοpaoktzis έγραψε:ρε παιδια αμαν ρε γαμωτο αμαν τα σκεφτεσται και τα λετε ειστε βαλτοι η σας ξεφευγουνmarley 4 έγραψε:thanos-xanthi έγραψε:αφου δεν ερχεται ο Κλιχ, τουλαχιστον να ειναι αναλογου επιπεδου αυτοι που θα ερθουν,
με τα ονοματα που αφηνουν να διαρρευσουν απο την ΠΑΕ
αργουν ακομα οι ανακοινωσεις?
μη φτασουμε μονο σε Ουσερο και Τετε, γιατι εκει μετα δικαιολογημενα θα υπαρχει μιρλα
μαλον ο κλιχ ηταν η σαβατιατικη ανακοινωση
περασε η προθεσμια και παει αλλου
καλα αν ερθει ο τετε βλεπω το κραξιμο να φθανει σε εξωπραγματικα επιπεδα
ρε τι αλλο θα ακουσουμε
ο αλλος λεει για μιζερια που εχει χτυπησει κοκκινο...
απλη σκεψη ειναι, ανακαλυπτουμε γκρινια στο πουθενα, μιρλα στο πουθενα
θα κανουμε την τριχα τριχια, μονο και μονο για να αρπαχτουμε
- Koureas1926
Ερχεται ελευθερος

Κουρέα το ποστ σου εγκρίθηκε αλλά δεν ξεχνάμε νωρίτερα επικαλέστηκες στοιχεία που ΔΕΝ ισχύουν για να υποστηρίξεις όσα έλεγες περί μεταγραφών. Αν το συνεχίσεις, ΔΕΝ θα εγκρίνονται τα ποστ σου... - Rainmaker

Κουρέα το ποστ σου εγκρίθηκε αλλά δεν ξεχνάμε νωρίτερα επικαλέστηκες στοιχεία που ΔΕΝ ισχύουν για να υποστηρίξεις όσα έλεγες περί μεταγραφών. Αν το συνεχίσεις, ΔΕΝ θα εγκρίνονται τα ποστ σου... - Rainmaker
guardian4 έγραψε:Μα δεν εχει σχεση μαρλει, και εγω αυτο λεω.
Εγω αυτο εχω να πω
καλα ναι αλλα δεν τα εχει παρει ολα επανω του ο ζβ
ενα απο τα καλα του τσιτσιακοφ που τωρα ειναι μανατζερ ειναι οτι δεν ηθελε να δουλευει η παε με μανατζερ αλλα με δικο της τμημα σκαουτινγκ
δεν ξερω ποσο καλος ειναι ο κροιφ βασικα δεν εχω ιδεα
αλλα αν για τον τζακ η φαση ειναι κροιφ η τακνς σε λαθος μονοπατια βαδιζουμε
επειδη εισαι γνωστος αμπαλος
ο παιχτης πρεπει να μπορει να παιζει σε παραμανω απο μια θεση οχι πολυεργαλεια που ειναι δυσκολο αλλα να γνωριζει τις απαιτησεις και αλλων θεσεων ετσι ωστε να λυνει τα χερια του προπονητη με αμεση αλλαγη συστηματος χωρις αλλαγες προσωπων η εστω με μια τουτο σημαινει και μην συχνη αλλαγη προσωπων αλλα αφορα την φυσικη κατασταση που απαιτουν
για αυτο απετυχε και ο στεφενς η μαλλον δεν το δωθηκε η ευκαιρια να πετυχει
στις 200 σελιδες ερχεται μεταγραφη
δες πως φθανουμε εκει σε μια ωρα
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΣΕΡΛΚ ΜΠΡΙΖ
μηπως θελουν και ενα καλο παιδι διεθνη σεντερ φορ που παιζει αμυντικο εξτρεμ αλλα το φορτε του ειναι δεξι μπακ?
στους δυο παιχτες δωρο ο σπυρο
η προσφορα ισχυει μεχρι 31/1
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος marley 4 την Τρί 30 Δεκ 2014, 22:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μας έριξε άκυρο λέει ο ατζέντης του Κλιχ και ο άλλος έφερε την καταστροφή αντί να σκεφτεί ότι αφού η καβάντζα μας την "έκανε" (την αφήσαμε να την "κάνει") σημαίνει ότι ο κυρίως στόχος μας, αν δεν έκλεισε, είναι πάρα πολύ κοντά.
logios έγραψε:Μας έριξε άκυρο λέει ο ατζέντης του Κλιχ και ο άλλος έφερε την καταστροφή αντί να σκεφτεί ότι αφού η καβάντζα μας την "έκανε" (την αφήσαμε να την "κάνει") σημαίνει ότι ο κυρίως στόχος μας, αν δεν έκλεισε, είναι πάρα πολύ κοντά.
αυτο ειναι το καλο σεναριο
υπαρχει και το κακο να χασεις και τους δυο
η θεση μου την οποια ειπα και εχθες ειναι απλη
αν θα δωσουν τα λεφτα σε μπλανκο η οποιον αλλον αναλογης αξιασ
δεν με νοιαζει ποιος θα ειναι
με ενδιαφερει να ριξει χρημα και οχι τα προσωπα
Μαρλει, ασε με να ξερω για κροιφ , ειναι μεγαλη μανουλα οσο αφορα μεταγραφες.
Δεν λεω οτι ο τζακ λεει κρουφ η τανκς, μακαρι να τα καταφερει επιτελους ο βρυζας και να κανει μετα απο 15 μεταγραφικες σεζον την επομενη πετυχημενη, αλλα επειδη δεν το κοβω,
πιστευω μετα και την 16η αποτυχημενη μεταγραφικη, καιρος ειναι να δοκιμασουμε και καναν αλλο που εχει δυο γνωσεις περισσοτερες στο αντικειμενο.
Να ρθει πισω και κανας ουρουγουανος που μπορει να φερει κανα παικτη, κανας σερβος. Μην αρχισω να ξετυλιγω το κουβαρι.
Σε καποια φαση επαιζε ο ΠΑΟΚ με τη μιση εντεκαδα παο 2009-2010, με γελακια στο καραισκακι και τεσσαρες στο οακα.
Ειπαμε να βοηθαμε τα παιδια μας, αλλα ολα εχουν ενα οριο
Υ.Γ.1 Αμπαλος εγω, ρε εγω φωναζω απο την κερκιδα και ακουει ο αγγελος και κανει αλλαγες
Υ.Γ.2 Ασε που 5 χρονια τωρα φωναζω να φερουμε τον ντελ πιερο και ολοι τον χαβα τους εκει μεσα
Δεν λεω οτι ο τζακ λεει κρουφ η τανκς, μακαρι να τα καταφερει επιτελους ο βρυζας και να κανει μετα απο 15 μεταγραφικες σεζον την επομενη πετυχημενη, αλλα επειδη δεν το κοβω,
πιστευω μετα και την 16η αποτυχημενη μεταγραφικη, καιρος ειναι να δοκιμασουμε και καναν αλλο που εχει δυο γνωσεις περισσοτερες στο αντικειμενο.
Να ρθει πισω και κανας ουρουγουανος που μπορει να φερει κανα παικτη, κανας σερβος. Μην αρχισω να ξετυλιγω το κουβαρι.
Σε καποια φαση επαιζε ο ΠΑΟΚ με τη μιση εντεκαδα παο 2009-2010, με γελακια στο καραισκακι και τεσσαρες στο οακα.
Ειπαμε να βοηθαμε τα παιδια μας, αλλα ολα εχουν ενα οριο
Υ.Γ.1 Αμπαλος εγω, ρε εγω φωναζω απο την κερκιδα και ακουει ο αγγελος και κανει αλλαγες
Υ.Γ.2 Ασε που 5 χρονια τωρα φωναζω να φερουμε τον ντελ πιερο και ολοι τον χαβα τους εκει μεσα
- Koureas1926
Koureas1926 έγραψε:Ερχεται ελευθερος
Καλως αδερφε αν και σας ειπα τη πηγη αλλα δεν δημοσιευτηκε ποτε!
ειπα ρε δεν ξερω για κροιφ μακαρι να ειναι τοσο γατα και να ερθει
παρακολουθεις ισραηλινο πρωταθλημα ρε θηριο ?
φυσικα να φυγει ο ζβ να δοκιμασουμε και αλλον ειδικα κροιφ γιατι εχει ξαναεργαστει με τζακ αρα μαλλον θα περιμενουμε αποτελεσματα γρηγορα
παρακολουθεις ισραηλινο πρωταθλημα ρε θηριο ?
φυσικα να φυγει ο ζβ να δοκιμασουμε και αλλον ειδικα κροιφ γιατι εχει ξαναεργαστει με τζακ αρα μαλλον θα περιμενουμε αποτελεσματα γρηγορα
- pagotatzis
Ποιος με φώναξε ;
Θα έρθω να κλείσω την καριέρα μου Guardian στον ΠΑΟΚ ,σε 3 χρονάκια
Θα έρθω να κλείσω την καριέρα μου Guardian στον ΠΑΟΚ ,σε 3 χρονάκια
- paokovios1974
Πως ερχεται ελευθερος ο οσβαλντο,ετσι απλα τον αφησε ελευθερο η σαο παολο?Koureas1926 έγραψε:Ερχεται ελευθερος
-
Μπαρκαρούτσος
zoomgr έγραψε:πως γίνετε να έχεις μια λίστα με 10 ποδοσφαιριστές και οι οι περισσότεροι να είναι ψηλά στην λίστα... αυτό μόνο δεν έχω καταλάβει...
δηλαδή είναι κάπως έτσι?
1) name1, name2, name3, name4, name5, name6, name7, name8, name9, name10
2)
3)
4)
5)
6)
7)
8)
9)
10)
καλά κατάλαβα?