Και χ καλλονή για να βγουν τα έξοδα των γιορτων,ετσι ζηση με τιε κινησεις που δεν κανεις μας στελνεις σιγουρα ταμειο γιατι με τζιολη και σια τις κοντρες της τριπολης δεν θα τις σταματας ουτε με λασοpaokovios1974 έγραψε:Παιξτε ασο απο τωρα την τριπολη ρε μαγκες να τα κονομησετε.
Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
- ace79grpaok
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
ace79grpaok έγραψε:Δίκιο έχω απλα βλέπω το έργο "μεταγραφική περίοδος ΠΑΟΚ νο 4" και ξέρω το τέλος γιατι το εχω ξαναδει sic-4 αλλα επειδη θα εχω δικιο μαλλον εσυ θα αρχισεις τις κωλοτουμπες ,αντε γιατι πολυ με τι λες και δεν γουσταρω Ασε το πούλημα πίστης για αλλους
δεν σε ρωτησα αν γουσταρεις φιλε.. κρινω τη σταση σου που αφου τη δημοσιοποιεις την θετεις προς κριτικη... Δεν με νοιαζει αν γουσταρεις.. Οι ασυναρτησιες σου σε αυτην την παραγραφο δειχνουν γιατι ειναι αυτη η σταση σου...
"Δικιο εχω"... οκ, οτι πεις..
Για πιστη σου ξαναλεω.. δεν μιλησα εγω.. εσυ μιλησες.. στο ποστ που ελεγες "κριμα για εμας που το πιστεψαμε".. αλλα συνεχιζεις να μου λες για πιστη.. οτι να ναι...
Τωρα για τις κωλοτουμπες.. ξανα οτι να ναι.. να κανω κωλοτουμπες σε τι? Στο οτι λεω "ας περιμενουμε να δουμε"? Ρε φιλε.. βαλε σε μια σειρα τις σκεψεις σου...Η οπως λεει ο paokovios τραβα παιξε το τριμπαλο του Αστερα κι ασε εμας να ελπιζουμε χωρις να μας ποτιζεις με τη μαυριλα σου.
* α καλα.. πατωντας υποβολη ειδα και το τελευταιο σου ποστ για τα "ταμεια" σου... τι να λεμε.. δεν συζηταω αλλο.. τα ειπες ολα
- paokovios1974
Ace θα θεωρησω οτι εχεις νευρα και δεν θα σε απαντησω.ace79grpaok έγραψε:Και χ καλλονή για να βγουν τα έξοδα των γιορτων,ετσι ζηση με τιε κινησεις που δεν κανεις μας στελνεις σιγουρα ταμειο γιατι με τζιολη και σια τις κοντρες της τριπολης δεν θα τις σταματας ουτε με λασοpaokovios1974 έγραψε:Παιξτε ασο απο τωρα την τριπολη ρε μαγκες να τα κονομησετε.
- sourmenetes
- Moderator
- ace79grpaok
Καλά μείνε με αυτους που εχεις τωρα καιι πες οτι θα πάρεις το προταθλημα και μετα να σε φταιει η παναγια που δεν εγινε σεντερ μπακ για να κοψει τον μασα και τις αλλες σφεντονες του αστεραDemir έγραψε:ετσι... με πιστη πανω απο ολα...
α ρε καημενε ΠΑΟΚ...
- Ekatnetworkltd
Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
Μέ αυτούς που ξεκίνησες το καλοκαίρι,πίστευες οτι θα είσαι πρώτος το χειμώνα;Ναί η όχιace79grpaok έγραψε:Καλά μείνε με αυτους που εχεις τωρα καιι πες οτι θα πάρεις το προταθλημα και μετα να σε φταιει η παναγια που δεν εγινε σεντερ μπακ για να κοψει τον μασα και τις αλλες σφεντονες του αστεραDemir έγραψε:ετσι... με πιστη πανω απο ολα...
α ρε καημενε ΠΑΟΚ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ekatnetworkltd την Τρί 30 Δεκ 2014, 16:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ace79grpaok
Για απαντά ρε παοκοβιε όσο γia εσένα σικ. Σε παρακαλώ το κόβω αλλά δεν γουσταρω να με ξανααπευθηνεις τον λογο
αλλο αυτο και αλλο να λεω ''παει χασαμε ,παιξτε να χασουμε σιγουρακι κ κλαψα...'' αν μεχρι 3-4 ιανουαριου δεν παρουμε κατι κραξτε,.
- koylispontios
Παιδιά πιστεύεται ότι οι Ιβάν , Αγγείδης , Ζ.Β. , Γκοτζάρεβα και ΑΑ μπορούν να λειτουργήσουν αρμονικά στο θέμα των μεταγραφών? (θέσεις-ηλικία-χρηματική αξία παικτών-λάτιν ή μη)
Εγώ δεν το πιστεύω και συνεπώς κρατάω μικρό καλάθι.
Κανεναν λογο δεν σου απηυθυνα.. Σχολιαζω αυτα που ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ και θα συνεχισω να το κανω οποτε κρινω. Και δηλωνω απο τωρα οτι θα σου κανω χοντρη καζουρα αν τελικα γινει η "στραβη" και κινηθουμε σωστα τις μεταγραφες... γιατι το "δικιο εχω.. βλεπω το "μεταγραφες ΠΑΟΚ νο4"", ε ειναι για καζουρα..
προσεχουμε τι λεμε αντι να ζηταμε να μην κρινομαστε για οτι λεμε...
προσεχουμε τι λεμε αντι να ζηταμε να μην κρινομαστε για οτι λεμε...
- hasio_john
ΉΡΕΜΑ μάγκες! Μια οικογένεια είμαστε όλοι και απλά συζητάμε τον πόνο μας εδώ. Κατανοητά τα νεύρα και το άγχος που έχουμε, αλλά ας βάλουμε και ένα όριο!
Απλά πρέπει να καταλάβει και η ΠΑΕ πως ο Άγγελος δεν είναι προπονητής που θα του φέρεις έναν παίχτη και θα τον βάλει την επόμενη μέρα! Αν δεν τον προσαρμόσει στα εδώ δεδομένα δεν τον βάζει με τίποτα! Όλο αυτό μας βγάζει έναν φόβο ότι θα χάσουμε την πρώτη θέση και άντε γεια μετά... Γι' αυτό πιστεύω και τα νεύρα όλων μας! Δικαιολογημένα εννοείτε.
Απλά πρέπει να καταλάβει και η ΠΑΕ πως ο Άγγελος δεν είναι προπονητής που θα του φέρεις έναν παίχτη και θα τον βάλει την επόμενη μέρα! Αν δεν τον προσαρμόσει στα εδώ δεδομένα δεν τον βάζει με τίποτα! Όλο αυτό μας βγάζει έναν φόβο ότι θα χάσουμε την πρώτη θέση και άντε γεια μετά... Γι' αυτό πιστεύω και τα νεύρα όλων μας! Δικαιολογημένα εννοείτε.
Εχεις μεγάλο κόλλημα κατα του Αγγελου και αυτο σε κανει να κρίνεις άδικα σχεδόν πανταkoylispontios έγραψε:Παιδιά πιστεύεται ότι οι Ιβάν , Αγγείδης , Ζ.Β. , Γκοτζάρεβα και ΑΑ μπορούν να λειτουργήσουν αρμονικά στο θέμα των μεταγραφών? (θέσεις-ηλικία-χρηματική αξία παικτών-λάτιν ή μη)
-
kostas kat
η κατασταση εχει ξεφυγει....μαλλον κανενα ποτακι εξω θα μας κανει ολους καλυτερα

Όλα αυτά πηγάζουν από τις ελλείψεις που έχουμε στο ρόστερ,γιατί αν είχαμε επαρκές ρόστερ θα είχαμε όλοι παραπάνω υπομονή για τις μεταγραφές...Τώρα όμως επειδή τα χρονικά όρια πιέζουν εξαιτίας του λόγου αυτού, είμαστε όλοι στη ''τσίτα'.Λογικό μεν,δυσλειτουργικό δε.....Ενότητα χρειάζεται και καλόπιστη κριτική....