Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
Δηλαδη μετα τις καλοκαιρινες μεταγραφες το συμπερασμα ειναι οτι δεν υπαρχει πλανο; Μαλιστα....
-
panpangr77
Να ρωτήσω αλλη μια χαζη ερωτηση , αφου δεν εχει αρχισει η επισημη μεταγραφικη περιοδο,ανοιγει 1/1/2015 τα προσυμφωνα για παικτες που δεν είναι ελεύθεροι είναι νόμιμο να ανακοινώνονται???
Λεω οτι εχω στην χαζη κουτρα μου ο ΠΑΟΚ τον χειμώνα θα κάνει 6 μεταγραφές και θα έρθουν 4 .
Λεω οτι εχω στην χαζη κουτρα μου ο ΠΑΟΚ τον χειμώνα θα κάνει 6 μεταγραφές και θα έρθουν 4 .
Άλλο η ποιοτική αναβάθμιση του ρόστερ και άλλο το πλάνο.
** Μονοετές και (ακόμα!) ούτε συζήτηση για ανανέωση στον Τρελό. Μάλλον κάτι δεν τους αρέσει...
Ίσως δεν έχουν διακρίνει ακόμη τους 10+ τρόπους ανάπτυξης της ομάδας...
** Μονοετές και (ακόμα!) ούτε συζήτηση για ανανέωση στον Τρελό. Μάλλον κάτι δεν τους αρέσει...
Ίσως δεν έχουν διακρίνει ακόμη τους 10+ τρόπους ανάπτυξης της ομάδας...
- ace79grpaok
Η αποχώρηση Μάρτενς πιστεύω και εγώ οτι είναι σημάδι οτι κλείσανε παίκτη,να ζητησω συγνώμη από ολους τους φιλους αν παραφερθηκα πριν ,βλέπω κλιχ και εναν ακόμα,κρίμα για Μάρτενς τον είχα τρελη αδυναμία
και εγω ρε ασε και δε θα πω ποτε οτι ηταν κακος παιχτης απλα δεν κολησε
καλη συνεχεια βελγοκυπριε...
καλη συνεχεια βελγοκυπριε...
Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
Σωστά αγγελιδης ΙΒΑΝ πρεπει να ανανεώσουν τον αγγελο και οχι το φιλαράκι σου
:) που πλεον δενε χει τέτοια αρμοδιότητα άρα εκει να αναζητήσεις ευθύνες μη ανανέωσης
:):)
αν και πιστεύω οτι θα γίνει
Για τον διάστημανθρωπο το σχόλιο
Για τον διάστημανθρωπο το σχόλιο
Εγω παλι δεν τον συμπαθησα καθολου. Ισως γιατι δεν εκανε ουτε το 10% απο αυτα που εκανε στις προηγουμενες ομαδες που επαιζε.. οπως και να εχει αυτο σημαινει οτι ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ. Εννοειται καλη συνεχεια στο παιδι και ακομα καλυτερη στον αντικαταστατη του σε εμαας

Στον Βρύζα και τον ΓουΧου απευθύνεται το "δεν τους αρέσει".
Αυτοί οι δυο διατέλεσαν & διατελούν Τ.Δ. τα τελευταία χρόνια (και έχουν απομείνει στη διοίκηση)
** Ο Ιβάν ορίζει το μπάτζετ & πληρώνει αποστασιοποιημένα ενώ ο Τζακ ξεκαθάρισε ότι δεν (θα) ανακατεύεται στο σχεδιασμό του ρόστερ.
Αυτοί οι δυο διατέλεσαν & διατελούν Τ.Δ. τα τελευταία χρόνια (και έχουν απομείνει στη διοίκηση)
** Ο Ιβάν ορίζει το μπάτζετ & πληρώνει αποστασιοποιημένα ενώ ο Τζακ ξεκαθάρισε ότι δεν (θα) ανακατεύεται στο σχεδιασμό του ρόστερ.
μιλησες για την ανανεωση του αγγελου διατσημανθρωπε εκει καθαριζει ο ιβαν
-
ron-swanson
Και τωρα διαβαζω οτι ο μανατζερ του Κλιχ ειπε οτι δεν θα ερθει στον ΠΑΟΚ. Αυτο καταλαβαινω, για δειτε κι εσεις.
http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna ... u-saloniki
Τελοσπαντων εγω απο την πλευρα μου θα κανω υπομονη γιατι φαινεται οτι εχει δρομο ακομα για να ερθουν παιχτες στον ΠΑΟΚ.
Τελοσπαντων εγω απο την πλευρα μου θα κανω υπομονη γιατι φαινεται οτι εχει δρομο ακομα για να ερθουν παιχτες στον ΠΑΟΚ.
Ο Κ.Παπαδοπουλος ειπε πως θα παρει πρωταθλημα με τον ΠΑΟΚ...ελα για να το παρεις.
- paokovios1974
Στην ερωτηση που θα συνεχισει την καριερα του ο κλιχ? Σιγουρα οχι στον ΠΑΟΚron-swanson έγραψε:Και τωρα διαβαζω οτι ο μανατζερ του Κλιχ ειπε οτι δεν θα ερθει στον ΠΑΟΚ. Αυτο καταλαβαινω, για δειτε κι εσεις.