Μεταγραφές χειμώνα 2014-15

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2014-15

Δημοσίευση από desperando »

τυχαια εβαλα το ονομα σου ;)
Άβαταρ μέλους
Snitch4

Δημοσίευση από Snitch4 »

logios έγραψε:Θέλουμε παίκτες έτοιμους που να μπορούν να παίξουν με Πανιώνιο - Αστέρα - άρα σε αγωνιστική δράση με τις ομάδες τους , ταυτόχρονα να έχουν έρθει ήδη για να έχουν προσαρμοσθεί και παράλληλα να είναι παίκτες που θα κάνουν την διαφορά.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ κάποιος να μου πει πως θα γίνει αυτοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοό!!!!
Αδερφέ με Πανιώνιο δεν υπάρχει περίπτωση να παίξει κανένας καινούριος και με την Τρίπολη μπορεί να παίξει ένας...Με ότι έχουμε θα πάμε και ας ελπίσουμε να μην έχουμε άλλους τραυματίες....

Υ.Γ Και τα 3 που έγραψες γίνονται, απλά όχι για αυτά τα ματς που έγραψες...
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

Αυτό που έγραψα δεν γίνεται, δεν μπορούν να ικανοποιηθούν όλες οι παράμετροι ταυτόχρονα. Άρα η γκρίνια η μιζέρια και το κράξιμο την συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι άνευ λόγου και αιτίας.
Άβαταρ μέλους
gvpaok89

Δημοσίευση από gvpaok89 »

Mpoz έγραψε:ακουγετε και για σιβοκ της μπεσικτας,στοπερ αλλα το εγραψε ενα μπλογκ τωρα δεν ξερω.θελετε να βαλω το αρθρο?
Σιβοκ παιχταρας, μακαρι να ερχοταν.
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Η gazzetta και οι Βέλγοι στο twitter λένε οτι ο Μαρτενς παει δανεικός στην Cercle Brugge.
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

Μην βιάζεστε ρε παιδιά, περιμένετε να λυθούν και τα θέματα με τους αποχωρήσαντες......θα αυξήσουν κι άλλο το budget και θα πάμε σε πολύ καλές κινήσεις
Υπομονη

http://m.hln.be/hln/m/nl/1285/Jupiler-P ... tens.dhtml

Maarten Martens (30) gaat na Nieuwjaar aan de slag bij Cercle Brugge. Groen-zwart neemt de middenvelder op huurbasis over van het Griekse PAOK Saloniki, waar de ex-international nog tot 2016 onder contract ligt. De 'vereniging' bedong ook een aankoopoptie.

Met Martens haalt Cercle na Faris Haroun een tweede grote naam in enkele maanden tijd binnen. De transfer is opmerkelijk, want vorige week nog werd Martens aan enkele Belgische topclubs gelinkt. De gewezen middenvelder van Anderlecht, RKC en AZ moet groen-zwart na de winterstop voor de degradatie behoeden. De 'vereniging' deelt op dit moment de voorlaatste plaats in het klassement met Waasland-Beveren. Naast Martens hoopt groen-zwart ook de bij Sporting Lokeren overbodig Onur Kaya naar het Jan Breydelstadion te halen. Cercle dacht ook aan Björn Vleminckx, maar de invaller van het Turkse Kayseri Erciyesspor was te duur voor de Bruggelingen.
Άβαταρ μέλους
STRAFNIK

Δημοσίευση από STRAFNIK »

τό χουμε ξεφτιλίσει το θέμα & χαλάμε & τα γούρια :D
πώς να γίνει μετ/φη στην 100ή σελίδα όταν τα 15% των τόστ είναι για το τόπικ "Αντρέ γύρνα πίσω"
25% για τό "καφενείο" & το άλλο 30% για το μάλλον νέο τόπικ "τρώω τα ρούχα μου κ είμαι έτοιμος για καυγά"
πέρα απ τη πλάκα, όλοι θεωρώ θελουμε το καλύτερο για τν ομάδα μας αλλά λίγο ψυχραιμία...
ελπιζω στο τέλος να μαστε όλοι ικανοποιημένοι & χαρούμενοι :pano:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Εγώ πάλι αυτό που έχω να πω είναι πως δεν είναι κατά της ομάδας τελικά που πάει αυτός ο κόσμος που πάει Τούμπα. Ένα από τα ... μυστικά της ανέλπιστα καλής πορείας.

Υγ Θλίβομαι που GAYVROΠΟΙΟΥΜΑΣΤΕ.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

τι εγινε ρε παιδια με τον μπλανκο κανενα νεο?τσαμπα η χθεσινη αναμπουμπουλα
Demir

Δημοσίευση από Demir »

τωρα που εφυγε ο προπονητης,μεχρι να αναλαβει ο καινουργιος και να αποφασισει αν του κανει ....κλαφτα...
paoki1985

Δημοσίευση από paoki1985 »

Παίδες χρόνια πολλά και καλά. Να ειμαστε γεροί και του χρόνου. Κ κάθε επιτυχία σε προσωπικό επίπεδο και φυσικά και στην ΠΑΟΚάρα μας.
Δεν έγραψα τόσο καιρό γιατί πρώτον έκανα ένα λάθος πέρυσι για μια μεταγραφή και ότι και να μου πουν είμαι λίγο διστακτικός για να το μεταδώσω.
Απλά θα σας πω με επιφύλαξη τι μου μετέφεραν από αθήνα μεριά και γύρω γύρω από την ΠΑΕ.
Λοιπόν, πρώτον μου είπαν ότι έχουν έρθει σε συμφωνία με τρεις. δε ξέρω τι περιμένουν και δεν ανακοινώνουν έστω έναν. Προφανώς κάτι περιμένουν καλύτερο ίσως. Από αθήνα μου είπαν ότι ο Αφελάι τελειώνει αν δεν τελείωσε ακόμη από τον οσφπ και το συζητάνε(ίσως και για τρύπημα σε αυτόυς).
Επίσης μου είπαν οτι οι παίχτες που θα κλείσουμε η κλείσαμε δεν ακούστηκαν ούτε γράφτηκαν. Τελευταία τουλάχιστον. Αυτά. Περιμένουμε με αγωνία. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Υ.Γ Μην τρελαίνεστε μεταγραφές θα γίνουν.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Αν κλεισουν παικτες που δεν ακουστηκαν και ειναι επιπεδου μπλανκο και αντιστοιχα τοτε θα μιλαμε για πολυ μεγαλη μαγκια συνολικα της παε και του βρυζα.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

μπραβο στην παε επιτελους λογικες κινησεις

εφυγε ο μααρτενς που δε κολησε στην ομαδα οπως και να το κανουμε οχι οτι δεν ειναι καλος παιχτης απλα δεν ειχε χημεια

τωρα να παρουν παιχτη
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

desperando έγραψε:επειδη καποιοι παρεξηγηθηκαν με το τελευταιο μου ποστ,σαν απαντηση τους δινω την συνεχεια των μηνυματων που γραφτηκαν και οποιος δει το πραγμα οσο μπορει αντικειμενικα θα καταλαβει και για ποιο πραγμα μιλαω.

οσοι δεν το εχετε καταλαβει εχουμε 30/12 και οχι 30/01.

το μονο ευκολο για τους επιτελης της ομαδας ηταν να βρουν 3 μετριους και να ειχαν κλεισει οι μεταγραφες για να μην γκρινιαζει ο Χ ασε.
θα ησασταν ευχαριστημενοι εσεις απο κατι τετοιο?

εμενα παντως αν υπαρχει εστω και 10-20% πιθανοτητα να παρουμε τον Χ νομποα μαρεσει που δεν τελειωνουμε με τον Χ κλιχ.

και ναι αν φτασουμε 20-25 ιανουαριιου και δεν εχει γινει τιποτα τοτε μαζι σας να ριξουμε οσο μπινελικι γινετε αλλα οχι απο τωρα γιατι η συμπεριφορα αυτη ειναι παρομοια με κατι γκομενες που οτι και να τις κανεις αυτες παντα θα γκρινιαζουν
υγ το πρωταθλημα ειναι μαραθωνιος και οχι σπριντ,εχει αλλες 19 αγωνιστικες,οπως δεν εγινε τιποτα οταν κερδισες μεσα στο τυγανι δεν θα γινει και τιποτα αν δεν κερδισεις μεσα στην τριπολη.

υγ2 απορια το εχω απο ολη την συνενετυξη του βρηζα μονο το κομματι ΄΄ θελουμε μεχρι 27 του μηνα να εχουμε κλεισει παικτη΄΄ σας εμεινε?
οχι τιποτα αλλα γιατι ειπε πραγματα πολυ πιο ουσιωδη και σημαντικα

υγ3 οσοι μιλανε για τον ταυλαριδη αν ερχοταν στην ομαδα μας με τις καραμπινες θα πηγαιναν εξω απο την Τουμπα
ντεσπε υπαρχουν ομως καποιοι παραμετροι που πρεπει να λαβουμε υποψη μας...η διοικηση της παε μαζι με το τεχνικο επιτελειο εφεραν την κατασταση σε τετοιο σημειο ετσι ωστε ο ΠΑΟΚ να χρειαζεται ενισχυση οχι στις 31 γεναρη αλλα στις 1 του γεναρη (αναφερομαι στο σχεδιασμο της ομαδας για να μην παρεξηγουμαι)...

σαφως και το σοφο ειναι να περιμενεις στις 31 γεναρη για να σχηματισεις μια γνωμη...αλλα δυστυχως δεν εχεις τετοια περιθωρια...παιχτης τελη γεναρη σημαινει οτι θα σε παιξει μεσα φλεβαρη στην καλυτερη των περιπτωσεων...μεχρι τοτε ομως το τελευταιο πουλακι που μας εμεινε ειναι πιθανον να εχει πεταξει...

σαφως και σε ενα αντικειμενικο πρωταθλημα θα ελεγες οτι ειναι μαραθωνιος...ομως αν θες να εχεις ελπιδες στο γαυροπρωταθλημα μας (που παντα ηταν ειναι και θα ειναι γαυροπρωταθλημα) θα πρεπει να κανεις πολυ παραπανω απο τα πρεποντα...στις αλλες 19 αγωνιστικες ο γαυρος με τον "τροπο" του εχει στην τσεπη του σιγουρα τις 15 (λεω εγω)...εσυ δε νομιζω να μπορεις να δηλωσεις κατι τετοιο...

οποτε υπο αυτες τις συνθηκες καταλαβαινεις οτι δεν συγχωρειται καμια καθυστερηση...ολοι θα πρεπει να προσπαθησουν παραπανω απο το φυσιολογικο...μονο ετσι θα γινει κανα θαυμα στο τελος να σωθει η χρονια που σε ευρωπη και κυπελλο ειναι ηδη αποτυχημενη...

υγ ολες οι μεταγραφες κρινονται απο τις δυνατοτητες της ομαδας...αλλες οικονομικες απαιτησεις εχει καποιος απο το βαζελο του φουζου και αλλες απο τον ΠΑΟΚ του σαββιδη...ο βαζελος για τα κυβικα του το παει πολυ καλα το γραμμα...
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Πιστευω ο Τσανδαρης ειναι κλεισμενος και θα μας τον παρουσιασουν ως μεταγραφη στο τελος, κατι αναλογο με την επιβολη νεων φορων που αργοτερα τους παιρνουν πισω και ανακουφιζομαστε για κατι που δεν θα επρεπε ευθεις εξαρχης να υφισταται.
Το προβλημα του ΠΑΟΚ ειν' ο ΠΑΟΚ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”